We leven in een wereld die met de maand vreemder wordt. Vroeger, als u over “UFO’s” en “buitenaardse wezens” sprak, zouden veel mensen geneigd zijn om te denken dat u gek was. Maar nu zijn “UFO’s” en “buitenaardse wezens” het onderwerp van belangrijke hoorzittingen in het Congres, en nieuwszenders publiceren voortdurend verhalen over nieuwe waarnemingen. Het is heel duidelijk geworden dat er iets aan de hand is in de lucht boven ons hoofd, en dit heeft een enorme hoeveelheid speculatie aangewakkerd. Worden we echt bezocht door entiteiten uit een andere wereld, of is er iets anders aan de hand? schrijft Themostimportantnews.

Sommige luchtvaartuigen die in ons luchtruim zijn verschenen, zijn absoluut enorm. Een nieuwe Netflix-documentaire onderzoekt bijvoorbeeld het geval van een gigantische “delta-vormige” UFO die gedurende een lange periode door honderden mensen in Texas werd gezien…

Gedurende vijf maanden na Halloween van 2007 begonnen meer dan 300 inwoners die 140 kilometer ten zuidwesten van Dallas/Fort Worth in Texas woonden, melding te maken van iets vreemds in hun lucht: een gigantische “delta-vormige” UFO.

Schattingen van de grootte varieerden van “meer dan 100 meter tot een 1600 meter lang,” terwijl de grote “V-vormige formatie,” soms gezien met zeven oranjerode lichten, boven kampvuren zweefde, langs grote snelwegen raasde en geruisloos over de horizon scheerde.

Nu heeft de nieuwe UFO-documentaireserie “Encounters” van Netflix, die woensdag in première is gegaan, nieuwe details geleverd over dit larger-than-life object dat door meer dan 300 lokale bewoners hoog boven de woestijn is gezien.

Wie bestuurt deze luchtvaartuigen?

Al tientallen jaren conditioneren films, televisieshows, romans en videospelletjes mensen om te geloven dat het “aliens” van een andere wereld zijn.

Maar er zijn andere theorieën.

Een Britse nieuwsbron heeft zojuist een verhaal gepubliceerd over “een zeer groot aantal mensen” in het Pentagon die geloven dat deze wezens eigenlijk demonen zijn

  ENVIRO-TERRORISME in de VS nu TOXISCHE GASWOLK vrijkomt nadat "autoriteiten" vinylchloride in brand staken om het te VERSPREIDEN in de lucht over boerderijen en rivieren

Commandanten van het Pentagon hebben onderzoek naar buitenaardse wezens aan banden gelegd vanwege hun religieuze overtuigingen, zo wordt beweerd.

Vooraanstaand UFO-onderzoeker Ron James zegt dat hooggeplaatste personen in de Amerikaanse regering vrezen dat buitenaardse wezens in feite demonen zijn. Ron, die directeur mediarelaties is van UFON, de UFO onderzoeksgroep, beweert dat er “een zeer groot contingent mensen” binnen het Pentagon tegen het werk van het Advanced Aerospace Threat Identification Program [AATIP] is, omdat zij denken dat de UAP’s die regelmatig door Amerikaanse militaire bronnen worden gerapporteerd, bestuurd worden door wezens uit de hel.

Hoe zijn ze tot die conclusie gekomen?

Dat zegt het artikel niet.

Maar blijkbaar is dit geloof zo alomtegenwoordig dat het zelfs invloed had op wie er financiering kreeg

Hij zegt dat hij van Luis Elizondo, die officieel de baas van AATIP is, te horen kreeg dat het “niet slechts een klein stemmetje in het Pentagon was… maar dat een enorme groep mensen dacht dat het fenomeen waar men getuige van was, demonen waren”.

Deze fundamentalistische Christelijke lobby binnen het Amerikaanse defensie-establishment “beïnvloedde Elizondo’s vermogen om financiering te krijgen,” zegt Ron. Geloof in zowel UFO’s als de letterlijke waarheid van de Bijbel is niet helemaal onverenigbaar, voegt hij eraan toe.

Natuurlijk is er heel wat bewijs dat het idee ondersteunt dat deze entiteiten niet onze vrienden zijn.

Volgens Dr. Hugh Ross zijn menselijke ontmoetingen met deze entiteiten “altijd schadelijk” en kunnen ze nooit als gunstig worden gecategoriseerd…

Wat betreft de menselijke reactie op deze ontmoetingen, merkte Ross ook op dat ze “nooit heilzaam” zijn en dat interacties “altijd schadelijk” zijn.

“Het beste wat je overhoudt aan een van deze ontmoetingen zijn terugkerende, angstaanjagende nachtmerries,” zei hij. “In het ergste geval word je gedood.”

Verslagen van buitenaardse ontmoetingen weerspiegelen ook wat sommigen hebben ervaren tijdens beweringen over demonische activiteit, zei hij. Van in trance raken tot automatisch schrijven, Ross gelooft dat de parallellen tussen bezetenheid en vermeende interacties met buitenaardsen niet genegeerd kunnen worden.

En er moet opgemerkt worden dat een zeer groot deel van degenen die dergelijke ontmoetingen hebben, op de een of andere manier betrokken zijn bij occulte activiteiten.

  De globale pandemie hoax is nauwgezet voorbereid, verloopt precies volgens plan en is nog lang niet voorbij

Er is dus wel degelijk iets heel vreemds aan de hand met deze wezens.

En tegenwoordig praten leden van het Congres er zelfs openlijk over.

Tijdens een recente podcast suggereerde de Amerikaanse afgevaardigde Tim Burchett dat deze entiteiten over technologie lijken te beschikken die de mensheid “niet aankan“…

Een wetgever uit Tennessee heeft een ernstige waarschuwing afgegeven nadat hij beweerd had geheime UFO-beelden gezien te hebben die niet openbaar gemaakt zijn.

Rep. Tim Burchett, R-Tenn., speculeerde dat buitenaardse levensvormen technologie zouden kunnen hebben die de mensheid “niet aankan” tijdens een optreden op de podcast “Event Horizon”.

