Tegen het einde van deze maand, zo luidt de berichtgeving in de Westerse media, zal Rusland verslagen zijn door de door de NAVO gesteunde Oekraïense horden neonazi-brigades.

De militaire interventie van Rusland in Oekraïne tilt de oorlog naar een nieuw niveau van informatieoorlogvoering. De afgelopen drie weken hebben de westerse media een tsunami van valse informatie en verdraaiing ontketend, die veel mensen in verwarring heeft gebracht, schrijft Strategic-culture.org.

Op 15 maart – de Ides van maart nota bene – hadden we blèrende voorpagina’s die beweerden dat de Russische troepen binnen twee weken een nederlaag zouden lijden. De door de NAVO gesteunde troepen van het Kiev regime “hadden de Russische troepen op de vlucht geslagen”, zo werd ons althans verteld.

Op dezelfde datum – beroemd om zijn onheilspellende voorspellingen – werd door de Westerse media gemeld dat de Oekraïense president Vladimir Zelensky de Russische soldaten aanspoorde zich over te geven, omdat, zo werd geïmpliceerd, de situatie voor hen zinloos was.

Noteert u dat dus goed. Tegen het einde van deze maand, zo luidt de berichtgeving in de Westerse media, zal Rusland verslagen zijn door de door de NAVO gesteunde Oekraïense horden neonazi-brigades. Niet alleen dat, maar zoals de Amerikaanse senator Lindsey Graham en de Amerikaanse social media hebben laten doorschemeren, kan de Russische president Vladimir Poetin vermoord zijn.

Het hersenspinsel van Shakespeare en Julius Caesar als manier om het conflict in Oekraïne uit te beelden vindt een handig sleutel in de vorm van de Oekraïense Zelensky, de man die vroeger een komedie-acteur was voordat hij in 2019 president werd. Zelenski sprak vorige week het Britse Huis van Afgevaardigden tot staande ovaties per video toe, met opzwepende woorden die de beroemde Engelse Bard en tevens oorlogsheld Winston Churchill kanaliseerden. Het was politiek theater, geschreven door Zelensky’s handlangers in de CIA en MI6.

  Zelensky's militaire leiders kopen luxe auto's, weelderige huizen in Spanje terwijl gedwongen dienstplichtigen sterven in oorlog met Rusland

De acteur-politicus is ook behoorlijk overtuigend. Hij heeft zijn vermeende Joodse voorouders en Holocaustverwanten opgespeeld als een manier om de beweringen van Rusland te ondermijnen dat neonazi paramilitairen Oekraïne zouden overheersen. De informatie van Rusland over het Azov-bataljon en andere fascistische formaties is door onafhankelijke bronnen bevestigd en goed gedocumenteerd.

Zelensky is tegelijk een man van vele delen geweest. Sommige westerse media hebben het over zijn opvallende optredens in het openbaar, waarbij hij de Oekraïners oproept tot verzet, maar tegelijkertijd is hij, ongerijmd, ook bezig geweest met het houden van uitdagende toespraken, gekleed in militaire uniformen, vanuit wat een geheime bunker schijnt te zijn. Die vermeende voorzorgsmaatregel, zo wordt ons verteld (sic), is om te voorkomen dat het Russische leger zijn exacte locatie ontdekt en hem met een luchtaanval vermoordt.

Een hapering in het drama – schijnbaar onopgemerkt door de kruiperige media – waren de berichten dat de premiers van Polen, de Tsjechische Republiek en Slovenië op 15 maart naar Kiev zouden vliegen voor een ontmoeting met Zelensky en om de Europese solidariteit te betuigen.

Werkelijk? Als Zelensky zich in bunkers schuilhield uit angst voor zijn leven voor Russische raketten en als Kiev zo’n oorlogsgebied was van vermeende willekeurige luchtaanvallen – zoals de westerse media van muur tot muur melden – zouden deze Europese leiders zich dan werkelijk in de Oekraïense hoofdstad wagen?

