Om ongeveer 8:00 AM Eastern US Time op zondagochtend, heeft de Russische Federatie haar Strategische Kernwapens, inclusief de Kinzhal en Zircon Hypersonische raketten, in “Special Combat Mode” geplaatst. Dit is de modus die nodig is voordat een daadwerkelijk lanceerbevel kan worden gegeven, en dit is de modus waarin de Verenigde Staten hun DEFCON-operaties ingaan. Wij staan nu voor een werkelijke atoomoorlog, schrijft Halturnerradioshow.com.

De kernwapens van de landen worden zo streng gecontroleerd, dat er een reeks stappen moet worden ondernomen, en een reeks voorwaarden moet zijn vervuld, voordat die raketten gelanceerd kunnen worden. Geen mens kan ooit zomaar op een knop drukken, of een sleutel omdraaien en een kernwapen lanceren.

Bij de Verenigde Staten zijn in al onze lanceersystemen extra beveiligingen ingebouwd, de zogenaamde “Permissive Action Links”. Zelfs als twee mannen in een atoomsilo zouden samenzweren om een raket te lanceren, of samen gek zouden worden en zouden proberen een raket te lanceren, dan zou de raket gewoon niet lanceren, omdat de Permissive Action Link (PAL) in de silo geen toestemming voor lancering heeft gekregen van het hoofdsysteem van het Amerikaanse Ministerie van Defensie, en dat systeem moet eerst het eigenlijke bevel van de President hebben gekregen, voordat het toestemming geeft aan de PAL’s om een lancering toe te staan.

Ja, het is omslachtig. Ja, het is onhandig. Het hoort zo te zijn, omdat deze wapens gewoon de vreselijkste wapens zijn die de mensheid ooit gemaakt heeft. Geen enkel nucleair bewapend land wil – of kan zich veroorloven – fouten te maken met deze wapens. Niet één keer. Nooit. Het gebruik van deze wapens kan nooit per ongeluk worden genoemd. Niemand kan zeggen dat iemand gek geworden is en het gedaan heeft, want er zijn van die andere systemen om zoiets te voorkomen.

In Rusland vereisen hun systemen dat de civiele autoriteit de “Speciale Gevechtsmodus” beveelt voordat een van de Russische kernraketten zal lanceren. Hun raketlanceercomputersystemen moeten zien dat het burgerbevel tot “Special Combat Mode” naar behoren is gegeven, voordat die systemen zullen toestaan dat het kernarsenaal van Rusland wordt gelanceerd. Geen speciale gevechtsmodus – geen lancering. Punt uit.

  De Russen hebben nu de mogelijkheid om een ongecontroleerde crash in Europa te veroorzaken, en dat is niet wat Davos van plan was

Net als de Amerikanen, controleert Rusland zijn kernwapenarsenaal zeer streng. De Russen weten, net als wij Amerikanen, dat dit geen spelletje is. Er is geen foutenmarge met deze wapens.

Als een land de kernraketten van een ander land uit de silo’s ziet komen, zal dat land beginnen met terugvuren.

Als de raketten eenmaal in de lucht zijn, zijn er geen zelfvernietigingsvoorzieningen. Er is geen enkele manier om de koers van de raket te veranderen. De raketten ZULLEN raken en ze ZULLEN ontploffen.

Vanmorgen, na een weekend van wrede economische sancties die naar goeddunken van de wereldleiders zijn opgelegd, worden de Russische banken buiten het SWIFT-banksysteem gesloten. Hun luchtvaartmaatschappijen wordt het grootste deel van het Europese luchtruim ontzegd. Zij zien dat NAVO-landen dodelijk wapentuig naar Oekraïne sturen om te gebruiken tegen de Russische militaire operaties daar, en zij beseffen dat het Westen gewoon niet zal ophouden met het plaatsen van militaire bases van de NAVO rond Rusland, en met het plaatsen van raketten op die bases die op Rusland gericht zijn.

Rusland ziet dat veel naties in de wereld heel duidelijk plannen maken om Rusland daadwerkelijk uit de weg te ruimen; misschien om het enorme land op te delen, en al zijn natuurlijke hulpbronnen in te pikken.

Nu Rusland al deze realiteiten ziet, en via uitgebreide diplomatieke inspanningen geprobeerd heeft veiligheidsgaranties voor zichzelf te bedingen, maar die diplomatieke inspanningen door het Westen afgewezen worden, bevindt het zich op het uur nul. Zij beseffen dat zij het nu moeten uitvechten, nu zij nog een kans hebben om te winnen, of zij worden in een positie gebracht waarin zij het helemaal niet meer zullen kunnen uitvechten.

