Poetin waarschuwt voor wereldoorlog en “ondergang van de beschaving”

De Russische president Vladimir Poetin waarschuwt nu dat de wereldsituatie begint te lijken op die van voor de Tweede Wereldoorlog. En de situatie kan snel verergeren. Zo’n groot conflict zou het einde van onze beschaving betekenen, zegt hij.

Het was tijdens het “World Economic Forum” van Davos dat Vladimir Poetin waarschuwde voor de conflictueuze ontwikkeling van de wereld.

Die kan snel escaleren en is onmogelijk te stoppen.

Hij benadrukte het belang van “traditionele waarden” en legde uit dat deze zich momenteel in een onheilspellende crisis bevinden.

“Er is een crisis van waarden die al tot negatieve demografische gevolgen heeft geleid, en die betekent dat de mensheid nu het risico loopt hele beschavingen en culturen te verliezen”, zei hij tijdens de bijeenkomst, die dit jaar digitaal werd gehouden, en hij wees erop dat het een wereldwijde verantwoordelijkheid is voor iedereen om te doen wat hij kan om deze “dystopie” te voorkomen.

Volgens Poetin maken sommige deskundigen zelfs vergelijkingen met de situatie van vóór de Tweede Wereldoorlog. “Veel factoren” wijzen in dezelfde richting.

“Ik wil erop wijzen dat de situatie zich onvoorspelbaar en oncontroleerbaar kan ontwikkelen als we niets doen om het te voorkomen. Het risico bestaat dat we te maken krijgen met een echte ineenstorting van de mondiale ontwikkeling. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot een conflict waarin ‘iedereen tegen iedereen opstaat’ en waar men zowel interne als externe vijanden zoekt”, vervolgde hij.

“De Coronapandemie is een grote uitdaging voor de mensheid geworden en heeft de structurele veranderingen versneld. Er is alle reden om aan te nemen dat de spanningen nog verder zullen oplopen”.

Volgens Poetin kan wat er nu gebeurt een negatieve invloed hebben op de internationale betrekkingen en deze minder stabiel en voorspelbaar maken.

Iedereen heeft het over Poetin. Wat hij werkelijk zegt, mag niemand weten. Hier is zijn toespraak in het Nederlands

“Natuurlijk hoop ik dat zo’n wereldwijd conflict onmogelijk is. Ik hoop het echt. Want dat zou het einde van onze beschaving betekenen”.

Poetin beweert ook dat het meningsmonopolie van de internetgiganten en de censuur van bepaalde stemmen op het internet de spanningen opdrijven. En de IT-oligarchen zijn nu groot genoeg om met staten te concurreren, aldus de president.

“We hebben dit onlangs in de VS gezien, en iedereen begrijpt waarschijnlijk waar ik het over heb”.

De laatste hoop van de globalisten: oorlog met Rusland

Vorig artikelMerkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset
Volgend artikelBLM-moeder gearresteerd voor moord op blanke adoptiedochter
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

 1. Ik heb besloten toch door te gaan ,die holle vaten klinken het hards ,mensen zonder kennis !

  ADOLF HITLER WAS EEN RACIALE LEUGENAAR(DUTCH)
  Beste lezers bij deze wil ik u allen even van iets op de hoogte brengen dat al eeuwenlang de Bijbel werd gebruikt om de slavernij te rechtvaardigen en het Goddelijke volk van HAM onterrecht heefd geleden door toedoen van racistische Europese blanke Bijbel vervalsers en Draco-Reptiliaanse Bloedzuigers.

  Hier volgt een onvervalst en oorspronkelijk vers uit de oorspronkelijke Bijbel die nog niet door blanke racisten is aangetast maar het is wel in het Engels geschreven. Hierbij daag ik tevens de grootste Christelijke Theologen uit voor een dialoog met de keiharde waarheid!

  • Goed dat je toch nog door gaat, met jou kunnen we tenminste nog lachen hier.
   Ik zou niet weten waar ik anders mij dagelijkse portie complete onzin moet gaan vinden.
   Bij elke reactie ben ik weer benieuwd waar je nou weer mee aankomt.
   En er komt ook geen einde aan. Waar haalt ie het toch allemaal vandaan denk ik soms.
   Lijkt wel of je al die totale onzin zo uit je mouw schud.
   ik heb een enorme berg fantasie, maar jij overtreft mij daar in.
   Ik kom hier soms niet meer bij van het lachen, eigenlijk ben jij toch wel mijn meest favoriete reageerder.

