Patrick Lancaster, een Amerikaanse militaire veteraan en huidig oorlogsjournalist in de frontlinie op door Rusland gecontroleerd Oekraïens grondgebied, filmde deze week terwijl om hem heen een aantal raketten landden en hulpverleners reageerden op een eerdere aanval op een civiel wetenschappelijk onderzoeksinstituut, bericht Kelen McBreen.

In wat een nieuwe oorlogsmisdaad lijkt van het Zelensky-regime tegen onschuldige Oekraïners, werd de onderzoeksfaciliteit ernstig beschadigd tijdens het spervuur.

De raketten die werden afgevuurd op de niet-militaire faciliteiten waren naar verluidt door de VS geleverde HIMARS-raketten en er zou ten minste één vrouw zijn gedood.

Zoals veel van de verslagen van Lancaster, hadden de burgers met wie hij sprak geen idee waarom het leger van hun eigen land raketten afvuurt op hun gebouwen en een vrouw zei dat het niet de eerste keer was dat deze specifieke faciliteit werd getroffen.

De westerse media weigeren de verontrustende daden van het Oekraïense leger en veel van zijn neonazistische brigades te erkennen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense leger vermoordt 20 burgers in vijf dagen van opzettelijke beschietingen op Donbass-woonwijken (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Van de Golf van Tonkin tot de Baltische Zee - Seymour Hersh
Vorig artikelAlles wordt met de dag veel gevaarlijker en veel stommer
Volgend artikelPoll: Bijna twee derde van de Amerikanen ziet de media als “echt de vijand van het volk”.
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. De Russen moeten ondertussen toch wel weten waar dat oekischiettuig staat opgesteld en er een SU nummer zoveel overheen laten vliegen, liefst met het soort bommen dat zorgt voor die prachtige kerstverlichting.

 2. daarom het zijn gore lafbekken die Oekraïners kunnen alleen maar op vrouwen en gebouwen richten die doen niets te rug schorem is het

 3. Triest, voor een land 🇺🇦 met goede mensen, die de pineut zijn tgv brainwash en ‘moraalbesef’ van medemens.

  EU wordt mi momenteel
  naar een staat van gecreëerde burgeroorlog gebracht.
  ‘the way they do’

  Racisme dmv grenzen open zetten, vooral klagen door “oppositie”
  Is EU beleid. Staat boven NL beleid.
  Infiltratie; lijkt verbonden dmv genootschappen, werken van 2 kanten zie MSM en AM ; Corona.
  Vangen in fuiken, controle beheersing; 🎈 demo’s.
  Mede mogelijk door NSB trollenland.

 4. Wat zou er met die Gonzalo Lira aan de hand zijn… het is alweer 3 weken geleden dat hij uit zicht verdween. En je hoort er niks meer over, alsof hij nooit bestond. Ik hoop dat de man in orde is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in