Dus, vanmorgen, dankzij bankiers en de blokkade van het SWIFT Systeem, en dankzij landen als het VK, de VS en Polen die tonnen dodelijke wapens naar Oekraïne sturen, ziet de wereld zich geplaatst tegenover de “Speciale Gevechtsmodus” van Rusland.

Nu maken de meisjesmannen van het Westen, waartoe de meeste leiders en de meeste militaire topambtenaren behoren, zich illusies door te zeggen: “Rusland zou niet durven.” Deze onbekwame leiders, weinig meer dan in zichzelf gekeerde, politieke, nichterige en militaire mentale zwakkelingen, die borst vol medailles dragen die eigenlijk alleen maar deelname-trofeeën zijn, weten dat een atoomoorlog zo gruwelijk zou zijn, dat de mensheid zelf zou vergaan. Dus geloven zij, in hun zwakke geesten, dat Rusland nooit echt raketten zou afvuren, omdat dat het einde van alles zou betekenen. Deze politieke zwakkelingen en militaire mentaal zwakzinnigen hebben het feitelijk mis. Rusland WIL dat wel. Want voor Rusland staat nu al vast dat ze weggevaagd zullen worden. De economische sancties zullen hun economie vermorzelen, en de economie zal het land vermorzelen.

  Sancties mislukkingen stapelen zich op

Dus Rusland wordt, op dit ogenblik, eigenlijk vernietigd. Natuurlijk zullen zij in antwoord daarop vernietigen. Zij hebben geen andere keus.

En dus is de wereld deze zondagmorgen nucleair op de hoogte gebracht. De strategische kernwapens van Rusland, met inbegrip van hun Kinzhal en Zircon hypersonische raketten, staan nu in Speciale Gevechtsmodus — de exacte modus die nodig is om een grootschalige, nucleaire, lancering toe te staan.

Hier is een video, vandaag uitgezonden op de Russische televisie, waarop te zien is hoe President Poetin daadwerkelijk het bevel geeft om het Russische kernwapenarsenaal in Special Combat Mode te zetten wegens sancties die Rusland zullen vernietigen:

UPDATE 9:53 AM EST –.

De Associated Press (AP) bevestigt nu wat ik hierboven gemeld heb. Hun verhaal, dat 94 minuten NA het mijne uitkwam, meldt de zaak als volgt:

KYIV, Oekraïne (AP) – In een dramatische escalatie van de Oost-West spanningen over de Russische invasie in Oekraïne, heeft President Vladimir Poetin zondag bevolen dat de Russische kerntroepen in hoge staat van paraatheid worden gebracht, als reactie op wat hij noemde “agressieve verklaringen” van leidende NAVO-mogendheden.

Het bevel betekent dat Poetin de kernwapens van Rusland in verhoogde staat van paraatheid wil brengen om te lanceren en verhoogt de dreiging dat de invasie van Moskou in Oekraïne en de reactie van het Westen daarop kunnen overkoken in een nucleaire oorlogsvoering.

Te midden van de verontrustende ontwikkeling zei het bureau van de Oekraïense president dat een delegatie een ontmoeting zou hebben met Russische functionarissen, nu de troepen van Moskou dichter bij Kiev zijn gekomen.

  Videobewijs bevestigt massale executie van Russische krijgsgevangenen door Kiev-troepen in Makeeva

Poetin noemde bij het geven van de richtlijn voor nucleair alarm niet alleen de vermeende verklaringen van NAVO-leden, maar ook de harde financiële sancties die het Westen tegen Rusland heeft ingesteld, inclusief de Russische leider zelf.

Tijdens een vergadering met zijn topambtenaren zei Poetin tegen zijn minister van Defensie en de chef van de generale staf van het leger dat zij de nucleaire afschrikkingstroepen in een “speciaal regime van gevechtsdienst” moesten zetten.

“De westerse landen ondernemen niet alleen op economisch gebied onvriendelijke acties tegen ons land, maar topambtenaren van vooraanstaande NAVO-leden hebben agressieve uitspraken over ons land gedaan,” zei Poetin in een commentaar op de televisie.

