Een pasgeborene verliezen is een hartverscheurende gebeurtenis, net als de pijn van het verliezen van een ongeboren kind. Daarom zijn wij zowel bedroefd als geschokt u de laatste update te brengen over het aantal ongeboren en pasgeboren kinderen die hun leven verloren als gevolg van het feit dat de moeders in het Verenigd Koninkrijk een van de Covid-19 vaccins hebben gekregen, bericht dailyexpose.co.uk.

De regering heeft wekelijkse verslagen vrijgegeven over bijwerkingen van de experimentele Covid-19 vaccins, waarvan het eerste betrekking had op gegevens die zijn ingevoerd in het Yellow Card-systeem van de MHRA van 9 december 2020 tot en met 24 januari 2021. Hun laatste verslag (hier te vinden), het vijftiende dat wordt gepubliceerd, heeft betrekking op gegevens die in het kader van het MHRA Yellow Card-systeem zijn ingevoerd van 9 december 2020 tot en met 5 mei 2021.

Slechts veertien weken scheiden het eerste en het vijftiende verslag, en de schokkende toename van het aantal vrouwen dat in die tijd hun ongeboren en pasgeboren kind verliest als gevolg van het gebruik van het Covid-vaccin van Pfizer of AstraZeneca is ontstellend.

Dit was het eigen advies van de regering bij de nood goedkeuring van het Pfizer / BioNTech vaccin –

Zwangerschap
Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van het COVID-19 mRNA vaccin BNT162b2. Onderzoeken naar de reproductietoxiciteit bij dieren zijn niet voltooid. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap.
Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd dient zwangerschap te worden uitgesloten vóór vaccinatie. Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd geadviseerd worden om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis.

Dailyexpose.co.uk heeft hierover in december al geïnformeerd, aangezien het advies van de regering zelf ook opmerkingen over borstvoeding en vruchtbaarheid bevatte, die als volgt luidden

  Drie prikken en je bent er geweest: Operatie Warpsnelheid, kanker en GENOCIDE

Borstvoeding
Het is niet bekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt uitgescheiden in de moedermelk. Een risico voor de pasgeborenen/zuigelingen kan niet worden uitgesloten. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 dient niet te worden gebruikt tijdens de borstvoeding.
Vruchtbaarheid
Het is onbekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 invloed heeft op de vruchtbaarheid.

Het is vanwege dit advies van de Britse regering dat wij zo geschokt waren om in het eerste vrijgegeven rapport van bijwerkingen van de Covid-vaccins te zien dat, gebruikmakend van gegevens die waren ingevoerd in het MHRA Yellow Card-systeem tot 24 januari 2021, in totaal 4 vrouwen een miskraam hadden gekregen als gevolg van het Pfizer/BioNTech-vaccin.

Evenals een totaal van 2 vrouwen die hun ongeboren kind verloren als gevolg van het Oxford/AstraZeneca-vaccin.

We zijn er nog steeds niet achter waarom deze vrouwen een van de Covid-vaccins hebben gekregen tegen het advies van de regering in. Maar wat echt schokkend is, is hoeveel dit aantal is toegenomen in de veertien weken die sindsdien zijn verstreken.

Volgens het vijftiende verslag dat door de Britse regering is uitgebracht over de bijwerkingen van de Covid-vaccins, waarbij gebruik is gemaakt van de gegevens die tot 5 mei 2021 in het Yellow Card-systeem van de MHRA zijn ingevoerd, is het aantal vrouwen dat hun ongeboren/pasgeboren kind heeft verloren nadat zij het Pfizer-vaccin hadden gekregen, sinds 24 januari met 1.700% gestegen. Het totale aantal miskramen staat nu op 66, naast 1 melding van vroegtijdige babysterfte, 3 meldingen van foetale sterfte en 2 meldingen van doodgeboorte. Dit is verwoestend.

De AstraZeneca-prik heeft ook onnodige pijn veroorzaakt bij aanstaande moeders. Sinds 5 mei is het aantal vrouwen dat hun ongeboren/pasgeboren baby heeft verloren met 2.500% gestegen sinds 24 januari, waarmee het totaal op 52 komt.

  Amerikanen die tegen COVID zijn gevaccineerd, zullen de komende twee jaar door Google en Oracle worden gevolgd en geobserveerd

Tragisch genoeg omvat dit 50 meldingen van miskramen en 2 meldingen van doodgeboorte. Vreemd genoeg is slechts 1 van deze gevallen als fataal bestempeld.

De vraag is waarom we deze cijfers zien, terwijl de regering zelf had geadviseerd zwangere vrouwen niet te vaccineren.

De reden is dat de regering sindsdien haar oorspronkelijke advies heeft bijgewerkt tot het volgende –

4.6 Vruchtbaarheid, zwangerschap en borstvoeding
Zwangerschap
Er is beperkte ervaring met het gebruik van het COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 bij zwangere vrouwen. Dierstudies wijzen niet op directe of indirecte schadelijke effecten met betrekking tot zwangerschap, embryo/foetale ontwikkeling, baring of postnatale ontwikkeling. Toediening vanhet COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 tijdens de zwangerschap dient alleen te worden overwogen wanneer de potentiële voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s voor de moeder en de foetus.

En het JCVI heeft aangekondigd dat alle zwangere vrouwen nu de injectie moeten krijgen wanneer deze wordt aangeboden, ondanks het feit dat er geen veiligheidsgegevens zijn om dit beleid te ondersteunen.

Dit is misdadig! We moeten er niet aan denken hoeveel van dit soort voorvallen we in de komende weken zullen meemaken.

Geïnformeerde toestemming is belangrijk, maar wij geloven niet dat deze vrouwen ook maar in de geringste mate zijn geïnformeerd, en nu zullen zij het eeuwige leed moeten dragen van het verlies van hun ongeboren of pasgeboren kind.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar – Advocaat: “We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord”

Vorig artikelAmerikaanse gezondheidsinspecteurs documenteren afgrijselijke omstandigheden in J&J COVID-19 vaccinfabriek
Volgend artikelCanadese frontlijn verpleegsters kondigen hun open brief aan – bedreigd door autoriteiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in