We hebben allemaal de griezelige, dystopische video van het Wereld Economisch Forum (WEF) gezien. In 2030 zul je niets meer bezitten en gelukkig zijn. Je zult in 2030 veel minder vlees eten, behalve af en toe een “traktatie”. Tegen 2030 zullen een miljard mensen ontheemd zijn door de klimaatverandering, schrijft Thecovidblog.com.

Dat is de ideale wereld voor het gepeupel, volgens de zogenaamde “elite”. En de COVID-19 agenda heeft de Nieuwe Wereld Orde/Great Reset versneld. Elon Musk, bijvoorbeeld, was 27 miljard dollar waard in 2019. Hij is nu 320 miljard dollar waard, volgens Forbes. Dat is een enorme stijging van 1.085% in rijkdom sinds de zogenaamde pandemie begon. Bill Gates bezit 242.000 hectare landbouwgrond in de VS, waarmee hij de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in het land is. Jeff Bezos’ nettowaarde is nu $201 miljard, een stijging ten opzichte van ongeveer $115 miljard in 2019. En de lijst gaat maar door.

Ondertussen verloren miljoenen Amerikanen in diezelfde periode hun kleine bedrijven en middelen van bestaan. Miljoenen anderen worden nu gedwongen tot experimentele injecties, maskers en vaccinpassen als ze willen deelnemen aan deze Great Reset Society. Veel van de voorgaande WEF-doelstellingen klinken vergezocht en zelfs krankzinnig. Maar het meeste gebeurt nu al en zal alleen maar sneller gaan naarmate de weken en maanden verstrijken.

E.U. voedselbeleid: consumptievlees veroorzaakt kanker

Dit is de eerste stap om consumptievlees helemaal uit het westerse dieet te bannen en te dicteren wat je wel en niet mag eten. De Commissie van de Europese Unie heeft meer dan 186 miljoen euro uitgetrokken om het concept te promoten dat rood vlees kanker veroorzaakt, en beveelt dus plantaardige diëten aan. Consumptievlees omvat in de EU rund-, varkens-, geiten- en lamsvlees. Maar dit initiatief blijft niet beperkt tot Europa.

  Rockefeller Foundation plande reeds in 2010 "lock step" scenario's van een globale pandemie

De zogeheten Europese Green Deal omvat initiatieven om ook Canada, Mexico, Zuid-Korea, Japan en andere landen te dwingen vlees op te geven ten gunste van frankenfood, die de EU agro-food noemt. Zowel in Europa als in de Verenigde Staten zijn er al bedrijven die in het laboratorium gekweekt vlees maken. De EU zegt dat dit initiatief ook klimaatverandering zal tegengaan en gezonde eetgewoonten zal bevorderen, wat impliceert dat ze pretenderen zich daadwerkelijk te bekommeren om de menselijke gezondheid.

De Centers for Disease Control ontdekten afgelopen maart dat 78% van de Amerikanen die met COVID-19 in het ziekenhuis werden opgenomen, overgewicht of obesitas hadden. Maar de Westerse regeringen hebben niets gezegd over dieet en lichaamsbeweging om COVID-19 te voorkomen en de gezondheid te verbeteren. “Vaccins” zijn de enige manier, volgens de Westerse regeringen. De Irish Cattle and Sheep Farmers Association noemde het beleid van de EU een “moedwillige verkeerde voorstelling van het feitelijke onderzoek“.

Wil je vlees? Eet insecten en maden

Er is een opmerkelijke toename in mainstream media verhalen die verwijzen naar insecten als “eiwit” en de consumptie ervan normaliseren. Hier zijn een paar citaten uit een Oregon Live artikel gepubliceerd op 14 december:

“Bloomberg Businessweek meldt dat grote voedselproducenten in Europa en de VS geloven dat consumenten uiteindelijk bereid zullen zijn om krekels, kevers, meelwormen en larven van fruitvliegen te eten, de laatste beter bekend als maden. Dit zal vooral het geval zijn bij jonge mensen die zich zorgen maken over de toestand van het milieu. Meelwormen zijn schoon, reukloos en rijk aan mineralen en vitaminen, terwijl maden eigenlijk nergens naar smaken.”

