France had better hurry up and wake up – What have we (Europeans) done? – It’s not what Europeans have done. It’s what globalist EU leaders intentionally created – We let those people in. That’s what we have done – We? No. Left leaders of country’s and left voters let it in Europa – What do you mean “we”. That has been done by government unless you’re the sniveling open borders gone wrong types -, zijn onder meer de reacties onder het Twitterfilmpje.

Via Bas.

Parijs: Brandweerlieden mogen geen branden blussen om Afro-moslims niet te provoceren

  Franse islamprofessor: Europa is op weg naar een burgeroorlog
Vorig artikelOnthoofding leraar: De 11 september voor Frankrijk – “Nu is het slachtoffer een van hen”
Volgend artikelZo werkt grensbescherming: Orbán blokkeert illegale tunnelmigratie naar Hongarije
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in