Het apenpokkenvirus is in Nederland opgedoken. Minister Kuipers heeft het bestempeld als een groep A-ziekte en er worden vaccins ingezet. Groep A-ziekten zijn infectieziekten waarvoor de arts onmiddellijk aan de staat moet melden als de diagnose gesteld is. Maar zijn ze wel veilig? schrijft Freewestmedia.com.

Website Medicinfo schrijft het volgende over het apenpokkenvaccin:

“De ziekte kan voorkomen worden door contact met dieren zoals apen, eekhoorns en andere dieren te vermijden. De apenpokken-infectie kan gedeeltelijk worden voorkomen door vaccinatie. Het risico op complicaties door het vaccin is echter bijna even groot als het risico om de ziekte te krijgen. Een massaal vaccinatieprogramma tegen apenpokken is niet praktisch, omdat de ziekte zeldzaam is. Het pokkenvaccin biedt enige bescherming tegen apenpokken.”

Medicinfo is in 2000 opgericht door zorgverzekeraars en thuiszorgorganisatie Thebe. In meer dan 20 jaar is Medicinfo uitgegroeid tot een ontwikkelaar van persoonlijke zorg op afstand via digitale oplossingen.

Het medische team van Medicinfo bestaat uit verpleegkundigen en huisartsen die jarenlange ervaring hebben met digitale zorg. Het biedt verschillende hybride zorgdiensten ter ondersteuning van de eerstelijnszorg, zowel overdag als in samenwerking met de huisartsen.

Het virus is nu bij een tweede persoon in Nederland vastgesteld, meldde het medisch staatsorgaan RIVM. De WHO heeft besloten een spoedvergadering te houden vanwege de plotselinge wereldwijde uitbraak. Deskundigen zullen nagaan of er alarm moet worden geslagen.

De WHO zou een noodtoestand op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang kunnen afkondigen, waarbij zij zich de soevereiniteit van de naties toe-eigent om elke toekomstige uitbraak van een ziekte aan te pakken.

  WHO-functionarissen: Uitbraak van apenpokken verspreidt zich hoofdzakelijk via seksueel contact

De Nederlandse minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers heeft bevestigd dat vrijdag het eerste geval in Nederland is vastgesteld en dat er nu een paar gevallen zijn.

Voortaan moeten artsen en medewerkers van de gezondheidsdienst melden als zij bij iemand apenpokken constateren “om snel maatregelen te kunnen nemen”. Het virus kan “griepachtige verschijnselen” en huiduitslag veroorzaken.

“Apenpokken hebben in deze tijden van inflatie ook de A-status gekregen. Ik zeg bizar,” reageerde Maarten van den Berg. “Is waterpokken ook een A-ziekte? Doodt elk jaar een aantal kinderen. RSV ook een A-ziekte? Doodt elk jaar een aantal kinderen.”

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland TV Peter Vlemmix merkte op: “Wow. Apenpokken zijn zojuist door Kuipers in alle haast op de A-lijst gezet. “Er zijn geen algemene collectieve maatregelen te verwachten”. Ja, die kennen wij. Let wel, dit kan volgende week snel escaleren.”

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek verklaarde: “En hier hebben wij het perfecte excuus om overmorgen onze soevereiniteit af te staan aan de Wereldgezondheidsorganisatie. Lockdowns, verplichte inentingen en gezichtsmaskers in aantocht in 3, 2, 1…”

“Vanaf vandaag op de A-lijst. Ik hoop echt dat niemand meer in deze onzin trapt na het circus van de afgelopen twee jaar. Maar de gemiddelde Nederlander kennende, zullen die maskers binnenkort wel heel gewillig opgezet worden. Uitputtend. Hoop dat ik het mis heb,” zei journaliste Annelies Strikkers.

Het Artsen Collectief, waarbij meer dan 2600 artsen zijn aangesloten, wees op de aanbevelingen van het RIVM voor een ziekte van groep A: “Mogelijke wettelijke maatregelen: gedwongen opname in isolatie of thuisisolatie, gedwongen onderzoek, gedwongen quarantaine (inclusief medisch toezicht), verbod op beroepsuitoefening.”

