Duitse bondskanselier Angela Merkel, foto: Twitter.

Verschillende staatshoofden van de EU waarschuwen dat de strijd tegen het Coronavirus kan uitlopen. Nieuwe mutaties zouden ertoe kunnen leiden dat we meerdere jaren onafgebroken moeten vaccineren, waarschuwt onder meer de Duitse Angela Merkel.

Verscheidene staatshoofden van de EU waarschuwen dat de bestrijding van de Coronavirus-pandemie langer kan duren dan eerder gezegd.

Hoewel de meeste landen zijn begonnen met het vaccineren van hun bevolking, wordt aangenomen dat het zeer lang zal duren voordat de mensen weer een normaal leven kunnen leiden.

Naarmate nieuwe mutaties van het virus opduiken, vrezen de EU-leiders dat het vaccin zijn werking zal verliezen. Daarom waarschuwen zij nu dat het nodig kan zijn de mensen herhaaldelijk en langdurig te vaccineren.

“We moeten ons voorbereiden op een situatie waarin we gedurende een lange periode, misschien meerdere jaren, continu zullen moeten vaccineren”, zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel donderdag tijdens een videovergadering van de EU-leiders.

Ook de premier van Finland, Sanna Marin, denkt dat Coronavaccinaties in de toekomst deel kunnen gaan uitmaken van het dagelijks leven van de mensen.

“In de toekomst hebben we misschien regelmatig vaccins nodig, misschien wel jaarlijks”, zei Marin.

De Europese Raad concludeerde gezamenlijk dat de goedkeuring van nieuwe vaccins, evenals de vaccinaties zelf, veel sneller moet verlopen. De staatshoofden waren het er ook over eens dat er speciale vaccinpassen nodig zijn als de mensen in de toekomst hun grondrechten willen uitoefenen.

Het enige bezwaar kwam van de Franse president Emmanuel Macron, die het systeem van vaccinatiepaspoorten oneerlijk vindt voor jongeren. Jongeren krijgen het vaccin namelijk als laatste aangeboden en zouden daardoor tijdens de zomer een reisverbod opgelegd krijgen.

  Daarom kan de tweede vaccin injectie het gevaarlijkst zijn

De Britse onderzoeker en adviseur van de Britse regering, Sir Ian Boyd, heeft eerder gewaarschuwd dat de samenleving mogelijk voor meerdere jaren moet worden stilgelegd.

Aangezien er steeds nieuwe virusvarianten opduiken, zullen er steeds nieuwe golven van het Coronavirus opduiken. Daarom is het het beste om door te gaan met Corona-restricties, zo redeneerde Boyd.

Allemaal slechts “samenzweringstheorieën”? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort

Vorig artikelPolitiek correcte VN secretaris-generaal wordt ‘complottheoreticus’: “Onder het voorwendsel van een pandemie worden de meeste fundamentele vrijheden afgeschaft”
Volgend artikelDuitse neuroloog: Mondkapje leidt tot hersenbeschadiging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Sinds wanneer bepaald een regeringsleider wie wel of geen grond- en mensenrechten heeft of niet in het land/wereld? Dit kan geen enkel mens iemand anders ontzeggen. Dit is pure chantage. Want niemand kan een product van een commercieel bedrijf opgedrongen worden, om deze af te nemen in opdracht van een regering.

 2. En Angela die riep in het begin als leider van Duitsland, dat ze afstand wilde doen van de geschiedenis van Duitsland.
  Van, volgens sommige bronnen, haar vader, Adolf.

  In zoverre is zij verschillend, dat ze eerst mens, nazi’s van buiten Europa, Europa heeft willen laten bezetten.
  En nu gebuikte ze Covid 19, i.p.v. Zyklon B.
  Ook zij heeft eerst met Koolstofmonoxide geexperimenteerd. (fraude in de Duitse autobrance)

 3. En Angela die riep in het begin als leider van Duitsland, dat ze afstand wilde doen van de geschiedenis van Duitsland.
  Van, volgens sommige bronnen, haar vader, Adolf.

  In zoverre is zij verschillend, dat ze eerst met, nazi’s van buiten Europa, Europa heeft willen laten bezetten.
  En nu gebuikte ze Covid 19, i.p.v. Zyklon B.
  Ook zij heeft eerst met Koolstofmonoxide geexperimenteerd. (fraude in de Duitse autobrance)

 4. Als je altijd al beweert ,dat de duivel niet bestaat? Dan moet je nu toch toegeven dat je verkeerd was. De satanisten hebben momenteel heel de wereld overgenomen. Duidelijk te zien .Op grote en slinkse schaal is God overal buitengewerkt . Zgn om vrij te zijn. Zie ! Daar is nu onze vrijheid ,in de handen van de verlichten en hun politiekers. Dood en moord allom. Iedereen doet wat goed is in eigen ogen geen waarden en wetten meer. Wie was nu weer, de vader van de leugen? en de mensen moordenaar ? van in den beginne? De duivel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in