Een klassieke afleidingsmanoeuvre (sabotage) tegen lineaire doelen is het opblazen van de rails. Merk onmiddellijk op – sporen worden niet opgeblazen om het spoor te slopen, maar om de passerende trein te laten ontsporen. Het ontsporen van de trein is het doel, en de schade aan het spoor is slechts een middel. Om een eenvoudige reden – u kunt spoorwegen relatief snel repareren, soms binnen enkele dagen, zo niet uren. Hetzelfde geldt voor bruggen zoals de Krimbrug. Men kan één of twee overspanningen wegnemen, maar men kan niet alle 19 kilometer van deze brug opblazen. En dat betekent dat lineair zijn uw grootste voordeel is. U kunt 100 meter van een spoorweg opblazen, maar niet 7000 kilometer TranSib, schrijft Smoothiex12.

De sabotage bij de Krimbrug is een klassiek voorbeeld van een moeilijkheid waarmee terroristische sabotagegroepen worden geconfronteerd wanneer zij proberen een lineair doelwit uit te schakelen. Zoals u allen weet, is het verkeer over de brug al grotendeels hersteld, inclusief het autoverkeer dat gebruik maakt van de resterende rijstroken, terwijl de spoorwegen in orde zijn en blijven functioneren, wat belangrijk is voor de opbouw van de troepen op de Krim, ook voor toekomstige operaties met de herschikking via de regio Kherson. Zelfs om PR-redenen heeft Kiev, zoals altijd, niets wezenlijks bereikt. Het feit dat WaPo – dit oorlogszuchtige leugenachtige zak stront die zich voordoet als een legitiem medium – de “mening” van een of andere, duidelijk anonieme, Oekraïense ambtenaar publiceerde dat het een SBU “operatie” was, zegt iets. Washington wijst direct naar Kiev als schuldige, ondanks dat Kiev het niet officieel toegeeft.

Welnu, hier is Zakharova vandaag:

Vraag: Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft onlangs publiekelijk aangegeven dat de Verenigde Staten bereid zijn tot “diplomatie met Rusland over Oekraïne”. Kunt u commentaar geven op dit signaal?

Antwoord: De publieke signalen van de Amerikaanse regering in de afgelopen dagen in de context van de gebeurtenissen in Oekraïne zijn een combinatie van provocerende militante strijdlust en chaotische toespelingen op de mogelijkheid van een passende Russisch-Amerikaanse dialoog. Minister van Buitenlandse Zaken E. Blinken was op dit punt vaag. Hij zei dat de VS klaar staan om te reageren als Moskou “enige serieuze bedoelingen” toont. Ondertussen ontkende hij een paar weken geleden botweg de mogelijkheid van het zoeken naar een diplomatieke oplossing. Het belangrijkste zijn echter de werkelijke stappen die de Amerikanen en hun satellieten hebben genomen. En die zijn radicaal in tegenspraak met de opzichtige retoriek die beweert vreedzaam te zijn. De levering van wapens aan het regime van V. Zelensky neemt toe, het aantal westerse huurlingen en instructeurs groeit direct “op de grond”, de Verenigde Staten gaan steeds dieper in op de veelzijdige ondersteuning van hun cliënten in Kiev. En dit tegen de achtergrond van de krankzinnige oproepen van V. Zelensky aan zijn meesters om een preventieve nucleaire aanval op Rusland uit te voeren. Dergelijke onverantwoordelijke demagogie begint blijkbaar zelfs diegenen bang te maken die eisen dat “de Russen op het slagveld worden verslagen”. Hier komt blijkbaar het geflirt van het team van J. Biden vandaan, dat zelf het kwaad heeft gekoesterd, zo lijkt het, zonder zelfs maar na te denken over de catastrofale gevolgen voor de wereld, en vooral voor zichzelf.

  Nieuwe Poolse premier tolereert geen "anti-Oekraïens sentiment"

Als een bevestiging van wat ik gisteren zei over deze wollige bullshit over een kernoorlog die uit het Witte Huis komt, heeft het Pentagon vandaag eindelijk de daad bij het woord gevoegd:

Het Amerikaanse ministerie van Defensie gelooft niet dat een Russische nucleaire aanval op handen is, zo vertelden verschillende functionarissen van het Pentagon deze week aan journalisten. Washington neemt de vermeende dreigementen van Moskou nog steeds “zeer serieus”, voegden ze eraan toe. “Wij denken niet dat president Poetin op dit moment heeft besloten kernwapens te gebruiken”, zei de perschef van het Pentagon, brigadegeneraal Patrick Ryder, tegen journalisten tijdens een briefing op donderdag. Hij sprak nadat de Amerikaanse president Joe Biden had gewaarschuwd dat het risico van een nucleair conflict het hoogste is sinds de Cubaanse Raketcrisis van 1962. Voorlopig beschikken de VS niet over informatie die een wijziging van hun “strategische afschrikkingshouding” rechtvaardigt, aldus Ryder, die eraan toevoegde dat Washington de situatie op de voet zal blijven volgen, aangezien het de dreigementen van Rusland “zeer ernstig” neemt. Vrijdag vertelde een andere woordvoerder van het Pentagon, J. Todd Breasseale, aan Politico dat de VS nog steeds geen enkele aanwijzing ziet dat Rusland zich voorbereidt op een nucleaire aanval. “Om duidelijk te zijn: we hebben geen enkele reden gezien om onze eigen strategische nucleaire houding aan te passen, noch hebben we aanwijzingen dat Rusland zich voorbereidt om op korte termijn kernwapens te gebruiken,” zei hij.

