De politie in Florida heeft zojuist de resultaten bekendgemaakt van een recordbrekende mensenhandeloperatie waarbij pedofielen in Disney betrokken waren.

Illegale vreemdelingen, een leraar van een middelbare school en drie directieleden van Disney behoorden tot de meer dan 200 arrestaties die verricht zijn tijdens de sekshandeloperatie in Polk County, Florida, bericht Thepeoplesvoice.

Polk County Sheriff Grady Judd verklaarde tijdens een persconferentie dat de operatie eerder deze maand leidde tot de arrestatie van 219 mensen.

Volgens de autoriteiten was de operatie de grootste mensenhandelarrestatie in de geschiedenis van Polk County.

Volgens een bericht van NeonNettle heeft Sheriff Judd de resultaten van de operatie gedetailleerd beschreven en gezegd dat van de 119 prostituees die tijdens de operatie, die vorige week begon, gearresteerd werden, er 21 mogelijke slachtoffers van mensenhandel waren.

Twee verdachten werden beschuldigd van mensenhandel en beiden waren illegaal in de VS.

Freddy Escalona, 30 jaar, en Maria Guzman, 36 jaar, werden beschuldigd van mensenhandel en opbrengsten uit prostitutie.

De politie zei dat Escalona geld had geleend aan een slachtoffer om haar auto te repareren.

Nadat ze hem echter niet kon terugbetalen, dwong hij haar naar verluidt tot prostitutie.

Toen Escalona het slachtoffer naar de undercoverlocatie reed, werd hij in hechtenis genomen.

Hij gaf toen aan rechercheurs toe dat hij “verschillende vrouwen had die hij bewerkte,” of die hem betaalden om hen te vervoeren en veilig te houden, zei Judd.

Guzman zou ook twee slachtoffers verhandeld hebben vanuit een hotel in Orlando.

Hij was verantwoordelijk voor het regelen van hun “afspraken” en profiteerde van het geld dat ze verdienden.

  Dr. Coleman: Dit is het einde

Het kantoor van Judd zei dat 83 verdachten werden gearresteerd voor het verzoeken om prostitutie; 17 andere verdachten werden gearresteerd en daarvan waren er vijf die ofwel opbrengsten uit prostitutie verkregen of prostituees hielpen en bijstaan, en acht die de prostituees naar de undercoverlocatie reden.

Onderzoekers klaagden in totaal 44 misdrijven en 242 overtredingen aan tijdens de operatie.

“Niet alleen hebben we tijdens deze ene operatie meer verdachten gearresteerd dan we ooit eerder hebben gedaan, we hebben ook 21 slachtoffers van mensenhandel geïdentificeerd; tijdens een soortgelijke operatie in februari identificeerden we 24 slachtoffers,” zei Judd.

“Dat zijn 45 slachtoffers die we dit jaar hebben kunnen identificeren.

“De waardevolle relaties die we hebben met de maatschappelijke organisaties die met ons meedoen aan deze operaties, maken het mogelijk voor deze vrouwen om hulp te krijgen en geëmancipeerd te worden van deze manier van leven.”

Van de gearresteerden wordt van 35 verdachten vermoed dat ze illegaal in het land zijn en ze komen uit Cuba, Chili, Venezuela, Mexico, Guatemala, Colombia of de Bahamas.

Eenenveertig van de verdachten bekenden aan rechercheurs dat ze getrouwd waren; 13 zeiden dat ze overheidssteun ontvingen, 42 brachten illegale drugs naar de undercoverlocatie; twee hadden vuurwapens bij zich; 18 waren afkomstig uit andere staten; de oudste gearresteerde persoon was de 76-jarige Frank Bydairk; en de jongste was de 18-jarige Latrice Vilsaint.

Tijdens een gesprek met verslaggevers donderdag zei Judd dat één gearresteerde man zijn 1-jarige dochter alleen thuis achterliet terwijl hij seks ging bedrijven in Polk County.

Terwijl hij met hulpsheriffs sprak, zei Judd dat de man zei dat hij zijn kind niet alleen thuis liet omdat “de hond op haar lette”.

  De laatste grootschalige aanval op Duitsland

Russell Rogers uit Winter Haven werd ook gearresteerd tijdens de operatie.

Judd zei dat Rogers sportdirecteur is op de Vanguard School en leraar op de REAL Academy van de Auburndale High School.

Volgens Judd is Rogers getrouwd en heeft hij drie kinderen.

“Deze kerel is nu aan het coachen in de gevangenis,” zei Judd.

“Ik kan niet geloven dat we zo iemand in de buurt van onze kinderen willen hebben.”

FOX 13 Tampa Bay meldde dat Polk County Schools teleurgesteld was toen ze hoorden dat een van hun werknemers zich met dit soort gedrag bezighield.

“Als opvoeder moet je begrijpen dat je aan hogere eisen moet voldoen voor je daden in het klaslokaal en in de gemeenschap,” zeiden ambtenaren van het district.

“Bij deze aanklachten zijn geen leerlingen betrokken en Rogers was niet in dienst als leraar, maar dit soort gedrag hoort niet thuis in ons schoolsysteem.”

Rogers werd volgens het district in april 2013 aangenomen en werkte sinds 2017 voor Real Academy.

Polk County Public Schools vertelde het station dat het doorgaat met het proces om Rogers’ dienstverband met het district te beëindigen.

