Een dag nadat besloten was dat de inwoners van San Diego in het openbaar gezichtsmaskers moesten dragen, ging een man winkelen voor levensmiddelen – met een Ku Klux Klan-kap op. Dit gebeurde in de Von supermarkt in Santee, San Diego, schrijft de NY Post.

De mainstream media laten zien dat winkelpersoneel en managers de man confronteren, terwijl er geen melding wordt gemaakt van andere klanten in de winkel die van streek zouden zijn geweest door een man met een KKK-kap op die voedsel winkelt. Een winkelmanager zou de man moeten gevraagd hebben om zijn kap af te zetten, wat gezien zou kunnen worden als een oproep voor een misdrijf, aangezien het op dat moment illegaal was om geen gezichtsmasker in het openbaar te dragen. Uiteindelijk zou de man hebben ingestemd met het verzoek.

Daarna hebben de joodse organisatie ADL en de burgemeester van San Diego op social media commentaar gegeven over het “verschrikkelijke” incident.

Rechtse groepering bestormt gewapend het staatsparlement van Michigan – met een galg bij zich

Ierland wordt een Corona-bewakingsstaat: digitaal gezondheidspaspoort ingevoerd

1 REACTIE

  1. Wat is het probleem? De huidige verplichte neus/mondkapjes, die verwijzen ook naar het verleden. Want deze werden gedragen door slaven. Bij de moslims moeten de vrouwen ook hun gezicht bedekken, met meestal zwarte kledij. Dit is ook een teken van onderdanigheid. Maar in dit geval van een witte puntmuts met gezichtsbedekkende witte lap met oog gaten, wordt ineens als bedreigd gezien. Want de vroegere dragers waren de KKK leden en dat waren geen onderdanige. Dus waarschijnlijk zal dat het ware probleem zijn en dat het toen enkel de blanken waren, die ze droegen. Want in de huidige tijd wordt de blanke man in het kwade daglicht gezet. Iedereen die hier niet aan mee doet, wordt al als een bedreiging gezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here