Government of Thailand / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Poetin is, net als Trump, een anathema voor de globalisten van Davos, maar ik denk dat hij de harten heeft verwarmd van stille patriotten in veel landen die een diep wantrouwen koesteren tegen ongereguleerde, wereldwijde bureaucratieën die vooral corrupte miljardairs lijken te beschermen, van wie sommigen een overduidelijk krankzinnig beleid promoten.”

De Russische president Vladimir Poetin is, net als de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, “een anathema voor de globalisten van Davos”, vertelde Wall Street-analist Charles Ortel aan Sputnik, en hij benadrukte dat de timing van het interview tussen Poetin en Carlson perfect was, bericht Infowars.

Tucker Carlson’s interview met Vladimir Poetin heeft vanaf 11 februari meer dan 190 miljoen views op X (voorheen Twitter).

“Ik denk dat het een geluk was dat het interview ruim voor het begin van het voorverkiezingsseizoen plaatsvond, zodat kiezers een eerlijke kans kregen om de interactie zelf te zien in een lang forum dat gelukkig niet werd onderbroken door vervelende reclames”, vertelde Charles Ortel, een Wall Street-analist en onderzoeksjournalist, aan Sputnik.

“Ik veronderstel dat het een uitdaging was om op de agenda van Poetin te komen voor zo’n lang interview, dus ik kan me voorstellen dat het beide partijen goed uitkwam om deze video ruim voor de nominatieconventie voor de Democraten en de algemene verkiezingen uit te brengen. Het zou geweldig zijn als er in de komende maanden nog een of meer vervolginterviews komen,” voegde hij eraan toe.

“Ik denk ook dat het contrast tussen de weloverwogen en doordachte perspectieven van Poetin, die al een kwart eeuw een wereldleider is, en het gebrek aan flaters – om het beleefd te zeggen – van Joe Biden, Kamala Harris en vele anderen in beide partijen die oppervlakkige, door donoren gevangen, soundbite-specialisten zijn, verbluffend was. Dit contrast was opmerkelijk gezien Biden’s ineenstorting na het interview ten overstaan van wat er nog over is van de ‘pers’,” vervolgt Ortel.

De Wall Street-analist merkte op dat afgaande op de kijkcijfers de door bedrijven en politieke donoren gecontroleerde media zichzelf vernietigen.

Hij benadrukte dat “geen enkel politiek interview zo veel aandacht heeft gekregen als het recente gesprek van Poetin met Tucker,” en voegde eraan toe dat hij verwacht dat “het uiteindelijk het denken van de meeste open geesten zal veranderen.”

De familie Clinton had redenen om het interview met Poetin te vrezen

Voorafgaand aan het historische interview drongen Amerikaanse mediapundits en Democratische politieke figuren er bij Amerikanen op aan om Carlson’s show te negeren. Voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton noemde Tucker een “nuttige idioot” en beweerde dat de Amerikaanse journalist “de leugens van Vladimir Poetin over Oekraïne papegaait.”

  Rusland verklaart nieuw doel: Verdrijving van het Zelensky regime uit Oekraine

Clintons opmerkingen voor het interview echoden die van apparatsjiks uit het Sovjettijdperk die over de Nobelprijswinnende roman Dokter Zjivago van Boris Pasternak zeiden: “Ik heb Pasternak niet gelezen, maar ik veroordeel hem.”

“De ster van Hillary Clinton is al lang geleden gevallen, terwijl Tucker Carlson vandaag de dag een van de meest gevolgde en eerlijkste stemmen op aarde is,” zei Ortel over Clintons tirade. “De familie Clinton heeft zeker veel te vrezen nu 5 november 2024 dichterbij komt.”

De Wall Street-analist, die jarenlang een privé-onderzoek heeft uitgevoerd naar beschuldigingen van fraude door de Clinton Foundation, merkte op dat “er ernstige onbeantwoorde vragen zijn over hoeveel geld van buitenlandse regeringen en oligarchen Hillary’s politieke campagnes in 2005-6, 2007-8 en 2015-16 kunnen hebben gefinancierd, waaronder donaties van de Oekraïense [oligarch] Victor Pinchuk en zijn vrouw.”

Hij voegde eraan toe dat er ook “redelijke zorgen zijn, zoals in het geval van de Bidens, dat de familie Clinton hun kantoren misbruikte om zichzelf decennialang illegaal te verrijken.”

