Het aantal vrouwen dat in de Verenigde Staten hun ongeboren of pasgeboren kind verloren heeft na een Covid-19 vaccinatie is nu al meer dan 4.000, slechts in zestien maanden nadat voor de eerste Covid prik toestemming voor noodgebruik werd verleend. Maar ter vergelijking: sinds het jaar 1990, een periode van dertig jaar, hebben slechts 565 vrouwen hun ongeboren of pasgeboren kind verloren na een griepvaccinatie, schrijft Dailyexpose.uk.

Het aantal vrouwen dat hun baby verloren heeft ten gevolge van de Covid-prik ligt momenteel dus 16.633% hoger dan het aantal vrouwen dat hun baby verloren heeft ten gevolge van de griepprik. In werkelijkheid is dat aantal echter veel erger, omdat er over een periode van 30 jaar veel meer griepprikken tijdens de zwangerschap zijn toegediend.

Het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse regering is op 8 april 2021 voor het laatst bijgewerkt, en er zijn de afgelopen week nog eens 100+ gevallen bijgekomen waarbij een ongeboren kind is overleden nadat hun moeder een COVID-19 vaccin kreeg, waardoor het totaal aantal foetale sterfgevallen op 4.023 komt na COVID-19 vaccinatie in de afgelopen 16 maanden.

 

Bron
Om dat even in perspectief te zetten: er waren slechts 2.238 geregistreerde sterfgevallen van ongeboren baby’s in VAERS over de 30 jaar na toediening van alle andere door de FDA goedgekeurde vaccins samen (360 maanden) vóór de toelating voor noodgebruik van de COVID-19 vaccins in december 2020. (Bron)

Zoals u kunt zien in de bovenstaande grafieken die uit VAERS zijn gehaald, heeft het Pfizer COVID-19 vaccin meer foetale sterfgevallen veroorzaakt na te zijn ingespoten bij zwangere vrouwen en vrouwen in de vruchtbare leeftijd dan enig ander vaccin in de geschiedenis van de V.S., met 3.134, en dat is in slechts 16 maanden bereikt.

  "Je ziet je benen, maar je voelt ze niet staan of liggen" - Hardcore vaccinfanaat meldt bijwerkingen van BioNTech-Pfizer vaccinatie

In de voorgaande 30 jaar, voordat de COVID-19 vaccins een vergunning voor noodgebruik kregen, had het Gardasil vaccin van Merck, dat in 2006 door de FDA werd goedgekeurd, de meeste geregistreerde foetale sterfgevallen na inspuiting bij zwangere of vruchtbare vrouwen, met 563 geregistreerde foetale sterfgevallen over een periode van ongeveer 14 jaar.

Wat de vaccinklassen betreft, zijn er bij de jaarlijkse griepvaccins in de afgelopen 30 jaar 565 sterfgevallen van foetussen geregistreerd nadat zij bij zwangere en vruchtbare vrouwen waren ingespoten, tegenover de 4.023 sterfgevallen van foetussen die de afgelopen 16 maanden zijn geregistreerd nadat de experimentele COVID-19 vaccins bij zwangere en vruchtbare vrouwen waren ingespoten.

Grafiek gemaakt door TheExpose.uk

Dus alleen al door de griepprikken van de afgelopen 30 jaar (360 maanden) te vergelijken met de COVID-19 inentingen van de afgelopen 16 maanden, krijgen we een gemiddelde van 1,5 foetusdoden per maand na de griepprikken, en een gemiddelde van 251 foetusdoden per maand na de COVID-19 vaccins.

Dat is een toename van 16.633% van het aantal foetale sterfgevallen na de COVID-19 vaccins, vergeleken met de jaarlijkse griepvaccins.

Toch blijven de Centers for Disease Control en de Food & Drug Administration de COVID-19 vaccins aanbevelen voor zwangere vrouwen. In feite is de FDA van plan de COVID-19 vaccins te modelleren naar de griepvaccins, zodat zij elk jaar mensen kunnen blijven inspuiten met deze COVID-19 injecties. (Bron)


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandertVolg Frontnieuws op Telegram

  Ziekenhuis vraagt patiënten alleen langs te komen indien "absoluut noodzakelijk" - zit vol met "gevaccineerde Covid-patiënten"
Vorig artikelDe Vogelgriep hoax wordt weer gerecycleerd om angst te zaaien en meer winst te maken voor Big Pharma
Volgend artikelRussisch Zwarte Zee vloot vlaggenschip Moskva onderging munitie-explosie, schade en bemanning geëvacueerd  
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Kunnen jullie er de reken formule bijzetten ? wel zo handig
  Overigens is de doelstelling van de “PRIK” om de bevolking te verminderen,
  op korte termijn of lange termijn.
  Het is een moord programma, en de “CABAL” zal er alles aan doen om dat door te drukken.
  Verdeel, zaai angst en heers.
  Als de cabal de kans krijgt brengen ooknog andere ziektes op de markt, TBC – de Pest – Melaatsheid – gele koorts – noem maar op.
  Men deinst nergens voor terug

 2. Jammer dat geboortebeperking niet wat meer wordt gepropageerd. Geef mensen, die van kinderen krijgen afzien, een basisloon en een knappe jaarlijkse extra bonus. Laat degenen die door-fokken hun vervuilende producten zelf maar betalen. De wereld is overbevolkt en dan evengoed nog kinderen subsidiëren, ik begrijp het niet. Hier klaagt ook iedereen dat er teveel mensen zijn. Dat er geen woningen zijn. Dat de wereld vervuild raakt. Om dan vervolgens toch drie spruiten op de wereld te zetten. Gestoord.
  Geboortebeperking is de oplossing. Wie meewerkt moet beloond worden. Je zult zien hoe snel alle problemen zich oplossen.
  Dan hoef je al die mensen niet te vermoorden ook. Met je gifspuitjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in