Een dag nadat besloten was dat de inwoners van San Diego in het openbaar gezichtsmaskers moesten dragen, ging een man winkelen voor levensmiddelen – met een Ku Klux Klan-kap op. Dit gebeurde in de Von supermarkt in Santee, San Diego, schrijft de NY Post.

De mainstream media laten zien dat winkelpersoneel en managers de man confronteren, terwijl er geen melding wordt gemaakt van andere klanten in de winkel die van streek zouden zijn geweest door een man met een KKK-kap op die voedsel winkelt. Een winkelmanager zou de man moeten gevraagd hebben om zijn kap af te zetten, wat gezien zou kunnen worden als een oproep voor een misdrijf, aangezien het op dat moment illegaal was om geen gezichtsmasker in het openbaar te dragen. Uiteindelijk zou de man hebben ingestemd met het verzoek.

Daarna hebben de joodse organisatie ADL en de burgemeester van San Diego op social media commentaar gegeven over het “verschrikkelijke” incident.

Rechtse groepering bestormt gewapend het staatsparlement van Michigan – met een galg bij zich

  Laatste Amerikaanse VAERS-gegevens: totaal aantal meldingen van sterfgevallen de 12.000 overschreden
Vorig artikelWerkvergunningen voor honderdduizenden illegale immigranten in Italië
Volgend artikelPoging tot massamoord: Syriër wilde trein in Duitsland laten ontsporen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Wat is het probleem? De huidige verplichte neus/mondkapjes, die verwijzen ook naar het verleden. Want deze werden gedragen door slaven. Bij de moslims moeten de vrouwen ook hun gezicht bedekken, met meestal zwarte kledij. Dit is ook een teken van onderdanigheid. Maar in dit geval van een witte puntmuts met gezichtsbedekkende witte lap met oog gaten, wordt ineens als bedreigd gezien. Want de vroegere dragers waren de KKK leden en dat waren geen onderdanige. Dus waarschijnlijk zal dat het ware probleem zijn en dat het toen enkel de blanken waren, die ze droegen. Want in de huidige tijd wordt de blanke man in het kwade daglicht gezet. Iedereen die hier niet aan mee doet, wordt al als een bedreiging gezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in