“Hillary Clinton zal niet rooskleurig herinnerd worden in de geschiedenis,” zei Ortel. “Ze kwam de nationale politiek binnen, aanvankelijk uit sympathie voor de Lewinsky-affaire, omdat ze geen echte banden had met mijn thuisstaat New York. Als senator bevorderde ze buitenlandse avonturen in Afghanistan en Irak die duidelijk mislukten. Intussen bevorderde haar man een aantal oneerlijke liefdadigheidsinstellingen waar we al eerder over hebben bericht en die regeringen en andere donoren miljarden dollars afhandig maakten, waarvoor nooit een eerlijke boekhouding is bijgehouden.”

“Een generatie lang hebben globalisten machtsparen zoals de Clintons beschermd en gepromoot, vooral mediabaronnen. Met de opkomst van X en de duidelijke chronische mislukkingen van ongecontroleerde globalistische plannen, hebben veel boosdoeners, waaronder de Clintons, veel te vrezen nu Trump oprukt naar een mogelijke herverkiezing en vervolgens een noodzakelijke vergelding en herstel van recht en orde onder onze Grondwet,” wees de onderzoeksjournalist erop.

De Deep State van de VS hield belangrijke feiten achter over het conflict in Oekraïne

Ortel stelde dat Poetins geschiedenisles aan Carlson, waarin hij de oorzaken van het Oekraïense conflict vanaf het allereerste begin volgde, een uitstekende keuze was, gezien het feit dat de meeste Amerikanen gewoon niet veel weten over de geschiedenis en ontwikkeling van Rusland.

  Kennedy Jr zegt dat Rusland voor een "existentiële" strijd staat die het "niet kan verliezen in Oekraïne"

“De eerste eeuwen buiten beschouwing gelaten, maar vanaf 1654, toen Rusland al een lange geschiedenis had, bestond Amerika toen nog niet eens en waren de meeste koloniale experimenten rampzalige mislukkingen,” verklaarde de Wall Street-analist. “Toch probeerden Amerikaanse presidenten tot Biden angstvallig onze nationale grenzen en belangen te verdedigen, dus het is volkomen redelijk dat Rusland dat op elk moment doet, maar zeker vanaf 1992.”

Toen het conflict in Oekraïne uitbrak, verkochten de regering Biden en de volgzame Amerikaanse media Amerikanen een “risicoloze, nobele zaak door Zelensky te steunen,” merkte Ortel op. Belangrijke feiten over het conflict werden echter opzettelijk achtergehouden door de Deep State, benadrukte hij.

Deze belangrijke feiten waren met name de staatsgreep van februari 2014, de Amerikaanse inmenging in de Oekraïense verkiezingen van 2014, de corruptie van de familie Biden – en anderen – door Oekraïense oligarchen, de rol van neonazi’s en het massaal stelen van hulp naar een leiderschap dat zeker niet “democratisch”, “vredelievend” of vrijheidslievend is, aldus Ortel.

“Poetin is, net als Trump, een anathema voor de globalisten in Davos, maar ik denk dat hij de harten heeft verwarmd van stille patriotten in veel landen die een diep wantrouwen koesteren tegen ongereguleerde, wereldwijde bureaucratieën die vooral corrupte miljardairs lijken te beschermen, van wie sommigen een overduidelijk gek beleid promoten,” zei de Wall Street-analist.

Hoewel Rusland door de Amerikaanse mainstream pers wordt afgeschilderd als een gevreesde vijand van de VS, “hebben het Amerikaanse hart en het Russische volk waarschijnlijk veel gemeen en zouden ze veel baat kunnen hebben bij duidelijke interactie, die door sancties zeker wordt belemmerd,” benadrukte hij.

“Misschien is er een eenvoudig antwoord dat veel verklaart – Amerikaanse en Britse defensieaannemers hebben een vijand nodig om wapenverkopen te promoten en Rusland is hun favoriete doelwit. Vergeet niet dat defensieaannemers tot de belangrijkste directe en indirecte donateurs van politici behoren,” zei Ortel. “Over het geheel genomen is een gevolg van het interview dat Poetin overkwam als een bedachtzame en redelijke verdediger van Russische belangen die, naar mijn mening, misschien wel te geduldig is geweest met de Amerikaans-Britse agressie sinds 1992.”

Biden brengt schade toe aan de Amerikaanse economie, veiligheid en wereldpositie

Tijdens het interview met Carlson vroeg Vladimir Poetin zich af waarom de regering Biden schade toebrengt aan de Amerikaanse economie, veiligheid en wereldpositie.

  Oekraïnes laatste eigen doelpunt: Volodymyr Zelensky begint zijn eigen merknaam

Ortel zei dat deze serieuze vragen beantwoord moeten worden.

