Eerder deze maand (mei, 2023) werd een grootschalige studie gepubliceerd in het npj Vaccines journal, dat deel uitmaakt van de Nature.com Portfolio, en keek naar de “Risk assessment of retinal vascular occlusion after COVID-19 vaccination,” schrijft Brian Shilhavy.

Volgens de studie:

“Netvliesocclusie (RVO) is na diabetische retinopathie de meest voorkomende oorzaak van gezichtsverlies door netvliesaandoeningen. RVO is gerelateerd aan trombo-embolie veroorzaakt door vaatcompressie, vasospasme of degeneratie van vaatwanden.”

De studie omvatte 7.318.437 mensen uit het TriNetX-netwerk, verdeeld in gevaccineerde en ongevaccineerde personen, en zij concludeerden dat “personen met COVID-19-vaccinatie een hoger risico hadden op alle vormen van retinale vasculaire occlusie in 2 jaar na vaccinatie, met een algemene hazard ratio van 2,19 (95%-betrouwbaarheidsinterval 2,00-2,39).”

Dit is een van de eerste grootschalige gepubliceerde studies die bijwerkingen van COVID-19-vaccinatie onderzocht die meer dan 2 jaar na een COVID-19-injectie voortduren.

De cumulatieve incidentie van retinale vasculaire occlusie was significant hoger in het gevaccineerde cohort vergeleken met het ongevaccineerde cohort, 2 jaar en 12 weken na vaccinatie. Het risico van retinale vasculaire occlusie nam aanzienlijk toe tijdens de eerste 2 weken na vaccinatie en hield aan gedurende 12 weken.

Bovendien hadden personen met de eerste en tweede dosis BNT162b2 en mRNA-1273 2 jaar na vaccinatie een significant verhoogd risico op retinale vasculaire occlusie, terwijl er geen verschil werd vastgesteld tussen merk en dosis van de vaccins.

Deze grote multicenterstudie versterkt de bevindingen van eerdere gevallen. Retinale vaatafsluiting is mogelijk geen toevallige bevinding na COVID-19 vaccinatie. (Bron.)

De studie omvatte mensen die boodschapper-RNA (mRNA)-vaccins (BNT162b2 [Pfizer-BioNTech] en mRNA-1273 [Moderna]), recombinante eiwitvaccins met adjuvans (Novavax) en adenovirale vectorvaccins (ChAdOx1-S-vaccin [Oxford/AstraZeneca] en Ad26.COV2.S [Janssen-Johnson&Johnson]) kregen.

  Ricardo Delgado - Grafeen verandert gevaccineerden in geleiders
21-jarige man in Australië is nu blind na een injectie met COVID-19. Beeldbron.

Een abonnee van Health Impact News uit Australië attendeerde ons op een recent nieuwsbericht over een 21-jarige man die permanent blind is geworden na een COVID-vaccin dat zijn carrière heeft verwoest. De regering weigert hem te compenseren voor zijn verwondingen, ondanks de getuigenissen van twee gerenommeerde oogchirurgen die het erover eens waren dat zijn aandoening werd veroorzaakt door het Moderna-vaccin.

“Mijn leven staat stil”: Jonge arbeider blind geworden na vaccin Moderna weigert schadevergoeding

Een jonge arbeider uit NSW die permanent blind werd na het Covid-vaccin, heeft van de federale regering geen schadevergoeding gekregen, hoewel twee deskundigen het erover eens waren dat zijn aandoening waarschijnlijk door de prik was veroorzaakt.

Cody Hose-Ross, 21 jaar, verloor zijn leertijd als metselaar en zijn ontluikende voetbalcarrière toen hij het zicht in zijn rechteroog volledig en in zijn linkeroog gedeeltelijk verloor, kort nadat hij in oktober en november 2021 twee doses van het Moderna-vaccin had gekregen.

” Ongeveer vier dagen later werd ik wakker en je weet dat je ogen zich moeten aanpassen als je voor het eerst wakker wordt? Ik kon alles moeilijk zien, ik moest wachten om wat zicht in mijn ogen te krijgen,” zei hij.

“Ik had zoiets van, wat is er in godsnaam aan de hand?”

Aanvankelijk dacht de Port Stephens-man dat hij gewoon een infectie of iets dergelijks in zijn oog had opgelopen en “dacht er niets van”.

“Toen was ik op mijn werk en mijn baas zei: ‘Pak dat f**king gereedschap, het ligt daar!'”, zei hij.

