Пресс-служба Президента РФ / www.kremlin.ru / Wikimedia / (CC BY 3.0 DEED)

Ik citeer graag de Hertog van Wellington over inlichtingen:

Het hele oorlogsgebeuren, en ook het hele leven, bestaat uit het proberen te achterhalen wat je niet weet door wat je doet; dat is wat ik ‘raden wat er aan de andere kant van de heuvel was’ noemde.

“Achterhalen wat je niet weet door wat je doet”. Het is niet gemakkelijk, het is niet per se prettig, maar het is wat je moet doen om je verbazing te minimaliseren wanneer wat het ook is daadwerkelijk over de heuvel naar je toe komt, schrijft Patrick Armstrong.

Hier is de voormalige Britse ambassadeur in Rusland Laurie Bristow die hetzelfde zegt:

Mijn advies aan alle jonge diplomaten en analisten is dat als je het buitenlands beleid van de heer Poetin wilt begrijpen, luister dan naar wat hij zegt. Je zult het niet leuk vinden, maar je moet het begrijpen, je moet ernaar luisteren. De plaats om te beginnen is de toespraak in München in 2007.

“Luister naar wat hij zegt”. Dat is vrij gemakkelijk. Poetin heeft veel gezegd en het meeste staat op de website van de president, zowel in het Engels als in het oorspronkelijke Russisch. Lees nooit wat de westerse verslaggevers zeggen dat hij zegt – ze verdraaien het bijna altijd – lees het origineel. Ik weet zeker dat zowel Wellington als Bristow het daarmee eens zijn.

En dat is waar informatie om draait. Probeer te begrijpen hoe de ander de dingen ziet. Ik heb de afgelopen vier decennia geprobeerd uit te vinden wat er in Rusland aan de hand is. Ik doe dat door te lezen wat ze zeggen en te kijken wat ze doen en probeer die twee met elkaar te verbinden. Natuurlijk moet je goed luisteren naar Poetin en andere functionarissen, maar er is veel meer dat je moet doen. Een land met een ruimtevaartprogramma als dat van Rusland hoeft waarschijnlijk geen wasmachines te stelen voor hun chips. Het Westen heeft zijn productie uitbesteed, Rusland niet; dus Rusland kan waarschijnlijk veel wapens maken als het moet. Poetin heeft veel steun; buitenstaanders kunnen hem waarschijnlijk niet verzwakken. De Russische economie is zeer zelfvoorzienend; sancties zullen waarschijnlijk niet veel effect hebben. Rusland bouwt veel nieuwe infrastructuur; het is geen arm land dat het moeilijk heeft. Bekijk deze video’s eens: het zijn Google street views van Russische steden die tien jaar uit elkaar liggen; de westerse media geven je zeker een andere indruk van het leven in de Russische rimboe, nietwaar? Kijk, luister, denk na. Ik weet zeker dat zowel Wellington als Bristow het met me eens zijn.

  Kolonel Douglas Macgregor: ALLES verandert in 4 weken; dit is Poetin's stilte voor de storm

Als je geen moeite doet, als je maar doorzeurt over “je waarden”, de “op regels gebaseerde internationale orde” en je macht en uitmuntendheid, kijk je alleen maar in de spiegel en zie je een slank gespierd figuur in plaats van je slappe zwaarlijvige lichaam. En vroeg of laat zul je daar spijt van krijgen, want de realiteit zal je bijten.

Ik heb op deze site al vaak geschreven over slechte Westerse informatie en de eindeloze stroom onzin die in het Westen over Poetin wordt gespuwd. Als er één groot thema is op mijn website, dan is het wel dat het westerse beeld van Rusland en Poetin bijna volledig onjuist is. In één woord, Rusland is in alle opzichten veel sterker dan de het Westerse establishment dacht.

Dit wordt nu allemaal onthuld in Oekraïne: de Westerse “experts” hadden het allemaal mis. ‘Een totale Russische ineenstorting is verrassend dichtbij‘, in maart 2023, pompt zichzelf op tot  ‘Poetin is doodsbang voor het tegenoffensief van Oekraïne‘, in mei 2023; dan barst de bubbel en verklaart diezelfde “expert” dat ‘Oekraïne is aan het verliezen, maar  het Verenigd Koninkrijk moet het steunen‘. Hun valse expertise heeft duizenden en duizenden levens gekost. Er zijn steeds meer en meer getuigen opgedoken die zeggen dat Kiev en Moskou bijna een akkoord hadden bereikt dat de gevechten zou hebben gestopt, toen het Westen Kiev aanmoedigde om door te vechten. De reflectie in hun spiegel vertelde hen dat Westerse “game changer” wapens de ongemotiveerde, slecht getrainde dienstplichtigen van Poetin en hun schrootwapens zouden afschrikken. Hier is RAND, een jaar geleden, die plechtig verklaarde dat Rusland zou falen:

  WERELDWIJDE BIO-OORLOGSVOERING: Amerikaanse biolabs staan niet alleen in Oekraïne: Ze worden ook ingezet in Afrika en Azië-Pacific

Op de langere termijn heeft Rusland ook niet de capaciteit voor een lange oorlog als gevolg van economische sancties. Hoewel Rusland inkomsten kan blijven genereren uit de olie- en gasexport, heeft het niet de mogelijkheid om geavanceerde wapens te produceren of zelfs maar voldoende materieel om het Russische leger op peil te houden.

