De brandweerlieden in de regio Parijs hebben van de autoriteiten, die inmiddels de controle over complete gebieden van het land hebben verloren, de opdracht gekregen om branden niet te blussen zolang er geen gevaar bestaat dat ze zich verspreiden, om het risico van een hinderlaag door Afro-islamitische immigranten te vermijden.

Gewoon “spelende jeugdigen”

Foto: Bron met foto: Vox-News

Dat deze figuren doorgewinterde criminelen zijn wordt natuurlijk niet toegegeven en de verdraaiingen die gebruikt worden om dergelijke misdaden te bagatelliseren zijn moeilijk te verslaan in termen van creativiteit. Zo heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner, de rellen in de Franse voorsteden onder andere toegeschreven aan de “hardheid” van de Coronavirus-uitgangsbeperkingen. En, alstublieft, de lezer moet zich vasthouden, handelt het zich bij de onruststokers overwegend om jongeren “die denken dat het een spel is om de politie aan te vallen en rotzooi te verbranden”, vertelde hij het kanaal BFMTV/RMC vandaag. Het is heel goed mogelijk dat de “jongeren” net zo schattige kleine kinderen zijn die nu vanuit Griekenland worden binnengevlogen – ze houden gewoon van spelen – zo zijn kinderen.

Hetzelfde beeld in Griekenland

Brandweerlieden in Griekenland – links hiernaast na een afgebroken brandbestrijdingsoperatie in ‘vluchtelingenkamp’ Moria – waren onlangs niet zo voorzichtig als in Frankrijk. Ze dachten waarschijnlijk dat ze te maken hadden met mensen die graag geholpen willen worden. De mensen die bescherming zochten, verwelkomden de helpers met een hagel van stenen.

Ook Duitsland blijft niet gespaard

Ook in Duitsland moeten brandweerlieden incidenteel bescherming zoeken tegen degenen die bescherming zoeken, maar ook andere hulpverleners, zoals ambulancepersoneel of artsen, worden occasioneel aangevallen. Dit is moeilijk te geloven, want de mainstream media zijn terughoudend om hierover te berichten, als ze dat überhaupt al doen. De website dokumentationsarchiv.com archiveert dergelijke gevallen voor toekomstige historici, zoals men daar zegt, aldus Mitteleuropa.

Politie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken

Vijf leden van een migrantenfamilie, waaronder vier kinderen, vermoord in 'hamer en mes'-aanval door familielid

1 REACTIE

  1. Natúúrlijk niet blussen, en vooral niet als de gehele Afrikaanse-moslim-migrantenwijk in vuur en vlam staat én alle bewoners in hun huis zitten te wachten op de brandweer.
    Er zou een straf moeten worden gesteld op het blussen van branden in migrantenwijken. (cynisch)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here