“Als ze daar zijn, dan zijn ze daar, en als ze dit soort technologie hebben, dan kunnen ze ons in een houtskoolbriket veranderen,” zei Burchett.

En hij vervolgde met te zeggen dat we “ze niet van ons af kunnen slaan, al zouden we het willen“…

Burchett is een zittend lid van de House Oversight Committee, die hoorzittingen heeft gehouden over mogelijke dreigingen van ongeïdentificeerde anomale fenomenen (UAP), een door de overheid afgeleide term voor UFO’s.

“We kunnen het niet aan,” zei Burchett tijdens zijn podcast-optreden over potentiële buitenaardse technologie. “We zouden ze niet kunnen bestrijden als we dat wilden. Daarom denk ik niet dat ze een bedreiging voor ons zijn, anders waren ze dat al geweest.”

Burchett lijkt te geloven dat als ze zouden aanvallen, ze dat al gedaan zouden hebben.

Maar wat als hij het mis heeft?

Of wat als ze een ander verraderlijk plan hebben dat geen directe oorlogsvoering inhoudt?

  Dr. Coleman: Klimaatveranderingszeurders zijn niet alleen idioten - Het zijn psychopaten en moordenaars

Er is zoveel dat we niet weten.

Gelukkig kan nieuwe wetgeving het makkelijker maken voor het publiek om informatie over UFO’s te krijgen

De Senaat heeft in juli een amendement aangenomen dat deel zal uitmaken van de National Defense Authorization (NDAA) voor 2024.

Het staat bekend als de Unidentified Anomalous Phenomena (UAP) Discloser Act en zegt dat overheidsinstanties met gegevens, monsters van luchtvaartuigen of “biologisch” materiaal deze binnen 300 dagen moeten overhandigen.

President Joe Biden heeft 90 dagen de tijd om een negenkoppige beoordelingsraad aan te stellen die elk dossier moet onderzoeken en moet bepalen of het als een UAP beschouwd wordt en openbaar gemaakt moet worden.

Elke overheidsinstantie die dergelijke gegevens bezit, moet gedrukte en digitale kopieën overhandigen aan de raad, die 180 dagen de tijd heeft om het onderzoek uit te voeren en 14 dagen om hun bevindingen te publiceren.

Hopelijk doet deze nieuwe wetgeving iets goeds.

Maar waarom nu?

Waarom zijn ze plotseling zo open?

Zoals ik in mijn meest recente boek al vroeg, worden we ergens op voorbereid?

Ik wou dat ik op al die vragen antwoord had.

Maar dat heb ik niet.

Ik geloof echter wel dat er een zeer kwaadaardige agenda aan het werk is, en ik geloof ook dat de dingen de komende maanden en jaren veel duidelijker zullen worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Moeten we ons zorgen maken dat er overal ter wereld zoveel UFO-waarnemingen worden gedaan?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPolitie arresteert massale pedofielenkring bij Disney, leidinggevenden gearresteerd
Volgend artikelMijn inspirerende vrienden die het licht hebben gezien over klimaat- en vaccinonzin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

106 REACTIES

 1. Ik denk ook dat er buitenaardse wezens bestaan omdat wij nooit de enige kunnen zijn in dit enorme heelal met miljarden planeten.
  Als ze kwaadaardig zouden zijn waren dan hadden we dat allang gemerkt.
  Maar daar heb ik eigenlijk geen flauw idee over, ben ze nooit tegen gekomen.

  • Je kan alleen geloven in iets als demonen wanneer je ook in een god gelooft en dus gelovig bent.
   En ook demonen of duiveltjes bevinden zich alleen tussen je oren, net als een denkbeeldige vriendje

   • Volslagen fout. De hele schepping bewijst een hoogintelligente Schepper die alleswetende overalaanwezig en oppermachtig is. Mensen als u doen dit af als flauwe kul omdat u bent overgegeven aan een gedegenereerde geest. Maar het maakt niet uit wat u of ik denken dan wel wat de Schepper van hemelen en aarde denkt. U gelooft niet in Hem en Hij zal ook niet in u geloven. Vroeg of laat komt u er achter (waarschijnlijk te laat) hoe verkeerd u bent met uw ateistische ideeen.

    • Jij mag geloven dat er een overal aanwezig en oppermachtig schepper bestaat.
     En het zal mij een tering zorg zijn of jouw schepper niet in mij gelooft.
     Ik ga niet mee in jouw fantasie voorstellingen hierover.
     Ik hou er geen fantasie vriendjes op na.
     En dat is jouw probleem, maar dat mag. Je bent niet de enige.
     Waar jij verder allemaal nog meer in gelooft zal mij verder ook een worst zijn.

   • @Bert oktober 2, 2023 Bij 10:59
    Dat je alleen in demonen kunt geloven wanneer je ook in een god geloofd is misschien wat kort door de bocht?
    Wij als mensen nemen met onze zintuigen maar een heel klein deel van het bestaande Universum waar , ook met onze ontwikkelde technologie. Dit is door de hedendaagse wetenschap (ook een soort van religie b t w) vrij algemeen aanvaard.
    Zie het als een radio ontvanger die op een bepaalde zender (golflengte) is ingesteld. Je ontvangt die zender , maar er zijn duizenden andere zenders die je niet ontvangt maar wel degelijk ook bestaan. Soms komt een zender met een andere maar dicht bij de door de radio normaal ontvangen golflengte ook door op je radio. Soms hebben mensen een groter ontvangstbereik van hun radio d w z ze kunnen een groter bereik aan golflengtes ontvangen. Hetzelfde geldt uiteraard voor wezens die op een andere golflengte bestaan. Bepaalde fenomenen , wat we geest- en/of paranormale verschijnselen noemen of (kwaadaardige) levensvormen wat velen demonen of engelen zouden noemen bestaan in een andere golflengte die soms met onze golflengte kunnen interacteren is het fenomeen van demonen te verklaren zonder het bestaan van een god zoals door de meeste religies gedefinieerd.
    Ik hoop dat je het een beetje kan volgen wat ik bedoel.
    Groeten

  • “omdat wij nooit de enige kunnen zijn in dit enorme heelal met miljarden planeten.” is het domste argument dat ik ooit gehoord heb.