Toen drong de realiteit zich op. De westerse spinmeisters herdefiniëren nu succes, besluiten dat overwinning niet inhoudt dat je grondgebied moet behouden en je veerkracht moet versterken.

De onderhandelingsfase van de vijf stadia van Kubler-Ross.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zou u voor uw land vechten?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAvdijivka transcenderen
Volgend artikelVervagend imperium: De waanzinnige hulpkruistocht en het existentiële moment van de NAVO in Oekraïne – Dood van een hegemoon?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

   • Ik denk dat we nog wat anagrammen uit
    Je harsens moeten knippen
    En een paar OT Levels omlaag zetten
    Foei stoute scientologist

    Social credit is niet chinees
    Maar zeer amerikaans
    Goede credit is noodzakelijk voor goed functioneren in maatschappij
    Anders geen auto, woning etc. of veel duurder

    Scientology: zit ook vol social credit en er
    Er word veel gebiecht by de hogere castes
    in het systeem mbv leugendetector/multimeter en
    Word volop gestraft voor foute ideeen en gedragingen
    En betalen he, voor je OT Level cursussen
    Je biecht moet je betalen en gewone contributies
    En werken voor de kerk, schoonmaken, onderhoud
    Etc. Etc

 1. Ik wil heel graag luisteren naar Poetin.
  Maar het WESTEN heeft de verbindingen verbroken.
  Geen uitzendingen direct van Poetins toespraken.
  Geen direct nieuws uitzendingen vanuit Rusland.
  Geen muziek vanuit Rusland.
  Geen dans vanuit Rusland.
  Geen directe talkshows vanuit Rusland.
  Geen TV vanuit Rusland.
  Geen Radio vanuit Rusland.
  Geen kranten vanuit Rusland.
  Geen radiouitzendingen van uit Engeland. (Sorry dat was in de WO II).
  DEMOCRATIE is: vrij in te kunnen kiezen; naar welk land ik wil kijken of luisteren of berichten lezen, en VRIJ MOGEN DENKEN.
  Nederland, Europa, Amerika het Westen een DEMOCRATIE, LAAT ME NIET LACHEN.
  De Britse Laurie Bristow kan wel zeggen, je moet GOED luisteren naar Poetin,
  “MAAR ZE VERGEET DAT HET IN HET WESTEN VERBODEN IS OM TE LUISTEREN NAAR POETIN”
  Het westen heeft alle COMMUNICATIES voor het westerse volk met Rusland verboden.!
  Laurie moet wakker worden, leeft nog in de vorige eeuw.!
  Het westen LEEFT allang niet meer in een DEMOCRATIE.!
  Alles wat wij hier horen over Poetin en Rusland is een VOORGELOGEN VALSE PROPAGANDA TEGEN RUSLAND EN TEGEN POETIN.
  Goed luisteren, ik doe mijn best mevr. Laurie, maar ik hoor niets, het WESTEN heeft het afgesloten.!
  DENK BANG VOOR DE WAARHEID, tante Laurie.

 2. Toets alles en behoud het goede.. iedereen die zijn of haar kop in het zand steekt, door te zeggen “ik doe ook maar gewoon m’n werk”, die verkoopt zijn of haar ziel zeer goedkoop!! Ignorence is alles behalve bliss. Sta op voor je fucking normen en waarden ipv bang te zijn voor je baantje en je inkomen. Ik werkte zelf als bezorger medicijnen in begin 2020, zag met eigen ogen hoe de ziekenhuizen en noodlocaties leeg waren. Toen kwamen er dagelijks vaccinatieritten naar de priklocaties, vervolgens stroomde inderdaad de ziekenhuizen vol!! Ook al die uitgemergelde lieve mensjes bij wie ik medicijnen kwam brengen bij hun thuis..1 man zei een keer:”aha, daar is mn dagelijkse dosis vergif”…m’n ogen werden geopend en ik kon met geen enkele vezel in m’n lijf nog doen alsof vanwege m’n inkomstenbron, m’n principes wegen veel zwaarder dus adios moordende miljardenindustrie. Waar werk je? Wat doe je? Dit heeft niks met je inkomen te maken, of met de gedachte dat je door behoud van je baan een kans maakt in de nabije toekomst.. dit heeft alles met behoud van je ziel te maken!! Behoud van je werkelijke zelf, wie je bent! Laten we met z’n allen stoppen te werken voor multinationals, moordindustrieen dus ook supermarkten enzovoorts. Pleur directeuren uit ziekenhuizen evenals alle huidige protocollen, schijd kaf van koren onder personeel en noem het vanaf nu herstelhuizen ipv de treffende naam ziekenhuis (huis voor als je ziek wilt worden), zet echte huisartsen neer die daadwerkelijk naar je huis komen! Al die belachelijke termen voor moordberoepen (dat geld natuurlijk alleen voor degenen die zich hebben laten kopen). Angst is de slechtste raadgever ooit! Angst verlangt controle en laat dat nou net een illusie zijn joh..behoud (de controle over) je ziel en ga alles toetsen, alles!! Ik typ hier graag m’n gedachten, hopelijk helpt het iemand ❤️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in