Chris Langan. Foto: TeaFoamCC BY 2.0

Chris Langan, van wie wordt gezegd dat hij een IQ van minstens 200 heeft, heeft het anti-blanke beleid van de globalisten bekritiseerd in een lange post op X. Volgens Langan zijn bijstand en COVID-19 gebruikt om het leven van blanken te vergallen.

Christopher Langan is eerder bestempeld als de “slimste man in Amerika” en de “slimste man ter wereld” met een geschat IQ tussen 195 en 210. Hij heeft eerder controversiële uitspraken gedaan over de aanslagen van 9/11 en rassenvermenging. In 2021 heeft hij de vaccin sterilisatie agenda van de globalistische elite ontrafelt.

In een post op X valt Langan nu wat hij noemt “het wereldwijde bezettingsregime” aan. Volgens Langan zijn de mensen achter dit wereldwijde regime “onvoorstelbaar rijk” omdat ze “het financiële systeem van de wereld beheersen”. Langan zegt ook dat deze mensen er vooral mee wegkomen door “herverdeling van middelen” in de vorm van bijstand.

Chris Langan:

Stel dat je de Global Occupation Government bent en dat je, terwijl je blanken van christelijke afkomst haat met elke corrupte vezel van je wezen, hen hebt misleid om jullie filialen (“nationale regeringen”) te laten leiden in hun eigen blanke westerse naties.

Omdat jullie het financiële systeem van de wereld volledig beheersen, zijn jullie stinkend rijk – rijker dan wie dan ook zich kan voorstellen. Maar om de debielen af te leiden en te desoriënteren die jullie de afgelopen eeuwen blind hebben bestolen, beweren jullie dat jullie “middelen herverdelen” om “sociale rechtvaardigheid” te garanderen. U “herverdeelt” die middelen natuurlijk bijna volledig voor uzelf, maar witwast vervolgens uw krankzinnige winsten door een paar welbekende kruimels over Afrika uit te strooien om “een einde te maken aan de honger”.

  WEF betrapt op het wissen van bewijzen op het internet voor plannen tot Mind Control met behulp van "geluidsgolven"

Vraag: Hoe kun je serieus het hele primitieve, achterlijke continent Afrika bewapenen tegen elke westerse (blanke) natie, maar de meeste niet-blanke naties volkomen intact laten?

Antwoord:

>> Je beweert dat je “een einde maakt aan de armoede” terwijl je je geld witwast door grenzeloze hulp te bieden aan de krijgsheren en dictators van Afrika en zo de Afrikaanse voortplanting subsidieert, waarbij je de middelen om dit te doen onttrekt aan alle en alleen blanke naties.

>> Je vertelt de boze, laag-IQ inwoners van Afrika dat Blanken allemaal slavendrijvers zijn die de volledige verantwoordelijkheid dragen voor al hun problemen, waarvoor ze zelf voor geen enkele verantwoordelijk zijn. (Dit is een belachelijke leugen die alleen een idioot zou geloven, maar jullie bezitten de academische wereld en de media samen met de regering).

>> Met behulp van de nationale regeringen die je hebt gecorrumpeerd om illegaal de grenzen van blanke naties open te breken, moedig je Afrikanen aan (en betaal je ze vaak) om met tientallen miljoenen vanuit het donkere continent naar blanke westerse naties te zwermen als roofzuchtige, onproductieve, besmettelijke, misdaadbeluste sprinkhanen.

>> Je wijst naar hen en roept “Zie je wel? Dankzij jullie, blanke ex-christenen, groeit de menselijke bevolking uit de hand!”. (In feite dragen blanken helemaal niet bij aan de menselijke overbevolking. Blanken zijn de enige groep die volledig onschuldig is aan overbevolking – hun voortplantingssnelheid is zelfs gedaald tot een gevaarlijk laag niveau, genoeg om ze te kwalificeren als “bedreigd”. Maar dat zeg je niet).