   • Weet je wat ik zo goed vind van jou Edwin.
    Dat is de manier van iets brengen.
    Je kan het zo brengen dat het net lijkt of dat je het ook allemaal nog echt meent ook wat je allemaal
    aan onzin opschrijft.
    Terwijl we allemaal natuurlijk wel door hebben dat het om de grootste onzin gaat waar je mee aan komtrr.

    • We? Spreek voor jezelf BertG.
     SSSSSSSSSSSSSSS van Stalker & Serpent.
     En neen, ikzelf ben allerminst gecharmeerd van jouw niveau van ‘humor’.

     • Maar jij bent dan ook zo gelovig als de pest.
      Dat verklaard een heleboel.
      Maar ik ben blij dat je het kwijt bent, je zal er toch maar last van hebben.

      Maar gelukkig hoeven we hier niet verplicht mekaar ook aardig te vinden of zelfs maar om iemand te lachen.
      Dat scheelt weer.
      Vroeger viel er nog normaal met jou te lullen ergens over, maar mensen veranderen soms wel eens zomaar.

      • Ik heb het al eerder gehad over jouw hopeloos gebrek aan zelfreflectie. Het ligt altijd ‘ergens aan’ en vooral aan ‘de ander’ en nooit aan BertG en om dat te onderstrepen, haal je er zaken bij die er niet toe doen. Een nogal vervelende eigenschap. Daarbij wil ik je erop attenderen dat mijn geheugen net even beter is dan het jouwe en jij mij al een tijdje aanziet voor een ander. Ik liet het zo aangezien nogal onbelangrijk en jouw in je wanen latend. Je wanen bracht je over op andere’n’ – nieuweling’en’ – als zijnde ‘feiten’, waardoor de arme op jouw hand het concept oppakte en ermee gingen slaan, alhoewel inhoudsloos. Ik heb het allemaal aangekeken en mijn hoofd geschud omtrent zoveel domheid en arrogantie.

 2. Ik zou zeggen doe uw huiswerk

  Zo komen we er dus achter dat de Zionisten, Ashkenaz(Ashke-Nazi=Blanke dierlijke GMO nep Joden), NEOCON-NAZIES, NEO-Nazis, KKK en Rassenhatende White-Supremacisten de werkelijke Vervloekte Ongoddelijke Heidenen zijn. Dat zijn de werkelijke zwakgepigmenteerde vervloekte Sodomieten die vroeger naar Sodom gingen en zich schuldig maakten aan Sodomie en Pedophilie (vervloekt met ongenezelijke brandende blaren op hun huid),omdat zij genetische gehandicapte Colonistische RH7 Rhesus Monkey-Albino mutanten zijn die planeet Aarde terroriseren en de natuur verkrachten,het water vergiftigen en zeldzame diersoorten op aarde uitroeien alleen voor hun Ego, gennot en plezier!.

  • Ach man, in de babylonische talmoet aanhangers, staat beschreven wat ze met christenen en niet gelovigen, dat een kind van4 jaar en een dag als bijslaap mag dirne en veel meer van die onzin, het staat er echt in! Wat ze met ons, het goyim, vee, moeten doen! Dat zijn ze nu aan het uitvoeren!

 3. Het volgende punt gezien kannibalisme is dat de blanken momenteel zelf wereldwijd kannibalen zijn die niet alleen voedsel nuttigen van de MC Donalds maar ook kleine kinderen opvreten en bloedzuigen van besneden kinderen in Zionistische gemeenschappen en bij Homo-pedo-centrische kind-mollestaties en Satanistische bloed offer rituelen van de blanken in Booringschools, Bohemian Grove, Vaticaan, Hollywood waar blanke moeders hun kinderen dronken laten voeren en het kind slachtoffer wordt van die vuile Illuminati Sektes etc. Voor dat een blanke racist critiek uit over zwarte mensen laat die blanke dan eerst ff naar hun eigen blanke Duivels praktijken kijken voordat zij zomaar blindelings wat roepen over zwarte mensen zonder alvorens eerst wetenschappelijk na te zoeken of het wel waar is wat die domme blanke leeghoofdige White-Supremascisten hem aanpraten zonder enige kennis van waar ze het over hebben.

  • Ach, jij bent een blankenhater! Deze gevaarlijke satanisten, zijn extremistische witte joden en vrijmetselaars, die hangen ook de joodse kaballa aan ,het joods occulte boek, waarin de satan aanbeden wordt!