“Ik had zoiets van: ‘Ik zie het eerlijk gezegd niet.’ Hij zei: ‘Ben je blind?’ Toen schrok ik voor het eerst. Ik verloor mijn stage – ik was ook aan mijn laatste jaar toe, zou volledig gekwalificeerd zijn geweest. Bovendien had ik een contract om in Sydney te gaan voetballen. Ik zette me ervoor in, en toen verloor ik mijn gezichtsvermogen.”

  Uitgelekt "plan" - Elite wil binnenlandse opstanden (Encore)

Twee gerenommeerde oogchirurgen, professor Peter McCluskey van het Royal Prince Alfred Hospital in Sydney en dr. Peter Davies van Hunter Eye Surgeons in Newcastle, waren het erover eens dat de aandoening van de heer Hose-Ross werd veroorzaakt door het Moderna-vaccin. (Volledig artikel.)

Uit de VAERS database (vaccins adverse events reporting system) van de Amerikaanse overheid blijkt dat er een verbazingwekkende toename was van 19.665% aan netvliesaandoeningen na de COVID-19 experimentele injecties in vergelijking met alle door de FDA goedgekeurde vaccins van de afgelopen 32 jaar.

Ik zocht in de database naar de volgende symptomen na het vaccin:

 • Netvliesslagaderembolie
 • Netvliesslagader occlusie
 • Trombose van de oogboezem
 • Netvliesdegeneratie
 • Netvliesloslating
 • Netvliesaandoening
 • Netvliesbloeding
 • Netvliesletsel
 • Netvliesischemie
 • Scheurtje in het netvlies
 • Netvliesaandoening
 • Retinale vasculaire occlusie
 • Retinale vasculaire trombose
 • Retinale vasculitis
 • Netvliesocclusie
 • Netvaattrombose

Dit is zeker GEEN volledige lijst van oogaandoeningen in VAERS, maar slechts een steekproef.

Sinds de uitrol van de experimentele COVID-injecties in december 2020 zijn er 2.458 gevallen van deze netvliesaandoeningen geweest (bron), en de overgrote meerderheid, 2.020, werd geregistreerd in 2021 (bron).

U kunt de uitsplitsing naar leeftijd hier zien. Terwijl de hoogste leeftijdsgroep qua percentage in de leeftijdsgroep 65-79 jaar lag met 14%, was het verrassend om te zien dat het op één na hoogste percentage in de leeftijdsgroep 50-59 jaar lag met 13%.

Bij gebruik van dezelfde symptomen voor netvliesaandoeningen leverde de zoekactie daarentegen slechts 327 gevallen voor dezelfde netvliesaandoeningen op voor alle niet-COVID-vaccins van de afgelopen 32+ jaar (bron).

Dat is een gemiddelde van iets meer dan 10 gevallen per jaar, in vergelijking met 2.020 gevallen die in 2021 werden geregistreerd na COVID-19 injecties, een ongelooflijke stijging van 19.665%.

  Document opgedoken: Plotselinge wiegendood na vaccinatie - Hoe Big Pharma verbanden verdoezelt

Hier is de laatste video van Bitchute channel checkur6 die enkele van de recente studies belicht die zijn gepubliceerd over de bijwerkingen van het COVID-19 vaccin, waaronder oogziekten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Jonge mensen met bloedstolsels en amputaties na COVID-19 vaccinatie worden voorgelogen, en de media gebruikt hen om tegen ons te liegenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoll: Bijna twee derde van de Amerikanen ziet de media als “echt de vijand van het volk”.
Volgend artikelChina zal de opgeblazen illusies van de NAVO doorprikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Als je die troep laat inspuiten, dan kan het gebeuren. Dat de zelfaangestelde eperts dit nog niet hebben opgepikt… verbazingwekkend. Het is duidelijk dat met deze rotzooi mensen het “duister worden ingejaagd”. Zie hier ook weer de connectie met de pijnappelklier.

  “S-arrestin, also known as S-antigen, is a major soluble photoreceptor protein that is involved in desensitization of the photoactivated transduction cascade. It is expressed in the retina and the pineal gland and inhibits coupling of rhodopsin to transducin in vitro. Additionally, S-arrestin is highly antigenic, and is capable of inducing experimental autoimmune uveoretinitis. Mutations in this gene have been associated with Oguchi disease, a rare autosomal recessive form of night blindness. [provided by RefSeq, Jul 2008]”

  • 100% raak weer je comment hier…

   Zelf geloof ik erin dat mensen zichzelf het duister ingejaagd hebben, danwel al in het duister waren alvorens zichzelf als test dier opgegeven te hebben voor “The Science”… het is in en in triest maar de mensen hebben het zichzelf aangedaan. En dan nu doen alsof er nooit iets gebeurt is v.w.b. hen gedrag naar de anderen toe.. facisten zijn het.