Link hier

Preppen

Ik heb u allen lang gezegd dat u voorbereid moet zijn op noodgevallen, met voedsel, water, medicijnen, een manier om elektriciteit op te wekken en brandstof voor die methode, een manier om noodverwarming te hebben en ook daarvoor brandstof. Natuurlijk heb ik gezegd zaklantaarns te hebben voor elk gezinslid, draagbare radio’s voor nieuws (kortegolf/AM/FM) en voldoende reservebatterijen voor die dingen.

Ik heb in het verleden voorgesteld dat u een behoorlijke EHBO-doos zou hebben, maar als er niets anders is, een paar dozen steriele gaaskompressen van 4″ x 4″, en meerdere rollen “Cling” gaas van 4″ om die verbanden in te wikkelen.

Ik heb ook gezegd dat u zelf communicatie-uitrusting moet hebben, zoals CB- of HAM-radio’s in uw huis en in elke auto, of zelfs Family Radio Service (FRS) of General Mobile Radio Service (GMRS) walkie talkies. Wanneer de communicatie uitvalt, moet u een methode hebben om met anderen te communiceren, ter plaatse.

Nooit eerder heb ik er bij u op aangedrongen deze dingen aan te schaffen, maar nu dring ik er bij u op aan. De tijd is om. Wij zijn aan de rand van een echte atoomoorlog gekomen. Als u geen “preps” hebt, hebt u geen kans om te overleven. Geen enkele. Helemaal geen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ruslands leger, ooit krakkemikkig, is modern en dodelijkVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDag 3 in Oekraïne – Westerse PSYOPs in volle gang
Volgend artikelAgressie van de V.S. en de NAVO tegen Rusland eindelijk tegengegaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. (((hal turner(((

  https://en.wikipedia.org/wiki/2021–2022_Russo-Ukrainian_crisis

  ” In December 2021 the NATO Parliamentary Assembly met with Ukrainian leaders to reaffirm the alliance’s support for Ukraine, to call upon NATO members to enhance delivery of defensive weapon systems to Ukraine.

  “NATO and the US have re-affirmed NATO’s “open door” policy, maintaining that countries should freely choose whether to join NATO or not.[549] NATO Secretary General Jens Stoltenberg on 13 January 2022 said: “No one else has the right to try to veto or interfere in that process. ”

  Nato told russia to fu and that ukraine was to come into nato, the reason for this war.

 2. Niet te hopen dat er kernwapens geactiveerd worden. Die champignons zijn doorgaans een maatje groter dan die exemplaren die u bij uw plaatselijke Super koopt.

 3. Dat kan gebeuren en dan komt door de Amerikanen, ik als European wil ik geen Amerikaanse basis in mijn land hebben. Als Russia begint, dan begint China en North Corea.

 4. Het is de fout van de Amerikanen en de politici uit EU. De Amerikanen zijn nu genocide aan het plegen samen met de landen die militaire material versturen.

 5. Het kan hoog scaleren, als Russia in een hoek wordt geduwd door onze domme politici die achter het kontje van de Amerikanen lopen, die zitten op afstand. De eerste kernwapens vallen in Deutsland en in UK en Poetin heeft al gezegd kernwapens.. .

 6. Nou, daar gaat hun great reset en vaccin paspoort….misschien is dit wel het beste wat ons kan overkomen….ook wij zijn anders straks slaven die naar willekeur door de regering kunnen worden afgemaakt.

  Mij is helder dat deze situatie opzettelijk op de spits word gedreven door de VS en de Nato, en de totaal eenzijdige berichtgeving is voor een vrije wereld een schande zonder weerga.
  Mocht er een kernoorlog uitbreken zal erna de Turk een groot deel van Europa inpikken, en oorlog met Griekenland is het volgende wat eraan komt. Als in deze wereld iemand expansie dromen heeft….

  • Dit IS de great reset. Als de injecties en paspoorten niet snel genoeg gaan dan maar dit. En de WEF komt als een reddende engel de partijen scheiden met hun wereldregering.

 7. Het is voor ieder land van belang de WEF-puppets en landverraders effectief te
  elimineren. De Amerikanen zijn de oude Rockefellerdroom aan het uitvoeren van
  een totale vernietiging van Rusland en Europa. Alle gekken als van Baalen, Merkel, Macron waren al begonnen
  met de vaccingenocide op ons en onze kinderen en dat werd gepikt door de hersenloze schapen.

