De woede in Rusland over de Oekraïense aanval op de Krimbrug bereikte zaterdag een hoogtepunt toen Rusland TWEE “YARS” intercontinentale ballistische raketten (ICBM’s) de straat op stuurde voor de Amerikaanse ambassade in Moskou. Russische burgers die het lint van Sint Joris en een namaak-ICBM droegen, schreeuwden in het openbaar “NUKE Washington”. Video van beide hieronder, schrijft Hal Turner.

De Krimbrug, de langste brug in Rusland, werd zaterdagochtend aangevallen door Oekraïne. De brug werd getroffen door een of ander explosief en liep aanzienlijke schade op:

Drie burgers werden gedood bij de ontploffing, die u kunt zien in de bewakingscamera video hieronder:

Dankzij snelle technische werkzaamheden en zware reddingswerkzaamheden kon de brug weer worden opengesteld voor het auto- en busverkeer:

Het pendeltreinverkeer is ook hersteld, maar het goederenvervoer per spoor nog niet:

WOEDENDE BURGERS

De burgers van Rusland zijn zo woedend over de acties van de Verenigde Staten (en onze NAVO-vazallen) in Oekraïne, dat ze vandaag de straten van Moskou zijn opgegaan om “Nuke Washington” te roepen.

Met de vlaggen van het St. Jorislint en onder aanvoering van een nagebouwde ICBM protesteerde de menigte tegen de acties van de Verenigde Staten, die Oekraïne bewapenen, geld geven aan Oekraïne en inlichtingen verstrekken om Russische soldaten te doden, dat zij zich verzamelden en door Moskou naar de Amerikaanse ambassade marcheerden.

Het Sint Jorislint is van speciale betekenis en belang in Rusland.

Het lint van Sint Joris is een Russisch militair symbool dat bestaat uit een zwart en oranje tweekleurig patroon, met drie zwarte en twee oranje strepen. Het komt voor als onderdeel van vele hoge militaire onderscheidingen die zijn toegekend door het Russische Rijk, de Sovjet-Unie en de huidige Russische Federatie.

In het begin van de 21e eeuw werd het lint van Sint Joris gebruikt als herinneringslint voor de veteranen van het Oostfront van de Tweede Wereldoorlog (in de post-Sovjetlanden bekend als de Grote Patriottische Oorlog). Het is het belangrijkste symbool voor de Dag van de Overwinning. Het geniet een grote populariteit in Rusland als patriottisch symbool, maar ook als een manier om publieke steun te betuigen aan de Russische regering.

Hier is een video van Russen die vandaag in Moskou “Nuke Washington” scanderen:

Dit soort burgeractie – openlijk oproepen tot een nucleaire aanval van Rusland op de Verenigde Staten – is nog nooit eerder in de geschiedenis vertoond.

Russische gekozen functionarissen zien deze publieke steun en het kan heel goed meespelen in hun beslissing over wat de toekomst kan vereisen.

Dat werd vanavond in Moskou duidelijk toen …

RUSLAND STUURT KERNRAKETTEN LANGS VS-AMBASSADE

In de avond van 8 oktober, in de nasleep van de aanvallen op de Krim, stuurde de Russische regering TWEE volledig operationele NUCLEAIRE RAKETLANCEERWAGENS om direct voor de ambassade van de Verenigde Staten in Moskou te rijden. (Video hieronder)

  West-Europa op zelfmoordpad nu voedsel- en energiecrisis met de dag erger wordt... Hoeveel mensen zullen de komende winter verhongeren of bevriezen?

De Transporter / Erector / Raketlanceerwagens vervoerden de “YARS” Inter-Continentale Ballistische Raket die bewapend is met minstens één 800 kiloton kernkop. De raket kan minstens vier kernkoppen dragen, en als het kleinere versies van 100 kiloton zijn, kunnen ze er tien dragen.

