Een peer-reviewede studie beweert dat de Centers for Disease Control de federale wet heeft overtreden door het aantal dodelijke slachtoffers van het Coronavirus exponentieel op te blazen, bericht The Red Elephants.

De sterftecijfers werden opgeblazen met minstens 1600%, volgens de studie, getiteld “COVID-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective“.

In de studie wordt opgemerkt dat de CDC op 24 maart een waarschuwing heeft gepubliceerd waarin keuringsartsen, lijkschouwers en artsen worden geïnstrueerd om de onderliggende doodsoorzaken, ook bekend als reeds bestaande aandoeningen of comorbiditeit, niet te benadrukken.

Veel lijkschouwers hebben hun bezorgdheid geuit over de manier waarop ambtenaren hun Covid-sterfgevallen registreren.

De lijkschouwer van Grand County, Colorado heeft onlangs de aandacht gevestigd op de manier waarop de gezondheidsdienst van de staat sommige sterfgevallen classificeert. De lijkschouwer, Brenda Bock, zegt dat twee van hun vijf sterfgevallen in verband met Covid-19 mensen waren die stierven aan schotwonden.

Deze twee mensen waren positief getest op Covid, maar dat is niet wat hen heeft gedood. De schotwond heeft hen gedood, zegt ze.

Bock zegt dat het in dit geval simpel is – de schotwond was de doodsoorzaak.

Ik realiseer me ja, je probeert de aantallen bij te houden, maar je moet het goed doen, en deze mensen stierven niet aan Covid, ze stierven aan schotwonden en dat is hoe het moet worden vermeld, aldus Bock.

De wetenschappelijke studie concludeert ook dat de CDC “illegaal nieuwe regels heeft uitgevaardigd die in strijd waren met de federale wet, wat resulteerde in een inflatie van 1.600% van de huidige Covid-19 sterftecijfers”.

Volgens de nieuwe regels die op 24 maart 2020 van start gingen, moest Covid-19 worden vermeld in deel I van overlijdenscertificaten als een definitieve doodsoorzaak, ongeacht bevestigend bewijs, in plaats van in deel II als een bijdrage aan de dood in de aanwezigheid van reeds onderliggende aandoeningen.

  De strijd voor vrijheid gaat door - Twittercollage Lockdown-demonstraties Nederland

Op haar website zegt de CDC dat slechts 6% van de mensen die als Covid-19-doden werden geteld, alleen aan Covid-19 stierven.

De volgende zijn de belangrijkste onderliggende medische aandoeningen in verband met Covid-19 sterfgevallen:

  • Influenza en longontsteking
  • Ademhalingsproblemen
  • Hypertensieve ziekte
  • Diabetes
  • Vasculaire en niet-gespecificeerde dementie
  • Hartstilstand
  • Hartfalen
  • Nierfalen
  • Opzettelijk en onopzettelijk letsel, vergiftiging en andere ongewenste voorvallen
  • Andere medische aandoeningen

De wetenschappers schatten dat de door Covid-19 geregistreerde sterfgevallen “in het hele land tot 1600% hoger liggen dan het geval zou zijn geweest als de CDC de handboeken van 2003 had gebruikt”, aldus All Concerned Citizens in een verklaring over de studie.

Het baanbrekende peer-reviewed onderzoek… stelt dat de CDC moedwillig meerdere federale wetten heeft overtreden, waaronder op zijn minst de Information Quality Act, Paperwork Reduction Act, en Administrative Procedures Act. (Publicatieblad – Institute for Pure and Applied Knowledge / Public Health Policy Initiative) Het meest opmerkelijk is dat de CDC illegaal nieuwe regels heeft uitgevaardigd voor het verzamelen en rapporteren van gegevens uitsluitend voor Covid-19 dat resulteerde in een inflatie van 1.600% van de huidige Covid-19 sterfte totalen.

Onlangs ondernomen pogingen om deze te “factchecken” faalden jammerlijk in het licht van talloze lijkschouwers zoals Brock en anderen die zich hebben uitgesproken over deze situatie, die niet is veranderd. In deze specifieke “factcheck” van Politifact slagen ze er niet in te weerleggen wat de studie volstrekt bevestigt.

