Special operations file image, via Sandboxx

Vergis u niet, we zijn in oorlog met Rusland. Op dit moment een proxy-oorlog, maar niettemin een oorlog. Als je bedenkt dat de bedriegers alles op alles hebben gezet en miljoenen mensen hebben vermoord en verminkt om hun nepvirus te verspreiden, dan is het duidelijk dat deze nieuwe bedriegerij niet snel of op een prettige manier zal eindigen”.

In februari herkauwde ik waarom de virushoax plotseling werd stopgezet, schrijft Mike Stone.

Op dat moment trapten letterlijk miljarden mensen over de hele wereld in de hoax en waren we klaar voor concentratiekampen in Australische stijl.

Dikke, domme Amerikanen zouden gewoon meegaan; niemand zou een vinger uitsteken om het tegen te houden. En toen, schijnbaar uit het niets, stopte het allemaal.

Mijn theorie was dat de virus-hoax werd geschrapt om een grotere en belangrijkere hoax in te voeren.

Je kunt de massa niet manipuleren met meer dan één bedrog tegelijk. Ik bedoel, het is mogelijk, maar dat leidt tot een versplintering van krachten en de meeste mensen zijn niet in staat zich op meer dan één ding tegelijk te concentreren.

Onze onwettige regering kan het publiek niet dwingen een hysterisch hoax te voeren over een niet-bestaand virus en tegelijkertijd een heel andere hoax voeren over de NAVO die Rusland niet provoceert. Met andere woorden, de virushoax werd gedropt om een oorlog tegen Rusland af te dwingen.

Houd dat in gedachten en kijk naar twee zeer onthullende gebeurtenissen van vorige week. De eerste was de aankondiging van Rusland dat het 300.000 reservisten mobiliseert.

Niet in staat om succes te boeken, vermoorden Oekraïense troepen burgers in Donbass 

Ten tweede verklaarde de Amerikaanse neppresident in 60 Minutes dat de neppandemie nu voorbij was.

Daarmee was de kous af. De virushoax werd ingeruild voor een oorlog met Rusland. We kunnen Poetin bedanken voor het redden van ons allemaal. Voorlopig althans. Hij is de enige in de wereld die zich tegen de NWO verzet.

HISTORIE

De gebeurtenissen van vandaag zijn bijna identiek aan de manier waarop de Tweede Wereldoorlog begon. Je zou het angstaanjagend gelijk kunnen noemen.

Polen martelden en vermoordden in 1939, onder leiding van Edward Rydz-Smigly, links, Duitse burgers in de corridor van Danzig. Rydz-Smigly weigerde te stoppen en weigerde te onderhandelen. Zijn weigering dwong Duitsland en Rusland tot een gezamenlijke militaire reactie. Deze gebeurtenissen werden voorafgegaan door en sterk beïnvloed door een poging tot communistische omverwerping van Spanje.

Snel vooruit naar 2022: de Oekraïne, onder leiding van Volodymyr Zelensky, werden Russische burgers in de Donbass gemarteld en vermoord. Zelensky weigerde te stoppen en zijn weigering dwong Rusland tot een militaire reactie. Die gebeurtenissen werden voorafgegaan door en sterk beïnvloed door een succesvolle communistische omverwerping van de Verenigde Staten. Het lijkt er sterk op.

Vergis u niet, we zijn in oorlog met Rusland. Op dit moment een proxy-oorlog, maar niettemin een oorlog. Als u bedenkt dat de bedriegers alles op alles hebben gezet en miljoenen mensen hebben vermoord en verminkt om hun nepvirus te verspreiden, dan is het duidelijk dat deze nieuwe bedriegerij niet snel of op een prettige manier zal eindigen.

Denk aan de decennia van planning, de biljoenen dollars die zijn uitgegeven, en de miljoenen levens die het heeft gekost om de virushoax door te drukken. U denkt toch niet dat een oorlog met Rusland minder destructief zal zijn? Degenen die een oorlog met Rusland voorstaan, aarzelen niet om miljoenen mensen te doden en te verminken.

De wereldwijde opstand begint: Fiatvaluta's verdampen, terwijl de voedsel- en brandstofinflatie voor miljarden een plotselinge ARMOEDE ontketent

U ziet de escalatie voor uw ogen gebeuren. De sancties hebben gefaald, het geld en de wapens die de Oekraïne binnenstromen hebben gefaald, wat is de volgende onvermijdelijke stap? De enige logische projectie is verdere escalatie.

