Het nieuwe Coronavirus-vaccin van de farmaceutische gigant Pfizer bevat gevaarlijke nanodeeltjes en kan bij toediening tot de dood leiden. Is de regering op de hoogte van deze gevaren voor de bevolking?

Je ziet de berichten overal op het nieuws: het nieuwe Coronavirus-vaccin van Pfizer moet worden opgeslagen bij -70°C (-94°F), wat veel kouder is dan de Noordpool. Als het niet bij deze temperatuur wordt opgeslagen, beginnen de ingrediënten ervan te ontbinden en kan het niet werken, schrijft auteur Anna Maria August op Anonymousnews.

Momenteel beweert Pfizer zonder bewijs dat zijn vaccin “90% effectief” is. Maar deze bewering is weinig meer dan bedrijfspropaganda gericht op het opdrijven van de aandelenkoersen door middel van valse voorspellingen. Maar waarom moeten deze vaccins überhaupt bij -70°C worden bewaard? Het antwoord, zo blijkt, is dat ze potentieel gevaarlijke bestanddelen bevatten die nog nooit eerder in vaccins zijn gebruikt.

Pfizer-vaccin bevat nanodeeltjes

Zoals de Children’s Health Defense al zei in een artikel dat op 6 augustus werd gepubliceerd, zijn “mRNA-vaccins getest in klinische proeven met Covid-19, inclusief het Moderna-vaccin, gebaseerd op een op nanodeeltjes gebaseerd draagsysteem dat een synthetische chemische stof bevat die polyethyleenglycol (PEG) wordt genoemd”.

CHD legt verder uit:

Het gebruik van PEG’s in geneesmiddelen en vaccins wordt steeds controversiëler vanwege de goed gedocumenteerde incidentie van ongewenste PEG-gerelateerde immuunreacties, waaronder levensbedreigende anafylaxie. Ongeveer zeven van de tien Amerikanen zijn mogelijk al gesensibiliseerd voor PEG, wat kan leiden tot een verminderde werkzaamheid van het vaccin en een toename van de schadelijke bijwerkingen.

Als een PEG-bevattend mRNA-vaccin voor Covid-19 wordt goedgekeurd door de FDA, zal de toename van de blootstelling aan PEG ongekend en mogelijk catastrofaal zijn. Uit recente documenten en publicaties blijkt dat het bedrijf zich terdege bewust is van de veiligheidsrisico’s die gepaard gaan met PEG en andere aspecten van de mRNA-technologie, maar dat het zich meer bekommert om het eindresultaat.

  Farmaceutische lobby bereidt reeds volgende mRNA vaccinatiecampagne voor

Lipide nanodeeltjes

Lipide nanodeeltjes veroorzaken hyper-inflammatoire reacties in het lichaam, wat leidt tot ernstige reacties, ziekenhuisopname en mogelijk de dood. Waarom worden LNP’s (lipidenanodeeltjes) in deze vaccins gebruikt?

Zoals KHK verder uitlegt:

LNPs “inkapselen de mRNA constructen om hen te beschermen tegen afbraak en cellulaire opname te bevorderen” en bovendien het immuunsysteem te stimuleren (een eigenschap die door vaccinwetenschappers als “inherente adjuvante eigenschappen” van LNPs wordt aangeduid). Met andere woorden, LNP’s zijn adjuvans, d.w.z. ze zijn ontworpen om hyperinflammatoire reacties in de mens op te wekken na de injectie.

Dit wordt gedaan in een poging om de productie van antilichamen te induceren, die de vaccinfabrikant in staat stellen om een hoge “effectiviteit” te bereiken, zelfs als deze adjuvans zeer ernstige bijwerkingen veroorzaken. Volgens recente vaccinatieproeven van Moderna ondervond 100% van de menselijke vrijwilligers in de proefgroep voor hoge doses vaccins bijwerkingen.

De Britse regering bereidt zich voor op een vaccinatie dood-golf.

De bijwerkingen veroorzaakt door mRNA Coronavirus-vaccins zijn zo wijdverspreid dat de Britse regering onlangs heeft toegegeven dat zij een enorme golf van “neveneffecten” / bijwerkingen van het Coronavirusvaccin verwacht.