  Apenpokken is een homoziekte die verspreid wordt door zaadvocht, niet louter door huidcontact, zo blijkt uit een studie

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Apenpokken – Waarheid tegenover angstporno (Nuttige info van Dr. Malone)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGedonder in Navostan – Polen eist van Noorwegen olie-inkomsten af te staan
Volgend artikelHet westen is in Oekraïne in zijn eigen val gelopen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Nou, dan hadden we toch weer gelijk… die spuiten moeten er in. Hoe dan ook. En denk maar niet dat het gifspuitje voor de apepok iets anders / beters is dan hetzelfde gifspuitje voor de covid. De bedoeling is om in ELK MENS die gifspuit te krijgen, elk jaar weer, update na update na update. De update is nu onmiddellijk nodig omdat veel mensen de booster niet meer willen. En daarna, met de WHO als werelddictator, krijgt men de gifspuit via het EU covid digitale ID.

  Of snappen we het nog steeds niet dat het gaat om die gifspuit, en dat die gifspuit de mens in moet, hoe dan ook, ten koste van alles? (En ja, het geld stroomt uiteraard naar giro666).

 2. Jezus, zijn er idioten die dit geloven?
  Kiemspelletje volgens Bill Gates
  A-status voor het virus? Natuurlijk, kan je
  weer heel snel het land dichtgooien. Wie stopt
  die idioten?

  • Niemand stopt ze, want Gates is overal de baas via die organisaties die hij opricht, bijv GAVI, WHO, MS, etc die allemaal geld binnenslepen met zijn verdienmodel. Hij heeft de stupide regeringen afgekocht en/of overtuigd van het gevaar van global warming voor de mensheid (zgn uitsterven) en hij zal de wereld redden met zijn spuiten. (Ondertussen gaat de space industrie hard door.)

 3. P.S. hoe overduidelijk kan het zijn? Gates heeft al gezegd dat hij enorme winst heeft gemaakt op die spuiten, hij is verder bezig met de zonsverduistering (nee, dat is niet voor de larie globalwarming), hij is al bezig met experimenteren voor heel veel geld voor die zonsverduistering met onder meer Harvard, en nu is MS ook bezig met de zgn ‘space-startups’. Heb je enig idee wat dat kost, al dat geoengineeren? Ik kan alleen maar raden, maar alleen die strepen in de lucht al, die kosten wat, in NL sinds 2011 zo’n beetje. Jouw pensioen verdampt boven je hoofd.

  Dus het verdienmodel van Gates is heel slim: Ziektes. Spuiten. Simulaties. etc. En zo sleept hij het geld binnen als grootste aandeelhouder, en de WHO (ook van Gates) gaat er voor zorgen dat de geldstroom blijft binnenstromen, totdat iedereen is kaal geplukt, maar tegen die tijd (2030) verwachten ze het dak van het huis er af gesloopt te hebben. Het overblijfsel mens is GMO geworden en weet niet beter. Gates et al zijn al jaren aan het rotzooien met het bewustzijn, en daar hebben ze nu een spuit voor (de covid spuit, en straks de apekoppen spuit, etc – het is gewoon dezelfde rommel die elke keer ingespoten wordt.)

  Snap je, ze hebben niks meer te doen, die jongens met het geld, behalve dan een beetje in ‘space’ rotzooien, en daar hebben ze wel heel veel geld voor nodig, en heel weinig mensen. Dus wat boeit het ze wie er over blijft. Tegelijkertijd spelden zie die Schwab mafketel wat verhaaltjes op de mouw, over hersenimplantaten, over human hybrid, hoe nuttig satellieten gaan worden, etc etc, en ondertussen wroeten ze gewoon lekker door met de ‘space’ experimenten. Space is het doel achter de schermen en daar is heel wat geoeengineering voor nodig als je het huis gaat slopen, met vreselijke gevolgen voor alles wat er leeft.

  Als je nu niet begint met het vastknopen van de touwtjes, dan gaat ook dit aan je voorbij. Maar mss boeit het je niet.

  • Jeff Bezos gaf reeds aan dat de aarde een natuurreservaat moet worden (voor de ultrarijken).
   De mensheid moet hiervoor naar Mars verhuizen, aldus zijn woorden.
   Is natuurlijk veel te kostbaar en niet haalbaar.
   Dus moet de mensheid via gifspuiten en overige zaken van de aardbol verdwijnen in het plan van die groep psychopaten.

   Maar op een uitgestorven aardbol zal de Natuur de overhand krijgen. Planten zullen gigantisch voortwoekeren, wilde dieren nemen fors toe…
   Er heerst daarbij een oorverdovende stilte op aarde.
   Voortplanting van de mensheid gebeurt dan nog slechts bij de geringe hoeveelheid slaven die in leven mochten blijven v.d globalisten.
   Kortom, levensenergie, kunst wetenschap etc. is dan verdwenen van de aarde.
   Mij lijkt het verschrikkelijk op zo’n uitgestorven aardbol te leven!!
   Maar hun oeverloze honger naar satanische macht heeft die groep zo knetter-knetter gek gemaakt waardoor mijn overtuiging is dat zij daardoor uiteindelijk zichzelf zullen uitroeien….. doordat zij de mensheid hebben uitgeroeid.