     • Ik begrijp de link of de sprong naar godsdienst niet, maar ter zake: er is geen jota bewijs van buitenaards leven. Het zo maar aannemen dat het er wel zal zijn om imaginaire redenen, gewoon omdat dat een goed gevoel geeft, is dus praat aanleunt bij de sprookjes, maar niet past in een wereld van kennis en wetenschap. En dan ben je een “godsdienst waanzinnige”?

      • Dat zal dezelfde reden zijn waarom jij in het bestaan van een god gelooft.

       ” Het zo maar aannemen dat het er wel zal zijn om imaginaire redenen, gewoon omdat dat een goed gevoel geeft, is dus praat aanleunt bij de sprookjes, maar niet past in een wereld van kennis en wetenschap.

       • Nee Bert, Luc heeft wel degelijk een punt. Jij gelooft niet in God want “er is geen bewijs”, maar gelooft wel in buitenaardse wezens waar even goed geen enkel bewijs voor is.

        • Heb jij dan ergens gelezen dat ik daar wel bewijs voor heb?
         Ik sluit het niet uit, het is mogelijk.

         En waar mensen in god geloven.
         Dat zijn interpretaties van hoe je bijbel verhalen leest en in welke tijd je die graag vertaald ziet.
         Al dat bidden en vragen of god ze helpt heeft nog nooit iets opgeleverd.
         Maar toch blijven volhouden dat er iets zou kunnen bestaan dat jou helpt.
         En maar blijven bidden…………

      • Neem eens kennis van het boek ‘De Zaaiers De terugkeer van de Goden’ van Elena Danaan. Haar boek ‘Geschenk van de Sterren’ is trouwens ook zeer de moeite waard.
       Omdat bij de mensheid tienduizenden jaren geleden door ingrijpen van buitenaf door de Annunaki tien van de twaalf DNA-strengen onklaar zijn gemaakt functioneren wij op amper vijf procent van ons daadwerkelijk vermogen.
       In het multiversum krioelt het van het leven en welwillende buitenaardsen houden deze planeet sinds jaar en dag goed in de gaten, met het oog op wat momenteel gaande is en wat ons nog staat te wachten.

      • Luc,
       Ik hoef je niet te overtuigen, ik respecteer de mening die je hebt, maar Dr Greer heeft de lange docu unacknowlegment geen idee of ik het goed geschreven heb maar wel bijna, je kunt er diverse bewijzen vinden van van alles als het om dit onderwerp gaat, de gewone media verzwijgt van alles en daarom heeft hij die docu juist gemaakt, ik vond hem een geweldige eyeopener, in goed Nederlands gezegd, slechts info, doe ermee wat je wenst, groet aan U van mij, reeds!!!

  • Bert,
   Heb de netfixafleveringen net bekeken en het blijft voor mij zeer interessant, je kunt er voor open staan of niet, ik heb ook een andere aflevering gezien van seizoen 3 unsolved mysteries en die heet paranormal rangers over Navajo indianen en hun bevindingen, erg geloofwaardig, zelf kan ik er niks mee dat men in religieuze groepen hen benoemen als demonen, een andere tip die ik voor je heb, een Engelstalig boek geschreven door Clifford Stone die helaas al is overleden, hij werkte voor de overheid en was een tolk tussen wat niet aards was en de VS overheid, zijn boek heet Eyes Only, hij heeft dus echt ervaringen gehad met levende wezens, hij was een klokkenluider, die van alles heeft meegemaakt met zijn eigen overheid, voor mij zeer geloofwaardig.
   Vind je het niks of verre van interessant dan is dat ook goed natuurlijk.

   • Of ik het niks vind. Ik ga even geen boeken meer kopen.
    En zo goed is mijn Engels niet om een boek in te lezen.
    Maar dat er meer moet zijn behalve ons op de bolletje Aarde geheten, daar twijfel ik niet aan. Er zijn miljarden planeten waar iets zou kunnen ontstaan of al is.
    En niemand kan daar iets over bewijzen, dus ik ook niet.

   • Ken je de serie, The Secret of Skinwalker Ranch.
    Daar zie en hoor je net zo iets.
    Met verhalen van indianen en UFO verschijnselen.

    • Bert,
     Ja die volg ik al een tijdje, paranormal rangers op netflix in seizoen 3 van unsolved mysteries laat ook Navajo rangers aan het woord die soms op the Skinwalker Ranch ook te zien zijn, op youtube kun je die rangers ook horen bij interviews, maar ja als het Engels moeilijker voor je is heb je er niks aan.
     Ben net als jij niet religieus maar begrijp dat er wel zoiets is als krachten of entiteiten, een bigfoot volgens die Navajo mensen is een wezen die via portalen naar een andere wereld kan verdwijnen en weer terug komen, ook Amerikanen hebben dit ook echt gezien, ik geloof daar wel in en anderen lachen erom, het zij zo, lachen is wel gezond reeds!