De Britse regering heeft een offerte en een aankondiging van de gunning van een opdracht gepubliceerd en is op zoek naar een systeem van kunstmatige intelligentie (AI) dat de verwachte vloed van kwetsuren en bijwerkingen van het Covid-19-vaccin kan opvangen.

Britse regering biedt gunningscontract aan voor AI-systeem dat de verwachte vloed van Covid-19 vaccinatie slachtoffers kan verwerken 

Dit aanbod in de woorden van de regering:

De MHRA zoekt dringend naar een Artificial Intelligence (AI) software tool om het verwachte hoge volume van Covid-19 vaccin Adverse Drug Reaction [ADR’s, schadelijke en onbedoelde reacties op geneesmiddelen, red.] te verwerken en ervoor te zorgen dat er geen details uit de reactie tekst van de ADR’s worden gemist.

Met andere woorden, ze weten al dat deze vaccins een aantal mensen zullen doden.

  Nederlandse boeren brengen tank naar mestprotest; agenten schieten op tractor - VIDEO'S UPDATE!

David Knight presenteert een Britse informant in zijn videorapportage van eergisteren die onthult dat Coronavirus-vaccins een 97% steriliteitspercentage hebben bij vrouwen die het vaccin nemen. Dit is wat er gebeurt wanneer men je proteïnesynthese overlaat aan kwaadaardige bedrijven die een wereldwijde ontvolkingsagenda nastreven:

Doden door Coronavirus-vaccins worden gecategoriseerd als Covid-19-sterfgevallen om de zwendel te laten voortduren. Het belangrijkste is dat het medisch establishment al deze sterfgevallen zal categoriseren als “Covid-19 sterfgevallen” wanneer mensen sterven aan Coronavirus-vaccins om te beweren dat de pandemie erger wordt.

Dit zal een geheel nieuwe cyclus van sterfgevallen, mediahysterie en een verplicht vaccinatiebeleid veroorzaken. Deze zullen op hun beurt nog meer mensen doden en in dezelfde feedbacklus terechtkomen die ertoe zal leiden dat nog meer mensen worden gevaccineerd en gedood. Uiteindelijk zullen de vaccins zelf waarschijnlijk meer mensen doden dan het Coronavirus.

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebracht

Vorig artikelHet Zweedse statelijke Agentschap voor Volksgezondheid erkent: overhaast ontwikkelde Coronavacin kan rampzalige neveneffecten hebben
Volgend artikelMerkel’s Duitsland: Het plaatsen van kruizen voor slachtoffers van moslimgeweld is strafbaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Natúúrlijk is de “regering” op de hoogte van het gevaar van dit vaccin, waarom denkt u dat ze dit vaccin z.s.m. willen laten inspuiten bij ouderen , chronisch zieken en mensen in verpleeghuizen ?

  • Opmerkelijk idd, die hebben toch al niet zo lang meer te leven dus dan worden de lange termijn effecten ook nooit duidelijk. En proefpersonen zijn doorgaans gezonde mensen, het is dus totaal onduidelijk wat dit vaccin zal doen met minder gezonde en oudere mensen.
   Afgelopen vrijdag zat H de Jonge bij op1 dus dat was een mooie kans om hem eens een paar kritische vragen te stellen, maar zoals je al kon verwachten kwamen die vragen niet, dat is misschien ook niet verwonderlijk met een talkshowhost als Paul de Leeuw.

 2. In verschillende media word al een tijdje beweert dat dit vaccin veilig is, ook door onze minister. Maar er is nog geen een onafhankelijke organisatie die dit vaccin heeft kunnen controleren, de stelling dat het veilig is komt rechtstreeks van de fabrikanten. De slager die z’n eigen vlees keurt dus. De bewering van de media dat dit vaccin veilig is, is dan ook naar mijn idee vrij voorbarig oftewel complete onzin.

  • Incorrect, het hele proces is van dichtbij opgevolgd door de onafhankelijke DMC en EMA en FDA. Als je de werking van een klinische studie kent dan weet je dat de firma die het product ontwikkeld zelf blind is voor de resultaten zolang de studie loopt. De enige die weten wie placebo of IP kreeg en de gegevens analyseert is het onafhankelijke DMC. Zij beslissen over pauzes in de studie, stopzetten of verdergaan en uiteindelijk of er een submissie van de gegevens mag gebeuren naar FDA en EMA van de studie resultaten. Dit artikel is compleet fake. Er staat niets van waarheid in.

