Nu peilingen laten zien dat Donald Trump een ruime voorsprong heeft genomen op de Amerikaanse president Joe Biden in vijf ‘battleground states’, zijn de liberale media overgeschakeld op de volledige paniekmodus, terwijl ze een aantal niet zo subtiele oproepen doen voor de ‘eliminatie’ van de oranje man.

Of het nu echt is of ingebeeld, Washington D.C. lijkt af te stevenen op zijn eigen ‘Caesarian moment’ nu de mainstream media het heeft over de vooruitzichten van een dictatuur die neerdaalt op het mooie land als een terugkeer van Trump werkelijkheid wordt, schrijft
Robert Bridge.

“Ben je bang voor een dictatuur van Donald Trump,” vroeg Greg Sargent in een opiniestuk in The Washington Post. “Nou, weet dit: Het enige waar je bang voor hoeft te zijn is de angst voor Tyrannus Trumpus zelf.”

Zet je schrap, beste lezer, want de rest van het opiniestuk is bezaaid met niet minder absurde vormen van heerschappij om Donald Trump te beschrijven, zonder ooit een greintje bewijs te leveren om de beweringen te ondersteunen: “autoritair bewind”, “regelrechte autocratie”, “Trumpiaanse tirannie”, “dictatoriale bedoelingen”, “despotisme”, “bedreiging voor de democratie”, “antidemocratische bedreiging”, “gewelddadige staatsgreep” en “autocratische bedreiging.”

Het is gewoon een beetje ironisch dat voor al het liberale handjeklap over de mogelijkheid dat The Donald “autocratische macht” zal grijpen in november, er niet zo’n consternatie was toen Joe Biden zich slechter gedroeg dan welke Caligula dan ook slechts enkele uren na zijn verkiezing in 2020.

De zeventigjarige leider, alleen achter zijn bureau en met een zwart masker op, ondertekende tientallen uitvoerende orders die als doodvonnis dienden voor: een levensvatbare grensmuur tussen de VS en Mexico; de 9 miljard dollar kostende Keystone XL pijplijn uit Canada die Amerika energieonafhankelijk zou hebben gemaakt; biologische mannen die gebruik maken van de vrouwelijke toiletten en kleedkamers, en een heleboel andere kwesties die werden doorgeduwd zonder ook maar een grammetje congresdebat.

  Paasprotest in Amsterdam tegen de Grote Reset: "Het Verzet Moet Doorgaan!

Ongelooflijk genoeg had Biden aan het einde van zijn negende dag in het Witte Huis 40 uitvoerende orders, acties en presidentiële memoranda ondertekend – een record aller tijden.

Ondanks dit alles doet Biden nu alsof hij de Maginotlinie is tegen de mogelijkheid van totale tirannie/autoritarisme/dictatuur/autocratie, kies maar uit.

“Als Trump zich niet had kandidaat gesteld, weet ik niet zeker of ik me wel kandidaat zou hebben gesteld. Maar we kunnen hem niet laten winnen,” vertelde de 81-jarige Democraat tijdens een geldinzamelingsactie in Massachusetts.

In een wolk van zelfingenomenheid en grootheidswaanzin geloven de liberalen oprecht dat Trump op het punt staat te genieten van, in de woorden van Robert Kagan, de belangrijkste neocon die meeschreef aan het beruchte traktaat Project for a New American Century, “een duidelijk pad naar dictatuur in de Verenigde Staten, en het wordt elke dag korter.”

Helaas dacht Kagan er niet aan om daar op de rem te trappen, maar ging verder met een apocalyptisch klinkende fender-bender die door velen werd opgevat als de nieuwste oproep om Trump, de aanstaande “president voor het leven”, “uit te schakelen”.

“Gaan we er iets aan doen? Om van metafoor te veranderen, als we dachten dat er 50 procent kans was dat er over een jaar een asteroïde op Noord-Amerika zou neerstorten, zouden we dan tevreden zijn met hopen dat dat niet gebeurt? Of zouden we alle denkbare maatregelen nemen om te proberen het te stoppen, inclusief veel dingen die misschien niet werken maar die, gezien de omvang van de crisis, toch geprobeerd moeten worden?”