   • William Cody alias Bufalo Bill heeft in een van zijn rapporten verslag gedan van een pawnee indiaan die een humanoide bot in de hand hield van een dijbeen zo groot als hij zelf was. Overal ter wereld zijn gigantische skelletten gevonden en erover bericht in de pers. In een tijd toen fotoshop niet bestond. Deze skelletten zijn door het smithsonian netjes opgeruimd want ze zijn het bewijs dat Darwin fout was. Een idioot die absoluut een baantje moest. Deze gigantische humanoids met 6 vingers en 6 tenen, rood harigen een dubbele rij tanden en een gerekte schedel voor de grote vloed waren een hibride ras dat niet thuis hoorde hier op onze planeet. En zijn in de grote vloed uitgewist. Echter hun dna is via 3 vrouwen door de grote vloed heen gebracht. Dit oorspronkele preflood hibride ras was een kruising van gevallen engelen en mensen vrouwen. Buiten met mensenvrouwen werd er ook met diersoorten getamperd. En alle vlees op aarde werd korrupt. Als men DNA veranderd is er namelijk geen terugweg. Behalve voor de bloedlijn van een man vrouw en zijn drie zonen deze kwamen voort van een niet DNA gemanipuleerde bloedlijn. Van deze 3 zonen zijn nu alle mensen op aarde en ook een aantal nefilim bloedlijnen (inmiddels vermoedelijk uitgestorven).
    U kan de onderzoeken hiervan volgen. In noord israel in het land van basaan nu de golan height was de bakermat van een nefilim koning og. Een schepsel van een 4 tal meter groot. In de Gaza wat eigenlijk Filistia was (want palestina bestaat niet) kwam Goliath van Gad voort. In Zuid Amerika in de Andes zijn plaatsen als Pumacunco waar vele skelletten met deze nefilim karakteristieken vertoonden. Er is zelfs een onderaardse stad gevonden voor reusachtige wezens. De Egyptenaren noemden deze nefilim hun goden en in de Griekse cultuur kennen we Herculus een reusachtige supersterke kerel. De persberichten kan men tot nu nog op het internet vinden over deze archeologische vindplaatsen en fotos van de beenderen van deze nefilim die toen gemaakt zijn en oo het internet verschijnen.
    Mensen als Bert kunnen God af doen als flauwe kul en dus ook de duivel die eigenlijk een gevallen engel is en kan materializeren en de demonen die de geesten zijn van deze nefilim die rondwaren en mensen in bezit nemen. Maar wat gaat Bert dan doen met de nefilim en de bewijzen van het bestaan van deze reusachtige wezens ?

    Deze buitenaardsen bestaan idd echt. Het is alleen niet wat de meesten denken dat het is. Ze zijn niet van een andere planeet want ja in ons heelal zijn we de enigen. Deze wezens zijn idd demonen die uit hyperspace komen uit een andere dimensie. Zijn niet onderhevig aan fisieke wetten van onze 4 dimensies. De andere naam voor hyperspace is de bodemloze put. Het is dezelde dimensie waat men in CERN met de LHC een portaal wil openen om acces te hebben tot deze dimensies. Het mensenras werd een sluier gegeven van de 4 dimensies en gebonden aan de fisieke wetten in onze realiteit. Vleselijke personen, de natuurlijke mensen, kunnen zich zelfs de vierde dimensie niet voorstellen laat staan die ander 7 die wiskundig bewezen bestaan.

  • Nobodyisperfect oktober 2, 2023 Bij 11:12
   Iedereen mag geloven wat hij wilt, dat is het mooie van menszijn. Maar eigenlijk is het heel erg dat mensen zo misleid worden door iemand als dit “Lichtkind”, en dat daardoor parasieten zoals Bully Gates en Harvard gewoon hun gang kunnen gaan om de ruimtevaart op gang te krijgen: het space toerisme waar heel veel geld aan verdiend kan worden; het koloniseren van de ruimte; het Starlink netwerk van Musk; het beheersen van het klimaat; het gebruiken van het klimaat als een oorlogswapen; het bombarderen van de aardkorst met ELF; het misbruik tegen Aarde en firmament door HAARP; en ga zo maar door. Je kan dit allemaal zelf vinden en verifieren. Er is niks geheimzinnigs aan, het is gewoon recht voor je neus. En die strepen in de lucht liegen er niet om – wat is in godsnaam een ‘bewustzijnsremmer’ die dan gesproeid zou worden volgens dat Lichtkind? Daar vertelt ze dus niks over. Feit is dat er (kankerverwekkende) ionen zoals onder meer barium in die strepen zitten om het weer te beinvloeden, en waarom ze het weer willen beinvloeden heeft vele redenen. Om alles toe te wijden aan geheimzinnige zgn spirituele zaken, geeft de vernielers alleen nog maar meer macht en tijd. Spijtig is het dat het zo moet gaan, op een prachtige Aarde.

  • Dit kan allemaal goed zijn, maar het heeft niks te maken met wat de egoisten aan het uitvreten zijn met jouw belastinggeld en de geoengineering om door de plasmalagen te komen. Geen kritiek op jou, Adriaan. Maar de Aarde bestaat al miljoenen jaren, die is echt niet pas 2000 jaar geleden begonnen, en wat er hier heeft bestaan voordat het treurwezen de mens ontstond, we hebben geen idee. Er zijn veel signalen dat er hier werkelijk ongelooflijk ontwikkelde beschavingen hebben bestaan. Als je een 100 jaar of zo verder kijkt, met hoe de zaken zich nu ontwikkelen, wat zie je dan? Een mooie ontwikkeling in het mensdier? Of een aftandse stumperd die zich niet eens meer kan voortplanten dankzij de prachtige toepassingen van het onbeheersbare menselijk vernuft? Als er werkelijk UFO’s zijn, dan waren ze al lang gekomen om de domme boel hier te overmeesteren. Beam me up now, Scotty!

 2. “Ik geloof echter wel dat er een zeer kwaadaardige agenda aan het werk is, en ik geloof ook dat de dingen de komende maanden en jaren veel duidelijker zullen worden.”

  En met al die domme ganzen in het Pentagon, waar komen we weer op uit? Op het feit dat het “dak” van ons huis vervangen moet worden met iets anders, zonneblokkeringen van Bully Gates and his Harvard Buttboys. Er moet dus een goede reden komen om die super funeste geoengineering door te laten gaan.

  En waarom moet het dak vervangen worden? –> omdat het huidige dak gesloopt wordt.

  En waarom wordt het huidige dak gesloopt? –> omdat ruimteschepen er door moeten zonder te verbranden in de plasmalagen waar ons dak van gemaakt is.

  En waarom moeten ruimteschepen er door? –> omdat de jongens met het geld dat willen.

  En waarom willen de jongens met het geld er door? –> omdat ze ‘ruimtekolonies’ willen maken, geld willen verdienen met ‘space toerisme’, naar ‘andere planeten’, vechten over wie de baas over de ruimte is, etc.

  En waarom willen de jongens met het geld dat allemaal doen? –> omdat ze niks anders meer te doen hebben, en omdat het ze geen reet uitmaakt wat er gebeurt met Aarde, mens en dier.