  Een aanval door de Amerikanen op Moskou zal de VS in een rokende puinhoop veranderen. een drie jaar geleden werd hier al over bericht door russische wetenschappers en het ziet er niet best uit.

  Tenslotte voor waarschijnlijk de laatste maal de lijst met landverraders, vaccinmoordenaars en bezetters.
  Slaap maar lekker en laat het verzet maar over aan complotdenkers.
  Wat denk je bij een depopulatie-agenda?
  Kunnen we ons beter doodvechten dan laten doodspuiten?

  Kabinetsleden voeren genadeloos de agenda van Klaus Schwab en de mondiale criminelen uit:
  Memento Mori -+ Ipsos Mori (verkiezingsfraude door Klaus Schwab firma met de naam,
  Zij die gaan sterven = Ipsos Mori)
  niets bezitten en gelukkig zijn!

  Met Huig Plug: NIET VERGETEN!

  Prent deze lui in je grafeenoxidevrije brein,
  voor een tribunale afrekening!

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Econom
  Barbara Baarsma – Agenda Contributor | World Economic Forum (Rabo bank)
  Edith Ingeborg Schippers – Steward | World Economic Forum
  Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Justin Trudeau | World Economic Forum
  Børge Brende | World Economic Forum
  Christia Freeland | WEF member of the Forum’s Board of Trustees (Canada Deputy Prime Minister)

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Robbert Dijkgraaf | World Economic Forum
  Maxima | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Cora van Nieuwenhuizen | WEF bezoekster
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum

  Nederland Global Shapers, WEF:
  Hanna Verboom getitdone.org
  Aart van Veller Wij zijn Koel
  Erik Staijen Blue4Green
  Lyda den Hartog Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie
  Katrin Ley Adidas Group
  H.R.M Jaime de Bourbon Parma Speciaal Gezant Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederland
  Karien van Gennip ING Groep en voormalig staatssecretaris Ministerie van Economische Zaken
  Coen van Oostrom Oprichter en Ceo OVG Real Estate
  Lucas Simons Oprichter en Ceo NewForesight & SCOPEinsight, voormalig directeur Utz Certified
  Dennis Karpes NagaFoundation en voormalig oprichter van Dance4Life
  Ronald de Jong Philips

  Sympathisanten depopulatieagenda:
  +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
  +Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo's in de politiek)
  +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

  Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

  WAKKER worden: LANDVERRAAD door kamerleden en kabinet.
  Onder oorlogsrecht veroordeling door een militair tribunaal.

  PS Gezondheidszorg wordt bij Schwab cs vervangen door pillen,
  prikken en hetzelf printen van organen voor tranplantatie! Werkelijk
  de grootste gekken en criminelen aan de macht. Een aantal niet geprikten
  wordt geserveerd voor orgaangebruik door ‘de elite’ zoals het er nu uit ziet.
  Onteigening alle boeren en CO2-paspoorten, verwacht ik in januari 2022.

  *) Zoon van Ferd.
  **) https://thelifeofcarri.com/2021/09/09/who-runs-the-world-blackrock-and-vanguard/

  • Aanvulling
   Heiko von der Leyen
   Frans Timmermans
   Hunter, Jill, Joe Biden, US-residents
   Anthony Fauci en Christine Grady
   Deborah Bircx,
   Gretchen Whittmer
   Hubert Bruls
   Sybrand van Haersma Buma
   Achmed Aboutaleb
   Sebastian Kurz
   Alexander Schallenberg
   Karl Nehammer
   Mario Draghi
   Sergio Mattarella,
   Jacob, Philippine, Philippe de Rothschild
   Bill, Hillary Clinton
   Nancy Pelosi
   Adam Schiff
   Gavin Newsom
   Kate Brown
   Jaap van Delden, Jaap van Dissel
   Tim Vos
   het Rode Kruis
   Sander Dekker
   Ab Osterhaus
   Roel Coutinho
   Christian Drosten
   Heiko Maas
   Jens Spahn
   Regering Litouwen
   Regering Zwitserland
   Boris Johnson
   Elisabeth Winsor c.s.
   Justin Trudeau
   Xi Ping
   Kim Yun Un
   Ayatollahs Iran
   Jorge Bergoglio, neppaus
   Nederlandse en andere Bilderbergers
   Jens Stoltenberg
   Kristalina Giorgieva
   Tedros Adhemon
   den Haag weffers
   ———————-
   Tulika Agrawal

