De uitbraak van apenpokken die momenteel in landen over de hele wereld de kop opsteekt, blijkt afkomstig te zijn van een “laboratoriumstam”, zo heeft een bron bij de European Centers For Disease Control naar verluidt onthuld.

Onafhankelijk onderzoeker Dr. Benjamin Braddock beweerde op Twitter dat een niet met name genoemde bron bij het ECDC hem vertelde dat uit een voorlopige analyse van de apenpokken bleek dat het virus uit een lab kwam en mogelijk verband houdt met het biologisch onderzoek van de V.S. in Oekraïne, bericht Infowars.com.

“De bron van het ECDC vertelt mij dat uit de voorlopige analyse van de apenpokken blijkt dat het om “een derde labstam met onbekende kenmerken” gaat en dat er gekletst wordt dat dit op de een of andere manier verband houdt met de aanklachten van Moskou tegen de biologische activiteiten van de V.S. in Oekraïne,” twitterde Braddock zaterdag.

Bovendien heeft een Russisch-Chinese gezamenlijke task force een onderzoek ingesteld naar “waar het vandaan komt; of het aantoonbaar is in onderzoek dat de VS in Oekraïne, Georgië hebben verricht; of er een verband is met biologisch onderzoek dat de VS in Oekraïne naar pokken hebben verricht,” voegde hij eraan toe.

Met het oog op de toenemende gevallen van apenpokken in de VS en Europa beweert de ECDC-bron dat het agentschap van plan is pokkenvaccins (Imvanex) van het biotechbedrijf Bavarian Nordic te kopen, ook al zijn die niet getest op deze specifieke stam van de apenpokken.

  Westerse fantasieën over Oekraïens succes houden aan

“Het ECDC richt zich nu vooral op het opkopen van zoveel mogelijk BN-vaccins. “Ze kopen al voordat ze weten of het wel werkzaam is tegen deze stam van de apenpokken. Het zou me niet verbazen als ze het testen van de werkzaamheid ervan helemaal overslaan,” twitterde Braddock.

Kort na de Russische inval in Oekraïne waarschuwde de Wereldgezondheidsorganisatie de Oekraïense autoriteiten om alle risicovolle ziekteverwekkers die in biolabs werden onderzocht, te vernietigen om te voorkomen dat ze “in het publiek terecht zouden komen”.

De Russische parlementaire commissie voor onderzoek van Amerikaanse biologische laboratoria in Oekraïne beschuldigde de VS er vrijdag van illegaal onderzoek te doen naar pokken en ebola in clandestiene biolabs in Oekraïne.

“Vandaag hebben wij een analyse gepresenteerd van welke ziekteverwekkers de VS in Oekraïne bijzonder geïnteresseerd waren,” vertelde Irina Jarovaja, mede-voorzitter van de commissie, vrijdag aan verslaggevers. “Naast de ziekteverwekkers die territoriaal gebonden zijn aan Oekraïne, onderzochten [de laboratoria] virussen en ziekteverwekkers die endemisch zeer ver van Oekraïne verwijderd zijn, zoals ebola en pokken.”

Vóór deze recente uitbraak waren gevallen van apenpokken alleen gedocumenteerd in Centraal- en West-Afrikaanse landen, waardoor deskundigen verbijsterd zijn over de gevallen van apenpokken die de laatste weken snel opduiken in Noord-Amerika en Europa.

  Zelensky heeft het begin van het Oekraïense tegenoffensief aangekondigd: "De beslissingen zijn genomen - we hebben de datum goedgekeurd"

“Ik ben er stomverbaasd over. Elke dag word ik wakker en er zijn meer landen geïnfecteerd,” zei Oyewale Tomori, een viroloog die vroeger aan het hoofd stond van de Nigeriaanse Academie van Wetenschappen en die in verschillende adviesraden van de WHO zit.

“Dit is niet het soort verspreiding dat we in West-Afrika hebben gezien, dus er kan iets nieuws aan de hand zijn in het Westen,” zei hij.

Vreemd genoeg heeft de U.S. Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) onlangs 13 miljoen doses Jynneo pokken/appenpokken vaccin van Bavarian Nordic gekocht, maar de Health and Human Services (HHS) heeft een verklaring vrijgegeven waarin staat dat de grote bestelling niets te maken heeft met de aan de gang zijnde uitbraak van apenpokken.