>> Door gebruik te maken van biowapenonderzoek met bio-engineered varianten van het coronavirus, inaugureer je een wereldwijde pandemie. “Zie je wat je jezelf hebt aangedaan?” zeg je tegen de blanke meerderheidsbewoners van elk Westers land. “Jullie smerige aanwezigheid heeft de voorheen onschuldige verkoudheid verspreid naar vleermuizen en schubdieren, waar het is gemuteerd in een dodelijke plaag! Vervloekt zijn jullie allemaal! Blijf tot nader order in jullie smerige hutjes (maar wees bereid het pand te verlaten als we jullie hypotheek overnemen)!”

  Nog een pervers doel van het Wereld Economisch Forum - Mensen zijn slechts hackbare dieren

>> Met veel fanfare introduceer je een onveilig, verder ineffectief (maar zwaar gemonetariseerd en zeer winstgevend) spectrum van ontvolkingsformules, die je “vaccins” noemt om jezelf immuun te maken tegen kritiek. (Elke kritiek zou “racistisch” en “antisemitisch” zijn en moet onmiddellijk de kop worden ingedrukt).

>>Je zorgt ervoor dat wanneer je je afschuwelijke brouwsel wreed injecteert in bijna elke blanke persoon in de wereld, er zo weinig mogelijk aan Afrikanen wordt gegeven. (En vergeet niet om poppenkastvoorstellingen zoals de WHO te gebruiken om echte behandelingen voor je gemanipuleerde virus te onderdrukken, bijvoorbeeld ivermectine!)

Lach en tel je geld terwijl het blanke ras wordt gedemoraliseerd en vernietigd!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Slimste man van Amerika” ontrafelt de vaccin sterilisatie agenda van de globale eliteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet is geen veronderstelling … het is een feit, dat Rusland vecht tegen een gecombineerd Westen
Volgend artikelKiev begint met de bouw van ‘Zelensky Rampart’ die honderden keren goedkoper is dan de Russische ‘Surovikinlinie’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Ik geloof dat ik ook een IQ heb van 200. Er is niet al te veel van hetgeen ik lees wat niet logisch is. Ach het nieuwe 200 is het 100 normaal van gisteren.

 2. Mijn iq meter gaat tot 300 en explodeerde spontaan toen ik mezelf aansloot…..
  Maar goed om te lezen dat er meerdere echte wakker dan wakkerden zijn.
  Veel discussies de laatste tijd met veel verschillende meningen….en het niveau blijft ver onder de riolering steken.
  Kortom….een revolutie lijkt mij het enigste haalbare binnen korte tijd….de globalisten, de media en de vazallen in de politiek ,justitie, ambtenaren, het is allemaal goor tuig van de richel.
  Corrupt,dom, wezenloos en vooral hersendood.

 3. De goede man heeft gelijk, daar hoef je echt geen IQ van 200 voor te hebben.
  Mijn simpele IQ was ruim voldoende om tot die conclusie te komen.

 4. Misschien kunnen we Putin vragen om even een omweg te maken en een rondje west-europa te doen om Europa te denazificeren? Jammer dat ie dat alleen in Oekraïne wil doen.

  • We schieten een stuk op met de Russische vlag boven de poort van het Binnenhof te hangen. waardoor de Russen wetn waar ze moeten zijn om de niet bestaande regering af te zetten. om het een beetje netjes te houden moeten we wel de breedte opmeten zodat zij een passende tank kunnen uitzoeken die dan de Tweede en Eerste Kamer kan binnenrijden en met die kanonsloop rondzwaaien. Misschien zijn er twee nodig.

 5. Over mijn IQ welke NIET in cijfers uitgedrukt maar genoeg aanwezig om dankzij mediums als frontnieuws en andere alternatieve media een goed beeld te hebben gevormd die mijn gezin en mij van de gifspuit heeft weerhoudend voorzie ik dat het door globalisten opgezette plan dat in de nabije toekomst de afloop in een hete oorlog zal veranderen welke de wereld met een enorm overgroot deel van de bevolking zal wegvagen en/of wegkwijnen.
  De meeste aanstichters en meelopers die zich onder de piramide top circa 3000 bevinden zullen door hun eigen moordzuchtige beleid mee ten onder gaan.