  En waarom maakt het ze geen reet uit? –> omdat ze het geld hebben en de consequenties voor de rest van de mensheid ze niet boeit.

  En waarom boeien de consequenties ze niet? –> omdat ze het niet meer zullen zien als de puinhoop er is, want dit is hun kick en daar hebben ze recht op.

  En waarom hebben zij er recht op? –> omdat zij het geld hebben; de Aarde en het firmament zijn dus van hun.

  En mooi dat ze de gelovigen afvangen met de demonen onzin, en mooi dat ze het ook niet hebben over hologrammen. De mens kan dus blijven geloven wat hij wilt zonder de feiten over de medemens te beschouwen. (Ga maar gillen over de platte aarde nu. Daar komen de UFO’s ook. Boeoeoeoehhhh daar komt de UFO!)

 3. Hopelijk zijn die zgn. aliens meer vredelievend gezind dan de linkse oorlogshitsers. Van die laatste soort lopen er veel te veel rond.

  • Nee. Totaal de plank mis.

   Deze demonen communiceren juist achter de schermen met de deep state. Zij zijn JUIST de oorzaak van alle ellende. Ze beloven ze houden bergen maar voeten een geheime agenda uit. Het zijn aartsleugenaars.

   Ze zeiden vroeger van Venus of Mars te komen, nu Alpha Centauri of ceta reticuli, telkens steeds verder weg zodat niemand het kan controleren. Maar ze zijn er altijd al geweest.

   De onberedeneerde angst die mensen ervaren bij een ‘abduction’ en de timelapse zijn tekenend voor extra dimensionale demonen of engelen. Er zijn ook heel veel getuigen die zeggen dat de ontvoering per direct stopt als ze Jezus aanroepen. Geloof het of niet maar dat is hun ervaring.

 4. Als het in de krant staat betekend het dat ze de ogen van het financiële nieuws willen weg richten. Het is niet meer dan een broodje aap om de slechte financiële toestand van de banken te verdoezelen. Wakker blijven mensen.

 5. Ze zeggen ook al eeuwen dat er een GOD is, maar er is nooit iemand geweest die hem ontmoet heeft, ik zeg dan maar, eerst zien dan geloven.
  Ook de UFO’s en/of buitenaardse wezen, eerst zien dan geloven.
  Wel zijn er mensen die geen uitweg meer zien in hun leven, of de ellende op de wereld niet meer aan kunnen, en dan hopen op iets dat ons komt redden, eerst een GOD, maar die blijft wel erg lang weg, dus dan hopen op buitenaardse wezen.
  Mensen die door de MSM media en de Kerk in ANGST leven, steken hun kop in het zand, en hopen dan op redding.
  Maar ik kan U verklappen, er bestaat helemaal niets buiten de Wereld, alleen NATUUR, ook op de wereld bestaat alleen NATUUR, en deze NATUUR “GEEFT EN NEEMT”, daarom ziet de wereld er nu uit zoals hij door miljarden jaren is gemaakt, IK ZEG DAAROM ELKE DAG,
  “DANK NATUUR”.

  • Onzin. Er zijn miljoenen die God ontmoet hebben. De bijbel is voornamelijk een geschiedenisboek. Dat je er niets van wilt weten is een andere zaak.

   Ps, ik ben er 1 van. Er zijn miljarden mensen die in (een) God geloven maar slechts een paar eigenwijze, domme verstokte atheïsten die nog in sprookjes geloven.
   Lees het boek: ik heb te weinig geloof om atheïst te zijn van Frank Turek

   Quote
   De dwaas zegt in zijn hart; er is geen God.

 6. Ja zoals verwacht draait het op een welles, nietus “discussie” uit, gelijk in een cognitieve dissonantie schieten, gehoor geven door een aan emoties beperkt denk kader, een mens raakt nooit uitgeleerd er zijn nog steeds veel uitdagingen op aarde. Men moet nooit een discussie aangaan waneer men kwaad is, want dan ga je snel in de fout en maak je jezelf belachelijk, fijne dag verder “vrienden”…OMG.

  • We leven onder een koepel op de platte aarde we komen nooit door de donut gevormde Van Allen gordel, de Zuidpool kunnen we niet bereiken ondanks het bestaan van vliegtuigen/raketten doordat er een ring van ijsbergen deze beschermd, ander reguurders kunnen eventueel nog bijzonderheden eraan toevoegen geneer jezelf niet en doe je best.

  • Oh wat leuk, ben je bezig aan een cursus zelfreflectie/projectie? Die indruk kreeg ik gisteren eigenlijk al toen je iemand de les begon te lezen omtrent ‘selectieve verontwaardiging’.

  • Sommige discussies hier verschillen niet zo gek veel met degene die iedereen voor wappie uitmaakte.
   Ze zijn er net zo fanatiek in, alleen hebben ze dat zelf niet meer door.
   Helemaal niemand weet of iets nou wel of niet bestaat, dan kan je zo iets ook niet blijven volhouden.
   Ik sluit helemaal niets uit maar geloof niet dat wij de enige zijn in dit heelal.

   • “Ik sluit helemaal niets uit maar geloof niet dat wij de enige zijn in dit heelal.”

    Zie, je gelooft dus wel. Je gelooft in het Naturalisme, wat stelt dat iets uit het niets kan onstaan (“de oerknal”), iets wat wetenschappelijk onmogelijk is. Want hoe moet dat buitenaardse leven dan ontstaan zijn?

  • Onlangs in de middag hier in het buurtje een kind vol pret in een badje. Schaterend van de lach onderwijl spetterend en bij herhaling uitroepend: ‘Ow My God’. Terwijl ik vol verwondering luisterde, vroeg ik me af of het kind geïnspireerd kon zijn door de één of andere kinderserie.

 7. We shouldn’t need to worry about “aliens” – tho be vigilant becouse surely “they” are not all “love and light”.
  Imo the biggest threat is from the ‘demons’ that some PEOPLE are – that have been running this world for millenia, at least for hundreds of years with lies and deception, who are now clinging to their “power’ by all means.

