Het Zweedse statelijke Agentschap voor Volksgezondheid erkent: overhaast ontwikkelde Coronavacin kan rampzalige neveneffecten hebben

0
© Jernej Furman (CC BY 2.0)

Fontnieuws heeft eerder gemeld dat bijna elke tweede Zweed weigert zich te laten vaccineren tegen Covid-19 vanwege de angst voor bijwerkingen. Sceptici krijgen nu steun van de directeur-generaal van de Zweedse volksgezondheidsdienst, Johan Carlsson, die toegeeft dat bijwerkingen niet kunnen worden uitgesloten.

Veel Zweden herinneren zich het schandaal rond het vaccin tegen de Mexicaanse griep, oftewel Varkensgriep, en de ernstige bijwerkingen ervan. De massale vaccinatie in verband met de uitbraak van de Mexicaanse griep in 2009 heeft er onder andere toe geleid dat bijna 500 kinderen en jongeren in Zweden aan narcolepsie leden. Velen van hen werd hun leven vernietigd en veel pleegden zelfmoord. Het geheel is beschreven als een van de ergste medische schandalen in de Zweedse geschiedenis. De beoordeling is dat “het medicijn erger kan zijn dan de ziekte”, omdat de meeste mensen slechts milde tot matige symptomen van Covid-19 krijgen.

In een uitzending van de Zweedse staatszender SVT Agenda zegt Agentschap voor Volksgezondheid’s CEO Johan Carlsson dat hij de grote groep “volledig begrijpt” die niet het risico wil nemen om harder getroffen te worden door een snel ontwikkeld vaccin dan door de ziekte waartegen het vaccin geacht wordt zich te beschermen.

Carlsson geeft ook toe dat de angst voor “catastrofale” bijwerkingen zoals die van het Mexicaanse griepvaccin van 11 jaar geleden niet kan worden uitgesloten, maar zegt tegelijkertijd dat alles in het werk wordt gesteld om dit te voorkomen.

WHO: Corona-sterfte slechts 0,15 tot 0,2 procent

  De vaccinindustrie is een fraude; al 225 jaar maken vaccins mensen ongezonder
Vorig artikelEnorme bezorgdheid over Covid-vaccinatie: ziekte zou kunnen worden verergerd
Volgend artikelPfizer’s Covid-19 vaccin is potentieel dodelijk – Zullen miljoenen mensen binnenkort sterven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in