Het conflict in Oekraïne lijkt op geen tweede wat betreft de welig tierende valse informatie en virtuele werkelijkheden waarmee de Westerse media zich bedienen. Het doet denken aan de Westerse hysterie over Syrië en het “Beleg van Aleppo” eind 2016, dat door het Syrische leger en zijn Russische bondgenoten bevrijd bleek te zijn van door het Westen gesteunde terroristen. Beelden van explosies en burgerslachtoffers die aan de Russische strijdkrachten worden toegeschreven, zijn geïdentificeerd als zijnde geknipt uit andere oorlogen, plaatsen en jaren. Van luchtaanvallen in Gaza door Israëlische troepen is gemeld dat ze in Oekraïense steden hebben plaatsgevonden. Zelfs rampenfilms uit Hollywood hebben beelden opgeleverd die gerecycleerd zijn voor “verslagen” van vermeende Russische schendingen.

  Update over de ontploffingen van de Nord Stream-pijpleiding

Ongetwijfeld heeft de Russische militaire interventie in Oekraïne leed en ontheemding veroorzaakt. Welke oorlog heeft dat ooit niet gedaan? Een Russisch nieuwsprogramma werd verstoord toen een van zijn medewerksters in de ether een anti-oorlogsprotest hield.

Maar deze oorlog had vermeden kunnen worden als de VS en zijn NAVO-bondgenoten acht hadden geslagen op de veiligheidszorgen die Rusland al lang koestert. De bewapening van Oekraïne sinds de door de CIA georkestreerde staatsgreep in 2014 en het ontketenen van neonazistische troepen tegen Russischtalige mensen waren gedoemd om in een oorlog uit te monden. De laatste druppel was toen de Russische pogingen om te onderhandelen gestuit werden op een meedogenloze onverzettelijkheid van de NAVO-mogendheden.

Moskou zegt dat zijn militaire operatie, die op 24 februari van start ging, zal doorgaan totdat het regime in Kiev ermee instemt af te zien van toetreding tot de NAVO, zijn neonazistische paramilitairen te elimineren, en de historische aanspraak van Rusland op de Krim alsmede de afgescheiden republieken Donetsk en Lugansk te erkennen.

Zelensky heeft als de marionet aan een touwtje, die hij ongetwijfeld is, onregelmatig gereageerd. Er zijn vier onderhandelingsrondes geweest tussen zijn vertegenwoordigers en Rusland. De Oekraïense CIA-MI6 marionet heeft verschillende keren gesproken over het opgeven van het NAVO-lidmaatschap en het toegeven aan de territoriale aanspraken van Rusland. Dan slaat hij weer om door uitdagende verzetstoespraken te houden en op te roepen tot de overgave van Rusland. De conclusie is dat het Zelensky en zijn regime niet ernst is met het onderhandelen over een oplossing. Hun functie is het conflict zo lang mogelijk te rekken, om Rusland te ondermijnen en de ellende van de Oekraïense bevolking te verlengen – van wie velen blij zijn dat de Russische troepen hen van dit corrupte regime hebben bevrijd.

  NAVO-hoofd vreest oorlog met Rusland terwijl VS drone-aanvallen op Russisch grondgebied goedkeurt

De westerse berichtgeving over het conflict in Oekraïne zoals Zelensky en de zijnen dat doen, is een soort van doorwrochte propaganda-chimaera. Ons wordt verteld dat de oorlog geheel te wijten is aan het waanzinnige geraaskal van een kwaadaardige Russische tiran, Vladimir Poetin genaamd – die, potsierlijk genoeg, met Hitler te vergelijken is. Waardeloze westerse nieuwsorganen, maar ook mensen van hoog niveau, zoals het Bulletin van Atoomwetenschappers in de VS, waarschuwen ons dat “Gekke Vlad” klaar is om kernwapens of chemische en biologische massavernietigingswapens te gebruiken. Dit komt van de Westerse media, wier regeringen en militaire instellingen in Oekraïne biowapenlaboratoria exploiteerden en die neonazistische doodseskaders opleiden.

Inderdaad, wij mogen oppassen voor de Ides van maart. De westerse propaganda voorspelt de ondergang van Rusland. De media doen Rusland wanhopig en verdorven lijken, klaar om massavernietigingswapens te gebruiken. Waarom? Een schijnbaar zichzelf vervullende profetie waarbij zij de redder van Oekraïne mogen spelen? De kant die echt wanhopig is, is de kant die echt wanhopig is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: Prijs van olie en gas schiet omhoog: “Enorme economische ineenstorting van Europa, de VS en de wereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls het conflict in Oekraïne niet snel ophoudt, zal de wereld verhongeren
Volgend artikelVS is het hoofdkwartier voor een “nazi-doodscultus” van biowapens oorlogsmisdadigers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Vele “alternatieve media” vallen de laatste weken door de mand. Tegen Corona, de onzichtbare vijand, kon men een front vormen. Tegen een zichtbare “vijand” wordt duidelijk wat hun positie echt is. Angstzaaien onder de bevolking met een niet bestaande oorlog tegen een niet bestaande vijand met als doel de financiele puinhoop en ineenstorting te rechtvaardigen en legitimiteit te geven aan het onderbrengen van hopen “oorlogsslachtoffers”.
  En niet te vergeten vele mensen gedesillusioneerd achterlaten die dachten een eerlijke nieuwsbron te hebben gevonden waarop ze hun hoop kunnen vestigen.