  De globale pandemie hoax is nauwgezet voorbereid, verloopt precies volgens plan en is nog lang niet voorbij

Het Food Policy Center van het Hunter College in New York City publiceerde op 26 november een artikel met de titel: “Eetbare insecten: Waarom eten we niet meer insecten?” Misschien wel het meest verontrustende citaat uit het artikel is als volgt:

“Het gebruik van insecten als voedsel toont ook potentieel als een manier om de wereldwijde voedselzekerheid en ondervoedingsproblemen te verbeteren, vooral in ontwikkelingslanden. Veel insectensoorten zitten boordevol belangrijke vitaminen, vetten en eiwitten; koningin-termieten, bijvoorbeeld, worden in sommige Afrikaanse landen aan ondervoede kinderen gegeven vanwege hun voedingsdichtheid.”

Problemen met de voedselvoorzieningsketen en voedseltekorten worden met de dag erger. Het is dan ook logisch dat de mainstream media hun campagnes voor “eet insecten” en “kankervlees” gelijktijdig hebben gelanceerd.

V.K. eerste om autobezit te verbieden?

Trudy Harrison MP is de parlementaire junior minister van vervoer. Ze was vorige maand een hoofdspreeker op de Collaborative Mobility Conference . Ze noemde onder andere autobezit een “achterhaald 20e eeuws idee”. Ze pleitte ervoor om in het Verenigd Koninkrijk het bezit van een auto helemaal af te schaffen en over te stappen op een “gedeelde mobiliteit” model. Ze zullen de massa overhalen en dwingen tot samenwerking met dezelfde methoden die ze gebruikten om mensen te verleiden tot zelfvergiftiging.

“Het veranderen van de manier waarop mensen denken over autobezit en afhankelijkheid zal tijd kosten. Veel dingen lijken vergezocht tot ze het niet zijn en ik geloof dat hetzelfde geldt voor gedeelde mobiliteit.”

De video hieronder gaat direct naar haar toespraak.

Dystopie met alle middelen die nodig zijn

De taak van de mainstream media is het normaliseren van gehoorzaamheid en het elimineren van het potentieel voor het “bandwagon-effect.” Het laatste zou al hun agenda’s tot stilstand kunnen brengen. Het is veilig om te zeggen dat minstens de helft van de wereldbevolking vaccinzeloten zijn. Maar de mainstream media zorgen ervoor dat de massale protesten die over de hele wereld plaatsvinden, nooit worden opgemerkt, omdat het zien van de grote menigten anderen kan beïnvloeden om mee te doen.

  Kwade geneeskunde

Oostenrijk, bijvoorbeeld, had vorige maand een van de grootste protesten die het land ooit heeft meegemaakt. Maar de mainstream media negeerden het volledig.

De machthebbers doen niet eens meer alsof overheidsinstellingen, waaronder de reguliere media, legitiem zijn. V.S. Hooggerechtshof rechter Sonia Sotomayer leidde die clownshow vorige week. Zij spuwde regelrechte leugens en pro-pharma propaganda in plaats van echt bewijs af te wegen in de belangrijkste rechtszaak van de 21e eeuw.

Ook de rechters Elena Kagan en Stephen Breyer vertelden een aantal leugens in wat toch een van de meest gerespecteerde instellingen van de Verenigde Staten zou moeten zijn. Deze drie hadden al besloten om de vaccinmandaten van Biden te steunen voordat er een woord was gesproken tijdens de pleidooien. Ze hebben levenslange benoemingen en staan in wezen boven de wet. En we kunnen er niets aan doen, behalve een petitie tekenen.