    • Wow… mooie vondst. Ja, heel griezelig. Mooie Moby muziek ook in het filmpje. Stel je voor dat de Aarde zo wordt.. stel je bijv Manhattan voor. Of NL.
     Deze oerverloze honger naar Satanische macht is ongelooflijk verslavend.. ze zullen nooit ophouden tot alles kapot is. En dan beseffen ze het niet eens. Bovendien, ook zij gaan op een dag dood, en er zijn al heel wat van die ouwe karkassen zoals Soros die op het punt staan van knappen.

     • Idd die karkassen zoals ook de satanist en gigantische oorlogsmisdadiger Henry Kissinger zullen binnenkort eeuwig in de hel branden, omdat dit de enige plek is waar zij werkelijk thuis horen!

      Maar intussen staat de volgende generatie satanisten reeds klaar, zoals o.a deze rechterhand van Klaus Schwab.

      https://vk.com/video516205560_456239457

   • Zeg dat wel hoor…. Maar ook dieren zullen uitsterven met die idiote plannen van Gates. Op Mars kan geen mens bestaan, en ook geen dier, dus dat Bezos idee is ook bogus. Op Aarde wordt het inderdaad supergriezelig.. al die lege gebouwen, lege wegen, lege steden. En geen zonlicht meer dankzij de kunstlaag van Gates. En wat die Bezos zegt, ik vraag me wel eens af of die Wim Carrette (Godgevlamste) mss wel eens gelijk kan hebben, en dat die globalisten iets weten dat wij (nog) niet weten – dat er namelijk ‘verderop’ nog een heel groot gebied is. Kennelijk wist Disney er van, en Werner von Braun ook. Er is iets gaande, wat ook met Antarctica te maken heeft. En er zijn gesprekken van die maanastronauten die lichtflitsen zagen op de ‘maan’. Het is wat lastig zoeken, maar hier is een link. In het document kun je op ‘crater’ cmdF doen en lezen wat ze zeggen. Ik weet dat het niet mogelijk is naar de maan te gaan, dus de vraag is, waar zijn die kerels geweest.

    https://historycollection.jsc.nasa.gov/JSCHistoryPortal/history/mission_trans/AS11_CM.PDF

 4. Toeval is dat het chimpansee adenovirus in de Cojona vaccins gebruikt is !!!!

  Ik proef iets met een marketingsmaakje van de brouwers van hun geschenk uit de hemel..

  Of bestaat toeval toch weer wel …… De ranzige vette van Ranst, Ab Doderhouse ,en de grijze graftak marion Doodmans zijn nu alweer hele dagen bezig met het ontkennen en wringen zichzelf in allerlei bochten om enig verband hiermee en alles wat hier naar verwijst naar de complot tunnel te verwijzen.

  Ook de FuckCheckers draaien weer overuren met leugen en bedrog ontkenningen !!!

  • Adenowattes? Virus, “wat is dat? Niemand ter wereld heeft ooit een “virus” kunnen isoleren en het bestaan ervan bewezen. Lazer op hoor met je adenovirus. Virussen zijn verzinsels, niks anders.

 5. Er zijn in Nederland miljoenen mensen gevaccineerd met het mRNA COVID vaccin.
  Op dit moment is het nog volstrekt ONDUIDELIJK WAT DIT VACCIN OP LANGERE TERMIJN IN HET LICHAAM DOET. ( BIJWERKINGEN LANGERE TERMIJN ZIJN VOLKOMEN ONBEKEND)

  Een veel voorkomende en bekende complicatie is dat het NATUURLIJKE IMMUUNSYSTEEM is verzwakt of foutief werkt ( plotselinge kankers en vele andere onverklaarbare ziekten treden snel en dodelijk op) dat wil zeggen : het immuunsysteem is gecompromitteerd.