“Onzekerheid is een grote vijand in het belangrijke proces van investeren op de lange termijn. De ‘regering Biden’ drijft dagelijks de spot met binnenlandse en internationale wetgeving. Deze ‘high crimes and misdemeanors’ kunnen niet zomaar worden weggewassen bij de verkiezingen van 2024 met een aardverschuiving van Trump. Sterker nog, er moet een volledige verantwoording komen voor de corruptie die door het Amerikaanse systeem en veel van onze NAVO-bondgenoten stroomt,” meent de analist.

Ortel ging ervan uit dat de Obama-Biden “oorlog tegen het kapitalisme” die in januari 2009 begon “hoofdverantwoordelijk is voor het vernietigen van legitieme aspiraties van werknemers in de privésector en hun gezinnen die gewoon concurrerende producten en diensten aan de wereld willen verkopen vanaf Amerikaanse platforms.”

“De tweepartijenverslaving aan tekorten en schulden verlamt deze en toekomstige generaties Amerikanen,” zei hij. “Maar de ergste schade die Biden heeft aangericht is dat velen zich nu terecht afvragen wie zijn meester is en zelfs of hij en zijn familie wel de belangen van Amerika dienen.”

Toch was er één gebied waarop Ortel het oneens was met Vladimir Poetin, namelijk de economische groei van China. De Wall Street-analist is van mening dat de Chinese economie kreunt onder te veel echte en schaduwschulden, en hij vraagt zich af of kapitaalinvesteringen die te zien zijn in de rekeningen van het bruto binnenlands product (bbp) wel winstgevend zijn.

Ondertussen, na de verkiezingen van 2024, “zou Amerika veel zorgvuldiger moeten nadenken over ons budget en onze mogelijkheden voor buitenlandse verwikkelingen, omdat we in werkelijkheid dringende interne problemen moeten aanpakken met betrekking tot onze opgeblazen, contraproductieve binnenlandse bureaucratieën,” merkte hij op.

Amerikanen en Russen zijn getalenteerde en ijverige mensen die oplossingen zouden kunnen uitwerken die niet alleen gunstig zouden zijn voor hun respectievelijke naties, maar voor de hele wereld, aldus de analist.

“Ik denk dat de knapste koppen uit Rusland en Amerika grote doorbraken kunnen maken in belangrijke kwesties, vooral op het gebied van wiskunde, wetenschap en techniek. Ik hoop ook dat onze mensen in de nabije toekomst rechtstreeks met elkaar in contact kunnen komen, zonder de corrupte gevestigde belangen hier in Amerika,” concludeerde Ortel.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin en westerse waardenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGelooft er nog iemand in een Oekraïense overwinning?
Volgend artikelDenk erover na
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. De wereld zit vol met dubbelgangers, klonen en acteurs met siliconen maskers. Die hun rol spelen. Want de WEF leden die dit jaar in Davos waren, zijn alle afgevoerd naar Gitmo, daar zijn ze voor de keus gesteld van meewerken of de dood. Zo is Trump nog steeds president en Commander of Chief, Biden speelt enkel alsof hij president is. Zodat vele Democraten en andere globalisten dachten dat zij hun macht weer terug hadden 2021. En gingen stuk voor stuk de fout in, voordat zij ook opgepakt zijn en de keus gesteld gekregen hebben. In de wereld wordt alles volgens een vast script gewerkt en daarin staat dat de Deep State opgeruimd zal worden voor de kroning van koning David die vrede zal brengen over de wereld. Zo zullen alle regeringen/overheden en de NAVO/EU/IMF/WHO/VN/Big Farma/Big Tech/ De gevestigde Media/ e.d. ontmanteld worden in het Westen tussen nu en 2025.

    • Beste Theme,
     Heel dat Q gebeuren is zo mysterieus dat ik niet weet wat ik er van denken/vinden moet.
     Vooralsnog ben ik daar skeptisch over.
     Mogelijk is het slechts ‘ hoopporno” om mensen in verwarring te brengen als tegenhanger van de bangmakerij die we vandaag de ag overal bemerken.

  • Mooi verhaal voor in een spannend avonturenboek.

   Even logisch redeneren: De rijke machtige families bestaan uit duizenden nazaten, die allemaal in hun eigen bedrijven werken (blackrock, vanguard, oliebedrijven, banken, kerken, militaire industrie, media, big-pharma, big-tech etc.). Als 1 familielid overlijdt, gaat alles gewoon door.