Insecten eten? Niets bezitten? Zoals MP Harrison zei: “Veel dingen lijken vergezocht tot ze het niet zijn” (zoals massale injecties). Laat je waakzaamheid niet verslappen. Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF overladen met doodsbedreigingen: Open Forum in Davos afgelastVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Mike Yeadon: Covid injecties zijn per definitie giftig, ze waren altijd al schadelijk voor mensen “Er worden criminele handelingen gepleegd”
Volgend artikelOfficiële Britse gegeven: Dubbel/driedubbel/ gevaccineerden waren in december goed voor vier op de vijf Covid-19 sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Waarom dan al dat gebedel op tv van arme zielige Afrikaanse kindjes die niks te vreten hebben?
  Volgens mij hebben ze daar insecten genoeg en maden moet ook geen probleem zijn met die hoge temperaturen.
  Voedsel probleem opgelost en ook geen zielig gebedel op tv om mensen op het gevoel te spelen om een paar euro te doneren.

 2. Ze kunnen me nog meer vertellen. Laat die hoge priesters van het World Economic Forum en de bezoekers van de Bilderbergconferentie zelf maar kakkerlakkenburgers eten.

 3. Die achterlijke zelfbenoemde elite en de WEF marionetten gaan zelf maar insecten eten.
  Ze gaan zelf maar in de stromende regen lopend of met de fiets naar hun werk.
  Kortom, ze bekijken het maar wat mij betreft.

 4. Ik zie dat ook. Wat ik ook zie is dat wereldwijd de push back tegen de great reset groter en groter aan het worden is. Steeds meer politie en leger (die ze nodig hebben) keren tegen dit alles want zien wat voor maatschappij het aan het worden is waar zij, laat staan ze hun kinderen) in willen leven.

  Ik heb spijt dat ik me heb laten intimideren door gebruik van geweld door niet op 2-01 naar Amsterdam te zijn gegaan. Ik vond het mooi om te zien dat vele duizenden zoiets hadden van, bring it on. Inclusief veteranen om ze te beschermen. Ik had nooit verwacht dat te zien in NL.

  Groeten,
  Hugo

 5. (Dat industrievlees kankerverwekkend is, is een feit. Karma)

  Maar laten we eens kijken hoe dat komt.
  Antibiotica mocht niet meer preventief in koeien.
  En wat zag ik: bij de veearts hing een giga grote poster waar om de melkprodukie maximaal te verhogen geadviseerd wordt de koeien een speciaal vaccin te geven.

  Waar werd het grote geld ook alweer verdiend?
  Voor elk vermeend, gecreëerd probleem is een prikje beschikbaar.

  (ben benieuwd wat de kalfjesvoedingsconsumenten nu weer binnen krijgen)

  • Antibiotica hadden ze ook nóóit vrij mogen geven voor de bioindustrie. Daardoor zijn in rap tempo heel veel bacteriën volledig resistent geworden waardoor er voor mensen geen medicijnen meer tegen zijn.

 6. Er zijn genoeg studies die aantonen dat een puur carnivoor dieet de gezondheid op alle vlakken optimaliseert. De groteske clowns zien liever de mensheid grotendeels verdwijnen. Na oa. de vreselijke ‘voedselpiramide’ kwamen de ‘prikken’, de volgende stap is hierbij aangekondigt: iedereen aan de obesitas.

 7. Het is altijd al het zelfde geweest door de eeuwen heen, de machthebbers willen het volk altijd dicteren wat zij wel of niet mogen. Maar zelf wel al het verboden voor het volk te nuttigen. Dat noemen we nu hypocrieten. Maar met hypocrieten kun je geen afspraken maken, die zijn geestesziek. Zij denken werkelijk dat zij beter zijn dan andere en daarom gelden die beperkingen of verboden niet voor hen denken ze. Maar o wee als we de zaken 180 graden draaien en dat zij beknot worden. Want dan vervallen zij terug naar hun basis en dat is dat zij geestelijk nog maar een kleuter zijn. Waar nog geen verantwoording aan andere bestaat en in die leeftijd is het de “IK” persoon sterk aanwezig.

 8. In noodgevallen (overlevings situaties) allemaal prima te eten. Evenals regenwormen (kun je zelfs drogen en tot poeder maken.
  Dierlijk eiwit van goede kwaliteit.

  Gek he, toch heb ik liever dat lapje rundvlees of kip.. 😉

 9. @Karel.
  Van Kip krijg je tieten .. 😛
  Dus dat liever niet vermijd dat al jaren ..
  Bal gehakt is alles wat erin gaat .
  Groeten .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in