  If “extraterrestrials” would “run” this world we would have PEACE – and a much better world, just my 2 cents.
  Humans are just to selfish, unevolved ans stuck in religion and dogma’s, too shortsighted and look beyond ‘profit & making money”.
  I don’t believe ANYTHING that come4s out of the USA, from nobody..they are all full of sh*t and 99% of them are just opportunists trying to make a buck.
  These so called “channelers” are ALL full of sh*t, there are contactees but none of them will tell you that new age crap.

  I could try to explain but i highly recommend everyone to read the contact reports from Billy Meyer (Switserland) – from the 70’s – keep an open mind and just go with it.

  I have been (like so many probably) been looking for “evidence” for 30 years, and this is the ONLY case i am convinced it’s legit and 100% real.

  https://www.futureofmankind.co.uk/Billy_Meier/Contact_Report_001

  Its from a contact from people (humans) from the pleiades, 3500 years ahead of us technology wise, it’s absolutely fascinating.. they even have shown their craft several times.

  https://www.gaia.com/wp-content/uploads/Billy-Meier.jpg

 8. Als die ’technologisch hoog ontwikkelde buitenaardse entiteiten’ echt zo agressief en gevaarlijk zouden zijn was de mensheid allang door hen weggevaagd.

  Of het nou demonen, buitenaardsen of spirituele entiteiten uit andere dimensies zijn, ik denk dat ze ons observeren om te zien hoe het met het ‘experiment op de mensheid’ gaat aflopen. Mochten de slechten heel foute dingen gaan doen, zoals het gebruik van nucleaire wapens, zou het zelfs tot ingrijpen kunnen komen.

  Zoals we uit de quantum-theorie ‘denken te weten’ is alles in het universum op elementair energetisch niveau met elkaar verbonden. Wat wij hier op aarde doen heeft dan ook invloed op wat er elders gebeurt, zeggen de theoretisch-fysici…

 9. Het Pentagon hoeft niet in het heelal naar demonische wezens te zoeken. Die zijn veel dichterbij dan ze denken, ze zijn het namelijk zelf.

 10. Tell People there is an invisible men in thé sky who created thé universe and thé majority believe it, Tell them thé paint is wet and they have to touch it….

 11. als er een God zou bestaan, dan kwam die niet van deze Aarde, immers hij/zij/it, is overal, God kan dus beschouwd worden als een Alien.

  Aliens worden gezien als buitenaards, stel dat ze duizenden jaren geleden, zoals velen denken en aan vele tekeningen/schilderijen/rots dingen uit die tijden aantonen, voorkwamen, konden die werden gezien als Goden/Engelen/Demomen, komende uit de ruimte en wonderen (in hun ogen) kunnen doen (Goden) en vlogen vanuit de ruimte naar hun toe (Engelen) en of stalen al het goud en vrouwen enz (Demonen)

  WHO knows, ja sommige weten er meer vanaf, echter die delen van historie zijn of bewust vernietigd (vele bewijzen van) of bewust achtergehouden om niet aan het grote publiek te laten zien, waar ook vele bewijzen van zijn (denk aan iets simpels ala Vaticaan e.d.) God = een Alien. 🙂

  En ja, de Force bestaat, echter die kan worden beschreven in tal van uitleggingen van, net zoals de Aliens (Buitenaardsen) ligt eraan aan wie je het vraagt om uitleg, of van wat ze ons doen willen geloven, ergens daar tussen zal wellicht ergens de waarheid of een deel van liggen.

  Wat we nog nooit hebben gezien, hoeft niet te betekenen dat het of iets niet bestaat.

  keep your mind open, seeing is believing, or is it… depends on a persons mental stage.

  • Op zich helemaal niet gek. Voor jouw is God een vreemde (alien), voor mij de Schepper van hemel en aarde. Voor jou een vraag, voor mij een weet.

   Stel: iemand schept een mooi kunstwerk, zit de maker dan in het kunstwerk of komt diegene daaruit voort?
   Als God het universum maakt in 1 zin, dan bevat het ruimtetijd, materie, energie, en intelligente ordening (cosmos). Zit God dan gebonden aan tijd of ruimte? En als God de mens gemaakt heeft in Zijn evenbeeld, zou hij niet met hen willen praten? Niemand is zo doof als degene die niet wil luisteren.

 12. Wat ik zo apart vind, is dat er weliswaar een enorme intelligentie bestaat die de “Schepper” is – iets dat wij simpele zielen niet kunnen bevatten, en er dus ook geen attributen aan kunnen / mogen toewijzen – maarrrr… als die Schepper dus deze Aarde heeft gecreëerd, alswel de mens, zou deze scheppende intelligentie dan niet meerdere van deze fantastische biotomen willen maken? Je zou denken dat de Aarde en mens en dier etc een zeer succesvol product is van de Schepper, dus waarom maakt ‘hij’ er dan niet meer daarvan? Bovendien moet je beseffen dat er enorm veel factoren precies juist moeten zijn om deze Aarde en zijn inwoners te laten zijn wat ze zijn – dit zijn factoren zoals bijv afstand, aanwezigheid van een zon, water dat recycleert, een atmosferische druk, en nog veel, veel meer. Dus, het zou ook zo kunnen zijn dat de Aarde niet door de Schepper is gemaakt, maar dat die op de eoa manier al bestond en ‘hij’ het wel een aardige plek vond om wat creaturen te maken, juist omdat die grote hoeveelheid factoren zo goed in elkaar zitten en ‘zijn’ creaturen daar dus zo goed kunnen gedijen. Ik bedoel, als de Schepper in staat is zo’n succesvolle creatie te maken, dat zichzelf in stand houdt, dan zou ‘hij’ er toch meerdere van maken? En zeker als ‘hij’ de Schepper is van het heelal, waar zijn al die fantastische biotomen met interessante creaturen die de Schepper kan maken? Waar zijn al die zalige planeten net zoals de Aarde, en al die wonderbaarlijke creaturen zoals bijv de mens en de koe en het varken. Waarom heeft de Schepper maar 1 zo’n creatie gemaakt? Waarom maakt ‘hij’ geen andere leuke planeetjes links en rechts en overal als hij wel de Aarde gemaakt heeft? En als het zo is dat de Schepper wel een hele hoop leuke planeetjes gemaakt heeft, met leuke creaturen er op, waar zijn ze? En maakt het de Schepper dan verder een zier uit wat de creaturen uitspoken? Ik denk het niet. De Schepper schept en wat ‘hij’ schept is puur toeval. Ik zit maar te peinzen, allez hoppe. Fijne avond.