 6. Zit een kern van waarheid in maar ook hypocrisie,Blanken zijn geen minderheid,je hebt 450 miljoen Europeanen,200 miljoen blanke Amerikanen en dan heb je nog de blanke Westerse landen Australie,New zealand,Canada,verder heb je nog 100den miljoenen Blanken in Zuid Amerika,Argentijnen,Chilenen,Urugayanen en dan heb je nog landen als Mexico en Brazilie waar de blanken nog altijd een meerderheid vormen,
  Verder hebben de globalisten ofwel (de Joden) altijd hulp gehad van de blanken maar nu de Blanken zien dat de Joden hen ook als Goy zien,nu gaan ze in ene rebelleren maar toen ze er zelf ook beter van werden toen hoorde je ze niet.
  Europa heeft eeuwenlang geprofiteerd van de macht van de Joden dus nu niet zielig gaan doen!

 7. Als mensen er niet bij kunnen, zijn ze er tegen. Ze hebben hierin stand en verstand, stelling en verstelling geleerd, en beredeneren zo hun eigen waarde.
  Voordat je accepteert dat je hier bent om iets te leren wat totnogtoe onbekend was, heeft je bestaan geen zin. Je vervalt tot zelfverdediging. Geloof betekent enkel dat je accepteert dat er dingen zijn die je niet weet die je naar een betere toekomst leiden die je zelf ontgint, of aantrekt, door aspiratie. Alleen door te geven leer je ontvangen. De girorekening is overbodig.
  Het is dus steeds moeilijker om mensen persoonlijk aan te spreken, omdat ze niet van hun eigenwaarde afkomen. Het is zelfverdediging versus aspiratie. Je kunt je er niet vanaf maken door te reizen, en je eigen plek af te wentelen op ergens anders of je ik op iets of iemand anders, want je observatie ontwikkelt zich niet kwantitatief maar kwalitatief, dat is het verschil tussen materie die een bepaald gewicht en een omvang, getal en afstand enzovoort heeft, en geest.
  Geest, die niet in het pakketje past. Maar niets van wat je ervan ontwikkelt ontgaat registratie op spiritueel vlak, dat bepaalt wie je zal zijn. Gewichtig zijn betekent uiteindelijk niet meer dan overgewicht, of afstand.
  De eerste stappen liggen altijd in het klein. En nu is het ook zo dat zij die het grote geheel van nature al kennen je daarbij helpen, het heeft geen zin daaraan de grootheid te ontlenen die hen kenmerkt, want die ligt bij hen andersom, in het opofferen daarvan.

 8. De allerslimste mens zou er een oplossing aan koppelen. Het is niet moeilijk om te zien wat er gebeurt, het is moeilijker om een oplossing te bedenken.

  En ik gok dat de domste mensen op aarde de beste oplossingen kunnen bedenken om de oorzaak van dit probleem op te lossen.

  En slimheid is nog geen intelligentie. Slimheid is kennis en geheugen. Intelligentie gebruikt slimheid (intelligentie en geheugen). Slimheid kan problemen herkennen en maken en bedenken en veroorzaken, intelligentie kan problemen oplossen.

   • Ik ben denk ik een spirituele ICT’er…😜

    Het is tijd dat iedereen zijn interne programmering gaat updaten, want de externe ICT heeft onze interne ICT overgenomen. Ons hart is onze processor, die hebben ze gebypased en we zijn nu gehackte harddrives die programmering uitvoeren die zij willen dat we uitvoeren.

    Ze hebben ons hart afgekoppeld en ons brein overgenomen. We moeten dat intern fiksen door de hacks (alles wat ons hersenspoeld) te weren.

    • Ik ben ook akkoord. Het denken staat meestal echte oplossingen in de weg en is de wortel van het kwaad.
     (her)Verbinden met de natuur zorgt voor de transformatie die nodig is.
     Verbonden met het hart vindt het denken de juiste plaats. Nu is het op hol geslagen.

