Pixabay

U oefent alleen voor iets als u denkt dat er een behoorlijke kans is dat het ook echt zal gebeuren. Deze week worden er twee “tests” uitgevoerd die nogal onheilspellend klinken. De eerste van deze “tests” vindt dinsdag plaats in Rusland. Vladimir Poetin heeft het bevel gegeven voor de allereerste “landelijke nucleaire aanvalsoefening” in de hele geschiedenis van zijn land, en dat haalt overal ter wereld de krantenkoppen, schrijft Michael Snyder.

Rusland zal zijn eerste landelijke nucleaire aanvalsoefening in 11 tijdzones houden ter voorbereiding op een mogelijke kernoorlog.

De oefening staat gepland voor 3 oktober en het regime van Vladimir Poetin zal het Westen presenteren als een nucleaire agressor.

Als Vladimir Poetin er volledig van overtuigd was dat de kans op een kernoorlog nihil is, zou hij deze oefeningen niet hebben bevolen.

Het is duidelijk dat hij gelooft dat er op zijn minst een kleine mogelijkheid is dat het conflict in Oekraïne een kernoorlog ontketent.

Naar verluidt zal deze oefening ervan uitgaan “dat de staat van beleg in Rusland is ingevoerd” en dat een nucleaire aanval door de westerse mogendheden “tot 70% van de Russische woningen” zou vernietigen…

De eendaagse nucleaire aanvalsoefening, die tot nu toe alleen per regio werd uitgevoerd, omvat voorbereidingen voor de vernietiging van tot 70% van de Russische huizenvoorraad en levensondersteunende faciliteiten.

Er wordt uitgegaan van het scenario dat de staat van beleg in Rusland is ingevoerd en dat het land volledig gemobiliseerd is.

Maar dat betekent niet dat het grootste deel van de Russische bevolking tijdens zo’n aanval zou sterven.

Rusland heeft meer dan 16.000 atoomschuilkelders, en in sommige daarvan kunnen grote aantallen mensen zitten.

Hier in de Verenigde Staten hebben we er één. Deze bevindt zich in de buurt van Seattle, en toen hij gebouwd werd, konden er ongeveer 200 mensen in…

In november 1962, slechts een maand na de Cubaanse Raketcrisis, begonnen de graafwerkzaamheden voor een schuilkelder in Seattle.

Er werd verwacht dat het de eerste van meerdere schuilkelders voor fall-outs in de VS zou zijn, maar uiteindelijk werd het de enige schuilkelder in het land.

De Seattle Times van 15 mei 1962 beschreef het bouwwerk als “de eerste nationale schuilkelder tegen fall-out die onder een snelweg werd gebouwd.”

En natuurlijk zullen de VS waarschijnlijk niet snel een “nationale nucleaire aanvalsoefening” houden, omdat onze leiders zichzelf wijsgemaakt hebben dat de Russen het nooit zouden wagen om hun raketten op ons af te vuren.

  De Oekraïense vredesgesprekkenproefballon - Rusland heeft gewonnen

Maar vorige week nog waren duizenden Russen betrokken bij uitgebreide nucleaire gevechtsoefeningen

De gevechtsoefeningen vonden donderdag plaats in de regio Sverdlovsk en er werden 3.000 soldaten van de Tagil Raketdivisie getraind op de “hoogste graden van gevechtsgereedheid”, aldus RadarOnline.com.

Videobeelden van de gevechtsoefeningen van de nucleaire raketdivisie werden getoond op het TV-kanaal van het Russische Ministerie van Defensie, Zvezda.

De clip toont duizenden soldaten die aan het trainen zijn met thermonucleaire intercontinentale ballistische raketten van Yars, die over de hele wereld gevreesd worden vanwege hun enorme bereik van 11.000 kilometer.

Als beide partijen de zaken in Oekraïne blijven laten escaleren, is dit waar het uiteindelijk heen gaat, en de Russen beseffen dit.

