Na wekenlang signalen te hebben aangegeven dat de vogelgriephoax misschien opnieuw zou worden gerecycled als een nieuwe “pandemie” om angst aan te jagen en de “noodtoestand” voort te zetten waarin het hele land sinds 2020 verkeert en die geresulteerd heeft in miljarden dollars die aan Big Pharma zijn gegeven voor hun producten, hoofdzakelijk de COVID-19 “vaccins,” blijkt nu dat er plannen zijn om de “apenpokken” daadwerkelijk te gebruiken als de nieuwe “pandemie” om de doelstellingen van de Globalisten te bevorderen om nieuwe vaccins te maken en de bevolking te controleren, schrijft Brian Shilhavy.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft zojuist aangekondigd dat zij “een spoedvergadering bijeenroept over de alarmerende verspreiding van apenpokken over de hele wereld.” (Bron)

Hoe erg is deze nieuwe “uitbraak”, die nu de wereld bedreigt op een soortgelijke manier als hoe COVID de mensheid dreigde uit te roeien?

Het aantal gevallen van apenpokken in het VK is deze week verdubbeld – tot een “alarmerend” aantal van 20 gevallen. En het verspreidt zich nu in een alarmerend tempo naar de V.S., want naar verluidt is er nu één persoon in New York City positief op getest (blijkbaar vastgesteld door de PCR-test). (Bron)

Het schijnt dat wereldwijd deze “alarmerende verspreiding” van apenpokken op dit moment ver onder de 100 gevallen ligt, wat betekent dat het waarschijnlijk niet eens zou doorbreken in de top 1000 lijst van huidige besmettelijke ziekten die zich over de hele wereld voordoen.

Vanwaar dan de mediahype en de plotselinge aandacht van gezondheidsorganisaties van de overheid, zoals de WHO en de CDC?

De eerste aanwijzing dat dit een nieuwe “plandemie” is, is dat men ziet hoe Big Pharma is opgezet om ervan te profiteren, want ziektebestrijding is in de eerste plaats een marketingkans, en om de juiste angstfactor te creëren, moet men reclame maken voor een “nieuwe” en “dodelijke” ziekte om de geldstroom op gang te brengen via vergunningen voor noodgebruik.

  Nieuw-Zeeland premier Jacinda Ardern voert twee klassen van mensen in - gevaccineerden en ongevaccineerden

En aan dat eerste criterium om een “plandemie” aan te wijzen is deze week zeker voldaan, zoals Whitney Webb meldt:

Twee corrupte bedrijven bevonden zich nog maar een paar weken geleden op wankel financieel terrein. Nu de bezorgdheid over een wereldwijde uitbraak van apenpokken door zowel de media als mondiale gezondheidsorganisaties wordt gehypet, worden de beslommeringen – en de zonden – van deze twee bedrijven snel vergeten.

De laatste dagen is de bezorgdheid over een wereldwijde uitbraak van apenpokken, een milde ziekte die verwant is met pokken en waterpokken, in de media en door ministeries van Volksgezondheid over de hele wereld gehypet, wat zelfs een spoedvergadering bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft uitgelokt. Sommigen vrezen dat apenpokken de potentiële “volgende pandemie” zou kunnen zijn na COVID-19. Anderen vrezen dat de apenpokken zal worden gebruikt als het zoveelste excuus om een draconisch bioveiligheidsbeleid en wereldwijde machtsgrepen te bevorderen.

Hoe de situatie met de apenpokken ook afloopt, twee bedrijven zijn al bezig te profiteren. Naarmate de bezorgdheid over de apenpokken is toegenomen, zijn ook de aandelen van Emergent Biosolutions en SIGA Technologies gestegen. Beide bedrijven hebben in feite een monopolie op de Amerikaanse markt, en ook op andere markten, voor pokkenvaccins en -behandelingen. Hun voornaamste op pokken gerichte producten worden, handig, ook gebruikt om tegen apenpokken te beschermen of deze te behandelen. Als gevolg daarvan klommen de aandelen van Emergent Biosolutions donderdag 12%, terwijl die van SIGA 17,1% stegen.

Voor deze bedrijven is de vrees voor apenpokken een godsgeschenk, meer bepaald voor SIGA, dat een behandeling tegen pokken produceert, bekend onder de merknaam TPOXX. Het is het enige product van SIGA. Hoewel sommige media hebben opgemerkt dat de stijging van de waardering van SIGA Technologies samenviel met de recente bezorgdheid over de pokken, is er in wezen geen aandacht besteed aan het feit dat het bedrijf blijkbaar het enige stukje van het imperium van een machtige miljardair is dat momenteel niet aan het afbrokkelen is.

  Ivermectine gesmokkeld in chocoladereep redt leven van Britse Covid-patiënt

Die miljardair, “corporate raider” Ron Perelman, heeft diepe en controversiële banden met de Clinton familie en de Democratische partij, en ook verontrustende banden met Jeffery Epstein. Afgezien van zijn meerderheidsbelang in SIGA heeft Perelman de laatste tijd de krantenkoppen gehaald door veel van zijn bezittingen snel te liquideren in een wanhopige poging om aan geld te komen. (Volledig artikel)

Het tweede teken om naar uit te kijken, is of deze “nieuwe uitbraak” al van tevoren voorspeld is, en zelfs gesimuleerd is in een poging om te voorspellen hoe de uitbraak “ingedamd” kan worden, zoals dat bij COVID-19 al gebeurd was weken voordat de eerste vermeende gevallen zelfs maar opdoken, met de pandemie-simulatie die Event 201 heet.