CONCLUSIE

Wat betreft de slinkende overblijfselen van de virushoax, we weten nu allemaal dat het een complete en volkomen fraude was. Iedereen die u iets anders vertelde, iedereen die u vertelde dat het echt was, of erger nog, een Chinees of Russisch biowapen, is een verachtelijke leugenaar en mag nooit meer vertrouwd of naar geluisterd worden over welk onderwerp dan ook, om welke reden dan ook. Geen uitzonderingen.

Iedereen die de afgelopen drie jaar op enig moment en om enige andere reden dan het kopen van voedsel een masker droeg, is een dwaas, een lafaard en een landverrader en mag nooit meer worden vertrouwd of wat dan ook naar geluisterd worden.

Iedereen die u aanspoorde of adviseerde om de prik te nemen, of het nu uw arts, uw werkgever, uw beste vriend of uw favoriete politieke persoonlijkheid is, moet als een hete aardappel laten vallen en nooit meer worden vertrouwd of naar geluisterd worden, om welke reden dan ook.

Iedereen die u kent die weigert de waarheid onder ogen te zien, die blijft leven alsof alles weer “normaal” is, is een volslagen idioot die nooit meer vertrouwd of of naar geluisterd worden.

Het is verbazingwekkend hoe deze gebeurtenissen de bedriegers hebben ontmaskerd als de kakkerlakken die ze zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Is oorlog waar u om vroeg?Volg Frontnieuws op Telegram

De gemiddelde "journalist" van de gevestigde media in de VS is een semi-geletterde debiel

Lees meer over:

15 REACTIES

 1. Wij zijn geen Nederlanders maar Europeanen. Ga dat eens goed beseffen. Maxima had gelijk: “de Nederlander bestaat niet”. Nederland bestaat niet. Het Koninkrijk der Nederlanders bestaat niet. De staat der Nederlanders bestaat niet, want die CEO Mark Rutte is CEO van een failliete corporatie the Nederlands BV. Die was geregistreerd in Washington.

  Washington is failliet, Londen City is failliet, Vaticaanstad is failliet. The Nederlands BV is Failliet. Het koninkrijk bestaat niet, Alexander is ingevoegd en is geen bloedlijn van Willem van Oranje. Wilhelmina heeft landverraad gepleegd en is haar koninklijke titel kwijtgeraakt. Na de oorlog is ze als burger uit Engeland teruggekomen en heeft de troon weer opgeëist, dat betekent dat zij een coup gepleegd heeft en dat we dus in een dictatuur leven.

  Lubbers heeft in 1980 de grondwet met artikel 120 onklaar gemaakt, zowel Nederland als Europa als de Verenigde Naties heeft hij buiten spel gezet. Rechters mogen niet meer toetsen aan de grondwet. Zij hebben geen rechtsgeldige bevoegdheid, geen mandaat en geen contract. Rechters hebben geen bevoegdheden over de levende mens. De regering is onwettig en heeft helemaal niets te zeggen over u of over het land. Ze doen maar wat om de schijn op te houden. U bent niet verplicht tot het betalen van belasting, of om u aan het fictieve regels te houden. Ze proberen u in een illusie te houden, en in de slavernij. Maar het volk wordt langzaam wakker…

   • Eens. Het idee van ‘de gratie gods’ gaat uit van een foute basis; Nederland is geen ‘monarchie’ maar een ‘constitutionele monarchie’ en dat maakt nogal een verschil.
    Het andere probleem is dat je nu wel kunt ontkennen deel uit te willen maken van dit systeem, hoe verrot het ook is, maar feit is dat je er wel je leven lang al gebruik van hebt gemaakt.
    Er is slechts 1 manier om hier aan te ontkomen en dat is door een revolutie waarna een nieuw systeem moet worden opgezet. Stemmen gaat niet helpen. Schreeuwen ook niet. Niet betalen laat je in de gevangenis belanden. En wat betreft die ‘voorbeeld brief’ die is zo armzalig opgesteld dat het een brugklasser zou kunnen zijn die hem heeft geschreven. Geen enkel feitelijk begrip van de werkelijke wereld.

  • Goede avond Discobol,

   Wat zeg je nou man. Citaat: Wij zijn geen Nederlanders maar Europeanen.

   Dat kan je nou wel denken, echter ik denk dat je ongelijk hebt. Tijdens de financiële crises wisten de Nederlanders niet hoe hard ze moesten roep toeteren dat de Zuid Europeanen onze pensioenen opaten. En dit is gebeurd op een zeer onfrisse manier.

