Nog maar een paar maanden geleden prezen de mainstream media Israël voor zijn “pandemie-beëindigende” vaccinatiecampagne. Met meer dan 40 procent van de bevolking “volledig gevaccineerd” in het eerste kwartaal van 2021, was Israël naar verluidt goed op weg om de verspreiding onder de samenleving een halt toe te roepen en de ziekenhuizen te ontruimen, bericht Dailyexpose.co.uk.

De staat Israël legde in die periode enkele van de strengste lockdowns op, waarbij de Code van Neurenberg werd geschonden en de ongevaccineerden uit het openbare leven werden verbannen. Israël kocht de Pfizer/BioNTech mRNA Covid injectie en begon met het uitgeven van verplichte Green Pass “vaccin paspoorten” als een vereiste voor burgers om openbare ruimten te betreden.

Tegen augustus had Israël zijn bevolking geïntimideerd en gedwongen tot een van de hoogste vaccinatiepercentages ter wereld, met 78% van de mensen van 12 jaar en ouder die als “volledig gevaccineerd” worden geclassificeerd.

De wereld werd gerustgesteld dat deze vaccinatiegraad meer dan voldoende was om individuele en “kudde-immuniteit” te verzekeren.

Sindsdien zijn de infectiecijfers in het hele land echter omhooggeschoten, en Israël heeft nu de hoogste infectiecijfers ter wereld, met bijna 650 nieuwe gevallen per miljoen mensen per dag. Soms lopen de ziekenhuisopnames van de “volledig gevaccineerden” op tot meer dan 95 procent.

Op 15 augustus waren er 514 Israëli’s met ernstige Covid-19 in het ziekenhuis opgenomen, een stijging van 31% ten opzichte van slechts vier dagen eerder. De meeste gehospitaliseerde patiënten hadden al ten minste één vaccin ontvangen en 59% was volledig gevaccineerd.

De vaccins beschermen ook oudere bevolkingsgroepen niet – een valse belofte die sinds het begin van de uitrol van de vaccins is geadverteerd. In feite is 87% van de in het ziekenhuis opgenomen gevaccineerde patiënten 60 jaar of ouder.

Covid-19 ziekenhuisopnames in Israël

Dit heeft de Israëlische regering er niet van weerhouden om dit destructieve vaccinprogramma te verdrievoudigen. Israëlische ambtenaren zijn al begonnen met het toedienen van een derde dosis van het mislukte Pfizer-vaccin aan de bevolking. Israëliërs staan in de rij om opnieuw te worden ingeënt, nu ze worden gecontroleerd door het Green Pass vaccinpaspoortsysteem. Elke dag worden meer dan 100.000 herhalingsvaccins toegediend, en 2,15 miljoen Israëli’s hebben hun derde vaccinatie gekregen.

Ondanks de voortdurende vaccinatie lijdt het land nog steeds, met ’s werelds slechtste zevendaags voortschrijdend gemiddelde van het aantal covidgevallen per hoofd van de bevolking. Israël is op weg om de 11.000 dagelijkse covidgevallen te passeren – een infectiepercentage dat gigantisch hoger is dan een jaar eerder, toen iedereen in het land ongevaccineerd was.

Het gebruik van een niet-eliminerend vaccin tegen een nieuw, endemisch virus houdt de overdraagbaarheid van het virus onder de mensen alleen maar in stand. Wanneer het spike-eiwit van dat virus onder dwang in de gehele bevolking wordt gerepliceerd, ontstaan geheel nieuwe gezondheidsproblemen.

Door selectieve druk uit te oefenen op een aminozuursequentie van het virus, en die aanval over de hele bevolking uit te breiden, veroorzaken deze vaccinprogramma’s alleen maar mutaties in de virussequentie, wat leidt tot nieuwe uitbraken en het falen van het vaccin.

In een studie die is gepubliceerd in het “Journal of Infection” worden de antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) en de ernstige risico’s van het vaccinprogramma besproken. Alle waargenomen voordelen van vaccinatie tegen coronavirussen zijn van korte duur, aangezien kunstmatig verhoogde antilichaamniveaus afnemen, waardoor de bevolking vatbaarder wordt.