     • Op hol geslagen?? Iedereen is de weg kwijt. Wel bijzonder om het zo mee te maken. Logica en nuchter nadenken is overboord gegooid. Ik zie het gebeuren. De mensen zijn nog wel het zelfde , min of meer, maar staan onder enorme druk en dan gebeuren er rare dingen. Er valt niet meer te praten. En het is sinds corona hard gegaan.

  • Let God sort them out december 7, 2023 Bij 17:36

   Niemand komt met een goed plan, laat staan het uitvoeren, we kunnen allemaal pragmatische oplossingen verzinnen de een meer dan de ander en daar blijft het feitelijk bij, no harm done.

 9. De beste man heeft een visie die honderd duizenden anderen reeds lang voor hem al hadden.

  Een hoog IQ alleen is geen enkele kans op een mogelijke oplossing.
  Zonder EQ en SQ gaat het niets worden

 10. om dit te vertellen heb je geen IQ van 200 nodig , maar hij verteld wel de waarheid.
  heb in mijn leven dikwijls in kontakt gekomen met personen met een heel hoog IQ , van hun heb ik de domste uitspraken gehoord.
  ikzelf heb maar het verstand van een klein vogeltje , maar probeer het optimaal te gebruiken , maak ook wel eens fouten.

 11. Christopher Michael Langan is an American horse rancher and autodidact who has been reported to score very highly on IQ tests. Langan’s IQ was estimated on ABC’s 20/20 to be between 195 and 210, and in 1999 he was described by some journalists as “the smartest man in America” or “in the world”. Wikipedia
  Born: March 25, 1952 (age 71 years), San Francisco, California, United States
  Education: Reed College, Montana State University
  Parents: Melvin Letman, Mary Langan-Hansen
  Spouse: Gina Lynne LoSasso
  Known for: High IQ

  Het is een paardeboer

 12. Het draait helemaal niet om zijn I.Q., het draait om wat hij vertelt. Daar ligt de nadruk op en dat weten vele eigenlijk al. Maar iets consenteren en de waarheden ontrafelen brengt ons nog niet tot een oplossing. Want hoe schakel je die hebzuchtige alles toe-eigende manipulatieve boevenbende uit. Want het is veel makkelijker om mensen leugens te vertellen, dan hen de waarheden te vertellen dat zij voor gelogen worden. Vele leugens hebben inmiddels hun eigen leven gekregen, doordat deze leugens constant herhaald worden in de reguliere en sociale mediums. Elke echte waarheid wordt dan ook keihard getorpedeerd door deze gehersenspoelde mensen en houden vast en verdedigen zij met eigen leven deze leugens. Alsof dat de enige waarheid is. Deze propaganda technieken zijn in der loop der jaren zo geraffineerd geworden, dat vele het omarmen als de enige waarheid. Totdat de realiteit hun keihard uit de leugen droom haalt, maar dan kan het punt van onomkeerbaarheid al gepasseerd zijn.

  • De neef van Freud (de Fraud, oplichter) Edward Bernays, is de grondlegger van propaganda later Public Relations PR genoemd.
   Dit is dus de kunst, om mensen iets te laten geloven, en te laten handelen.
   Reclame ook dus, leugens herhalen en herhalen, totdat het gelooft wordt en men gebrainwashed is. En men in deze denkfuik denkt.

 13. Normaal gesproken staat IQ voor ‘Intelligentiequotiënt’. Een intelligentie-test waarbij wordt uitgegaan van een gemiddelde van honderd. Scoort u lager dan honderd, dan betekent dit dat u ondergemiddeld intelligent of laagbegaafd zou zijn. Dat heb ik niet verzonnen, dat is zo gesteld. Zit u hier qua testuitslag echter boven, dan bent u bovengemiddeld intelligent of hoogbegaafd, uiteraard afhankelijk van HOE hoog u boven het getal honderd uitkomt.