  Wereld Economisch Forum wil in Davos 2023 vaart zetten achter wereldwijde "Metaverse"-bewakingsnetwerk

Misschien als de Verenigde Staten niet uit hun voegen barstten van meer vuurwapens dan mensen, en een bevolking die niet worstelt met een ernstige opioïdenverslaving, zouden dergelijke opmerkingen over het nemen van “alle denkbare maatregelen” veilig kunnen worden genegeerd. Maar zoals de zaken er nu voor staan, moeten ze op hun waarde worden geschat.

Inderdaad, zoals het Republikeinse congreslid Matt Gaetz op X schreef: “Ze geven duidelijk groen licht voor moord.”

Dit is niet de eerste keer dat een Amerikaanse Democraat vulgaire onbenulligheden uitkraamt die een huisbezoek van de FBI of SWAT in de vroege ochtend hadden moeten rechtvaardigen, en dat zou zeker het geval zijn geweest als de dwaas een Republikein was geweest. Begin 2017 zei de Democratische minderheidsleider van de Senaat, Charles Schumer, tegen Rachel Maddow van MSNBC dat de gekozen president Donald Trump “echt dom bezig is” door vraagtekens te zetten bij de inlichtingendiensten en hun beoordelingen van de cyberactiviteiten van Rusland.

Was Schumer stiekem bezorgd dat Trump, in zijn nieuwe rol als opperbevelhebber, uiteindelijk tot op de bodem zou gaan van het ‘Russiagate’-schandaal – en mogelijk nog veel meer? Hoewel dat zeker aannemelijk is, hoefde je voor wat Schumer vervolgens zei maar weinig tussen de regels door te lezen.

“Laat me je vertellen dat als je het opneemt tegen de inlichtingendiensten, ze vanaf zondag zes manieren hebben om je terug te pakken,” zei Schumer, die zich er waarschijnlijk van bewust is dat veel Amerikanen vermoeden dat de Amerikaanse inlichtingendiensten, en niet Lee Harvey Oswald, degenen waren die JFK ’terugpakten’ op een winterse dag in Dallas in 1963.

  Democraten dienen wetsvoorstel in om pedofielen te beschermen tegen elke vorm van discriminatie

Zulke roekeloze uitspraken tillen het hele begrip ‘cancelcultuur’ naar een heel ander niveau. Als je bedenkt dat Amerikaanse presidentiële moorden (Abraham Lincoln, James A. Garfield, William McKinley, John F. Kennedy) en pogingen tot moord (Theodore Roosevelt, Ronald Reagan) geen klein hoofdstuk zijn in de annalen van de Amerikaanse politiek, dan zijn deze onverstandige opmerkingen onaanvaardbaar en verdienen ze afkeuring, zo niet een regelrecht onderzoek. Wie weet? Misschien zal Trump, mocht hij herkozen worden, zijn aandacht richten op media-intimidatie. Maar in de tussentijd lijkt hij plezier te hebben in het trollen van zijn tegenstanders.

Trump spotte deze week met vragen over ‘dictatoriaal bewind’ en zei dat hij alleen een dictator zou zijn op “dag één”, en dan gaat hij de grens sluiten en naar olie boren.

“Daarna ben ik geen dictator, oké?”

Het is verleidelijk om te vragen hoe de oude Romeinen op zo’n deal zouden hebben gereageerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Trump slaakt een epische strijdkreet: Belooft deep state te vernietigen en nieuwe wereldorde omver te werpenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCanadese regering weigert verklaring voor 135% stijging in ‘onverklaarbare sterfgevallen’ na uitrol vaccin
Volgend artikelIsraël’s 43-minuten durende Hamas-wreedheden video ontmaskerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Kijk: RFK Jr geeft toe dat hij met Epsteins ‘Lolita Express’-jet heeft gevlogen

  Zegt dat zijn ex-vrouw “een relatie had met Ghislaine Maxwell”

  Onafhankelijke presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. gaf dinsdag toe dat hij tweemaal met het privéjet van pedofielenfixer naar de mondiale elite Jeffrey Epstein vloog.