  Het Amerikaanse leger dreigt met het intrekken van pensioen van mariniers die het COVID-vaccin weigeren

Nu zij in een medische politiestaat leven, worden Israëli’s plotseling als “ongevaccineerd” beschouwd en uit openbare ruimten geweerd als zij zich niet hebben onderworpen aan een derde dosis van Pfizer’s spike-eiwit mRNA. Naarmate miljoenen nieuwe boosters aan de bevolking worden opgedrongen, is het slechts een kwestie van tijd voordat het aantal infecties, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen weer gaat stijgen, waardoor de huidige ziekenhuisopnamepercentages in het niet vallen.

De definitie van krankzinnigheid is het steeds maar weer herhalen van hetzelfde en dan een ander resultaat verwachten. Hoe lang zullen regeringsfunctionarissen deze cyclus van vernietiging nog volhouden, voordat zij terechtstaan voor schendingen van de mensenrechten en massamoord?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 vaccinspijt – Recentste persoonlijke bijwerkingen-verslagenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPolitici en de mainstream media liegen tegen u, Ivermectine is decennia geleden goedgekeurd voor menselijk gebruik, het is geen ontwormingsmiddel voor paarden
Volgend artikelOpnieuw beëindigt een Duitse huisartsenpraktijk haar inentingscampagne – reden: “De risico-batenverhouding van het vaccin lijkt zeer ongunstig te zijn, zowel individueel als collectief”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ach… neem bloemetjes mee en regenboogvlaggetjes en bordjes met welcome regugee,s en zing het halleluja.
  Het gaat dus niets helpen in allachastan aan de amstel.
  Een infrastructuele fuik waar de massa in komt te staan.
  met hordes van coke-verslaafden romeo,s die alleen de opdracht hebben om de ouderen, vrouwen, kinderen en woke-figuurtjes in elkaar te meppen.
  Dit onder de camera,s van de msm, die met een vette bonus op zak alleen dat laten zien op het 8 uur leugenjournaal dat een opa met zijn wandelstok uitgleed en per ongeluk een lange lat van de me beroerde hetgeen leidde tot grootschalige inzet van waterkanonnen, bloedhonden en traangas tegen een ieder aldaar.
  Zoveel goedbedoelde organisaties maar geen een die een tactisch opgeleid persoon raadpleegt om de komende catastrofe af te wenden.
  Logistiek kan het gewoon iet in allachstan aan de amstel onder het schrikbewind van taliban groenig stinkslinks en halalsema…de moslima bij uitstek…

  • @politiek profeet: dat hele woke gebeuren is ronduit belachelijk, dus ook daar wordt tegen geprotesteerd, want ook dat is onderdeel van het Nieuwe Normaal. Demonstreren is beter dan niets doen. Maar het klinkt alsof jij een beter idee hebt om de hele catastrofe af te wenden (samen met tactisch opgeleide personen?), dus ik hoop dat je daarmee bezig bent en ik wens je alle succes toe!

 2. ik dacht dat de overheid op het angstgevoel inwerkte , maar dit is nog 1000 maal erger. ik lees geen oplossingen alleen maar angst. Jammer hoor, kom eens met iets constructiefs en met oplossingen in plaats van mensen bang maken

 3. Het wordt snel winter en dan gaan de oogjes wel open als er duizenden vallen door de gifspuit. (ade)
  Echter gaan de geprikte er nog herder tegenin enkel omdat ze zelf niet willen zien dat ze gefuckt zijn.

 4. Het idiote van die boosters is dat ze totaal nog geen goedkeuring hebben. Bij de FDA is grote onenigheid ontstaan over het gebruik hiervan.(Bron:thehighwire.com,episode 231) DE WHO heeft op 18 aug jl nog gezegd dat ze de noodzaak er niet van inzien. De politiek wil ze er door drukken maar er is nog 0,0 data beschikbaar over de werking ervan. Ik vraag mij ook af wat zit er eigenlijk in die boosters?? Indien de eerste 2 doses al niet werkten waarom denkt men dan dat deze boosters wel zullen werken? Blijkbaar hebben de mensen in Israel niet het idee dat ze belazerd zijn nu de overheid zegt dat indien je de booster niet neemt je als ongevaccineerde (ook al heb je 2 doses gehad)zult worden beschouwd!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in