Screenshot CNN

Steeds meer prominente wereldmedia bereiden de onwetende schapen voor op de nederlaag van Oekraïne. CNN meldt dat Navostan “ontnuchterende” informatie ontvangt over het tegenoffensief van de UAF. Berichten over de situatie in het conflictgebied doen twijfels rijzen over het vermogen van het Oekraïense leger om de door Rusland veroverde gebieden te heroveren.

CNN:

“Het is op de dag af twee maanden geleden dat het tegenoffensief begon, ze hebben misschien 16 vierkante kilometer gewonnen, niet veel.

Het aanvallen van frontale versterkingen versterkt door mijnenvelden zonder luchtsuperioriteit is in de geschiedenis niet vaak succesvol gebleken.

De publieke opinie in de VS is aan het veranderen, er is echt een opvallende realiteit in deze CNN peiling, die laat zien dat een meerderheid van de Amerikanen een nieuw steunpakket voor Oekraïne afkeurt.

Als de VS er niet in slaagt om verdere financiering goed te keuren, denkt u dan dat de westerse bondgenoten zullen volgen?

Ik weet niet zeker of de westerse bondgenoten de mogelijkheden en de capaciteit hebben om het verschil te maken dat Oekraïne nodig zal hebben.

Ze hebben dingen nodig die alleen van de Verenigde Staten en Amerikaanse defensieaannemers komen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Vernietigde Oekraïense stellingen bij Peski (Video’s 18+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Twee Britse artsen ervaren een ontnuchterende ondervinding in Oekraïne - "Ze wilden ons als kanonnenvoer"
Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Russisch leger rukt op in Koepyansk, slaat aanvallen in andere richtingen af
Volgend artikelOnheilspellende koppen blijven verschijnen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Wat hadden die miljarden dollars en pleuro,s beter besteed kunnen worden. Opbouwen in plaats van nutteloos afbreken. En dat allemaal om een paar machtgeile psychopaten te bevredigen naar nog meer dollars/ pleuro,s, nog meer macht en vooral grondstoffen uit Rusland.
  De mens leert nooit iets van het verleden.
  Altijd pang, pang in plaats van met elkaar een goede wereld opbouwen, waar vrede heerst en geen gedonder. Hoeveel boterhammen hadden er aan de hongerlijdende volkeren niet verstrekt kunnen worden. Als ik lees dat 40% van de kids in usa zonder ontbijt naar school gaan. En dat geldt ook hier in NL, waar de rijen bij de voedselbanken steeds langer worden.de waanzin ten top.

  • Zonder oorlog, een paradijselijke omgeving met genoeg voedsel en zonder ziekte krijg je degeneratie, oorlogen, ziekte, honger en wapens leiden tot nieuwe kennis, inzichten en ontwikkelingen.
   Helaas.

 2. Citaat: “Ze hebben dingen nodig die alleen van de Verenigde Staten en Amerikaanse defensieaannemers komen.” Einde citaat.

  Die Amerikanen denken echt dat ze superieur zijn. Misschien daarom dat ze hun ‘modern’ wapentuig niet naar het front durven sturen. Het kon wel eens zwaar tegenvallen, zeker als je de opgeklopte kracht van de panter gezien hebt.
  Dus verzinnen ze allerlei smoesjes om die afgang, die er zeker komt, te voorkomen. Zie F16 als voorbeeld, die niet tegen de SU57 is opgewassen en zeker al niet als er een woke piloot inzit.

 3. Als ze de westerse bevolking op nog een stevig(er) rondje Russofoob brainwashing trakteren met schandalig leugenachtige propaganda van die ‘kindermoordenaars, vrouwen verkrachtende, beestachtige Russen’ dan komen er waarschijnlijk, met goedkeuring van de domme meute , en deze keer officieel dus, Navo boots on the ground in Hoerkraiene….Wereldoorlog III begint dan ook officieel uiteraard, ik durf er mijn hand niet in het vuur voor steken dat het niet gebeurt, op krankzinnigheid staat namelijk geen maat, dat wordt met de dag duidelijker….

