Wat nou?! Spookrijder op de weg? Dat is toch de verkeerde richting? Ongeveer 100 illegaal geïmmigreerde Marokkanen zijn nu met behulp van mensensmokkelaars uit Spanje terug naar hun vaderland gevlucht. De reden: de Coronacrisis!

Foto: Ter illustratie © Mstyslav Tsjernov/Unframe / (CC BY-SA)

Zoals de Spaanse krant El País meldt, is de groep eind maart vertrokken met twee rubberboten. De reis was niet goedkoop: ieder van hen had 5.400 euro betaald voor de reis naar Europa. In de andere richting kost het veel minder, tussen de 400 en 1.000 euro.

“Bekwame zakenlieden”

Volgens een rapport van de Europese Commissie toont de smokkelmaffia zich “extreem flexibel” door nu ook de terugreis aan te bieden, aangezien veel Marokkanen, waarvan de meesten illegaal het land zijn binnengekomen, nu de Covid 19-epidemie willen ontvluchten, meldt het Oostenrijkse dagblad Wochenblick.

Spanje: Politieagenten geschorst na het gewelddadig neerslaan van een Corona- regelovertreder

  Spanje: regio Galicië voert boetes in voor niet-gevaccineerde personen
Vorig artikel74-jarige moet woning verlaten – ruimte nodig voor asielzoekers
Volgend artikelParijs: Brandweerlieden mogen geen branden blussen om Afro-moslims niet te provoceren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in