Helaas lijken onze leiders in de westerse wereld dat niet te begrijpen.

Als het erop aankomt, zullen de Russen hun kernwapens gebruiken.

Sterker nog, veel prominente stemmen in Rusland moedigen Vladimir Poetin al aan om die kant op te gaan. Hier is slechts één voorbeeld

De retoriek werd aangewakkerd door het loyalistische parlementslid en legercommandant Lt-Gen Andrei Gurulev, die eiste dat Poetin bereid zou zijn om kernwapens te gebruiken.

“Onze strategische capaciteit is onze nucleaire triade,” zei hij.

“Dit is ontworpen voor de landmassa van de Verenigde Staten van Amerika. Dit is speciaal voor hen.”

“En ze weten heel goed dat er daarna geen Verenigde Staten van Amerika meer zullen zijn. We zullen de VS voor 100% een onaanvaardbare nederlaag toebrengen. Dat weten ze.”

Als onze leiders enig verstand hadden, zouden ze een vreedzame uitweg uit deze puinhoop zoeken nu het nog kan.

  Als het conflict in Oekraïne niet snel ophoudt, zal de wereld verhongeren

Want Oekraïne zal Rusland niet verslaan, en de Russen zullen zich niet terugtrekken.

Vorige week werd gemeld dat Poetin heeft besloten om nog eens 130.000 nieuwe soldaten in te zetten…

De Russische president Vladimir Poetin roept dit najaar 130.000 dienstplichtigen op voor militaire dienst en verhoogt de leeftijdsgrens van dienstplichtigen van 27 naar 30 jaar, volgens een document dat vrijdag op de website van de Russische regering is geplaatst.

Het lagerhuis van het Russische parlement stemde afgelopen juli om de leeftijd voor dienstplichtigen te verhogen, en die wetgeving zal op 1 januari 2024 van kracht worden. Poetin zei eerder deze maand dat hij zich voorbereid op een lange oorlog met Oekraïne nu de Russische strijdkrachten doorgaan met hun “speciale militaire operatie” in Oekraïne, die nu al 20 maanden duurt.

We naderen snel het “point of no return” met Rusland, en dus moeten we om de tafel gaan zitten en praten nu het nog kan.

De tweede onheilspellende gebeurtenis die ik wilde bespreken, is de “Nationwide Emergency Alert Test” (nationale noodalarmtest) die slechts één dag na de Russische “nationale nucleaire aanvalsoefening” zal plaatsvinden. Op woensdagmiddag zullen televisies, radio’s en telefoons in het hele land plotseling tot leven komen om 14:20 uur oostelijke tijd

Maak u klaar om niet uit uw dak te gaan. Op woensdag 4 oktober om 14:20 uur EDT zal elke tv, radio en mobiele telefoon in de Verenigde Staten de kenmerkende, schokkende elektronische waarschuwingstoon van een noodsignaal laten horen.

Het is een test – slechts een test.

Officieel heet de proef de Nationwide Emergency Alert Test. U weet dat het een test is en geen echte noodsituatie, omdat er een uitleg bij de test staat.

Zelfs als uw telefoon in de stille modus staat, hoort u een zeer luid alarm

  Trump: Duitsers kunnen binnenkort "zonder land komen te zitten"

De waarschuwingen omvatten een reeks luide alarmen die bedoeld zijn om de aandacht te trekken. Deze gaan zelfs af als apparaten op de stille modus zijn ingesteld. De test duurt ongeveer een minuut op radio en televisie, en mobiele telefoons zouden het alarm binnen een half uur na het begin van de test moeten ontvangen.

Het testsysteem zal een bericht uitzenden met de tekst: “DIT IS EEN TEST VAN HET NATIONALE Draadloze Alarmsysteem. Er is geen actie nodig.” Er zal een vertaalde boodschap worden uitgezonden voor degenen van wie de taal is ingesteld op Spaans.

