Jerry Robinson met de 3-jarige Victoria Smith © Privé/politie

Een zwarte vrouw in South Carolina wordt ervan verdacht haar 3-jarige blanke adoptiedochter te hebben vermoord. De tijd voor de moord had de vrouw steeds fellere berichten geplaatst op social media over Black Lives Matter en “witte privileges”.

Ariel Robinson, 29, is een beetje een b-celebrity die de eerste prijs won in de reality soap “Worst Cooks in America” en probeerde een carrière als komiek te maken, schrijft de Los Angeles Times.

Nu worden zij en haar man Jerry Robinson, 34, verdacht van de moord op hun 3-jarige blanke adoptiedochter Victoria Smith. Volgens de politie was het kind door herhaald gebruik van geweld met een stomp voorwerp om het leven gebracht.

Na de vermeende bestorming van het Capitool op 6 januari, voerden de Amerikaanse media nog meer hun ophitsing tegen blanken op, die werden omschreven als levensgevaarlijke “racisten” en potentiële terroristen.

Een van degenen die met de anti-blanken ophitsing meeging was Ariel Robinson. Op social media schreef ze een lange reeks posts waarin ze haar steun betuigde aan de linkse racistische Black Lives Matters-beweging en plaatste herhaaldelijk tekst over “white privileges”, meldt National File.

De mythe van blanke privileges is een belangrijk onderdeel van de linkse ideologie van de “kritische raciale theorie”, die op Amerikaanse scholen en werkplekken wordt onderwezen dat alle blanken racisten zijn die niet-blanken onderdrukken.

In de herfst nam Donald Trump maatregelen om cursussen in deze ideologie van werknemers van federale overheden te verbieden. Toen Joe Biden het presidentschap overnam, verscheurde hij het besluit van Trump op de eerste dag via een zogeheten executive order.

  Vervelende vliegtuigpassagier krijgt pak slaag van Mike Tyson

In Nederland is de ideologie er niet in geslaagd dezelfde impact te hebben, hoewel de links-liberale mainstream media met het ultralinkse haatblog joop.bnnvara in de voorhoede erg hun best doen dit gif te verspreiden om de zwarten op te hitsen en blanken te demoniseren.

“Alle blanken zijn racisten – geef me geld”

Vorig artikelPoetin waarschuwt voor wereldoorlog en “ondergang van de beschaving”
Volgend artikelBiden’s hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. En toen was de buschauffeur het helemaal zat dat geruzie over blanken voor in de bus en zwarten achterin. “Allemaal eruit” riep hij. Buiten sprak hij de mensen toe:”Zwart en blank bestaat vanaf nu NIET meer. Jullie zijn nu allemaal groen! En nu de bus weer in en…… donkergroenen achterin en……”

 2. Gek he, dat onderhand zo elk normaal blank mens een tyfus hekel heeft aan die gasten.
  Ik had het niet maar het is mij opgedrongen.
  En maar klagen dat we ze niet moeten of gediscrimineerd worden.
  Ze doen er dan ook wel verdomd goed hun best vorm met zo een houding en bijbehorend gedrag.
  En dan moet je vooral onschuldige kleine kinderen gaan vermoorden.
  Daar ga je punten mee scoren, kanker wijf.

 3. Een rassenmoord zoals deze is exact de reden waarom ze vroeger gelyncht werden.
  Wie roept om ‘gelijkheid’, moet zich er eerst naar leren gedragen.

 4. Vanwege de cookies op L.A.T. haak ik daar af. Wat ik er nog kon zien was de foto welke in dit artikel rechts wordt afgebeeld met licht gepukkeld voorhoofd. Bij het zien van de namen en de foto’s in dit artikel raak ik wat confuus. Ariel (vrouw) en Jerrie (man) … De foto met het kind laat Jerrie zien???

 5. BLM betekent: Blanken Leven Minder….

  Zal wel vanwege slaven verleden komen.
  Of van de val uit hun woonboom.

 6. Hoe kan het dat dit blanke meisje is overhandigd aan deze lui? Zijn er geen goede blanke stellen die dit kind tot hun hadden genomen? In plaats van die gutmensen die zwarte kinderen adopteren.

 7. Er zijn 2 dezelfde berichten in de spambak verdwenen.
  Zou daar eentje uit gehaald kunnen worden.

  het gaat over het idee om BLM de nobel prijs voor de vrede te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in