Het World Economic Forum en de VN mobiliseren zich om Coronakritiek te bestrijden – 110.000 informatie rechercheurs gerekruteerd

11
Achtergrondfoto Copyright by World Economic Forum swiss-image.ch / Photo by Remy Steinegger / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Steeds meer mensen worden moe van de overdreven terreurpropaganda over het Coronavirus en van de extreme repressie tegen de burgerlijke vrijheden en rechten die in het kielzog van de zogenaamde pandemie volgen. Volgens het ultra-globalistische machtsnetwerk World Economic Forum is dit een zeer groot probleem en er wordt nu opgeroepen om dergelijke sceptische houdingen door de machthebbers nog harder aan te pakken.

Op de website van het World Economic Forum schrijven Robin Pomeroy en Alexander Court dat “verkeerde informatie” over de Coronacrisis een gigantisch probleem is geworden en beweren dat het zeer problematisch is dat mensen andere informatie naar voren brengen dan die welke afkomstig is van de autoriteiten en de mainstream media – inclusief degenen die geloven dat de agressieve propagandacampagne van het politieke establishment en de media deel uit maakt van een bewuste strategie om de bevolking te onderwerpen.

“In een wereld waar de sociale media de plaats is waar de meesten van ons zoveel informatie krijgen en waar we de vrijheid van meningsuiting waarderen als een hoeksteen van onze democratie, wat kan er dan gedaan worden om gevaarlijke misinformatie te bestrijden”, vragen de auteurs zich op een Orwelliaanse manier af.

De VN heeft ook minachting uitgesproken voor alternatieve theorieën die verband houden met de Coronacrisis en is van mening dat het een “communicatiecrisis” is tussen de machthebbers en de bevolking.

De auteurs van het artikel schrijven verder dat de alternatieve theorieën “mensenlevens riskeren” en dat de VN daarom de dienst “Verified” (“Gecontroleerd”) heeft gelanceerd waar mensen zich kunnen aanmelden om alleen informatie te ontvangen over het Coronavirus dat door de VN is goedgekeurd.

  Gates Foundation vernietigt ook Afrika's voedseleconomie

De VN heeft ook de #PledgetoPause-campagne op social media gelanceerd waarbij mensen worden aangespoord om minder sceptisch Corona nieuws op Twitter, Facebook en andere platforms te delen en alleen informatie te verspreiden uit wat wordt beschreven als ‘geloofwaardige’ bronnen – dat wil zeggen informatie van autoriteiten en mainstream media.

De secretaris-generaal van de VN, António Guterres, is ook op deze campagnetrein gesprongen en spoort alle mensen aan om het delen van dergelijke informatie over de Coronacrisis op sociale media te “pauzeren”.

“Tot nu toe hebben we 110.000 informatievrijwilligers aangeworven en we rusten deze informatievrijwilligers uit met het soort kennis over hoe verkeerde informatie zich verspreidt en vragen hen om te dienen als een soort ‘digitale eerste aanspreekpunt’ in die ruimtes waar verkeerde informatie wordt verspreid”, zegt Fleming.

Het idee is dat deze “vrijwilligers” als poortwachters zullen optreden en discussies zullen aangaan waar controversiële of niet-establishment standpunten worden gepresenteerd en en in plaats daarvan informatie verspreiden zoals de VN heeft goedgekeurd.

Storyful is een ander mediabedrijf dat zich op social media richt en ook gelanceerd is om de onconventionele perceptie van de Coronacrisis tegen te gaan. Oprichter Mark Little is van mening dat het zijn taak is om “geruchten en leugens” te bestrijden met behulp van zowel kunstmatige intelligentie als menselijke redacteurs.

Little klaagt ook dat mensen vermeende desinformatie kunnen verspreiden onder vrienden en familieleden en is het eens met de lijn dat men “strategieën” moet vinden om de desinformatie te herkennen en ertegen te mobiliseren. Hij is van mening dat de social mediaplatforms zelf de toch al sterk beperkte vrijheid van meningsuiting verder moeten verstikken en “meer verantwoordelijkheid moeten nemen” om ervoor te zorgen dat ze zich inzetten voor de “beste belangen van de democratie” door te censureren en het plaatsen waarschuwingsvlaggen bij berichten die afwijken van de conventionele opvattingen.

Op zaterdag heeft Frontnieuws verslag gedaan van de lancering van het “Europees actieplan voor de Democratie”, waarmee de Europese Commissie in dezelfde dictatoriale wurggreep bepaalde acteurs gedurende een langere periode gaat observeren om degenen te lokaliseren die “systematische desinformatie” zouden verspreiden duidelijker aan de schandpaal te nagelen en hun inkomstenbron elimineren.

Europese Commissie wil “Corona-desinformanten” bestraffen

Vorig artikelVoormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken
Volgend artikelBritse regering: Covid-19 vaccin mag niet worden gegeven aan kinderen en zwangere vrouwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. En hoe hadden ze dan gedacht om het voor mekaar te krijgen om mij mijn bek te laten houden?
    Dat zou de eerste keer zijn dat iemand dat voor mekaar krijgt maar ik geef ze weinig kans.
    Rutte zei het al, gewoon je bek houden.

  2. Nu loopt het plannetje toch niet helemaal volgens plan, maar ja dat gebeurt met elk project wel. FF een paar nsboa’ers of andere desinformatiepropagandeurs inzetten om de losgeschoten schapen met een mening terug de kudde in te doctrineren. Nog meer staatspropaganda overal in alle media over hoe veilig en geweldig zo’n vaccin is. ” ik zou t aan mijn kinderen geven of vaccineren is een feest” zo wordt de laatste kudde nog FF richting het narratief van de genocide genetisch modificatie geduwd

  3. Belangrijk is om er achter te komen waar je de informatie kunt vinden die je wilt lezen. Alles kan gedeeld worden per email, daar heb je geen social media voor nodig. Als we nu allemaal facebook en twitter e.d. eens achter ons laten en rechtstreeks bij de interessante site nieuwsbrieven regelen, dan kan alles gewoon door gaan. Laat die VN trollen dan maar lekker zitten op de oude social media en zoek alternatieven zoals Telegram. Plenty alternatieve info te vinden daar en makkelijk te delen.

  4. Het kalergie plan is de basis van heel dat corona gedoe. Deze crisis dient enkel en alleen om de macht van de middenstanders en de klein man af te nemen zodat bijne iedereen uit het handje van staat moet eten zodat we eigenlijk afhankelijk worden van de staat net zoals het communisme in China..toevallig is het virus ook nog is gemaakt daar. Google maar is naar “the great reset”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in