 4. de onwetende…het kan er bij mij maar niet goed in..voor mij is het ieders verantwoordelijk te weten, moeten weten zelfs..niet willen weten is misdadige onwil zo houden ze alles in stand…gisteren in een Zweedse film de opmerking gehoord “”Amerika het land dat geen oorlog onbenut laat”” dat soort opmerkingen hoor en zie je dagelijks in zowat elke film of afleveringen van vanalles…het zijn boodschappen verborgen in een feuilleton of een gesprek..maar Niemand doet er iets mee..Schuldig verzuim noem ik dat, het is je verdomde plicht om wakker te blijven en je regering scherp te houden..vóór dat het je geld kost…niet wanneer het te laat is..de bevolking heeft de leiders die het verdient…ook hier in West Europa…Schuldig Verzuim..onderga de gevolgen van uw Lafheid, je hebt het verdient.. ga maar mee in de rij in de rij staan Lafaards, ze hebben een nieuwe spuit…

  • Beste Raphael,
   Klopt wat je schrijft.
   De meeste mensen in het westen is veel te druk bezig met hun eigen leventje, vakantie, Netflix, facebook en hier bij ons ” heel Holland bakt en Frans Timmermans”.
   En probeer je mensen te laten beseffen waar het op uit kan draaien, dan krijg je het label opgeplakt van doemdenker.

   Ik heb al eens eerder hier geschreven; ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken,
   maar ook de verantwoordelijkheid om de gevolgen van die keuzes te dragen.
   In dit informatietijdperk is onwetendheid een keuze.

   Of het lafheid is zoals je schrijft, weet ik niet.
   Je kunt het ook naïef noemen.

   Voor hen die weten, hoeft niets verklaard te worden.
   Voor hen die willen weten, verklaren zichzelf.
   Voor hen die niet weten, is geen enkele verklaring afdoende.
   Voor hen die niet willen weten, verklaren je voor gek.

 5. Beste Mensen

  Heel kort gezegd
  Door de Machtsbeluste mogendheid Amerika en zijn Hielen Likkers Landen dus inclusief Nederland
  De Grootste GeldWolven

  Door de echte Paria’s worden Onschuldige Oekraïners vermoord en de schuld in de schoenen geschoven van Mensen die geen geweld willen gebruiken
  Dus ook geen behoefte hebben om veel te NEUKEN
  Zie het totale volk van Rusland en
  Het totale volk van de Barbaristische Moordlustige Kannibalistische Mogendheden
  Ze Neuken erop los om winst te kunnen boeken

  Wat er vervolgens gebeurt

  Aanleiding gevende tot balans bewaring gaan de niet gewelddadigen Landen dus ook maar aan de haal en neuken erop los

  Menings verschillen ontstaan alleen maar onder de geweld gebruikers en hun partijen

  Hunzelf verschuilende onder de Smerige dekens wil zeggen met valsheden in geschriften groot gelepelde wezens Dieren Mensen Joden Christen Islam noemende

  Jijen en Ikken = Zijn de Ego polarisatoren

  Wie zijn er altijd over de heele wereld Terreur aan het Zaaien ??

  Graaf in Uw hersenen en U zult versteld staan
  Het zijn die drie voorgenoemde met opgesomde benamingen

  De geen geweld gebruikers Landen laat het koud
  Het maakt hun niks uit
  Maar ze treffen wel maatregelen
  Want de Terroristen Gekken doorgedraaiden kunnen en zullen hun naderhand zeker wel willen komen onderdrukken om wederom de lakens te kunnen uitdelen
  Dekmantel naam de ontdekkers van de Wereld als Colen in bus beter gezegd Columbus en dergelijke
  Er zijn zo weer nieuwe valse namen bedacht om terreur de boventoon te laten voeren

  Dat wat altijd gebeurt

  Maar helaas
  De Waarheid overwint altijd op de leugens
  Willen de geweld gebruikers de Terroristen de Lafaards de Huidige Laken uitdelers elkander uitmoorden
  Ga Uw gang

  Dank U

 6. Als de VS er niet in slaagt om verdere financiering goed te keuren, denkt u dan dat de westerse bondgenoten zullen volgen?

  rutte wel , het is zijn naziland .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in