  • heb nog geen enkele Europese minister een publieke inenting zien krijgen . Ze laten het aan oudjes , als die dood gaan dan is het van ouderdom

 3. Waar zijn de bronverwijzingen die de claims op deze blog ondersteunen?

  Nu lijkt het op hetzelfde als wat de overheid doet, veel zeggen en weinig feitelijk onderbouwen!

  • Hoeveel bronverwijzingen had u gehad willen hebben?
   Nu lijkt het inderdaad op hetzelfde als wat de overheid doet; een hoop gejank, enzovoorts.

 4. @Hugo de Jonge (Niet dat deze vraag hem bereiken zal overigens…)
  Hoeveel proefpersonen zijn er, na het ontvangen van (een) vaccin, blootgesteld aan het actieve @covid19 virus? En waar zijn dan de (gepubliceerde) onderzoeks gegevens???

 5. The Pfizer-BioNTech COVID19 Vaccine Ingredients – Nanoparticles

  https://dailymed.nlm.nih.gov/dailymed/fda/fdaDrugXsl.cfm?setid=908ecbe7-2f1b-42dd-94bf-f917ec3c5af8&

  Free nanoparticles are formed through either the breaking down of larger particles or by controlled assembly processes. At present it is not clear just how significantly human exposure to these engineered nanoparticles has increased, be it in the workplace, or through the use of nanotechnology-based products.
  Nanorobotics is an emerging technology field creating machines or robots whose components are at or near the scale of a nanometer.

  WHEN THE MASSES UNDERSTAND THEY ARE GOING TO BE INJECTED WITH NANO TECHNOLOGY, THEY WILL RISE UP, ROLL UP THEIR SLEEVES AND SAY “OK, THANKS FOR THAT!!!”. For a virus that 99.8% of peoples immune systems survive on its own. How did we get so lost?’

  Bron: https://www.brighteon.com/3a75ac90-a653-4f78-9c60-91435d3892b8

 6. Ik ben Jantinus Bergsma bezit 7 Patenten/Octrooien, waaronder divers Anti virus om deze volkomen te kunnen verwijderen. Ik heb in1994 een Nummer aan gevraagd voor mijn uit vindingen, maar ben afgewezen door Van Den Hoek KLiniek Kanker spezialist en deze zijden als Bergsma met deze medicijnen op de markt komt staan de helft van de Zieken huizen leeg en dan ontstaat er een nog grotere werkloosheid. Ik haal de Kanker er in [1] een uur volledig uit, met een Laser! Alle documenten zijn in mijn bezit ter inzage, ze zijn al vanaf1066/1967 op documenten gezet en bij diverse Notarissen ondergebracht en op 23 September heb ik alle mijn documenten opnieuw weer, bij andere Notarissen voor 30 jaar weer vast gelegd. Mijn E-mail is reeds bij u bekend, hier onder aan deze brief. De Hartelijke Groeten van Jantinus en http://www.jozefvannederland.nl

 7. Met verbazing en toenemende ergernis van deze ‘informatie’ van frontnieuws kennis genomen. Het artikel staat vol met halve waarheden of zelfs aperte leugens. Ga eerst eens lezen wat de Nederlandse Gezondheidsraad hierover heeft geadviseerd. Je niet lztenvaccineren, betekent dat je en vijand van je medemens bent en een potentiële moordenaar.

 8. Jantinis Bergsma: In 2001 is de website van Jantinus Bergsma opgericht, om zo het Woord te verspreiden via muziek. Daarom wens ik jullie ook allemaal de zegen van onze Heer en Heiland Jezus Christus toe.
  dus: NIETvaccieren brengt je sneller bij de Heer!

 9. @Bezorgde burger april 22, 2021 at 11:00
  Waarom bent u zo bang? U bent toch gevaccineerd. Volledig beschermt en immuun.
  Laat mensen zelf beslissen of ze dat vaccin willen laten inspuiten.
  Dat zijn GEEN moordenaars, hoe durft u.
  En mocht blijken dat ze dood gaan aan corona is dat hun eigen beslissing.