  Waar ik echter moeite mee heb, is dat hier onder andere uw geheugen in is meegenomen, want geheugen heeft op geen enkel vlak ook maar IETS te maken intelligentie. Intelligentie gaat namelijk over hoe u vraagstukken of problemen aanpakt en oplost. En dat is nu net waar het bij de globalistische Nieuwe-Wereldorde-regeringen en hun zombie-volgers/na-papegaaiers aan ontbreekt: visie en toekomstgerichte oplossingsvaardigheden. Sterker nog, zoals al eerder gememoreerd kunnen bepaalde mensen veelal ‘niet- of moeilijk leren’, omdat zij, door wat voor oorzaak dan ook (mogelijk aangeboren of juist niet aangeboren hersenletsel), de – door de manier van vraagstelling overigens óók nog eens vaak opzettelijk moeilijk gemaakte – materie niet voor zichzelf kunnen vertalen. Deze mensen worden vervolgens ‘dom’ genoemd, maar juist ZIJ zien heel vaak WÈL de verbeteringen en oplossingen voor/bij bepaalde productieprocessen en/of problematiek.

  Anderzijds ziet u tegenwoordig veelvuldig mensen – ik noem het persoonlijk ‘onze’ NOS, NPO en RTL ‘wetenschappers’ maar daar vallen heden ten dage helaas ook ‘onze’ talloze corrupte ‘politici’ en partijdige/gekochte rechters onder, die ALLEMAAL (!) hoog opgeleid zijn maar een simpele grap niet begrijpen, geen enkele vorm van communicatie of ethiek beheersen en in tegenstelling tot diverse midden- en laagopgeleide mensen geen ènkel toekomstig inzicht (visie) hebben. Die “kunnen helemaal niks” (letterlijke uitspraak van ‘meneer’ Rutte) met een bepaalde vraag of thema en moeten het hebben van iemand die ze richting geeft (een narcistische psychopaat als Klaus Schwab of een ‘spindoctor’) en hun aangeleerde ‘werkwijze’ van manipulatie, leugens, bedreigingen en dwang.

  Onlangs bracht Gideon van Meijeren het al decennia-lang-verzwegen (!) sadistisch-en-satanisch ritueel kindermisbruik van ‘meneer’ Demmink en consorten in de Tweede Kamer wederom onder de aandacht. Een van de ‘problemen’ bij de aanpak hierin is dat constant namen van hooggeplaatste ambtenaren van onder meer het ministerie van Justitie naar voren komen. In mijn opinie kan het niet anders zijn dat als dergelijke ronduit misdadige (!) toestanden telkens weer hardnekkig worden tegengewerkt door ‘meneer’ Grapperhaus en Rutte, de ‘heren’ Rutte en Grapperhaus mogelijk zèlf deel uitmaken van deze sadistische pedo-groepering? Gezien hun mate (NUL) in emphatisch vermogen, hun keiharde tegenwerking, hun doofpot-‘strategieën’ en kei-en-keiharde leugens zie ik ze hier zeker toe in staat. Eerlijk gezegd zie ik inmiddels bijna alle EU, VN (Verenigde Nazi’s) en WEF afgezanten als een satanisch-facistische sekte met alles wat zij al jarenlang middels (CO2-neutrale?) oorlogen en vluchtelingenstromen in de wereld veroorzaken om ‘de wereld (zogenaamd) te verbeteren’. “Build it back better”… ? Dat kan heel eenvoudig; arresteren, afvoeren en voorgoed uit beeld laten verdwijnen.

  IQ in mijn versie echter staat naast intelligentiequotiënt voor I Quit! ofwel ik stop (!). Ik was namelijk al heel vroeg gestopt met luisteren en kijken naar ‘het nieuws’ en het nog te geloven. Ik was derhalve al jarenlang gestopt met het kijken naar de overheid-hersenspoel-tools NOS, NPO en RTL en al hun gekochte/daarvoor betaalde zogenaamde ‘influencers’/hersenspoelers-op-commando, die u dagelijks bij ‘het nieuws’ en praatprogramma’s aan tafel ziet zitten. Afgelopen week echter werd tijdens het zappen mijn nieuwsgierigheid getrokken door een voorstukje van het programma Atlas op NPO2, waar ze “het belang van vaccineren nog één keer zouden proberen uit te leggen”… Dit waren letterlijk hun woorden, vandaar de dubbele aanhalingstekens. Zoals gezegd, mijn interesse was gewekt, dus heb ik het de andere dag teruggekeken. Ik zag echter slechts een (voor mij nieuwe) zoveelste zogenaamde ‘expert’/nieuwe clown die middels een volstrekt ongeloofwaardig en qua ‘onderbouwing’ ronduit inhoudsloos/slap verhaal dit (inter)nationale VN/WHO/WEF/EU ofwel het Nieuwe-Wereldorde/globalistische ‘belang van ‘massa-vaccinatie’ kwam ‘uitleggen’… Voor mij een onderstreping (in vet rood!) te meer om er NOOIT in te trappen. En gezien de druk die er momenteel op ouders en kinderen komt te staan om de kinderen te laten vaccineren tegen influenza is dit voor mij wederom (!) een bevestiging van het smerige spelletje dat op de achtergrond gespeeld wordt ter bevordering van de totalitaire agenda 2030.