Fictieve nieuwsuitzending in simulatie over een apenpokken-pandemie. Bron.

En dankzij enig speurwerk van Polly St. George is er inderdaad een simulatie van een “apenpokken” pandemie geweest in maart van 2021, georganiseerd door het Nuclear Threat Initiative met de Munich Security Conference om “een tafelbladoefening te houden over het verminderen van biologische dreigingen met grote gevolgen.” (Bron)

Hier is hun “Executive Summary“:

In maart 2021 heeft het Nuclear Threat Initiative (NTI) samen met de Munich Security Conference (MSC) een tafelbladoefening gehouden over het terugdringen van ernstige biologische bedreigingen. Tijdens de oefening, die virtueel werd gehouden, werden lacunes in de nationale en internationale bioveiligheids- en pandemiedraaiboeken onderzocht en werd nagegaan hoe de capaciteit om ernstige biologische dreigingen te voorkomen en erop te reageren, kan worden verbeterd. Onder de deelnemers bevonden zich 19 hoge leiders en deskundigen uit Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Europa met een gecombineerde ervaring van tientallen jaren in de volksgezondheid, de biotechnologie-industrie, internationale veiligheid en filantropie.

In het oefenscenario werd een dodelijke, wereldwijde pandemie geschetst waarbij een ongewone stam van het apenpokkenvirus betrokken was, die opdook in het fictieve land Brinia en zich in 18 maanden over de hele wereld verspreidde. Uiteindelijk bleek uit het oefenscenario dat de eerste uitbraak veroorzaakt was door een terroristische aanval met een ziekteverwekker die ontwikkeld was in een laboratorium met ontoereikende bioveiligheids- en -beveiligingsvoorschriften en een zwak toezicht. Aan het eind van de oefening had de fictieve pandemie wereldwijd geleid tot meer dan drie miljard ziektegevallen en 270 miljoen sterfgevallen.

  Duizenden Britten sterven meer dan gewoonlijk, maar het komt niet door Covid

In deze fictieve simulatie, die in maart 2021 werd uitgevoerd, zou de eerste uitbraak van deze “nieuwe” dodelijke stam van de apenpokken plaatsvinden in mei 2022, wat precies dezelfde maand is waarin de huidige nieuwscyclus over het huidige “alarmerende tempo” van apenpokken-“uitbraken” begon.

Veel van dezelfde spelers die betrokken waren bij Event 201 die de COVID-19 uitbraak voorspelden, waren ook betrokken bij deze simulatie, waaronder Bill Gates.

Maar dat is natuurlijk gewoon “toeval”, en als men iets anders suggereert, is men een gekke “samenzweringstheoreticus”.

Dat is tenminste wat degenen die dit narratief willen geloven zullen zeggen, terwijl zij in de rij staan om hun nieuwe vaccin tegen apenpokken, dat voor noodgevallen is goedgekeurd en met spoed op de markt gebracht wordt, te ontvangen (zodra zij miljoenen doses van het huidige vaccin dat reeds voor apenpokken is goedgekeurd verkocht hebben), en dat nu wordt voorbereid, nu de distributie van het COVID-19 vaccin begint af te nemen.

En waarom niet? Dit bedrijfsmodel werkte zo goed begin 2019 bij de voorbereiding van de nog te komen COVID-19 “pandemie”, waarom zouden ze het niet proberen te repliceren, aangezien het zo succesvol was?

Hier is het volledige verslag van Polly St. George.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Onthuld: Apenpokken blijkt “laboratoriumstam met onbekende kenmerken” te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVeiligheidsdeskundigen waarschuwen: Westerse wapens voor Oekraïne komen terecht bij criminelen en terroristen
Volgend artikelGedonder in Navostan – Polen eist van Noorwegen olie-inkomsten af te staan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Walgelijk gedonder de hele tijd, overal. De globalisten willen de terreur van de wereld dictator WHO er doordrukken, dus er moet weer een pandemie zijn. Tegelijkertijd stroomt het geld van de burger naar giro666. Het gedonder is haast niet meer verhuld. (Maar boeit dit de schapen die het nu ook met blote ogen dicht kunnen zien zelfs? ik vrees van niet, die draven toch wel weer naar de giftrog…)

  2. Ik ken een homostel, beiden gevaccineerd waarvan 1 partner een chronische ziekte heeft al sinds jaren. Vorig jaar kwam daar een zware complicatie bij, een plotselinge vergroting van de grote bloedvaten. Geen vaststelling van de oorzaak door het ziekenhuis maar ja je kunt je wel denken dat dit een bijwerking van het vaccin zou kunnen zijn. De andere partner wil niks horen over kritiek aan het vaccin (ook voor die tijd niet). Ik kan geen potje bij hem breken. Het heeft geen zin om ze voor te lichten. Nu komt daar het apen pokken fenomeen nog bovenop. Misschien worden ze nu wakker. Partner 2 had voor de vaccinatie al een stevig hart probleem. Het is de goden verzoeken met deze vaccinatie experimenten. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben met zulke voorbeelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in