  Kennedy onthulde ook dat zijn ex-vrouw bevriend was met Epsteins ‘mevrouw’ Ghislaine Maxwell.

  Tijdens het interview werd RFK Jr. door Jesse Watters gevraagd of hij ooit met de beruchte ‘Lolita Express’ van Epstein heeft gevlogen, waarop hij antwoordde: ‘Ik zat twee keer in het vliegtuig van Jeffrey Epstein’, en voegde eraan toe: ‘Ik zat erop in 1993, en ik was ermee bezig in… en ik ging met mijn vrouw en twee kinderen naar Florida om mijn moeder te bezoeken met Pasen. >>>
  https://modernity.news/2023/12/06/watch-rfk-jr-admits-to-flying-on-epsteins-lolita-express-jet/

 2. ‘Caesarian moment’
  In nederland was dat op 6 mei 2002.
  Pim werd geëlimineerd.
  Als wij blijven toegeven op dit soort momenten aan de criminele organisaties, zijn wij allemaal niet waard om te bestaan.
  Wij móeten ons blijven verzetten en de WAARHEID BLIJVEN VERTELLEN.
  Licht is sterker dan duisternis. (Uiteindelijk).

 3. Ik vind het buitengewoon interessant dat occultist Aleister Crowley op 1 december 1947 op 72-jarige leeftijd stierf. 72 jaar later, op dezelfde dag, werd op 1 december 2019 bij de eerste patiënt de diagnose 2019-nCoV (COVID 19) gesteld.

  Maankind

  Hoeveel mijl naar Babylon?

  Een brief van Aleister Crowley, geschreven op de dag van een maansverduistering en de dag waarop Donald Trump werd geboren.

  (14-06-1946)

  Wanneer de POTUS of een andere Trump in de N.E.W.S. dat is een krachtige ruimte-tijd resonerende combo! Troef = 88

  Dus, wat zit er achter het nummer 88 dat het identificeert met ruimte en tijd, en wat maakt zijn occulte hefboomwerking zo krachtig? Door identificatie 88 op de weg van het occulte wordt toegang verkregen tot de kracht waarmee het geïdentificeerd is. Het is een dimensionaal analoog ding. Het is een “zo boven zo beneden” ding, een magisch ding, een “theurgie” ding.

  Code 88 heeft te maken met:

  Dierenriem: “Een band van de hemelbol die zich ongeveer 8 ° uitstrekt aan weerszijden van de ecliptica en die het pad van de belangrijkste planeten, de maan en de zon vertegenwoordigt.” De graden naar beide kanten, 8 en 8, of 88!

  Mercurius: De planeet heeft een omlooptijd van 88 dagen. De 88 brengt een link tot stand met zowel de planeet als de god wiens naam eraan is gegeven.
  Analemma: “Een schaalverdeling in de vorm van een acht, die de declinatie van de zon en de tijdsvereffening voor elke dag van het jaar aangeeft, vaak te vinden op zonnewijzers en globes.” Technisch gezien is die definitie voor een zonne-analemma, maar elke maand tekent de maan ook een cijfer 8. De zon en de maan volgen altijd 8 en 8 aan de hemel – 88!

  Volledige telling van sterrenbeelden: Er zijn precies 88 sterrenbeelden die “officieel” erkend zijn, een aantal dat al honderden jaren de norm is.

  Radium: Het atoomnummer van het element radium is 88. Het atoomsymbool is Ra, dat de zonnegod noemt zoals aanbeden door de Egyptenaren.

  Leeuwenpoort: Sommigen beweren dat op 8 augustus (88) de sterrenpoort de Leeuwenpoort wordt genoemd, die open is van 26 juli tot 12 augustus.

  Je kunt zien hoe dit alles zich heel bijzonder verhoudt tot ruimte en tijd.

  Trump vertelt Oprah zijn politieke opvattingen in 1988

  https://youtu.be/6BJYbn4MppM?si=76C0rVDT8_-BFmlt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in