  Waar ik eveneens mee gestopt ben, is dit leugenachtige en met zichzelf tegenstrijdige beleid en ‘onze’ inmiddels volkomen onbetrouwbaar gebleken koning en ‘onze’ naar vermeend ‘zelfgekozen’ regering nog langer te erkennen. Het is klaar! Of het nu gaat om ‘onze’ regeringsleiders, hun glibberige kontenlikkers op de achtergrond of hun uitvoerende hersenloze politiebeambten en/of BOA’s die zich tegen betaling/salaris laten ge/misbruiken tegen hun eigen bevolking, ik erken ze niet meer! Weg met deze volksverraders en NSB´ers! De Gestapo is er inmiddels niks bij! We blijven namelijk door HÈN, en de medewerking van hen die bereid zijn zich steeds opnieuw te laten vaccineren, in dit totalitaire systeem zitten en we komen er alleen maar uit door er met z’n allen gewoonweg NIET meer aan mee te doen! DÀT is intelligentie! Hersenloos volgen en de dagelijks op NOS, NPO en RTL herhaalde mantra’s napapegaaien hebben net als het geheugen of een zogenaamd ‘eigen’ (maar-feitelijk-WOORDELIJK!-nagepapegaaide) ‘mening’ namelijk NIETS met intelligentie te maken.

   • Stoppen met de fictie wereld is moeilijker dan het lijkt. Want al ben jij er compleet klaar mee met hun zelf verzonnen onzin, blijven ze jouw lastig vallen. Daar de massa massaal blijft gehoorzamen aan deze fictieve figuren en niet kunnen of willen leren wat hen is aangedaan en daarmee indirect iedereen erin mee in trekken. Daar krijg jij bij die gehoorzame geen enkel zinnig woord uit. Het lijkt wel alsof we nu in verschillende dimensies leven naast elkaar.

  • Helemaal mee eens. Lang bericht maar o zo duidelijk. 🙂

   Aanvullend. Meesten hier zijn gewoon op hun gevoel afgegaan en wisten vrijwel gelijk dat het hele verhaaltje onzin was. Maar wat dit TUIG ongewild heeft veroorzaakt is natuurlijk dat nu teveel personen compleet wakker zijn en alles doorprikken. Nu en wat er in het verleden heeft afgespeeld.

   Dan die TV. Ik kijk er amper tot niet meer naar. Zelfs de meest “neutrale” programma’s zijn vervuild met propaganda meuk. Sportprogramma’s gaan nog wel,… hoewel? Films? Tja,….
   Simpel gesteld. Wij hebben Ziggo en onder kanaal 7 kom ik niet meer. Al jaren niet meer. Mis ik wat? Niet echt en wat mij betreft trap ik die televisie er gewoon helemaal uit.

  • hmmmmhhh. wie….wie heeft bepaald dat een iq onder de 100 iets anders betekend zou moeten zijn dan erboven….?Dat is zogenaamd zo gesteld door wie?zijn wij mensen dan hoger in de evolutie/bestaan-systeem dan een dier?…wie heeft dat bepaald edwin vissers?