Betekent dit dat er woensdag iets heel ergs gaat gebeuren?

Waarschijnlijk niet.

Ze vertellen ons dat het gewoon een test is, en hopelijk is dat ook allemaal zo.

Maar ze zijn duidelijk aan het oefenen omdat ze geloven dat daar een reden voor is.

We leven in een tijd waarin het ene slechte na het andere gebeurt.

Deze zomer werd Hawaï verwoest door bosbranden, een enorme tropische storm raasde over Californië en orkaan Idalia richtte enorm veel schade aan in Florida.

Zelfs als er deze week geen grote ramp gebeurt, is het een kwestie van tijd voordat we met nog meer grote rampen te maken krijgen.

Maar sommige rampen zijn te voorkomen. Hopelijk trekken onze leiders ons terug van de rand van een nucleaire oorlog met Rusland, want dat zou echt het einde betekenen van onze huidige samenleving.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

New York City begint bevolking voor te bereiden op een NUCLEAIRE AANVALVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPakistaanse ouders die hun kinderen niet laten vaccineren (tegen polio en andere ziekten) kunnen een maand de gevangenis in
Volgend artikelPolitie arresteert massale pedofielenkring bij Disney, leidinggevenden gearresteerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

63 REACTIES

 1. Het lijkt erop dat er schot in de zaak komt

  Verstikkende druk op Turkije om de Straat te openen: Britse en andere grondtroepen van de NAVO zullen West-Oekraïne binnenvallen met luchtdekking vanaf de Noordzee en Polen
  Oekraïne nul uur – NAVO-plan om de Russische opmars te stoppen

  De voorbereidingen voor het sturen van Britse troepen (en niet alleen) naar West-Oekraïne begonnen onmiddellijk na de verklaringen van de Britse minister van Defensie, Grant Shapps, en ondanks de ontkenning van de Britse premier, R. Sunak.

  Britse Eurofighter Typhoons zullen in Polen landen omdat er druk wordt uitgeoefend op Turkije om Britse en andere NAVO-schepen de Zwarte Zee binnen te laten.

  Dit verklaart ook waarom de Oekraïners de laatste tijd voortdurend Russische marinedoelen op de Krim aanvallen. Ze proberen de Russische marine te verzwakken voordat de Britse zeestrijdkrachten de Zwarte Zee binnentrekken. Ze raakten bijvoorbeeld het hoofdkwartier van de marinevloot, een onderzeeër van de Kilo-klasse, een landingsvaartuig, de luchtverdediging van de vloot, enz.

  Volgens informatie is het doel van de Britten en de Amerikanen om de NAVO-troepen in West-Oekraïne binnen te gaan als een “vredesmacht” om de Russische opmars te stoppen. >>>

  https://warnews247.gr/asfyktikes-pieseis-stin-tourkia-na-anoixei-ta-stena-vretanikes-kai-alles-natoikes-chersaies-dynameis-tha-boun-dytiki-oukrania-me-aeronaftiki-kalypsi-apo-m-thalassa-kai-polonia/

  • Laten we hopen dat de soep nooit zo heet wordt gegeten als zij wordt opgediend

   Medvedev zinspeelde op de mogelijkheid van een Russische aanval op fabrieken in Duitsland

   De vice-voorzitter van de Veiligheidsraad van de Russische Federatie legde opnieuw een harde verklaring af, gericht aan westerse politici . In zijn commentaar op verklaringen van Britse en Duitse functionarissen benadrukte Dmitry Medvedev dat het aantal leidende idioten in de NAVO-landen groeit. >>>

   https://topcor.ru/39834-medvedev-nameknul-na-vozmozhnost-rossijskogo-udara-po-zavodam-v-germanii.html

  • Met veel west Europese leger eenheden in het oosten ligt Europa eigenlijk open voor burgeroorlog c.q. een machtsovername van Islamietische fanatici….