 10. Bovenstaand artikel van 23nov2020
  Commentaar 04-08-2022

  Ja mensen sterven aan het dood-spuiterke…….uiteindelijk, de een snel, de ander zal het een paar jaar duren, maar de geboosterde dood-spuiterkes, versnellen hun dood.

  Ze hebben het lef gehad om de corona onzin;
  –De pandemie van de ongevaccineerden durven te noemen…..–
  Het zou slapstick kunnen zijn als niet zoveel mensen hier ziek van werden en dood gingen.
  Dit is wat tot nu toe is gebeurd:
  Dit is allemaal gedaan om de 2 weken curve omlaag te krijgen;
  lockdown
  Avondklok
  masker
  uitsluiten van niet gevaccineerden op alles.
  Doden van ouderen in tehuizen
  Ouderen tehuizen gevangenissen van maken
  Distancing, afstand houden, niet knuffelen, handen geven, familie bijeenkomsten, feestdagen.
  Idiote beperkingen op het werk
  Aftapen van wc, pissoirs en stoelen(distancing), werk , ziekhuizen, treinen….
  NS masker terreur
  Demonstraties bij de vleet, incl baton meppen de politie met de NIET bestaande romeos(undercover politie relschoppers), politie Paarden indoctrinatie, water kannonen terreur ook als je niet demonstreert, politie honden commando’s krijgen om jouw aan te vallen.
  Dreigement van minister de jonge, dat hij weet waar de niet gevaccineerden wonen, desnoods komen we langs, huis voor huis, arm voor arm.(hij praat hier over gedwongen vaccinatie)
  Veel gecontroleerde oppositie clubjes(angstaanjagers met alles en nog wat, virus promotors)
  Virussen zijn never ever ooit geïsoleerd, dus iedereen die dat nog promoot is onderdeel van het probleem.
  Sporters die nu al 2 jaar letterlijk dood neervallen
  Mensen nog steeds vrijwillig boosters gaan halen, EN HUN HUISWERK NIET DOEN, maar als het fout gaat het filmen en online zetten en beginnen te jammeren, nu willen ze ook nog gecompenseerd worden voor hun eigen stommigheid.
  De jacht op de niet gevaccineerden nog steeds niet gesloten is…….
  Gevaccineerden die de NIET-gevaccineerden ziek kunnen maken met shedding door vaccin, dit is waarvoor distancing op de kaart is gezet geworden, zodat de veroorzakers de elite niet ziek kunnen worden.
  Vaccidents, verkeersongevallen gerelateerd aan de spuit.
  Vlieg accidenten,>jaar vallen er veel kleine toestellen uit de lucht met gevaccineerde piloten
  Airliners hebben personeel te kort omdat teveel gevaccineerden piloten en co ziek zijn of nooit meer mogen vliegen.

  Regeringen, Media en de medische wereld liegen dat ze zwart zien, maar er beginnen nu na 3 jaar aardige barsten in te komen…..
  PM Rutte draagt al >6 jaar een WEF tas……zijn worden.
  Momenteel is er monkeypokken(aka shingles) uit braak, =bijwerking van de doodsspuiterke, NY en CA(USA) hebben weer de noodtoestand uitgeroepen.
  En er wordt we bedreigd met maskers herfst 2022 met name in Duitsland

  Maar wees gerust….
  En het parlement en co gaan al 3 jaar nog iedere keer op reces(vakantie) de meeste van hun gekocht zijn door het WEF, WEF zit in iedere westerse Regering….

  tralalllallalalla

 11. We zijn al heel lang bedonderd.
  Het virus gaat niet op voorwerpen zitten.
  Pfizer heeft zelf excusses aangeboden dat hij dat had beweerd terwijl het gewoon niet kan.
  Wij hebben al in 2020 onderzoek gedaan naar de vaccinaties en hebben toen besloten het niet te nemen.
  Naar de griepprik is 14 jaar onderxoek gedaan het coronavaccin 4 maanden dat kan nietvgoed gaan. Jammer vind ik wel dat zelfs jongeren geen onderzoek hebben gedaan terwijl er op alternative sites al veel imformatie stond. BV Frontnieuws en Ninefornews e.a.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in