   Een voorbeeldje zijn de Grieken. Wij, Nederlanders, hebben de Grieken voor luie honden uitgemaakt en erger. Nb: de Griekse partizanen die het Mussolini zo een pak slaag hebben gegeven (de eerste nederlaag van Hitler) dat Merkel het in 2011 nog niet vergeten was. Dat is waarom de Grieken effe straf moesten krijgen. Daarbij komt nog dat de Grieken het misschien in hun hoofd zouden halen WO2 schadevergoeding te eisen.

   Dit geld ook voor Hongarije, Spanje, Italië en Portugal. Die hebben wij ook voor alles wat slecht is lopen uitmaken.

   Daarbij komt dat het Europees continent uit 48 of 50 landen bestaat. De EU heeft daar 27 landen van. Van de overige landen, denk ik, dat inwoners zich in eerste instantie inwoner van het land, waar ze geboren zij, voelen.

   Het oppervlakte van het Europees continent is ongeveer 7 miljoen km-2. De helft daarvan behoort tot de Russisch Federatie.

   Wat betreft je uitspraak “Nederland bestaat niet. Het Koninkrijk der Nederlanders bestaat niet. De staat der Nederlanders bestaat niet” is onzin. Nederland bestaat wel. Je hebt een paspoort, je betaald belasting, je stemt/of niet, etc.

   Echter na vertrek van Willemina per boot na Engeland in Mei 1940 is de monarchie van Nederland komen te vervallen. Dat inhoud dat alle wetgeving en alle verdragen na Mei 1940 onwettig zijn. Dat meneer Lubber 40 jaar later dit heeft geprobeerd glad te strijken door op zijn hoofd staan, doet er niet toe.

   Dus Nederland zijn verdragen tot lidmaatschap van de VN/NATO/EU zijn allemaal onwettig.

   ps: ik zou maar niet te veel aannemen wat mevrouw Maxima zegt. Dat is alleen strond wat er uit haar mond komt.

   prettig avond

   • Jij hebt geen paspoort! Dat is een paspoort van de *staat der nederlanden*, NIET van jou dus, jij mag je niet legitimeren met iets wat niet van jou is, toch? zie achterzijde van je paspoort….

 2. Op 11 okt is mijn uitgestelde dagvaardiging samen met mijn vriend Mark en ander vriendjes in Den Haag.
  Gelukkig zijn de rechters ons goedgezind want die zingen het D666 lied mee.
  IK hen nog geprobeerd om dit jaar geen xtra centen voor jullie te drukken,maar dat is me helaas niet gelukt onder de druk van de oppositie.Foei.
  En ter herinnering, de boosters kunnen weer gratis gehaald worden mensen.

 3. Zoals ik het zie probeert Rusland de VS/EU in een oorlog in te rommelen.
  Wij leveren slechts de wapens -en Oekraïne vecht voor het behoud van hun territorium.
  Er staat geen VS/EU leger tegenover de Russen. Zal naar verwachting ook niet snel gebeuren. Ik kan me wel scenarios voorstellen waarin dat wel gebeurt.
  Als louter wapens leveren betekent dat je oorlog voert, dan is Rusland als tweede wapenleverancier al decennia in oorlog met de wereld.

  • Beste Rebel123,
   Wapens leveren aan landen die niet in oorlog zijn is wat anders dan wapens leveren aan landen die wel in oorlog zijn.
   Verder leveren de VS en de EU niet alleen wapens maar leiden ook Oekraïnse militairen op om deze westerse wapens te gebruiken.

   Rusland probeert de VS/EU in een oorlog te rommelen????
   Volgens mij heb jij slechts van één kant jouw informatie

   En de Oekraïne vecht voor zijn territorium????
   Laten we straks eens kijken wat de uitkomst zal zijn na de referenda in het oosten van dat land.

   Kortom, je blijkt niet goed op de hoogte te zijn van het gehele plaatje.
   Je hoeft geen voorstander te zijn van Rusland en/of Poetin, maar schrijf geen onwaarheden over hetgeen daar aan de hand is en waarom dat is.

  • Beste Rebel123,

   “Wij leveren slechts de wapens -en Oekraïne vecht voor het behoud van hun territorium.” Mag ik je er even aan herinneren dat de Ukraine geen lid is van NATO en geen lid is van de EU. Dus dat “Wij leveren slechts de wapens” is een oorlogsverklaring van het Westen naar Rusland toe. Het is niet Rusland die ons een oorlog in wil rommelen. Nee, het is het Westen die Rusland een WOIII in wil rommelen. Rusland staat volgens het Internationaal Recht al zeker 5 maanden in zijn recht het Westen de oorlog te verklaren. Dat is tot vandaag nog niet gebeurd.

