Op 28 november 2020 hield “Politie voor Vrijheid”, een groepering bestaande uit Spaanse wetshandhavers, een demonstratie in de straten van het centrum van Valencia, Spanje. De politieagenten protesteren tegen het bestuur van hun socialistische regering tegen het Coronavirus, de vrijheidsberovingen van de burgers en de mondkapjes maatregelen.

De demonstranten hielden spandoeken omhoog waarop stond: “Genoeg met de leugens, “Genoeg met het misbruik van de mensenrechten”, “De politie wil ademen”, en “Nee tegen het Vaccin”.

“Politie voor Vrijheid” is een recent opgerichte groep die leden van de staatsveiligheidsdiensten en particuliere bewakingsgroepen samenbrengt om de rechten van de Spaanse burgers te beschermen. Dezelfde patriottische groep hield op 7 november een grote mars in Madrid.

De woordvoerder van de groep, Sonia Vescovacci, een politieagente met verlof, dringt erop aan dat de burgerlijke vrijheden van de burgers worden gerespecteerd. Vescovacci heeft haar collega’s aangemoedigd om de tirannieke bevelen van de regering om mensen die geen mondkapjes gebruiken of de ernst van de pandemie ontkennen niet te vervolgen.

Hoewel de groep alle deelnemers had opgeroepen om mondkapjes te dragen, luisterde een groot deel van de demonstranten niet naar hun verzoek. Na de demonstratie richtte de lokale overheid van Valencia zich op de politie, de organisatoren van het evenement en de deelnemers voor het niet naleven van de Coronavirusmaatregelen van de regering. Negentig politieagenten hebben boetes ontvangen voor het demonstreren tegen “het Opleggen van maskers ” zonder ze te dragen

Bekijk de volgende video van de demonstratie “Politie voor de vrijheid” die gefilmd werd door een vrouwelijke patriot. De vrouw prijst de dappere agenten die marcheren voor hun land en hun burgers. Ze moedigt mensen aan om de inspirerende video over de hele wereld te delen om de mensen te laten zien hoe de politie in Spanje is.

Derde van de Denen wijzen Covid-19 vaccin af

“Laat deze video over de hele wereld circuleren om te laten zien hoe echte politieagenten zijn, deze mannen hier marcheren voor hun land, voor hun zusters en broeders en voor de kinderen, de ware menselijkheid van de politie verdedigend”.

Hopelijk leren de politieagenten in Duitsland die waterkanonnen gebruiken tegen degenen die weigeren een mondkapje te dragen van hun voorbeeld:

Video van de demonstratie:

Spanje bouwt de hoogste muur ter wereld om illegale migranten af te weren

2 REACTIES

  1. Ietwat aan de late kant …maar beter LAAT dan NOOIT ….!!! Wakker gewordn agenten , die begrijpen dat ook zij maar gewone mensen zijn met families e.d. en dat ZIJ GE(mis)BRUIKT worden door de heersende elite.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here