  Dat betekend dat het NATUURLIJKE IMMUUNSYSTEEM niet meer, of niet meer naar behoren werkt.
  DIT WORDT NOG STEEDS NIET ONDERZOCHT IN NEDERLAND TERWIJL ER TOCH EEN FLINKE “ OVERSTERFTE” IS. …….. WAAR BLIJFT HET ONDERZOEK HIERNAAR❓WAAROM NOG STEEDS GEEN WEDERHOOR…❓

  En dan nu mensen gaan vaccineren met een pokken vaccin, dit is vragen om grote ongelukken.
  Mensen pas op❗️Dit kan gevaarlijk zijn.❗️
  Wat is hier aan de hand❓
  Eerst COVID en Nu weer pokken❓

  • De gifspuiten zijn allang onderzocht, genoeg over te vinden op internet. Maar de MSM zal hier nooit iets negatiefs over melden want ook zij zitten in de broekzak van de psychopathische ” elite .”
   Wetenschappers en artsen die publiekelijk melden hoe gevaarlijk de gifspuiten zijn, worden monddood gemaakt en/of ontslagen.
   Wereldwijde depopulatie is immers het enige doel van de massale vaccinaties…

   • Van de vaccins is inmiddels wel bekent wat erin zit.
    Het Spike eiwit is giftig, het mRNA kan je genoom (erfelijke eigenschappen) veranderen, en de vet/ nano partikeltjes kunnen zich in organen vast zetten en bloedstolling en ander nare dingen veroorzaken.
    Kortom het vaccin is onvoldoende getest en verkeerd nog steeds in het expirimentele stadium. De vergunningen zijn dan ook nog voorlopig en in de Pfizer papers is te lezen dat het waarschijnlijk in deze vorm NIET OP DE EUROPESE MARKT ZAL WORDEN TOEGELATEN. ❗️

    Maar de bijwerkingen van de mRNA vaccins zijn zo divers dat men daar nog weinig vanaf weet. Er overlijden nu mensen aan de meest uiteenlopende oorzaken maar wel veroorzaakt door de prik.
    Het begint nu duidelijk te worden dat het immuunsysteem aangetast ( genetisch veranderd/ een Zweeds onderzoek) is en dat het vaccin een vorm van AIDS veroorzaakt.
    Vaccinatie AIDS genoemd in andere landen.
    Maar AIDS kan zich als ziekte ook op zeer diverse manieren manifesteren.
    Ook een zeer snel en dodelijk verlopende kanker komt veel als complicatie voor.
    MAAR DE OVERHEID ONDERZOEK EVENTUELE BIJWERKINGEN NIET…. DIT IS ZEER LAAKBAAR. ‼️ Pieter Omtzicht heeft hier al een tijd geleden om gevraagd maar men doet het niet. Schelden helpt niet maar wel correct bespreekbaar maken, en wijzen op nalatigheid. Schrijf jou politieke partij een brief en vraag erom. En blijf schrijven. !

    Als je nu het COVID vaccin hebt genomen, en je zou nu met het pokken virus gevaccineerd worden ( wat in het verleden erg agressief was, daarom is men gestopt met het vaccineren tegen pokken het gaf te veel complicaties) ( toen was men nog fatsoenlijk en stopte bij veel complicaties…..)
    En je hebt nu door het vaccin een gecomprimeerd immuunsysteem en er komt een agressief pokken vaccin bovenop dan is te verwachten dat het NIET GOED AFLOOPT. dan is het gevaar van overlijden ZEER GROOT.

    De tijd zal het ons leren.

  • De gifspuit werkt precies zoals hij moet. En (hahahahah!) ‘graftak Doodmans’ et al willen natuurlijk niet dat de schapen wakker worden. Anders krijgen ze straks hun bonus niet. Denk je nou echt dat dit griezelige onmens er belang bij heeft haar medemensen op de hoogte te stellen…Ik vraag me af wat die bonus was en is. Het moet toch een forse beloning zijn als je het over je hart kan halen zoveel mensen kapot te zien gaan.

 6. Heb in mijn omgeving nu dat er mensen plotseling onwel worden en met een eenzijdig ongeluk overlijden. Ze zijn tussen de 27 en 48 jaar oud. Kan er al 4 noemen in 2 weken tijd.
  De uitvaarten van deze mensen konden niet gepland worden en moest ver van hun woonplaats worden geregeld omdat het overal overvol was. Ik herhaal: Het is overal OVERVOL.

  • Overvolle uitvaartcentra’s is al maanden aan de gang. Ik ken iemand die eind februari 2022 stierf en pas omstreeks 3 weken later gecremeerd kon worden omdat er toen pas een plek vrij was….

 7. Kom maar op met die pokken. Iemand die ze heeft? Covid mag ook. Ik daag je uit om anderen op camera te “besmetten”. Ik doe vrijwillig mee. 7 dagen 24 uur als Big Brother in een huis. Een paar zogenaamd “zieken” en een zootje gewoon gezonde niet ingespoten mensen in normale goede conditie. Ik daag de artsjes en wetenschappertjes uit. Besmettelijke ziekten hahahahahahahaha, sukkels.