   • circumfusa fatuis oktober 2, 2023 Bij 21:16
    Ik ga eens kijken naar die podcast. Bedankt, zeer interesssant… Die energiebron van Tesla heeft te maken met de beschermende lagen rondom de Aarde, de plasamalagen, waaruit hij energie kon tappen. Zonder de lagen te vernielen. Hij had de Wardencliffe Tower daarvoor gebouwd, JP Morgan had er wat geld tegenaan gegooid, en later de toren vernield omdat Tesla van plan was de energie vrijelijk te distribueren. JP Morgan wilde er poen voor. Dus einde verhaal. Wordt vervolgd. 🙂

   • circumfusa fatuis oktober 2, 2023 Bij 21:16
    Beste Umberto, interessante uitleg van Randall Carlson. Wat ik er van begrijp is dat er veel minder vervuilende emissies plaatsvinden met de techniek die zij hebben onderzocht en getest, en dat er voornamelijk O2 vrijkomt. Tesla’s idee was wsch ook om de ionosfeer op die manier te tappen zoals die mannen het doen – ik weet niet precies hoe de Wardencliffe Tower technologisch in elkaar zat, maar het haalde energie uit de plasma. De plasma is een enorme energiebron. Dus, als je daarmee gaat rotzooien dan krijg je problemen. Er wordt al heel lang mee geduveld met EMF om het te duwen, te scheuren, te verhitten en zo. Ook hebben deze plasmalagen te maken met het menselijk bewustzijn, en beschermen ze ons tegen ongewenste straling. Echter, je kan er niet doorheen, dus er moeten ‘gaten geboord’ worden om ruimteschepen door te laten, naar ‘space’ of waar ze dan ook heen willen (iedereen heeft andere ideeen over wat ‘space’ is.) Als jij enige ideeen hebt, hoor ik het graag.

    • Immortal ,

     Wat ik versta is dat zij in een gecontroleerde omgeving een sfeer (donderwolk ) creëren en met het donut systeem plasma ( bliksem ?) in het centrum . Op die manier kan een klassieke motor omgebouwd tot een propere energiebron . Dit alleen door lucht en water te gebruiken en daarom die uitstoot van zuurstof . Kunt ge u voorstellen wat voor een shock dat zou teweeg brengen .

     In de donut sfeer hebben ze ook trillingen gevonden en dat blijken de trillingen te zijn van alle elementen van de tabel van Mendeljev . Dat brengt me bij de gebroken (Egyptische?) obelisk met zijn ijskreem achtige schep sporen . Zou het kunnen dat een vorige beschaving het geheim van de trillingen heeft kunnen ontrafelen om zo hard gesteente een vloeibare staat te kunnen laten vertoeven ?

     Tesla was een genie die door geld en macht werd gekortwiekt . De vraag is wat men gevonden heeft in zijn hotelkamer direct na zijn dood . Dat zullen wij gewone stervelingen nooit te weten komen .

     Ik volg op dit moment , suspicious observer , the earthmaster , Stefan Burns . Het elektro magnetisch veld van de aarde verzwakt , de zon moet geen X-flares meer uitstoten om grote invloed te hebben op onze omgeving . De “Galactic current sheet” komt eraan . We gaan nog iets zien van stormen , aardbevingen etc. .

     Groeten

     Umberto

     • circumfusa fatuis oktober 3, 2023 Bij 11:58
      Goedendag Umberto, ja, dat zag ik, de trillingen en de elementen. Dat is eigenlijk niet verbazend, gezien alles een trilling is. Ooit had ik met mijn neef onderzoek zitten doen naar de piramides, wij zagen toen uit een wiskundige formule dat er een standing wave in de sarcophagus zat, die van de toon A, en niet het lijk van de farao. De toon A is de ‘universele toon’ waarop ook broadband meelift. Wij vermoedden toen dat er geluidstrillingen gebruikt werden om stenen op te lichten, of vloeibaar te maken zoals u zegt, om die piramide te bouwen. Dan is er het verhaal van Coral Castle van Edward Leedskalnin, dat je kan goegelen, over een man die ook een bepaalde toon gebruikt om zware stenen te verplaatsen (tot nu toe niet getest door anderen). Ook zijn kennelijk kathedralen e.d. in gebruik geweest voor het ontvangen / zenden van geluidsgolven (valt ook te goegelen). Anderzijds denken wij dat de piramiden mogelijk een communicatie middel waren met bijv Polaris. Mogelijk ook een middel voor propulsie, vandaar die hyroglyphen met space mannetjes en zo. Dit gaat echter wel heel ver, en dus niet interessant om over te kwaken. J. Edgar Hoover heeft indertijd de patenten van Tesla gejat. Doorgegeven aan Bernard Eastlund, die toen met het bombarderen van de ionosfeer begonnen is, middels HAARP, voor militaire doeleinden en weermanipulatie. Dit is onder meer voor het verwijderen van ons ‘dak’. Ik ben geen gelovige in de ‘galactic current sheet’ omdat ik zie wat mijn medemensen aan het uitspoken zijn, wat heel ernstige gevolgen heeft voor klimaat en welzijn van Aarde en firmament, alswel mens en dier. Daar is geen andere verklaring voor nodig. Tenminste, niet obv wat ik weet… Maar wat wel klopt is dat we nog wat gaan meemaken aan man-made ‘natuur’ geweld. Geen kritiek op u. Iedereen mag geloven wat hij wilt, want zo gaat de zaken. Fatalisme, in feite.
      Ik ga nu Stefan Burns bekijken, bedankt ook voor deze tip. Deze discussie mag wat mij betreft voortgezet worden, omdat het me erg boeit. Ik hoor het wel. Vriendelijke groet van uw medemens.