  Mensen: wordt wakker! Niemand gaat jullie helpen, alles is georchestreerd. Zorg voor jezelf, al dan niet met enkele anderen, alles gaat gewoon plaatsvinden zoals gepland, de vraag is alleen of jij er wel of geen deel van uit gaat maken.

  • Dat is zo, Marcel. Dat houd ik mezelf ook steeds voor. Deze oorlog is ook ingepland, maar het is wel interessant om te zien wat Rusland er mee doet… Waar twee honden vechten om een been, daar loopt de derde hard mee heen. Daar lijkt het mij op.

  • …een kind van Hollywood….even op de set, shotje losse, weg van de set, chillen met maten aan de bar. Overal met het kopje op de foto, zichzelf een carriere proberen te bezorgen, kortom een Canadees die een overdosis sniper en Rambo heeft gehad. Veel westerse militaren hebben op uitzending een beeld van oorlog gekregen waarbij ze s’avonds een biertje konden pakken, ff konden internetten en dan slapen, misschien een alarmpje af en toe….Ik heb echte soldaten gekend, die niet alleen op afstand schoten maar ook onder het bloed zaten van hen die ze dood staken en hun maten die leeg bloedden. Dat zijn heel ander soort mensen en stuk voor stuk gezegend met een hele vette storing als die molen van waanzin tot stilstand komt.

   De enige die kan doden en daarna rust heeft / recht op rust heeft is hij of zij doe zichzelf en of famillie heeft verdedigd tegen extreem geweld. En juist die mensen worden door de samenleving verketterd en nagewezen.

   De enige die iets kan begrijpen van wat echte oorlog inhoud zijn mensen die erin hebben gezeten en hen die op straat leven, die honger kennen en weten dat een diepe slaap betekend dat je in de ochtend alles van waarde kwijt bent, misschien nog wel een paar steek wonden hebt en een vette bult op je kop. En dan word er nog niet op je geschoten…
   Oorlog is overleven als je niet kan vluchten…onrecht is het monopolie van de staat.

 2. Ik heb het stukje waarvan je hier een link plaatst even gelezen. Mijn hemel, en dan nog uit onze ‘kwaliteitskrant’ de telegraaf. Baron van Munchhausen in de bocht, deze superman heeft een terrorist neer geschoten op een record afstand van 3,5 kilometer. Hij zag gelijk wie die voor hem had zeker.

 3. …ik heb er veel over na lopen denken, maar Rusland en China hebben Europa niet nodig, eerder nog zijn we hinderlijk voor hun ontwikkeling. Als ergens in de wereld een nuleaire oorlog word gevoerd is het in het gebied Duitsland, Nederland, Belgie, Noordelijk Frankrijk en Engeland. Een gebied welke consumeert maar zijn tegen waarde kwijt is.
  Ik vrees dat op dit vlak de dobbelstenen / teerlingen al zijn geworpen….

  Randdebielen en volwaardig achterlijke lieden als Rutte, Macron, Timmermans en zo nog een wagon lading zogenaamde elite hebben Europa naar een afgrond gebracht door hun arrogant en smerig handelen.
  We zitten volgepropt met mislam tuig en ander volk met een totaal andere kijk op leven en dood, crisis is volop aan het ontwikkelen en in de petrie schaaltjes van laboratoira worden zaken gemaakt om volkeren uit de geschiedenis van deze planeet te wissen…

  Ik maak altijd optel sommen, ik denk dat wat komt enkel nog te vermijden is als er spontane revoluties uitbreken en de zogenaamd elite openlijk word gedemonteerd.
  Europa is een knekelhuis in ontwikkeling, en de weg terug is vrijwel verdwenen.

  The Great Slaughter is begonnen, net als de lente trouwens….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in