  • Noy..dat vraag ik me ook af. Nagasaku en ahirishima lagen plat. Maar eris nooit, zoals bij Tsjernobyl, nog steeds na 50?jaar geen ontvolking geweest. Voor zo ver de steden nog stonden ging het leven daar gewoon door..
   Is er überhaupt daar nog reststraling?
   De halveringstijd in Tjernobyl is toch iets van 100 jaar of zo?
   Wij zullen niet meer meemaken dat daar 30.km in het rond nog mensen kunnen komen.

  • Wat hebben ze dan op Japan gegooid in de 2de WO waar alles tegen de vlakte ging en mensen levend verbrand rond liepen en jaren later nog de gevolgen ervoeren.
   Of is dat ook allemaal niet gebeurt.
   Zo als ik hier wel vaker lees, volgens vele is alles een leugen.
   Vaak wel, maar of alles nou een leugen is betwijfel ik.

   • Noy..dat vraag ik me ook af. Nagasaku en ahirishima lagen plat. Maar eris nooit, zoals bij Tsjernobyl, nog steeds na 50?jaar geen ontvolking geweest. Voor zo ver de steden nog stonden ging het leven daar gewoon door..
    Is er überhaupt daar nog reststraling?
    De halveringstijd in Tjernobyl is toch iets van 100 jaar of zo?
    Wij zullen niet meer meemaken dat daar 30.km in het rond nog mensen kunnen komen.

    • Daar veel neergekomen materiaal dus veel erger probleem dan de Japanse luchtexplosies. Halfwaarde tijd van het problematische cesium of jood wel een flink “beetje” korter dan die van uraan (U238: 4,5 miljard jaar).

   • Bert,
    Ik leg het je uit. Bij een Atoombom is geen Fallout, alleen straling. Atoombommen worden op een bepaalde hoogte tot ontploffing gebracht. De Nucleaire deeltjes worden door de kracht omhoog gezogen, en verspreiden zich in de bovenste luchtlaag. Een Atoombom kan je totaal niet vergelijken met een Atoomcentrale, waarbij wel een Fallout ontstaat op de grond bij een ramp. Als je wat meer onderzoek zou doen, dan wist je dit ook.

    • De hoeveelheid radioactiviteit die bij Fukushima wordt gemeten is minimaal. Elke journalist die met een Geigerteller daar gaat meten zal dat bevestigen. Praktisch al deze kernrampen zijn niets anders dan ordinaire geld witwasmachines.

     Zie ook de “ramp” bij Tsjernobyl. In maart 2022 vochten de Russen om Tsjernobyl. Wat gebeurt daar, opdat de Russen het belangrijk vonden om dat gebied met urgentie te veroveren???

     Betreffende Nagasaki en Hirosjima, waarom zijn deze steden thans (ook in de jaren vijftig/zestig trouwens al) bewoond met miljoenen mensen terwijl volgens de kernfysici de vrijgekomen isotopen nog duizenden jaren vervallen met enorme risico’s op kanker?

     • Lul. Hiroshima en Nagasaki: Luchtexplosies. Lul. Dus vrijwel geen fallout, en het woord zegt het al: “val uit”, dat wat er wat met de wind meegevoerd is dat elders (door precipitatie) op de grond terecht komt.

      De bevolking van Alpes Maritimes en Corsica hebben het ergst te lijden gehad van Chernobyl doordat de het daar toen de wolk langs kwam ernstig regende, en de lokale lui grote liefhebbers zijn van paddestoelen, die de eigenschap hebben radioactief materiaal op te nemen. –> veel zieken.

      Fallout dus op zo’n 3000 km hemelsbreed nadat de radioactieve wolk al meer dan 10.000 km afgelegd had.

      Nooit roeptoeteren VOORDAT je het hebt begrepen.