      • circumfusa fatuis oktober 3, 2023 Bij 11:58
       p.s. wat betreft propulsion mbv de plasma engine, men moet nog steeds door die plasmalaag komen… ongeacht de propulsie. En daar zit ‘em het probleem – hoe kom je levend door die plasmalaag? Dus die wordt momenteel gesloopt.

       • Immortal ,

        Ben pas in 2020 begonnen met mijn zoektocht naar kennis . Het is moeilijk om alles te volgen maar mijn kennis wordt groter . De materie is ook niet het simpelste .

        Ik heb nog heel wat in te halen tov van u .

        Ik zal mijn best moeten doen .

        Umberto

        • Het is goed voor jezelf. Maar als je graag je kennis deelt met anderen, dan valt het helaas op dovemansoren. Dus hou dat voor ogen, en verwacht niet van anderen dat ze interesse hebben in waar jij achter komt. Iedereen heeft namelijk zijn eigen verklaringen, dat zie je bijv aan de klimaat hysterie. Ze kunnen simpelweg niet vanuit een andere hoek kijken, en de waarnemingen onderbouwen met feiten. Hetzelfde met de ‘chemtrails’: iedereen heeft zijn eigen verklaring waar ze aan vasthouden, en ze graven dus niet dieper. Je hoopt mensen te vinden die dieper willen graven, en die vanuit andere hoeken durven te kijken. Zijn er weinig. Maar alsnog, het zal niks veranderen aan het verloop van de wereld en zijn inzittenden. Je kan het eea al 20 jaar van te voren voorspellen door de juiste touwtjes aan elkaar te verbinden. Fatalisme aan de keukentafel. 🙂

  • Ik stelde die vraag al als jongetje aan mijn moeder. Zij zei dan haar vader dat al beantwoord had met: “als dat zo was dan ging het ons niets aan”. Ik heb mijn opa nooit gekend maar hij was een wijs man.

   Betreffende andere, of eerdere schepping of werelden.

 13. De zeven lampen voor de troon van God, in Openbaring, zijn de zeven heilige planeten van ons zonnestelsel. Deze staan in verband met de ‘Zeven Rishi’s’, de 7 planeten van de Grote Beer en de Zeven Zusters van de Pleiaden. Ze vertegenwoordigen de zeven stralen.
  Onze planeet is geen ‘heilige planeet’.
  De meeste Ufo’s komen van Venus (het alter ego van de aarde) of Mars (ook geen heilige planeet maar verder ontwikkeld dan wij).

  Hoofdstralen, 1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 intelligentie.
  Substralen, 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde, magie, organisatie.

 14. Wij zijn op een klein planeetje in een onmeetbaar universum.
  Er zijn ontelbare universa.

  De stompzinnigheid dat er een ouwe lul met witte baard op een wolkje zit, die ons geschapen zou hebben is lachwekkend dom.
  De waarschijnelijkheid dat wij de enige bewoonde planeet zijn is zo klein dat dat ongeloofwaardig is.

  De arronte aanname dat wij het hoogste of inteligenste soort zijn is lachwekkend kortzichtig en dom; en bewijst het tegendeel.

  Waar wie wat leeft en wat dat is is voor mij onbekend.
  Maar zou er iets op deez planeet zijn terechtgekomen, zou dat waarschijnelijk vermoord zijn, en in ieder geval stilgezwegen worden, aangezien angst voor het onbekende, mensen nog steeds naar de kerk en de kroeg doen vliegen en hun in hun broek laten piesen.

  • Als je niet verder kunt tellen dan 1 zoals jij, dan klopt dat wel…

   Het is grote onzin dat wij de intelligentste soort zijn. Je bent het levende bewijs. Je bent een dwaas die de spot drijft met wat hij niet wil weten. Wie kaatst… enz

   • Disciplus Simplex oktober 3, 2023 Bij 01:19
    “Het is grote onzin dat wij de intelligentste soort zijn. Je bent het levende bewijs. Je bent een dwaas die de spot drijft met wat hij niet wil weten. Wie kaatst… enz”

    Dat schrijft die Reaguurder ook niet.

 15. Het ufo fenomeen zoals verklaard in de VS staat op hetzelfde niveau als de pedofielen van Disneyland, kleine kinderen bang maken.

 16. Er is een boek met heel veel voorspellingen waarvan er al 100den uitgekomen zijn. Het heet:
  De Bijbel.
  Hierin staat ook dat Satan de oorlog in de ruimte aan het verliezen is en nu het front bij de Aarde is, hier komt om ons het leven de komenden 7 jaar moeilijk te maken.
  Meer details vind je in het deel dat de Openbaring heet.

 17. De meest vooraanstaande ufoloog die het fenomeen al zo’n beetje zijn hele leven onderzoekt, is uiteindelijk tot dezelfde conclusie gekomen.

  Deze man is zeer serieus te nemen. Hij werd zelf geportretteerd in de film ‘Close encounters of the third kind’. Zijn naam is Jaques Valleé. Hij kwam na lang onderzoek tot de conclusie dat ufo’s onmogelijk van andere planeten kunnen komen maar inter-dimensionaal van oorsprong zijn. En dat ze alle kenmerken van demonische entiteiten vertonen.

  Jacques Vallée (September 1991), Revelations: Alien Contact and Human Deception

 18. Beste Mensen

  Deze verhalen worden ter plekke verzonnen en geschreven om U allen van het ware topic verwijderd te houden
  Dat is Stoppen met het maken van kinderen voor een bepaalde periode
  Dus het Neuken aan banden leggen
  Dit alleen voor de Dieren die Mensen heten
  Hiervan zijn er momenteel een te veel aan op Mama Aarde
  Mama Aarde is niet in staat om deze lasten te dragen
  Minimaal 7 miljard 9 honderd 99 miljoen 500 Duizend mensen te veel
  Maar niks en niemand mag vermoord worden
  Iedereen en alles laten leven &
  Een natuurlijke dood laten sterven

  Dank U

  • I love it.
   Altman is trouwens een grote voorstander van het ‘basis inkomen’ van rond de 1200 dollar per maand, voor eenieder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in