Voor de microfoon in het Europees Parlement heeft de Italiaanse EU-afgevaardigde Silvia Sardone een nieuw rapport van de Europese Unie afgebrand dat zich gunstig richt op illegale migranten en tegelijkertijd zich tegen burgers die tegen massamigratie gekant zijn denigrerend uitlaat. Tijdens haar krachtige toespraak beklemtoont Sardone de hypocrisie van de EU omdat ze de voormalige Italiaanse vice-premier Matteo Salvini als doelwit nemen in plaats van degenen die de tsunami van ongecontroleerde vreemdelingen die Italië binnenstroomt ondersteunen en aanmoedigen.

Met betrekking tot immigratie vallen jullie degenen aan die de grenzen, de veiligheid en de nationale soevereiniteit verdedigen, bijvoorbeeld, Matteo Salvini. Maar geen woord van veroordeling tegen mensenhandelaars, tegen degenen die voorstander zijn van illegale immigratie, tegen de NGO’s die systematisch de nationale wetten overtreden, zegt ze.

Matteo Salvini wordt, belachelijk genoeg, vervolgd wegens “ontvoering” vanwege zijn rol in het voorkomen van het van boord gaan van 164 illegale migranten van een schip dat wordt gesponsord door Open Arms, een NGO die door Soros wordt gefinancierd.

Strafzaak tegen Salvini: hoe George Soros probeert patriottische leider op te sluiten voor het beschermen van de Italiaanse grenzen

In haar toespraak gaat Silvia Sardone in op het EU-plan voor integratie, dat gericht is op “vier pijlers”: “onderwijs, werk, toegang tot gezondheidszorg en adequate huisvesting” voor illegale migranten. In de conclusie van het rapport staat onder meer:

“Met dit actieplan zet de Commissie een sterk kader uit om het integratie- en inclusiebeleid in de hele EU te versterken en te intensiveren en zo bij te dragen aan de bredere agenda voor sociale integratie, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van andere relevante strategieën en acties op het gebied van onderwijs, cultuur, werkgelegenheid, anti-discriminatie en gelijkheid”, aldus het EU-plan.

  Italiaanse generaal eist een zeeblokkade voor de Afrikaanse kust en roept indirect op tot opstand tegen Rome

U spreekt over een Europees Parlement dat hulpeloos getuige is geweest van de verspreiding van racisme, van islamofobe sentimenten, van vijandigheid en onverdraagzaamheid jegens moslims. Maar u zegt niets – ik zeg niets – over terrorisme, over de slachtoffers van aanslagen of over degenen die Europeanen, onze manier van leven, onze cultuur, onze waarden haten, aldus afgevaardigde Silvia Sardone van de Liga in haar opmerkingen in het Europees Parlement.

Op dit moment roepen “dappere” parlementsleden met behulp van de hashtag #DecretoClandestini (clandestien decreet) de socialistische regering van Italië op om een lockdown op te leggen aan zijn burgers terwijl ze de havens openstellen voor illegale massamigratie.

Bekijk hier de door Remix in het Engels vertaalde toespraak van parlementslid Silvia Sardone:

Zwarte geweldsuitbarsting in Napels: 200 Nigerianen gewapend met messen vallen de politie aan

Vorig artikel“Politie voor Vrijheid”: Spaanse politieagenten demonstreren tegen de Corona lockdowns en mondkapjes
Volgend artikel“Hongarije zal nooit een immigrantenland zijn”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De Italiaanse heeft groot engroot gelijk.
  aar laat diestomme negers enmoslims maar doorgaan zoals in Napels.

  Dat zou misschien net genoeg zijn om een burgeroorlog te triggeren.

  Nooit in de geschiedenis hebben politieke richtingen (links)zoveel schade aan zoveel landen en eigen ras toegebracht.

  Burgergeweld moet zich richtenop eerstens overname van volledige macht; kabinet enparlement buiten werking
  dan de volgende maatregelen gelijktijdig.

  –grenzen dicht en bewaakt; overgangen marechaussee; daar tussen: sateliet bewaking.
  –uit EU en uit de euro; gulden terug.
  –alle uitkeringen aan werkloze vluchtelingen 100% stoppen,alsmede toeslagen. Per direct.
  –Grondwet wijzigen; islam verbieden en bijzonder onderwijs stoppen.
  Linkse onderwijzers ontslaan.Minaretten en moskeetjes opblazen. Koarn en Hadith verbieden.

  Reorganisatie staat
  –parlement alleen voorlichtende functie; via TV, internet; vaste tijden per maand. Beslissingen via referenda, maandelijks.Via internet.
  –kabinet: max 5 ministers en5 staatssecretarissen. (note Los Angeles heeft 15millioen inwoners en een dagelijks bestuur van 5)
  –een minister kan ontslagen worden als 30% van parlement dat wil.

  Daarnaast moet NL wonden likken.Bossen aanplanten. Belastingen omlaag. Stikstof wet opheffen. Windmolens opblazen en atoomcentrales bouwen.
  Geen subsidie op die nep groene energie.
  Alle huizen gas aansluitingen; gratis; op kosten gasbedrijven. gasprijs omlaag; kostprijs is 3 eurocent per kuub. 15 eurocent is genoeg.

  Van energie rekeningen: geen meterhuur, geen vast recht.

  Laat boeren met rust. Om te herstellen van de linkse idioten hebben geld nodig, dus export.

 2. Waar kunnen we doneren voor een standbeeld van deze mevrouw, alsmede voor álle andere échte politici die strijden voor hun eigen bevolking, zoals bijv. de heer Wilders ?

 3. Deze blondine, Salvini, Wilders, Orban, Farage, Le Pen, Poetin en dan hebben we het zo’n beetje gehad.
  Zij kunnen Europa redden.
  Of dat gebeurt…..

 4. Het zijn al jaren dezelfde reacties.
  Schop ze er uit en wij moeten verzet plegen.
  Loop nou eens buiten of in een winkel, je treft een compleet passief schapen ook aan wat trouw gehoor geeft aan elke maatregel ING.
  En jullie verwachten dat dit volk ooit in verzet zal komen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in