De Canadese regering van premier Justin Trudeau weigert uit te leggen waarom het aantal onverklaarbare sterfgevallen met 135% is gestegen sinds de uitrol van het Covid-vaccin.

Statistics Canada, een Canadese overheidsinstelling, publiceerde de onthutsende cijfers in een nieuw rapport dat onthult dat het land een nieuw record heeft gevestigd voor sterfgevallen in 2022, bericht Thepeoplesvoice.

Naast het enorme aantal Canadezen dat sterft aan “niet nader genoemde oorzaken”, registreerde de zwaar gevaccineerde natie een recordaantal Covid-doden, ondanks het gebruik van vaccins.

Canada euthanaseert ook recordaantallen burgers die door de staat als “nutteloos” worden beschouwd.

Het volledige rapport kan hier gelezen worden.

Statistics Canada schrijft de piek in Covid-gerelateerde sterfgevallen toe aan de versoepeling van strenge mandaten, het dragen van maskers en opsluitingen. De overheidsinstantie beweert verder dat de opkomst van “zeer overdraagbare COVID-19 varianten” een belangrijke factor is die bijdraagt aan de toename van het aantal dodelijke slachtoffers.

In werkelijkheid trapt niemand meer in het officiële narratief. Het laatste rapport onthult een verontrustende trend nu de Canadese levensverwachting voor het derde achtereenvolgende jaar daalt.

Maxime Bernier, de leider van de conservatief-populistische People’s Party of Canada (PPC) dook in de implicaties van het rapport.

“Deze sterfgevallen zijn sinds 2020 bijna VERDRIEVOUDIGD van 6.841 naar 16.043 in 2022,” waarschuwde Bernier.

“Wat is er in 2021 gebeurd dat deze explosie van onverklaarde sterfgevallen in de afgelopen 2 jaar kan hebben veroorzaakt?”

“Een experimenteel farmaceutisch product werd overhaast op de markt gebracht en opgedrongen aan de Canadese samenleving, is wat er gebeurde.

“Ze vertelden ons dat het ‘veilig en effectief’ was, maar de afgelopen jaren zijn we steeds meer te weten gekomen over hoe die Covid-prik geen van beide was,” zei Bernier.

  Beangstigende beelden van een balsemer die ongewone "vezelige" stolsels rapporteert

Bernier beschuldigde de Canadese regering er vervolgens van het volk te verraden ten gunste van hun globalistische opperheren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amerikaans officieel regeringsrapport zegt dat COVID-19 vaccins het risico op kanker met 143.233% keer doen toenemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGaza en moslim-immigratie naar Europa
Volgend artikelPas op voor de Ides van maart? Te midden van angst voor Trump ‘dictatuur’, lezen sommigen moordaanslag tussen de regels door
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De classificatie “nutteloos” is vooral van toepassing op de enorme financiële sector en het staatsapparaat met nutteloze ambtenaren zonder enige produktie. Daar valt heel wat te euthaniseren.

 2. Ik heb de indruk dat wij allemaal nooit meer uit deze Hel komen.
  Dit satangebroed heeft zich vele generaties lang in de samenleving genesteld, alles vernietigd.
  Ja, we zijn steeds meer wakker.
  Maar ik ben zwaar teleurgesteld in de mensen.
  Deze reset is niet voor niks zo intens, dat velen het dan maar omarmen ipv er tegenin gaan.
  De weg van de minste weerstand zeggen ze dan…
  Ik ben niet bang maar intens verdrietig en boos.

 3. Ik begrijp dat in Trouw, afgelopen weekend, heeft gestaan dat in Nieuw Zeeland 20 % van de gevaxten inmiddels dood is.
  Gister las ik berichten dat het om 24% gaat.
  Het begint dus in het nieuws te komen. Ook heeft Boris Johnson minogmeerspijt betuigt over het feit of zijn covidmaatregelen wel de juiste waren..dit is natuurlijk zichzelf indekken.
  Het begint te komen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in