  • Inderdaad kernbommen en kerncentrales bestaan niet.
   Hiroshima en Nagasaki werden verwoest door brandbommen, net als Tokio en Dresden.
   Fukushima en Harrisburg was fake nieuws om ons bang te maken.
   Gelukkig dat wij wakkeren en kritisch denkenden dit haarfijn door hebben.
   Wij laten ons geen oor aannaaien zoals de schapen.

   • De ramp in de kerncentrale van Three Mile Island in Harrisburg (PA) was op 26.03.1978 (2 + 6 + 3 = 11).
    De gebeurtenis in Fukushima vond plaats op 11.03.2011, precies negen jaar voor de aankondiging van de mondiale coronaplandemie en 66 jaar na het gooien van de atoombommen op Hiroshima + Nagasaki (06.08 en 08.08.1945).

 2. Rusland heeft alleen al met het Bajkal meer een gigantische zoetwatervoorraad, ongeveer 20% van de watervoorraden (triljarden liters water) ! voor slechts 2% van de wereldbevolking. Rusland heeft anderhalf keer meer zoetwater dan de VS. In Europa is er nu al in diverse landen een tekort aan drinkbaar zoetwater. De grote meren in de VS zijn weliswaar ook samen 20% van de zoetwatervoorraad, maar zij moeten een veel kleinere hoeveelheid water delen met dubbel zo veel mensen.
  Niemand in de Europese Unie gaat een atoomoorlog overleven. Van de Russische bevolking overleven enkel de inwoners achter de Oeral de atoomoorlog.

  • Onzin. Bestudeer de feiten. Vele Russische inwoners gaan zoiets overleven. Wij in het westen niet.

   Voorbeeldje. Mijn familie daar. Voor 5 jaar voedsel in huis, eigen waterbron met zuiver water van 39 m diep, handpomp, electropomp, aggregaat, brandstof, hout, houtfornuis met warm water voorziening, schuilkelder aanwezig bij elke daccha tbv de koele opslag van voedsel. Enz., enz.

   Maar lekker verder dromen over hoe slecht het zal gaan met die Russen.

 3. Maar waarom deden/doen die russische spullen het zo slecht ?

  Adolf Georgiyevich Tolkachev (Russian: Адольф Георгиевич Толкачёв; 6 January 1927 – 24 September 1986)[1] was a Soviet electronics engineer who provided key documents to the United States Central Intelligence Agency (CIA) between 1979 and 1985. Working at the Soviet radar design bureau Phazotron as one of the chief designers, Tolkachev gave the CIA complete detailed information about projects such as the R-23, R-24, R-33, R-27, and R-60, S-300 missile systems; fighter-interceptor aircraft radars used on the MiG-29, MiG-31, and Su-27; and other avionics. He was executed as a spy in 1986.

  Ik bedoel maar, 1 enkele spy kan een heel systeem opblazen.

 4. Kijk de film Cell over een alarm dat massaal afgaat op mobieltjes. Hopen dat dat geen predictive programming is. (gevaccineerde mensen worden op meerdere alternatieve media gewaarschuwd voor dit alarm, het zou de grafeenoxide in hun hersenen kunnen activeren)

 5. De afgelopen maanden hebben wel duidelijkheid gebracht dat het niet met kernwapens hoeft.
  Als er eerst middels moderne technieken eerst de totale (draadloze) communicatie uitgeschakeld word dan staan ze al een zet voor.

 6. Voor mij is de kern (sic) dat voor England (steeds weer die Engelsen) en de U.S.A. het doel van de eeuw is: de vernietiging van Rusland. Net zoals dat in de vorige eeuw voor Duitsland gold.
  Welke proporties die krachtmeting kunnen/zullen aannemen laat ik aan ieders verbeelding.
  Tot nu zie ik maar een uitweg: de verschrompeling en ineenstorting van de mogelijkheden van Het Westen.

 7. Vandaag, 2-10 zijn alle EU ministers van buitenlandse zaken op bezoek in Kiev om de wederopbouw te bespreken.
  Voor Rusland eigenlijk de ultieme kans om een hele hoop rotzooi de lucht in te blazen.

