Het leger van de Ukie is bijna geheel een proxy krijgsmacht. Het is een grote bevolking, die gemakkelijk enkele miljoenen mannen voor militaire dienst oplevert. De manschappen worden in dienst gesleept, door de nazi’s onder schot aan het front gehouden, niet nodig om te betalen, nauwelijks nodig om te voeden, de meesten zonder behoorlijke beschermende uitrusting, door hun commandanten in de steek gelaten, door hun kameraden doodgeschoten als ze gewond zijn, van hun familie afgesneden of onder bedreiging van de SBU in dienst geforceerd. Waarschijnlijk, indien gedood, onbegraven achtergelaten en later afgevoerd en als vermist in actie gemarkeerd, zodat Kiev geen overlijdensuitkering aan de familie hoeft te betalen. Die mobiele crematoria doen een aardig werkje bij het wegwerken van de lijken, schrijft Larchmonter445.

Als honderdduizend of driehonderdduizend Ukies gewond, overgegeven of gevangengenomen zijn, maakt dat niet veel uit. Er zijn honderdduizenden lichamen beschikbaar om in dienst te dwingen. De opleiding voor Ukies duurt 2-4 weken, alle belangrijke wapensystemen schijnen bemand te worden door huurlingen, NAVO-adviseurs en PMC-aannemers.

De Ukie tactiek is nu: blijf in voorbereide verdedigingswerken tot ze doorbroken en overlopen worden, trek u terug op burgerinfrastructuur, gebruik menselijke schilden, vecht tot u geen munitie meer hebt, ren naar de volgende locatie, tweede of derde echelon. U krijgt meer munitie, wat voedsel en water, en herhalen tot u dood bent.

Natuurlijk zijn er catastrofale verliezen. De door de VS ontworpen verdedigingswerken hebben in een oorlog niet meer gewerkt sinds vóór WO I. Zij vereisen een suïcidale menselijke frontale aanval van de Russen om winnende resultaten op te leveren.

  Staat Moskou in brand nu het enorme netwerk van Prigozhin aan het licht komt?

De frontale aanval van de Russen komt in de vorm van artillerie- en raketaanvallen. Zij hebben er onlangs een helikopter en een drone met bewapende raket aan toegevoegd, Project 305, LMAR. Heli’s kunnen 10-20 kilometer afstand houden en elk doelwit opblazen. De Russen hebben die gebruikt bij nachtelijke aanvallen. De Oekraïners worden dus 24/7 geraakt. Geen loopgraaf, huis, of pantservoertuig is veilig. De technologie van de raket maakt haar verwoestend dodelijk.

Steden zullen in een paar weken vallen in plaats van in maanden. De tactieken zijn veranderd. De wapens zijn veranderd. Wat niet veranderd is, is het resultaat. De Oekraïners blijven verliezen. En niemand geeft er iets om. Niet hun commandanten en niet de regering in Kiev. Niet hun sponsors in Washington, Brussel en Londen. Niet hun “vrienden” in de EU. Niemand geeft er iets om dat er Oekraïners sterven. Zij willen alleen maar horen hoeveel Russen er sterven. Zij willen horen dat Donbass in een woestenij veranderd is. Zij willen een Russische militaire nederlaag. Het kan hun niet schelen hoe lang dat duurt. Zij zullen het geld en de wapens laten stromen.

De militairen van de Oekraïners zijn nu, geen primaire militaire verliezen, maar zij zijn collaterale schade. Het is geen oorlog. Het is een moordoperatie. Het Westen probeert Rusland te vermoorden. Zij hebben geprobeerd de Russische economie om zeep te helpen, geprobeerd president Poetin te doden of te verwijderen, en geprobeerd het Russische leger te verslaan.

En als er onderweg een miljoen Oekraïners omkomen, is dat geen probleem. Niemand in het Westen heeft moeite met dode Oekraïense soldaten of burgers, of ze nu Russisch of Oekraïens spreken. Het is niet eens een categorie in het grootboek van de Amerikaanse kosten van deze oorlog.

  Het Amerikaanse leger heeft meer onhaalbare plannen voor Oekraïne

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video van uitzicht van de groep Oekrainse soldaten op de Russische tank die hen van dichtbij beschiet (21+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse “elites” zijn gewoon niet in staat om slecht nieuws over wat dan ook te horen, omdat de meesten van hen nukkige kinderen zijn met het volwassenheidsniveau van middelbare school tieners
Volgend artikelZoals Pol Pot, Mao Zedong en Stalin vóór hen, heeft de regering een massamoordcampagne ontketend om de menselijke bevolking uit te roeien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Denk niet dat ze in kiev zijn.Those are the kinds with a big mouth but saving their own asses.Net als zenuwlenskie die coke nodig heeft omdatie anders onder de druk bezwijkt en in zn broek schijt omdatie t niet aan kan.