   Joined 29 Oct 2021
   Upeksha Amarasinghe

   Joined 30 Oct 2021
   Vincent de Haes

   Joined 8 Oct 2021
   Elissa Glorie

   Joined 1 Nov 2021
   Paul Huijsman

   Joined 29 Oct 2021
   Zeyneb Kasmi

   Joined 29 Oct 2021
   Kristiāna Plāte

   Joined 1 Nov 2021
   Vincent Martin Rump

   Joined 7 Oct 2021
   Amber Scheele

   Joined 30 Nov 2021
   Swayam Shah

   Joined 29 Oct 2021
   Emma Stoks

   Mark Termeulen
   Joined 8 Dec 2021

   Maxime Van der kroon
   Joined 14 Nov 2021

   Oumou van Rijen
   Joined 8 Dec 2021

   Laura Arts
   Joined 29 Oct 2021

   Nina Van Der Giessen
   Joined 18 Nov 2021

   Tim Verheij
   Joined 1 Jun 2021

   • aanvulling

    mario draghi
    anthony fauci
    christine grady
    karl nehammer
    sebastian kurz
    alexander schallenberg
    christian drosten
    justin trudeau
    maxima zorreguieta
    mathilde van saksen coburg
    rania of jordan
    dirk jan omtzigt
    femke halsema
    carola schouten
    hubert bruls
    sybrand van haersma buma
    sharon dijksma
    philippine de rothschild
    sofia van spanje
    elizabeth windsor
    charles windsor
    andrew windsor
    william windsor
    harry windsor
    sergio mattarella
    olaf scholz
    angela merkel
    heiko maas
    heiko von der leyen
    ursula von der leyen
    jacinda ardern
    scott morrison

    • Feitelijk is het probleem dat het gros van het volk niet wil erkennen dat de EU een proefveld is voor de misdaadgroep van Klaus Schwab, voortgekomen uit de Bilderberg. De pensioenroof vind nu ook plaats via de spuit. Geen mens geloofd dat als iets voor onder de zestig gevaarlijke bijwerkingen heeft en slecht werkt en het immuunsysteem aantast, heilzaam zou zijn voor 60+. Merkel neemt het niet en in de kringen van de ‘elite’ en bigfarma eveinmin.

     Deze hele neppandemie en wat nog komt, de nepclimaatcrisis, wordt gebruikt voor het kapot maken klein- en middenbedrijf dat in de handen moet vallen van de aandeelhouders van Vanguard en BlackRock. Zo rijk dat ze hele staten gewoon omkopen en zelfs de wetten maken. De hele poppenkast rondom Max Rutte voert gewoon de agenda van Kaus Schwab naar de letter uit. Het is als de transporten van de joden tijdens WO II, waar de regering vanuit Londen zie: doorgaan met het afvoeren per trein. De EU en de huidige macht hier is uit op de totale vernietiging van Nederland:

     economisch, cultureel, fysiek, inclusief hele biotopen, prachtige lanschappen en iedere identiteit

     op menselijk niveau. Het is de morele plicht van iedereen er niet aan mee te werken, want niemand wil een hok, waarin zijn kinderen naar willekeur worden gemarteld of de dood ingedreven!

     Als je nu nog de daders niet kent,
     dan is het ernstig gesteld of ben je medeplichtig. Offers moeten we brengen om het land grondig te reinigen en terug te gaan naar het

     normale normaal.

     dossier: Rutte, Oranjes, Schwab, Demmink, Giap Tan, Kaag Olongren binnen het organogram van het WEF en Klimaatfraude door de banken. Topologie in een
     semantisch en neuraal netwerk van kleine en grote collaborateurs.

     16 april 2021 onno

     Addendum october 2021
     =======

     Dennis de Jong (SP), Sophie in ‘t Veld (D66), Agnes Jongerius (PvdA), Anne-Marie Mineur (SP), Kati Piri (PvdA), Judith Sargentini (GroenLinks), Marietje Schaake (D66), Hans van Baalen (VVD), Cora van Nieuwenhuizen (VVD) en Lambert van Nistelrooij (CDA).
     Soros discipelen

  • En de familie Rothschild,hoort ook in jou lijstje thuis en wel op nr 1 die zijn eigenaar van hun familie bedrijf FED bank opgericht door Adolf Hitler, zijn vader baron Alois Rothschild heeft zijn achternaam naar Hitler veranderd bij geboorte Adolf. Om van de Rothschild af te leiden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in