Zo worden moslimdemonstranten in Rusland aangepakt: neer geworsteld en afgevoerd

De Russische politie heeft op vrijdag verschillende moslims gearresteerd die probeerden te demonstreren buiten de Franse ambassade in Moskou. Er was een zeer groot aantal politieagenten opgeroepen.

In de afgelopen weken hebben moslims in heel Europa gedemonstreerd uit protest tegen de oproep van de Franse president Emmanuel Macron tot vrijheid van meningsuiting.

Een paar weken geleden werd schoolleraar Samuel Paty door een 18-jarige moslim onthoofd omdat de leraar tekeningen van Mohammed had laten zien.

Macron heeft het recht van Paty verdedigd om de Mohammed-cartoons te laten zien, wat tot verontwaardiging onder moslims heeft geleid.

Vrijdag probeerden moslims buiten de Franse ambassade in Moskou te demonstreren.

Ze stampten onder andere op foto’s van Macron. Maar dat liep niet niet zo goed af.

Filmpjes op social media laten zien hoe een zeer groot aantal politieagenten met volle kracht toeslaat en de moslims arresteert.

De Franse ambassade heeft Rusland gevraagd de veiligheid rond haar gebouw te versterken.

Syriërs probeerden via de Barentszzee naar Noorwegen te “vluchten” – toen de Russen ingrepen

"Poetin's paleis" is nepnieuws, volgens Poetin zelf

4 REACTIES

  1. Is ‘t niet opmerkelijk dat uitgerekend een dictatoriaal bestuurd land als Rusland , de zg. vrije wereld moet laten zien hoe dat moslim-gajes dient te worden aangepakt ?

  2. Er was een groep van zo’n 30 moslims, die Zweden waren uitgetrapt wegens wangedrag tov vrouwen. (Hoe vreemd….) In Moermansk gingen ze de disco in, en hielden hun poten niet van de Russische vrouwen af. Russischemannen gingen naar buiten en wachtten. Toen die moslims naar buiten kwamen, werden e total loss geslagen. Toen kwam de politie.Die sloeg ze nog een keer total loss en voerde ze af naar de bajes. Daar werden ze nog een keertje door de gevangenen total loss geslagen.

    Poetin zei heel terecht: Een bevolking die zijn vrouwen enmeisjes niet beschermd,is niet waard om te leven”
    Gelijk heeft ie.

    En echies: je bullshit niet met de russische politie, is ongezond.

  3. Zouden we Putin niet kunnen vragen om even met zijn tanks door te rijden tot Europa ? Ik heb alvast een Russische vlag en een fles wodka klaar staan : liever een rus in mijn keuken dan een Bilderberger aan mijn voordeur !!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here