“De meest recente BARDA-aankoop van pokkenvaccin maakte deel uit van een standaard en voortdurende paraatheidsinspanningen en hield geen verband met specifieke gebeurtenissen,” vertelde een HHS-woordvoerder vrijdag aan Axios.

“BARDA heeft met de industrie samengewerkt om vaccins en behandelingen te ontwikkelen en aan te kopen voor een mogelijke noodsituatie met pokken, waarvan sommige ook gebruikt kunnen worden om op apenpokken  te reageren,” voegde de woordvoerder eraan toe.

Opvallend is dat er in de VS sinds het virus in 1980 is uitgeroeid geen natuurlijk voorkomende gevallen van pokken zijn geweest.

Waarom zou de regering van de VS zich genoodzaakt voelen om een lading pokken/apenpokken-vaccins te kopen, vooral juist nu?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

  De goede Duitsers blazen rook

Lees meer over:

Vorig artikelOperatie Z – Rusland heeft geen domme bommen, ze zijn allemaal naar school gegaan
Volgend artikelWHO waarschuwt voor de Europese Pride parades – Apenpokkenverspreiders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ik geloof er geen snars van. Allemaal bangmakerij om voor elkaar te krijgen dat er weer lockdowns komen, mondkapjes, testen en prikken.
  Dat is de bedoeling.
  We moeten geweld gebruiken om het te stoppen.
  De regering heeft al geweld gebruikt.

 2. Ieder die snotneus heeft of beetje keelpijn loopt in paniek voor die valse PCR-test.
  Ieder die wat rode vlekjes of pukkels heeft denkt nu dat hij de Apenpokken heeft…
  De kans is heel groot dat ze al die rommel in hun labo’s zelf maken.
  Rusland moet nu alle sporen wissen in Oekraïne?
  Of die pokken echt is zullen we snel weten want dat kunnen we tenminste zelf goed zien…
  En als het waar is dan hebben ze het 100% zelf gemaakt want daar gaan ze geen twee minuten over nadenken. Kan ook dat de revaccineerden nu zelf soort pokken aanmaken…
  Enfin, ze gunnen ons duidelijk geen leuke vakantie en heel die circus gaan we weer eens op onze neus krijgen. Die gasten zijn echt gestoord!

 3. misschien moeten ze eens op een normale manier iets aan het overschot mensen doen bijvoorbeeld voor behoedsmiddelen dan hoeft al dit leed niet idioten

 4. Dus als ik het goed begrepen heb…. worden er nu racistische ziekteverwekkers gekweekt, waardoor homo’s dit jaar binnen moeten blijven?

 5. Apenpokkenvirus gevonden in persoon op exact dezelfde datum als in de drill event voor het Apenpokkenvirus. Waar ook Nederland en de WHO aan mee deden. Net als event 201 voor Covid. Iemand claimde dat in de Covidvacs een Chimpansee Adenovirus gebruikt is. Dat zou net als het vroege Polilovacs zijn waarin CV 40 later kanker veroorzaakte in veel mensen. Was zelfs op de CDC site, totdat de alternatieve media het viraal liet gaan, waarna de CDC het snel verwijderde van de site, maar iemand zijn Screenshot nog kon laten zien. HIV virus ook waarschijnlijk verspreid door een vaccin wat specifiek aan US homos gegeven werd. Net als de Spaanse griep veroorzaakt werd door vacs aan US militairen in de USA gegeven. Nu dus opnieuw de homobeweging als superspreader. Veel fantasie hebben ze niet. Maar wel zonde van mijn tijd dit proberen up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

  • Mooie samenvatting. Ik heb een mooie samenvatting van de reiniging die nodig is van zulk mRNA preparaten https://youtu.be/Ns1k1CcuKH8 van Prof Stefan Hockerts, hij is werkzaam in de immunologie en toxicologie en in de vaccins (vrijgave). Als ik het goed heb is hij als criticus naar Zwitserland gevlucht. (Noodarts Paul Brandenburg die werkzaam is in Duitsland en veel kritiek heeft op de huidige minister van gezondheid is gearresteerd in zijn huis – inval door de politie). Dit zijn toestanden zoals in de periode 1939 in Duitsland en men slaapt rustig verder. Ondergronds wordt veel informatie verzameld maar een echte vuist maken tegenover de zittende regering werkt nog niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in