 4. Noot: Ik heb zelf veel wetenschappelijke kennis opgedaan om op onderzoek uit te gaan en heb nog nooit een zwarte stam of volk tegen gekomen dat met honden neukt terwijl dit wereldwijd wel regelmatig bij blanken te zien is en de eigenaren van die Animal Sex Farms zijn meestal Zionisten, Nazi,s, Kukluxclan leden en White-Supremascisten zijn en daar halen ze juist de ziektes op binnen hun bloed en hun D.N.A. Zo zie je maar kijk eerst naar je eigen volks tradities voordat u oordeeld naar andere volkeren toe.

  • Ach, jij raaskalt maar, wat zoek je hier als je blanken haat, dan moet je bij Groenlinks zijn en de communisten! Die verkopen blankenhaat in hun programma! En niet te vergeten, BLM!

 5. De volgende keer als er weer zon zwak gepigmenteerde raciale leugenaar en pedofiele herraldicus als Adolf Hitler opstaat, dan mag die er wel even bij vermelden dat het zogenaamde superieure blanke Arische ras eerste klas huidziekte verspreiders en melanoom pukkelkwekers zijn
  De blanken hadden het woord Arisch zich zonder enige kennis van dien toegeeigend terwijl dit woord afkomstig was uit het oude PERSIE Aryan,Arya,Arisch etc heefd niets te maken met blanken met blauwe ogen. De Colonistische Draconische-Reptiliaanse Buitenlanders hier op aarde gebruiken vaak de naam Arisch maar zij weten zelf niets eens de waare betekenis van dit woord.

 6. De Biocidale levenswijze van extreem rijke blanke rassenhatende satanisten moet wereldwijd stoppen!.

  De naam Europa komt van Yoruba en De naam Europa was ook een naam van een Afrikaanse krijger Queen Of Terwijl the White Faced One. Daarmee probeerde ze dat verhaal ook White te wassen door een serie uit te brengen van een blanke Warrior Queen genaamd Xena en dat terwijl blanken vroeger die tradities bij vrouwen niet eens kenden.

  Daarom ben van mening dat de Hegeliaanse Dialectiek afkomstig van George Wilhelm Frederic Hegel (1770/1831) die de huidige blanke Europeanen het volk opleggen niet deugd want het zit vol met Draconisch-Reptiliaans bedrog want dat zijn de ware manipulators en bedriegers hier op aarde. Zoals bekend staat over George Wilhelm Frederic Hegel is dat het een grote bedrieger en vervalser was! en waarom? Omdat die Sadistische Rassenhatende genocide pleger en pedofiel het eens zo grote Afrika begon af te scheiden van de rest van Afrika, zoals hetgeen we nu via Hegel kennen als het zogenaamde(Midden-Oosten) en het Zogenaamde(ISRAEL) Dat zich oorspronkelijk en Geologisch gezien op Afrikaans grond gebied bevind en tot op de dag van vandaag bezet wordt door een bepaalde groep blanke Sadistische,rassenhatende,Psychopaten,Sodomieten en bloedzuigende pedofielen afkomstig uit Europa. Deze valse bloedlijndragers kunnen nooit het uitverkoren volk van GOD zijn omdat zij over een inferieure Rh-7 Rhesus-Monkey bloedlijn beschikken ook wel bekend als mutanten van de Pink Monkeys.

  • Ach, jij raaskalt maar, wat zoek je hier als je blanken haat, dan moet je bij Groenlinks zijn en de communisten! Die verkopen blankenhaat in hun programma! En niet te vergeten, BLM! Jij bent zelf een racist en snapt niets van de ware geschiedenis!

 7. Poetin heeft gelijk. het kan alles weleens heel goed uit de hand lopen.

  Dat west europa over twee jaar comleet verarmd is, is duidelijk.En terecht.
  Te veel links stemmers, te weinig weerstand tegen de gekkies in de regering

  Dat er binnen nu en enige jaren gewapend geweld komt verwacht ik en juich ik toe. Bijltjes dag om af te rekenen met de linkse rotzooi.

  Dat een en ander zal overslaan in een WO3 is heel best mogelijk; of dat verschillende burgeroorlogen gekoppeld worden, ook.

  maar degenen die denken dat het zo kan doorgaan, zijngestoord.
  Veilige landen zijn dan Hongarije, polen, Roemenie, Bulgarije, Griekenland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in