© Freddie / Unsplash

Er is iets aan de hand in het luchtruim boven de V.S. en landen over de hele wereld, volgens een voormalige piloot van een luchtvaartmaatschappij die beweert dat het aantal noodsignalen de laatste maanden zo sterk gestegen is, dat hij zichzelf zorgen maakt over de veiligheid, meldt JD Heyes.

“Er is iets GROOT en echt engs aan de hand met de luchtvaart. U kunt het zelf zien. Ik ben een voormalig gezagvoerder in de luchtvaart, ik ben uit de sector, maar ik houd nog steeds in de gaten wat er gaande is. Ik heb een app op mijn telefoon, het is een gratis app die u zelf kunt downloaden, hij heet “flightradar24,” merkt de piloot op, volgens Rumor Mill News, dat zijn verslag publiceerde.

“Een van de echt coole functies van deze app is dat u waarschuwingen kunt laten instellen, zodat als een vliegtuig ergens in de wereld een noodsituatie afkondigt, in de industrie noemen we dat “squawking 7700,” u op de app een melding kunt krijgen”, vervolgt de piloot.

“Ik heb deze app al jaren en meestal zag je elke maand één tot vier noodgevallen opduiken. Zo is het altijd geweest, de luchtvaart is vrij veilig, er zijn op maandelijkse basis wereldwijd niet veel noodgevallen ,” gaat de piloot verder.

De laatste maanden is dat echter zeer sterk veranderd, meldt de piloot.

“Maar de laatste maanden krijg ik soms wel tot tien keer per dag meldingen. Vanmorgen heb ik er al vier gehad!” merkt de piloot op.

“Er is daarbuiten iets GROOT en engs aan de hand, en niemand heeft het erover. Ik zie dagelijks zoveel vliegtuigen die een noodsituatie afkondigen, en ik weet niet wat er aan de hand is. U hoeft mij niet te geloven, u kunt zelf de app downloaden en de meldingen instellen. Er gebeuren tegenwoordig veel noodgevallen, ik weet niet of ik nog wel commercieel wil vliegen,” voegt de piloot, die anoniem postte, eraan toe.

  COVID-vaccins: Noodzaak, Doeltreffendheid en Veiligheid

Onlangs nog hebben luchtvaartmaatschappijen vóór de langverwachte uitrol van de nieuwe 5G-technologie door AT&T en Verizon vluchten geannuleerd, omdat ze vreesden dat de nieuwe signalen zouden interfereren met de luchtvaartelektronica van sommige vliegtuigen, vooral de Boeing 777. Een kaderlid van een luchtvaartmaatschappij noemde de mislukte oefening een van de gruwelijkste dingen die hij in zijn decennia in de sector heeft gezien.

Emirates president Tim Clark zei dat de in Dubai gevestigde luchtvaartmaatschappij tot de dag voor de geplande onthulling van de technologie niet op de hoogte was van de problemen “in die mate dat het de veiligheid van de exploitatie van ons vliegtuig en zowat elke andere 777-operator naar en van de Verenigde Staten en binnen de Verenigde Staten in gevaar zou brengen.”

“Wij waren op de hoogte van een 5G-probleem. Oké. Wij zijn ons ervan bewust dat iedereen probeert om 5G uitgerold te krijgen, het is immers de supercoole toekomst van wat het ook moge zijn inzake communicatie en informatiestroom. Wij waren ons er niet van bewust dat het vermogen van de antennes in de Verenigde Staten verdubbeld is in vergelijking met wat er elders gebeurt,” voegde hij eraan toe.

“Wij wisten niet dat de antennes zelf in een verticale positie zijn geplaatst in plaats van in een licht schuine positie, die dan samen niet alleen de radiohoogtemetersystemen in gevaar brengen, maar ook de vluchtregelsystemen van de “fly by wire”-vliegtuigen. Dus op grond daarvan hebben wij gisteravond laat het besluit genomen om al onze diensten op te schorten totdat wij duidelijkheid hebben,” voegde hij eraan toe, dat de “luchtvaartmaatschappij geen risico’s zou nemen,” zei hij, eraan toevoegend: “Ik moet zo openhartig zijn als ik normaal ben, en zeggen dat dit een van de meest nalatige, volstrekt onverantwoordelijke kwestie-onderwerpen is, noem het wat u wilt, die ik in mijn luchtvaartcarrière heb gezien, omdat er regeringsorganen, fabrikanten, wetenschap, enz. bij betrokken zijn.”

  De superfitte fysiotherapeut wiens leven is geruïneerd door Covid-prikken

Er zijn ook toenemende zorgen dat de negatieve gevolgen van de COVID-19 vaccins gevolgen hebben voor de piloten en het vliegverkeer.

Vorige maand meldde Natural News dat het aantal sterfgevallen onder piloten met maar liefst 1.750 procent is gestegen sinds de vaccins zijn ingevoerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse regering eist Derde Wereldoorlog
Volgend artikelSterftecijfers zijn hoger na massavaccinaties, zo blijkt uit een analyse van wereldwijde gegevens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Het is niet de vraag, of er een vliegtuig uit de lucht gaat neer storten ergens in een dichtbevolkte omgeving.
    Maar wanneer. Dan kunnen de roeptoeters, Poetin weer de schuld geven. Wat een laffe bevolking toch, wereldwijd.

  2. Dit is niet alleen in de lucht een probleem. Op de weg is het net zo goed levensgevaarlijk geworden sinds twee jaar geleden. Mensen kijken nergens meer naar en scheuren gewoon door. Lontjes zijn ook bijzonder kort geworden.

  3. Het volk heeft voor zich zelf het besluit genomen te willen sterven voor Rutte ze stemde op dat tuig in Den Haag en wetende dat Rutte een bedrieger is en was, en straks roepen de schaapjes dan in koor wij hebben het niet geweten en daarbij komt nog een mens wat de waarheid spreek wordt geblokt door de elite en groot kapitaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in