Pastoor Artur Pawlowski ging eerder deze maand viraal omdat hij een gezondheidsinspecteur en politie uit zijn kerk in Alberta, Canada had geschopt. Hij schreeuwde hen (de inmiddels befaamde woorden) toe: “Weg uit dit gebouw, nazi’s! De Gestapo is hier niet toegestaan! Eruit, Nazi! Eruit! Nazi’s zijn hier niet welkom! Kom hier niet meer terug, Nazi psychopaten”! Pawlowski, die wereldwijd bekend werd als de “Poolse pastoor”, schopte opnieuw een gezondheidsinspecteur en een meute politieagenten naar buiten toen ze zaterdag naar zijn kerk kwamen om hem te confronteren over Covid-19 beperkingen.

En ze deden het weer! Vandaag viel de Gestapo onze kerk weer aan. De geschiedenis herhaalt zich voor onze ogen! Weer een trieste dag voor Vrijheid en democratie!, schrijft Pawlowski op Twitter over de nieuwste intimidatie door Canadese autoriteiten.

Pawlowski deelt een video van de gespannen confrontatie met de wetshandhaving in Canada waar hij opnieuw zijn mannetje stond. De inspecteur van volksgezondheid overhandigt Pawlowski een gerechtelijk bevel dat hen volgens haar toegang geeft tot de kerk, maar hij antwoordt onmiddellijk.

Ik ben niet echt geïnteresseerd in wat u te zeggen hebt.

Ik werk niet samen met de Gestapo, Ik praat niet met Nazi’s. Jullie kwamen in jullie uniformen als schurken. Dat is wat jullie zijn. Bruinhemden van Adolf Hitler. Jullie zijn Nazi Gestapo, communisten, fascisten. Ik werk niet samen met Nazi’s. Praat met mijn advocaat. Jullie zijn hier niet toegestaan, jullie zijn hier niet welkom, en ik ga niet samenwerken met Gestapo’s zoals jullie, oké? Is dat eerlijk genoeg voor u?

Ziet u, dit is wat de Gestapo doet. Jullie komen naar de gebedsplaats om te intimideren en te treiteren, zegt de Poolse pastoor.

Dan deelt Pawlowski de gezondheidsinspecteur mee dat ze een afspraak kunnen maken voor een andere dag wanneer er geen kerkdiensten zijn.

  Facebook coördineert vaccincensuur met Biden

De Poolse pastoor lanceert dan een luide tirade, en bestempelt de politie als “Gestapo” opnieuw zoals hij deed in het eerste incident dat werd opgenomen op video en miljoenen views oogstte op social media websites.

Jullie zijn ziek, dat is wat jullie zijn!, schreeuwt Pawlowski tegen de politie, die hij beschrijft als goddeloze slechte mensen.

En met recht veranderen jullie je uniformen in zwart, want jullie gedragen je precies als de Gestapo van vroeger.

Als de Canadezen niet opstaan, als ze niet tot bezinning komen nu het nog kan, nu er nog tijd is om wakker te worden en dit kwaad de kop in te drukken, dan zullen er absoluut geen rechten zijn, helemaal geen rechten. Als ze hiermee weg kunnen komen, dan komen ze wel ergens anders, vervolgt Pawlowski.

En, weet je, dat is wat de mensen niet begrijpen. Ze denken dat dit een soort van spel is. Denk je dat ze hier zijn voor je gezondheid, serieus?, zegt Pawlowski, die oorspronkelijk uit Polen komt en vastbesloten is om de wereld te waarschuwen voor de gevaren van autoritaire regeringen.

Ze kunnen elke dag van de week komen. Maar nee, ze willen het tijdens de kerkdienst doen omdat ze een doel hebben, ze hebben een agenda. Als je dat niet ziet, dan ben je dom, blind en doof, vervolgt hij nadat de politie was vertrokken.

Of je blijft zo hard duwen als je kunt of je wordt opgeslokt door die mensen. Ze blijven komen, blijven je rechten afnemen, de een na de ander. Ze vernietigen je met duizenden stukjes. Eén snede per keer, zegt Pawlowski.

Pawlowski, die geweigerd heeft de kerkdiensten te onderbreken tijdens de pandemie, noemde het tweede bezoek van de Canadese autoriteiten “misselijkmakend”.

“Gestapo is hier niet welkom” – Canadese politie uit paasdienst gegooid door Poolse pastoor

Vorig artikelDr. Mike Yeadon: “Vaccinpaspoorten zullen een toegangspoort zijn tot massamoord, in de miljarden”
Volgend artikelWetenschappers vinden het exacte 2-stappenproces hoe AstraZeneca vaccin bloedstolsels veroorzaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Jammer genoeg 1 op een miljoen, die zijn mond durft opendoen !
    Veel geblaat op sociale media, maar verzet komt er vanuit de kudde niet.

    • Inderdaad , maar over verzet gesproken : Kent gij actieve ‘verzetgroepen’ of burgers die WEL (hardhandig) onze corrupte regering wil aanpakken ? Indien wel : laat het mij weten . Ik wil mij opgeven om mee voor ‘onze vrijheid’ te vechten , met of zonder het risico het leven erbij te laten !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in