   Trump en Putin komen uit een kleine familie. Zij worden getolereerd door de elite families, zolang ze binnen de lijntjes kleuren en zodat het lijkt (voor de gewone man) alsof er links/rechts bestaat. Als 1 van hun komt te overlijden, dan is dat gelijk een grote slag binnen de familie en voor het bedrijf. Er staat namelijk niet gelijk een familielid klaar die alle taken kan overnemen.

 2. Trump en Putin worden getolereerd door de globalisten, zolang ze binnen de lijntjes blijven kleuren. Niemand wordt miljardair zonder toestemming van de elite….

 3. Ook al heb ik (nog) vertrouwen in de intelligentie en aanpak van Putin voor wat betreft de nieuwe wereld orde, skeptisch blijven is niet slecht. Zie de video die Mikkel plaatste:

  Mikkel februari 11, 2024 Bij 10:52
  Ik luister en lees veel bronnen, maar ik vertrouw niemand die zegt aan de goede kant te staan. Carlson (en Poetin ook?) bevinden zich wel in zeer slecht gezelschap met hun Kabbalah armbandjes. Was het interview oprecht, of maakt het onderdeel uit van een groter scenario? Het kan allebei.

  https://www.youtube.com/watch?v=Uf929WMHDFc

 4. Ik denk dat de globalisatie en de wereldorde gaan falen en dat de hele matrix gaat haperen en falen tot we alle vertrouwen in alle instanties en alle overheden en in alle grote bedrijven, kwijt zijn. Dan ontstaat de noodzaak dat we weer op onszelf en elkaar gaan vertrouwen en gaan samenwerken. De globale tirannie waar we over lezen en praten kunnen we niet oplossen met demonstraties of burgeroorlogen, er moet en er gaat een bewustwording komen dat de menheid 1 vijand heeft en dan komt het begrip en de noodzaak om lokaal de macht bij de huidige corrupte pionnen weg te nemen. Het wordt een stille revolutie die ontaard in gecontroleerde muiterij. Er gaat chaos komen, en er gaan slachtoffers vallen. Onderstaand artikel beschrijft het denk ik wel aardig.

  https://www.frontnieuws.com/denk-erover-na/

  We gaan idolen en ‘leiders’ opgeven, fuck Poetin en fuck Tucker, fuck Trump, fuck Baudet… we moeten het zelf gaan doen, want het hele piramidespel moet tot de grond instorten en zodra er crisis komt moeten we lokaal om ons heen bezig ipv de globale shitshow. Wij gaan de piramide lokaal opnieuw opbouwen uit liefde ipv angst.

 5. *ik denk dat hij de harten heeft verwarmd van stille patriotten in veel landen,*

  Dit kan alleen door te spreken vanuit de leiding en de kracht van het Hogere Zelf, dan wordt je tot in je hart geraakt en voel je intuïtief dat je met waarheid te maken hebt.

  * Amerikanen en Russen zijn getalenteerde en ijverige mensen die oplossingen zouden kunnen uitwerken die niet alleen gunstig zouden zijn voor hun respectievelijke naties, maar voor de hele wereld, aldus de analist.*

  Dat zou kunnen, maar dan moeten de amerikanen wel een enorme inhaalslag maken v.w.b. geschiedenis. Onze ware historie is ons fundament, ons punt van vertrek. De westerling kan gemakkelijk van zijn/haar voeten geslagen worden door het fundament van leugens en bedrog waar zij op getrakteerd zijn door onderwijs, politiek, en het elitaire onkruid. Wij zijn geprogrammeerd in het consumeren van leugens en bedrog en zullen eerst vanuit waarheid moeten uitgroeien naar een andere vorm van bewustzijn.

  De basis van de Russen zijn de Veda’s, Alle schoonheid en zuiverheid daarvan ligt opgeslagen in het bewustzijn van hun DNA, dat is ook de basis van de Liefde voor hun Moederland, door alle perioden van overmacht van de anti-krachten heen.

  Onze wereld zal een prachtige wereld zijn, zodra we bestuurders hebben die werkzaam zullen zijn vanuit het Hoger Zelf, voor het Hoger Zelf en door het Hoger Zelf van iedere man en vrouw en kind op deze wereld.

  En dat zal de toekomst zijn, en ZO IS HET……

  • AnneJelena februari 13, 2024 Bij 10:45

   “En dat zal de toekomst zijn, en ZO IS HET……”

   Mooi. Wegblijven van de piramide dus, en als het per se een piramide moet zijn, naar de mastaba toe, de afgeknotte piramide waar geen punt op zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in