   Niet allemaal.

   Maar de meeste wel en nu… zijn ze betrapt… ze kunnen zichzelf niet meer voorliegen want; gekozen voor de lijdensweg.

   En lijden is het.. man man man wat een verhalen, het wordt steeds gekker…. de dokters eat their hearts out…

   Deze mensen waren gewoon echt niet in sync met hen eigen intuïtie OF vonden hen gevoel niet waardevol genoeg om niet de prikken te kiezen. Ik ken mensen die lettelrijk zeggen; ach ik laat me wel vol spuiten, kan ik kijken wat er gebeurt met me…

   Dussss die mensen zijn levensmoe… en dit geeft hun weer een kick start.. gebeurt er weer eens wat in hun leven.

   Dit is de keuze die zij gemaakt hebben.

   Van mijn hele vriendengroep ben ik 1 van de weinigen die NIET meer naar (techno) festivals ging en de rest.. gewoon doorpakken hoor…. niet kapot te krijgen.. dan maar wat prikkies erbij.. als we maar kunnen feesten… tja.. en dan komen de neven effecten.. en die gaan wel wat verder dan de dinsdag dip ja…

   Ik denk dat dit gewoon het Lot is van specifiek die mensen die dit pad gekozen hebben.

   Wel heb ik het echt te doen met diegenen die gewoon zichzelf ff kwijt waren en NIET wilden en toch maar over stag zijn gegaan puntje bij paaltje.. dát is gewoon erg om dan met jezelf te leven.

   Maar alsnog blijven ze bij juist die partner die het van ze verlangde etc. etc.etc. kortom; de mens laat zichzelf LIJDEN.

   Blij dat ik van het weer kan genieten en mijn grootste zorg is hoe ik mijn tuin set moet reinigen want; stoffig ;-).

   Gelukkig heb ik groene zeep ontdekt.. jaja .. wat een topspul zeg. .. i.c.m. schoonmaak azijn.. met eucalyptus geur.. wauw.. what a life !

   Geniet van het lekkere weer deze dagen.. EINDELIJK weer eens zon in de mooie maand MEI.

   Ciaooo !!

   • Ha die Lee1990! De Action heeft ook goed spul, Kitchen Cleaner heet het, lime & black pepper, kun je ook je kip marineren. Plantbased ingredients (het zal wel) en het ruikt lekker.

    Je uitleg over mensen komt wel over. Zelf zie ik ze als lui en dom, en ze doen alsof ze intelligent zijn door zich door de ‘autoriteiten’ te laten LIJDEN. Want dat is de makkelijkste weg, en dan mogen ze ook nog eens schijten op de mens die ‘nee, dank je, liever niet’ zegt. Want die mens ‘besmet de zwakkeren’. Hahahaha!

    Ik moet altijd wel grinniken om je opmerkingen!

 2. De meeste mensen ontdekken netvliesschade als het te laat is, omdat onze hersenen ons foppen en het ontbrekende beeld aanvullen. De bouwvakker zag het gereedschap niet, maar zag de vloer doorlopen, waardoor hij het niet in de gaten had. Iedere gevaccineerde doet er verstandig aan zijn ogen regelmatig te laten controleren.

 3. Mijn indruk is dat door minder ( mn groen voer: zonlicht) voedingstoffen, en inname hiervan oogafwijkingen reeds in stijgende lijn zaten.
  Dat deze dmv vax een extra boost heeft gegeven, zeer waarschijnlijk.

 4. de foto’s van het oog, de vier rode ogen tonen de voorzijde van het oog met het hoornvlies, niet de binnenkant van het oog met de fundus.

 5. The cost in lives from COVID has been devastating enough, but an in-depth investigation of recent the numbers suggests that death rates are uncharacteristically high even AFTER accounting for COVID. Retired nurse instructor and popular YouTuber Dr. John Campbell examined the statistics and notes that cardiovascular death rates in particular are inexplicably high. https://youtu.be/-vAyoSUxN2Q

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in