  • Er zit niks anders op dan die Russische tank uitnodigen op het Binnenhof. Jeltsin is helaas overleden maar er moet iemand op staan om een woord tot het volk te richten. Een Akte van Verlatinghe tegen de Koning. We doen niet meer mee!! We hebben verloren van Rusland, misschien komt uit die hoek een idee voor de nieuwe grondwet met een fatsoenlijke president.

 14. Het feit dat hij er bewust voor heeft gekozen hoewel gelukkig getrouwd zijnde, geen kinderen te bemen, bewijst helaas dat hij ook niet bij wil dragen tot een sterker blank ras.

 15. Bedankt Edwin voor je oprechte betoog.
  Gaven ze iemand als jou maar een
  paar minuten zendtijd dan was het snel
  over en sluiten voor de globalistische
  zwijnen/profiteurs.

  TomMacDonald: Brainwashed staat bij
  mij op 1 in de top 2000.

 16. Bedankt Edwin voor je oprechte betoog.
  Gaven ze jou maar een paar minuten
  zendtijd dan was het snel over en
  sluiten voor de globalistische profiteurs.

  TomMacDonald:Brainwashed staat
  bij mij nog steeds op 1 in de
  Top 2000.

 17. Dit artikel spreekt over een genocide tegen het blanke ras?
  Het blanke ras als bedreigde soort omdat wij zo weinig kinderen maken (vergrijzing). Het enige ras dat geen hand heeft in de bevolkingsgroei, wordt wijsgemaakt geen kinderen meer op de wereld te zetten.

 18. Slechts weinigen durven rechtstreeks kritiek op de overheid te geven, degene die het durven daar worden gepaste maatregelen tegen ondernomen bijv. het Forum voor Democratie van Thierry Baudet uit te sluiten van het politiek discours en politieke rechtszaken beginnen tegen de crew van het FvD. Dutch Decease omvat een breed scala aan oeverloos gepraat zonder te spreken, horen zonder te luisteren.

  In feite lijden de reguurders op dit blog incluis mijzelf aan de Hollandse ziekte door veel te veel te ouwehoeren en op ieder aangesneden issue ellenlange stukken te schrijven alsof het een wedstrijd is geworden wie het meest eloquente reguursel kan afleveren, zo dat is er uit.

  Een paar historische fraudegevallen I – Einstein, fraudeur en intellectueel eigendom dief

  Einstein, het Mythisch Genie

  Een van de grootste mythische fraudegevallen uit de geschiedenis is die van Albert Einstein, de beroemde natuurkundige die de relativiteitstheorie, E=mc² en zoveel andere esoterische dingen heeft uitgevonden. Maar dit is allemaal verzinsel. De beweringen dat Einstein om het even welke relativiteitstheorie heeft uitgevonden, of licht en fotonen, of tijd, zijn vals. Bijna elke claim – bijna alles – die aan Einstein wordt toegeschreven is gewoonweg een leugen. Einstein was een onbekwaam persoon die niets origineels bijdroeg aan het gebied van de kwantummechanica, noch aan enige andere wetenschap. Verre van een bekwaam fysicus te zijn, ontkende hij ooit zelfs botweg dat het atoom kon worden gesplitst en gaf veel later toe dat het idee van een kettingreactie in splijtbaar materiaal “nooit bij mij was opgekomen”.[2][3].

  Einstein was een derderangsklerk bij het overheidsoctrooibureau in Bern, en is zelfs met jarenlange ervaring nooit verder gekomen dan dit niveau. Volgens alle hedendaagse rapporten was Einstein niet eens een volleerd wiskundige. Het is goed gedocumenteerd dat veel van de wiskundige inhoud van Einstein’s zogenaamde theorieën ver buiten zijn mogelijkheden lagen. Walter Isaacson, voorzitter van het Aspen Instituut, verklaarde dat Einstein’s eerste vrouw Mileva Marić een “Servische fysicus was die hem had geholpen met (zijn) wiskunde…”[4] Andere prominente wetenschappers hebben beweerd dat zijn vrouw het grootste deel van zijn wiskunde voor hem deed. >>>

  https://www.frontnieuws.com/een-paar-historische-fraudegevallen-i-einstein-fraudeur-en-intellectueel-eigendom-dief/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in