  • Het verhaal over virussen is dat je er alleen ziek van kan worden als ze geinjecteerd zijn. De vraag dus wat is er allemaal geinjecteerd met die Covid vaccins.

 8. Totdat duidelijk is of dit “Apenpokkenvirus” gewoon uit Afrika is komen overwaaien of uit een Oekraïens biowapen lab “ontsnapt” is kunnen we beter voorzichtig zijn met bepalen hoe gevaarlijk het is.
  In dat laatste geval kon dat virus namelijk wel eens aardig verbouwd zijn, wat dan eerdere ervaringen aangaande dodelijkheid en besmettingsgevaar van generlei waarde maakt.

 9. Dus de mega sterfte op komst van de ingespotende mensen moet gecamoufleerd worden met dit nieuwe virus die we altijd griep noemden.

 10. De grootste apen zitten in de regering van Rutte want dat zijn allemaal konten neukers en in Hilversum die houden van nep nieuws en kleine kinderen.
  De schaapjes krijgen het weer druk de derde booster halen nu de apenspuit en wie weet nog wat de schaapjes allemaal te wachten staat en over een jaar komt de aap uit de mouw dan zien jullie wederom hoe jullie door Rutte zijn genaait

 11. Hoe zit het nu met die rechtbanken om die stouterikken te veroordelen? Waarom wordt daar hier nooit wat over gezegd? Ik dacht dat men er echt mee bezig was? Tot op heden nog niks van te merken.

 12. De gezondheids zorg in Nederland is aan het kantelen………. En niet ten goede…..
  Artsen hadden altijd de “ vrijheid en vanwege hun opleiding de bevoegdheid” om een therapie te kiezen die ze na de diagnose nodig vonden.
  Sinds de zorgverzekeraars zich zijn gaan bemoeien met de vergoedingsregeling zijn de “ protocollen “ ontstaan.
  Heb je een aandoening die niet zo duidelijk te definiëren is dan val je buiten het protocol en word je met een kluitje in het riet gestuurd m.a.w. Naar huis gestuurd met de boodschap “ onbekend , niets aan te doen, of afwachten “
  Met de huidige globalisering MOETEN ARTSEN VERPLICHT ZO LIJKT HET WEL. De protocollen van de WHO uit gaan voeren, en dan krijg je totaal geen “ medische behandeling “ meer maar een voorschrift van de WHO. ( wat een niet gekozen corrupte bende is. Gesponsord door lieden die de eugenetica aanhangen, en geld willen verdienen aan medicamenten en vaccins die verplicht moeten worden gesteld. ….) EN DE ARTSEN WORDEN EEN “ DOORGEEFLUIK “ VAN DE REGELS DIE DE WHO DICTEERT.
  WAT EEN IDIOTE WERELD…..

  Nu het apenpokken virus: in de afgelopen tijd zijn miljoenen mensen gevaccineerd met een totaal onbekend ( nieuwe) EXPIRIMENTEEL en niet goed getest mRNA vaccin, wat niet of onvoldoende blijkt te werken en bovendien zeer gevaarlijk is voor het NATUURLIJKE IMMUUNSYSTEEM.
  Het laatste ( het immuunsysteem) is gecompromitteerd door het mRNA.
  Op termijn……. Komende winter?????? Als virussen ons weer in grote getallen belagen???? zal blijken dat een betrekkelijk onschuldig virusje desastreus kan zijn voor de gevaccineerde.
  Omdat het immuunsysteem geheel of gedeeltelijk buiten werking is gesteld door het vaccin.
  Dus gevaccineerden WEES VOORZICHTIG KOMENDE WINTER….. MIJD VERKOUDHEDEN EN ZIEK MENSEN….

  Nu wil men mensen die risico lopen op het apen pokken virus, vaccineren met het “ oude “ pokken virus. Dit is destijds uit de handel gehaald omdat het zo vele en gevaarlijke complicaties gaf. Maar goed er is nog voorraad dus prikken……
  Dit gaat men nu inspuiten bij mensen met een gecompromitteerde immuunsysteem, DIT IS VRAGEN OM ONGELUKKEN.
  Dit lijkt wel euthanasie…. Alleen wordt het niet zo genoemd…….

  IS DIT ONZE GEZONDHEIDS ZORG❓❓❓❓Wanneer staan de echte artsen op❓Enkelen ja, zij zijn dapper en moedig maar waar zijn de anderen ❓❓❓❓
  Julie mooie beroep wordt overgenomen door een stelletje “ wereld verbeteraars van de WHO”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in