Merkel’s Duitsland: Het plaatsen van kruizen voor slachtoffers van moslimgeweld is strafbaar

0

Men kan veel misdaden begaan in Duitsland als ze een goed doel dienen. Bijvoorbeeld sluiten van een bruinkoolmijn of het redden van een bos voor een nieuwe autosnelweg. Dan is mildheid geboden. De politie dient te deëscaleren, de rechtbanken moeten op de een of andere manier het jeugdstrafrecht toepassen op 45-jarige klimaathelden. Of in ieder geval tot een mild vonnis komen. Maar als het gaat om kritiek op het vluchtelingenbeleid, houdt de pret op, schrijft PP.

Vannacht vond er iets monsterlijks in Stralsund plaats. Daarom zag de politiedirectie van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern – die verantwoordelijk is voor alle delicten waarbij de binnenlandse veiligheidsdienst een onderzoek instelt – zich genoodzaakt het volgende op haar website te publiceren:

Houten kruizen voor het districtskantoor van Merkel

“In Stralsund hebben tot nu toe een of meerdere onbekende verdachten twaalf houten kruizen evenals graflichtjes en bloemen ter hoogte van het districtskantoor van de bondskanselier, Dr. Angela Merkel, in de Ossenreyerstraße opgesteld. Op de kruizen staan de namen van slachtoffers van moorden evenals de namen van vermeende buitenlandse daders. Aan de houten kruisen hangen briefjes, die de conclusie toestaan dat het gaat om de “Identitaire Beweging”.

De kruizen zijn vermoedelijk tussen 00:20 en 02:30 uur van maandagmorgen opgesteld. Politieambtenaren van het hoofdbureau van Stralsund hadden dit ontdekt tijdens een patrouille. De objecten werden in beslag genomen.

De afdeling strafrechtelijk onderzoek zal de bevindingen in deze zaak doorgeven aan de verantwoordelijke regelgevende instantie voor de verdere verwerking van dit strafbare feit verder af te wikkelen.

Iedereen die relevante informatie over het opstellen kan verstrekken (bijvoorbeeld verdachte personen in de bovengenoemde periode) moet contact opnemen met het hoofdbureau van de politie van Stralsund op 03831/28900, het internetbureau van de politie van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern op www.polizei.mvnet.de of een ander politiebureau.”

Een beschamende daad, of niet?

  Gevaccineerden als superverspreiders: wie zijn hier de echte egoïsten?

Namen van slachtoffers van moorden, maar ook namen van buitenlandse, vermeende daders worden alleen door de meest kwaadaardige rechtsextremisten op houten kruisen en posters geschreven. Iedereen die van “onze democratie” houdt, herdenkt alleen maar de slachtoffers van rechts geweld. Want alleen mensen die door rechts zijn vermoord en hun familieleden verdienen onze herdenking, zijn “tevergeefs” gestorven.

De anderen zouden zichzelf beter kunnen zien als nevenschade-helden op weg naar een een kleurrijke islamitische samenleving. Hun bereidheid om offers te brengen en de sterke moed van hun familieleden zullen ons helpen om sneller op weg te gaan naar een Duitsland waarin de islam geen muurbloempjesbestaan leidt, maar een vreedzame dialoog op voet van gelijkheid met christenen en atheïsten. – Sarcasme modus uit!

De islamisering schrijdt voort – zwembad in Duitsland verbiedt luchtige bikini’s

Vorig artikelPfizer’s Covid-19 vaccin is potentieel dodelijk – Zullen miljoenen mensen binnenkort sterven?
Volgend artikelJuriste gaat door met rechtszaak wegens verkiezingsfraude: “Zal episch zijn”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in