  • De USA hoopt denk ik dat Rusland zo’n move maakt, dan hebben ze een reden om WO3 te beginnen. De satanisten doen al duizenden jaren hetzelfde… de vijand zover provoceren tot ze een move maken en dan hebben ze een reden om ten strijde te trekken. Israël doet dit al sinds de stichting met de Palestijnen. Provoceren en ruzie uitlokken en als de andee voor zichzelf opkomt of zich verdedigt dan speelt de provocateur het slachtoffer en verklaren ze de oorlog. En als het echte slachtoffer het spel van de provocateur niet meespeelt, dan pleegt de provocateur gewoon zelf een false flag aanslag.

   Hopelijk is Poetin geen onderdeel van een enorm theater om de NWO te installeren. Als Poetin voor de mensheid en de planeet strijdt, dan laat hij zich niet provoceren door de satanisten. Ik ben benieuwd waar we over een jaar staan… de elites en hun handpoppen in de EU en de USA en de five eyes geheime diensten, kunnen dit spel niet eeuwig volhouden, er moet wat gebeuren.

 8. Oekraïners hebben 45 dagen lang geen munitie meer: ​​”Kiev kan alles verliezen” VS zegt – Duitse media: “Het front stort in – Tijd om te capituleren”

  CNN voorspelde een sombere en donkere winter voor Oekraïne

  De bondgenoten van Kiev vrezen dat Oekraïne het risico loopt alles te verliezen in de komende 45 dagen als gevolg van de opschorting van de Amerikaanse hulp en de erbarmelijke toestand van het Oekraïense leger op bijna alle fronten van de oorlog.

  Volgens Duitse en Amerikaanse media heerst er in vrijwel alle westerse hoofdsteden veel pessimisme.

  WSJ: Kiev kan alles verliezen!
  De Amerikaanse hulp aan Oekraïne is voor 45 dagen opgeschort, omdat veel Republikeinen in het Congres hebben gesproken over de noodzaak om fondsen te heroriënteren naar andere prioriteiten in het land. >>>

  https://warnews247.gr/choris-pyromachika-gia-45-imeres-o-oukranikos-stratos-to-kievo-borei-na-chasei-ta-panta-lene-oi-amerikanoi-germanika-mme-to-metopo-katarreei-ora-gia-synthikologisi/

 9. Nog een andere kijk op de “oefeningen”. Stel dat dat Putins methode is ipv de prikken om de eigen bevolking de decimeren middels oefeningen? Niks is meer te raar om te bedenken in deze tijd.

 10. En nog wat anders, wellicht of topic, maar misschien ook niet ivm dingen die te gebeuren staan.
  Hebben meer mensen sinds gisteren last van storingen telefoon en mailverkeer? Iemand kon mij niet bellen en de provider geeft aan dat alle providers storingen hebben. Kon gisteren laat geen mail versturen, en net weer een probleem met binnenhalen mail.

  • Dan moet je wel vermelden met welke provider jij werkt.

   Ik heb helemaal nergens last van, Ziggo en Youfone.
   Reset je modem eens. Soms kan dat helpen.
   Even een minuut van het stroom halen en dan weer aansluiten.

   • Dank Bert. Andere mensen kunnen mij wel bellen bleek vandaag. Lag aan provider van die persoon. Maar nu weer probleem met mail. Mijn provider KPN.
    Opnieuw pc opstarten hielp toen al. Nu zal ik ook het
    modem resetten.
    Nogmaals dank.

 11. De amerikanen zijn gek en zullen de Oekies financieren; maar niet alleen met geld; maar met langere afstand raketten en eventueel tactische atoomwapens.

  Met geld: 40 jaar terug investeerden die gekkies ook in het leger; leenden geld op de open markt “Star wars project”

  In Nl steeg de hypotheek rente tot 12,6%; ik raakte mijn boerderij kwijt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in