 1. Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy. Aldus Henry Kissinger. Ik heb een hekel aan de heer Kissinger maar eerlijkheid gebied me te zeggen dat hij vaak wel eerlijk is. Zijn cynisme echter….. Maar lets face it, als je vrijwillig jezelf aansluit bij het maakt me niet uit welk leger ben je gewoon een dom, stom dier dat als pion misbruikt gaat worden voor buitenlands beleid. Zeker in het westen.

  De enige reden die ik me kan bedenken om me vrijwillig aan te sluiten bij een leger is als een heel enge religie of ideologie militair ons zwaar begreigd en, heel belangrijk, niet door ons is gefinancierd. Die kans is ongeveer net zo groot als dat de marsmannetjes ons aanvallen.

  Groeten,
  Hugo

 2. Er wordt hier weinig tot geen melding van gemaakt in de regionale of landelijke kranten dan alleen maar dat Rutte enCo/EU wapens levert aan deze waanzin oorlog die voor beide partijen niets opbrengt dan doden en gewonden De enige die er wel bij vaart is de wapenindustrie!

 3. De Nederlandse en andere Europese lidstaten geven een feitenvrije weergave van de speciale operatie Z in Oekraïne, blijkbaar houd het op met een paar procent mensen die kritisch kunnen denken, de meeste burgers zijn volledig in de greep van het NON-Journal en NPO Radio 1 welke 24 maal 7 in de indoctrinatie modus staan, vooral treden jonge vrouwen bij deze omroepen op de voorgrond, fijn zo’n vrouwen quotum, dan trappen de mensen er lekker snel in.

 4. De speciale troepen van de Russische Garde doorzochten het huis van de SBU-generaal en vonden bewijs van het werk van de OVSE voor de speciale diensten van Kiev

  De speciale troepen van de Russische Garde hebben bewijs gevonden van het werk van OVSE-waarnemers in het belang van de Oekraïense speciale diensten.

  Tijdens gerichte evenementen hebben soldaten van de speciale troepen in het huis van het voormalige hoofd van de SBU-afdeling in de regio Cherson, generaal Vyacheslav Savchenko, documenten van de internationale monitoringorganisatie van de OVSE gevonden, die getuigen van samenwerking met de Oekraïense speciale diensten.

  In Cherson, aan de Budyonny-straat, inspecteerden de speciale troepen van de Russische Garde het modieuze herenhuis van een Oekraïense generaal. De dure decoratie van het huis, of liever, het echte paleis, getuigde van de aanwezigheid van grote financieringsbronnen voor het voormalige hoofd van de SBU in de regio Cherson.

  In het gebouw werden documenten gevonden die behoren tot de missie van de internationale monitoringorganisatie van de OVSE in Oekraïne, waaruit volgt dat vertegenwoordigers van de buitenlandse missie zich in Cherson bevonden en de persoonlijke bescherming genoten van Savchenko.
  Bron: https://rusvesna.su/news/1656918723

 5. Dit is gewoon moord.
  Deze soldaten hadden niets kwaads in de zin. Mogelijk dachten ze dat het hun eigen tanks waren of ze hadden hun handen om moeten steken als teken van overgave

 6. Het is een moordoperatie. Het Westen probeert Rusland te vermoorden. Zij hebben geprobeerd de Russische economie om zeep te helpen, geprobeerd president Poetin te doden of te verwijderen, en geprobeerd het Russische leger te verslaan.
  Mijn commentaar hierop is: Het is een zelfmoordoperatie! Het westen is heel hard bezig om Europa om zeep te helpen. Ze helpen de Russische economie niet om zeep, maar de Europese economie. Het wordt hoog tijd dat niet president Poetin, maar dat hele zooitje niksnutten in Brussel van de EU verwijderd en vervangen worden door mensen met heel simpel nuchter verstand, mensen die nog steeds het beste voor hebben met hun eigen mensen. Trump zei het ook al: “America First!” Ik zeg: “Europa eerst!”.
  In dit conflict, waarin voor heel Europa NIETS te winnen valt, en de brave burgers tegen de kwalijke consequenties aanhikken, wordt het hoog tijd dat er nieuwe gezichten in alle regeringen komen, die zich alleen nog maar druk hoeven maken om het herstellen van de Europese economie. Een welvarende economie, die ze in no-time systematisch naar de bliksem geholpen hebben.
  Ik weiger al lang te geloven dat dit onkunde is, dit is duidelijk OPZET!
  Zo achterlijk kan een “regering” onmogelijk zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in