   Dan “Er staat geen VS/EU leger tegenover de Russen”. Waar heb je het over! De afgelopen dertig jaar heeft de NATO heel midden en oost Europa geconfisqueerd. Tegen alle afspraken en beloftes van voornamelijk de UK, DU, USA, Benelux, en Frankrijk die er eind jaren 80 begin jaren 90 zijn gemaakt. Zoek de historische beelden van de ministers van buitenlandse zaken, van die tijd is op. Kan je doen op Youtube. De afspraak was dat de USSR het Warsaw pact zou ontbinden en dat de NATO geen stap richting oosten zou zetten. Dit waren de voorwaarden voor de hereniging van Oost en West Duitsland.

   Uitbreiding in 1999, 2004, 2009, 2014, 2017 en met klap op de vuurpijl 2022 (Finland en Zweden).

   We staan letterlijk op de grens met Rusland. Dus nogmaals, waar heb je het over?
   En nog wat anders. We leveren “niet alleen wapens”. Dat is een understatement tegen het belachelijke aan. In 2015 en 2016 is de Oekraine twee maal verslagen. Daar komen de Minsk akkoorden vandaan. Twee maal waren de Oekraines troepen in ketels gelopen. Twee maal heeft President Putin een corridor geregeld voor de Oekrainse soldaten (broekies zonder gevechtservaring) zodat het geen slachtpartij zou worden, zodat die jongens naar huis konden.

   De NATO heeft sinds 2016 het leger van de Oekraïne niet alleen van wapens voorzien, nee, ze hebben daar het grootste leger van de EU gekweekt. In 2014 was het Oekraïense leger ongeveer 120000 man, vandaag is het meer dan 300.000 man. Dit leger is getraind door NATO instructeurs, gefinancierd met belachelijke bedragen, en bevoorraad met een krankzinnige hoeveelheid wapens. Daarnaast is de Oekraïense bevolken totaal gehersenspoeld tijdens de afgelopen 8 jaar. Moeten hun broeder, de Russen, haten.

   En dan spreek ik nog niet eens over de coup gepleegd en georganiseerd door het Westen. Onder leiding van HilliBillie Clinton met haar generaal “mevrouw Nuland” met koekjes. Interessant persoon. Haar man, meneer Kagan, ook. Die is eigenhandig verantwoordelijk voor de vernietiging van Syria. Waarom was dat nodig. Niet zo moeilijk. In 2009 ging het westen op bezoek bij Assad met de marsorder dat er pijplijn van Qatar over het grond gebied van Syria naar de EU getrokken zou worden. Assad zei vriendelijk “rot op”. Dat heeft hem, President Assad, bijna zijn leven gekost, de vernietiging van ik weet niet hoeveel steden en 5 miljoen landgenoten die het hazenpad hebben gekozen.
   Dit allemaal om Russisch gas te boycotten. Net niet gelukt.

   • Kleine correctie op
    “In 2014 was het Oekraïense leger ongeveer 120000 man, vandaag is het meer dan 300.000 man”

    Dit is alweer verleden tijd. Nu is het vandaag weer minder dan 100000 man. Het Oekraïense leger is de afgelopen 6 maanden vernietigd.

    Het kan natuurlijk zijn dat jij er een bent die gelooft dat Zelenski met zijn leger aan het winnen is. Dan was het blauw typen van m’n vingers voor niets.

 4. Ik hoop dat Poetin een snelle en absolute overwinning haalt (zit er dik in) en daarna het land gaat zuiveren van nazi’s. Ik weet zeker dat de bevolking mee gaat werken, zo gauw ze zien dat de Oekie uniformen vernietigd zijn.

  Ik hoop verder dat het niet zo gaat als in na-oorlogs europa met de rechtgang tegen nazi’s.
  Toen kregen veel top nazi’s een baan in DE en USA, en werden het merendeel vrijgesteld van vervolging; zelfde in Japan; de keizer mocht blijven zitten. een paar werden er opgehangen, die nu nog als helden vereerd worden. Dit voor 35 millioen bestiale moorden.

  Alleen de russen deden het goed in hun opmars; alles wat SS werd ter plekke afgemaakt.
  Herhaling is de meester van kennis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here