Zoals ik tot vervelens toe heb verklaard – voor het Westen draait de SMO vooral om PR, omdat het gecombineerde Westen en zijn “leider” geen middelen hebben om een echte conventionele oorlog met Rusland uit te vechten. Vandaar, zoals Zakharova verklaarde, het gefladder, alsof men in een koortsig delirium verkeert. De VS hebben een deal met Rusland nodig, maar Medvedev was er heel expliciet over – de deal zal vooral gaan over onvoorwaardelijke overgave in een economische oorlog. Zoals verwacht – het “front” is gestabiliseerd en de VSU gooien hun laatste reserves naar Rusland en iedereen met een IQ boven kamertemperatuur weet nu wat er komen gaat. Het enige wat Kiev nog tot zijn beschikking heeft zijn PR-acties zoals sabotage van de Krimbrug of, wat volledig verwacht wordt, terroristische acties tegen burgers tot diep in Rusland zelf en infrastructuurobjecten, zoals metro, openbaar vervoer, energiecontrolecentra en vele andere, zijn de doelwitten voor Washington en Londen die hun Kievse handlangers gebruiken om voor een plausibele ontkenning te zorgen. Maar het is een strategische waarheid als een koe: terrorisme is het wapen van de zwakken. Gezien de psychopaten die het moderne Westen besturen is dit wat je zou verwachten. Immers, het enige waar westerse militairen de afgelopen 30 jaar in uitblonken is het doden van burgers en het opblazen van civiele infrastructuur, en het patroon is onmiddellijk herkenbaar.

  Poetin zegt bondgenoten "geen haast" in Oekraïne, waarschuwt voor "ernstiger" actie in het verschiet

***

Oekraïne er opnieuw niet in geslaagd de mythische doodsteek toe te dienen. De brug is open en het verkeer stroomt door, zij het iets langzamer en met meer opstoppingen door schade aan een deel van de brug (dat gemakkelijk te repareren is). Ja, het deel van de brug waar de vrachtwagenbom ontplofte is afgesloten, maar het andere deel van de brug is open en werkt. Niet bepaald een “enorme” klap. Een ongemak? Ja, maar het vormt geen onoverkomelijk probleem voor Rusland, aldus

De enthousiaste reacties op het beperkte succes van deze operatie in het westen getuigen van wanhoop. Als een groot deel van de hele brug was verpulverd, zou ik het gejubel en de snedige opmerkingen begrijpen. Dit is vergelijkbaar met de Duitsers die tijdens de Tweede Wereldoorlog vierden dat het niet gelukt was de brug bij Remagen op te blazen. Duitse pogingen om die brug te vernietigen werden verijdeld terwijl geallieerde troepen Duitsland bleven binnenrollen. Die brug – de Ludendorf – stortte tien dagen na de inname in, maar dat kwam te laat om de nazi’s te redden van de Amerikaanse en Britse aanval. Patton en zijn troepen vestigden zich comfortabel in Duitsland.

Laten we Oekraïne één ding nageven: ze maken de bevolking van Rusland echt kwaad en zorgen voor steun voor Poetin om resoluut op te treden. Het Westen houdt vol dat het van Vladimir Poetin af wil, maar acties als deze aanval op de Krimbrug hebben het tegenovergestelde effect op Poetins populariteit en zijn groeiende mandaat om Oekraïne als terroristische staat te bestraffen. Ik vermoed dat Oekraïne niet meer zo vrolijk zal zijn als Rusland ervoor kiest om met geweld te reageren.

  Oekraïnes tegenoffensief plan was van tevoren gelekt naar Rusland, zegt Zelensky

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Catastrofale Oekraïense verliezen doen er niet toe voor Kiev, Brussel, Londen of WashingtonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland rijdt twee nucleaire raketten en tanks voorbij de Amerikaanse ambassade in Moskou; burgers scanderen: “NUKE Washington” na aanval op Krimbrug (Video’s)
Volgend artikelHongarije eist herziening sanctieoorlog: “Europa bloedt dood”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Zelensky wil niet dat de kinderen uit de Donbas en andere regio’s worden geevacueerd naar de Krim. Hij schiet ze liever dood.

 2. De globalistische elite die in Washington (en Brussel) aan de touwtjes trekt heeft gewoon zwaar geïnvesteerd in het plunderen van, met name, oost Oekraïne.
  Het gaat hier dus gewoon om veel miljardairs centjes, en daarom moeten “de geannexeerde gebieden” koste wat het kost heroverd worden.
  Dit zooitje kijkt vervolgens gewoon niet op een paar miljoen ver van hun bed dooien meer of minder, en daarom wordt deze situatie nu ver voorbij de waanzin gepusht.

 3. Heb nog famillie dat pas over die brug via Rusland naar Litouwen is geraakt, vrienden van hen hadden het geprobeerd door Oekraïne ma die werden beschoten door laffe Russische soldaten.

  • Juist ja. Die vrienden gingen over de brug, dwars door Rusland om naar Litouwen te gaan, waar ze weer lekker op Rusland kunnen kankeren. Maar ze werden bij de brug door Russische soldaten beschoten. Met raketwerpers en tanks uiteraard, want dat doen Russische soldaten de hele tijd, op burgers schieten. Tuurlijk. Want die vrienden waren in de Krim omdat ze daar met vakantie waren of wat?
   Vraag uw vrienden om namens mij de paashaas te verzoeken meer pure chocolade te gebruiken.

  • Hongarije heeft de enige leider die nog niet zo verziekt is door wat hij, als YGL uit het kleuterklasje van Schwab en zijn homovriendje Harari heeft mogen leren. Zal géén hoogstaande kwaliteit zijn dat Schwabistisch trannie-woke -schooltje waar quasi ieder ‘staatshoofd’ van Europa op les is geweest! Aan wat we nu allemaal te zien krijgen en MOETEN meemaken is het hoog tijd voor de totale ruiming van het doodzieke westers politiek systeem!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in