Het kantoor van de sheriff zei dat drie verdachten Disney-werknemers waren, en een andere werkte in een Disney-hotel.

“Deze man heeft marshmallows als hersenen,” zei Judd over een man die de politie zag en een man en vrouw de kamer binnen zag gaan.

Toen de twee niet naar buiten kwamen, voegde Judd eraan toe, ging de man naar binnen omdat hij dacht dat het zijn beurt was.

  Communistische motieven domineren vaccinatiepropaganda

Bij de zevendaagse operatie waren rechercheurs van de Lake County Sheriff’s Office betrokken, evenals politieafdelingen in Auburndale, Bartow, Davenport, Lakeland, Lake Hamilton, Lake Wales, Winter Haven en Zephyrhills.

Verschillende andere instanties verleenden assistentie, waaronder het Florida Department of Children and Families en sociale dienstverleningsorganisaties zoals One More Child.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse elite bankier klokkenluider over kinderoffers: “Satanische pedofielen runnen de wereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel2 zeer onheilspellende gebeurtenissen die deze week gaan gebeuren
Volgend artikelIs er een grote groep functionarissen in het Pentagon die echt gelooft dat buitenaardse wezens demonische entiteiten zijn?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Zo jammer

  Polk County kan verwijzen naar de volgende Amerikaanse county’s:

  Polk County (Arkansas)
  Polk County (Florida)
  Polk County (Georgia)
  Polk County (Iowa)
  Polk County (Minnesota)
  Polk County (Missouri)
  Polk County (Nebraska)
  Polk County (North Carolina)
  Polk County (Oregon)
  Polk County (Tennessee)
  Polk County (Texas)
  Polk County (Wisconsin)

 2. Gefeliciteerd. Nu nog wachten op vervolging en straffen.
  Epsteins klanten zitten helemaal niet in de gevangenis maar zijn druk bezig een social credit systeem voor ons op te tuigen.
  Dat je het maar weet.

 3. “Politie arresteert massale pedofielenkring bij Disney, leidinggevenden gearresteerd”

  Kan het idee niet loslaten dat deze arrestatie van pedoseksuele kinderhandel bedrijvers wisselgeld is, de grote vissen zwemmen ongehinderd door, 8 miljoen kinderen vermist per jaar en Adrenochrome faciliteiten in Oekraïne waar Marina Abramovic aangesteld werd als hoofd van Oekraïense adrenochroomfabrieken door Zelensky zelf.

  Waar rook is, is vuur

  https://www.frontnieuws.com/satanische-pedofiel-marina-abramovic-wordt-hoofd-van-oekraiense-adrenochroomfabrieken/

  https://didisdiary.nl/category/satanische-koningshuis/

  • Je bedoelt dat de politie cover-ups doet als voornaamste taak? Dit is alleen maar gebakken lucht terwijl Disney een wereldwijd centrum is voor handel in geprepareerde kinderen.

 4. Ze hebben nu enkel wat ‘klein grut’ gearresteerd en dat wordt nu flink opgeblazen.
  De echte pedo’s blijven buiten schot want die hebben heel wat autoriteiten in hun zak zitten.
  Perfect voorbeeld is Demmink, die als baas van justitie kon voorkomen dat zijn walgelijke handel en wandel bekend/ openbaar zou worden. Hij is nog steeds vrij man!

 5. Het is al decennia bekend dat jaarlijks duizenden kinderen verdwijnen in ondergrondse gangen en uiteindelijk hokken. Wachtend op transport naar de hoogste bieder. Amerikanen leven in de “droom” van de ELITE ,CIA( Central Infanfts Agency), FBI(Fed. Bureau of Infants).

  • Helemaal juist. Ik klikte meteen op het artikel om tot de conclusie te komen dat dit weer een nothingburger is. Een ‘limited hangout’ waar niets van substantie onthuld wordt. Disney is één groot pedoparadijs.

 6. Walt Disney zal zich 1000 x omdraaien in zijn graf..en hij Hate het Joodse establishment dat altijd al zijn creatie wilden kopen…pas na zijn dood hebben ze het stapsgewijs in hun vieze handen gekregen…

  • Walt(er) Disney (1901 – 1966) was als 33ste graad vrijmetselaar onderdeel van the Cult/ Deep State/ illuminati. Vele ‘onschuldige’ tekenfilms zitten boordevol subliminale boodschappen over seksualiteit om het onderbewustzijn van met name kinderen te ondermijnen en structureel te veranderen.

  • Disney was zelf een walgelijke pedosexueel en een ware tiran zonder talent die alleen anderen wist te gebruiken. Hij zette zijn pedoparadijs op met als doel kleine kinderen te hersenspoelen in de ondergrondse hokken en gangenstelsels, klaar voor de handel, pedotoerisme voor rijke buitenlanders en natuurlijk eigen gebruik. De films worden steevast gebruikt om kinderen te breken, mk-ultra en mind control.

   Schaap lekker verder.

 7. Gebakken lucht-artikel ! Volledig nietszeggend. Pure misleiding om de indruk te wekken dat er iets tegen pedofilie wordt ondernomen. Behoudens vergissing van mijnentwege gaat het hier hoofdzakelijk om volwassenenseks en -handel. Ondertussen zo oud als de straat. Pure misleiding, dit artikel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in