Het Politifact artikel besluit met “deskundigen zijn het erover eens dat het waarschijnlijker is dat Coronavirus sterfgevallen te laag worden geteld”, ondanks het feit dat er geen enkel bewijs wordt geleverd voor deze bewering of dat de bewezen onjuiste classificaties worden weerlegd.

  Stop de maskers, de PCR-tests en leugens in media: Canadese artsen spreken zich uit tegen de COVID-maatregelen en roepen op deze "onmiddellijk" te stoppen!

Het ‘ergste griepseizoen in decennia’

In het begin van het jaar berichtten bijna alle grote media dat de wereld mogelijk het ergste griepseizoen uit de geschiedenis te wachten stond. Op 3 januari berichtte CNN over de waarschuwing van Dr. Fauci dat de Verenigde Staten “op weg waren naar het ergste griepseizoen in decennia”.

Terwijl Fauci waarschuwde voor een van de dodelijkste griepseizoenen in decennia, vertelde de rest van de media de Amerikanen dat ze zich geen zorgen hoefden te maken over het Coronavirus, en dat de griep dit jaar veel dodelijker zou zijn. De Los Angeles Times adviseerde om niet bang te zijn voor het Coronavirus, omdat “voor Amerikanen de griep een veel grotere bedreiging is en meer wijdverspreid”. Begin februari schreef USA Today dat “het Coronavirus beangstigend is, maar de griep dodelijker en meer wijdverspreid”. In dezelfde periode verklaarde de Washington Post: “Amerika krijgt griep, de griep is een veel grotere bedreiging dan het Coronavirus”.

Maar hoe konden de Verenigde Staten van het begin van het “ergste griepseizoen in decennia” overgaan naar een wereldwijde daling van het aantal griepgevallen en -doden met 98%?

De verklaring dat het aantal griepgevallen is gedaald omdat een groot deel van de wereldbevolking nu mondkapjes draagt, terwijl tegelijkertijd de gevallen van het Coronavirus sterk toenemen, is op zijn zachtst gezegd volledig inconsistent en een onzinnige conclusie.

Het griepseizoen 2017-2018 was zo erg dat ziekenhuizen patiënten in tenten behandelden. Een lockdown werd nooit overwogen, ondanks tienduizenden sterfgevallen.

De epidemie van 2017-2018 stuurde mensen in elke staat naar ziekenhuizen en spoedeisende hulp , en medische centra reageerden met buitengewone maatregelen: personeel werd gevraagd om over te werken, triage-tenten op te zetten, bezoeken van vrienden en familie te beperken en electieve operaties te annuleren.

  Vader trof zwarte aan in slaapkamer 14-jarige dochter - sloeg zijn tanden eruit

Ondanks dit alles lijkt de griep “bijna uitgeroeid” te zijn nu het aantal zieken met 95% is gedaald.

In de tweede week van januari, normaliter de slechtste periode voor het seizoensgebonden virus, werd het aantal griepachtige symptomen bij huisartsen gemeld op 1,1 per 100.000 mensen – vergeleken met een vijfjarig gemiddelde van 27.

Vorige maand verklaarde top-epidemioloog Knut Wittkowski: “Influenza is voor een groot deel omgedoopt tot Covid-19”. Volgens de CDC bedroeg het cumulatieve positieve testpercentage voor influenza van eind september tot de week van 19 december slechts 0,2%, vergeleken met 8,7% een jaar eerder. Volgens Wittkowski, voormalig hoofd Biostatistiek, Epidemiologie en Onderzoeksdesign aan de Rockefeller Universiteit, komt dit doordat veel griepinfecties ten onrechte als Coronavirus-gevallen worden bestempeld.

Bewijs: ineffectieve lockdowns gebaseerd op gemanipuleerde testcijfers

Vorig artikelBill Gates wil genetisch gemanipuleerde muggen vrijlaten om je in te spuiten met vaccins
Volgend artikelPolitiek correcte VN secretaris-generaal wordt ‘complottheoreticus’: “Onder het voorwendsel van een pandemie worden de meeste fundamentele vrijheden afgeschaft”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in