Elke kernkop is een “MIRV” — Multiple Independent Re-Entry Vehicle. Elke kernkop kan worden geprogrammeerd om een ander doel aan te vallen! Eén raket kan betekenen dat wel TIEN Amerikaanse steden tegelijk worden getroffen.

Nooit eerder in de geschiedenis van deze wereld heeft een land kernraketten op lanceervoertuigen tentoongesteld tegenover de officiële ambassade van een ander land.

Voor veel waarnemers is dit de meest expliciete waarschuwing voor een nucleaire oorlog die ooit is gegeven. Hier is de video van die kernraketten die voor de Amerikaanse ambassade in Moskou langs rijden, dat is het witte gebouw met gouden randjes Hier is de werkelijke video van de kernraketlanceerwagens – en een heleboel tanks – die de Amerikaanse ambassade in Moskou passeren:

Rusland dat SCHERPE NUCLEAIRE RAKETTEN op lanceerwagens langs de Amerikaanse ambassade in Moskou stuurt, is de meest ongekende nucleaire bedreiging in de wereldgeschiedenis.

Toch weet het Amerikaanse volk niet dat hun federale regering overzee zoveel problemen veroorzaakt, dat wij nu daadwerkelijk het risico lopen te worden getroffen door een nucleaire aanval. Het Amerikaanse volk krijgt van de massamedia niet te horen dat de zaken tussen de VS en Rusland de afgelopen maanden zo vreselijk zijn geëscaleerd. In feite hebben de hele Amerikaanse massamedia, waaronder ABC, NBC, CBS, CNN, MSNBC, CNBS, FOX News, kranten als de New York Times, de Los Angeles Times, de Chicago Tribune, de Boston Globe, de Miami Herald, de Dallas Morning News en al de rest, de berichtgeving hierover tot een minimum beperkt. Bij mijn weten heeft NIEMAND van hen geschetst hoe dicht we eigenlijk bij de derde wereldoorlog en een nucleaire holocaust zijn. Hetzelfde geldt voor alle grote nieuwsdiensten, Associated Press (AP), United Press International (UPI), Thompson-Reuters nieuwsdienst; op zijn best beperkte berichtgeving.

Wilt u weten waarom de Amerikaanse massamedia dit allemaal op de achtergrond houdt? Omdat het eigenlijk geen “journalisten” of zelfs “verslaggevers” meer zijn; het zijn partizanen. Ze zijn volledig politiek. Ze doen geen “nieuws” meer; het is meer “propaganda”. De media weten dat hun liberale collega-Democraten in de problemen zitten nu de tussentijdse verkiezingen naderen. Ze willen niets melden dat de Democraten in een slecht daglicht stelt. En, natuurlijk, de Democratische meerderheden in het Huis en de Senaat, samen met de Democratische President, die zoveel problemen veroorzaken dat we misschien worden gebombardeerd, zouden hun mede-liberalen zeker niet in een goed daglicht stellen. Dus de liberale media . . . houden het allemaal erg stil.

Vorige week nog vertelde de dementerende Joe Biden op een Fund-Raiser in New York City dat we nooit dichter bij een Armageddon zijn geweest sinds de Cubaanse raketcrisis. De media meldden die opmerking, maar lieten onvermeld hoe we hier terecht zijn gekomen, wat WIJ hebben gedaan om deze problemen te veroorzaken, en dat we nu daadwerkelijk het risico lopen te worden getroffen door een nucleaire first strike, door het enige land ter wereld dat ons kan verslaan.

  De Westerse propaganda blijft de fabel promoten dat Rusland toast is

Ja, Rusland KAN ons verslaan. Ziet u, ZIJ hebben hypersonische raketten en wij niet. Zij hebben schuilkelders voor hun bevolking en wij niet. ZIJ hebben voedsel, water, medicijnen, elektrische generatoren en machines in al hun atoomschuilkelders, en wij niet.

Het lange en korte verhaal is … zij overleven … wij niet.

Ziet u, het gaat er niet om dat Rusland kernwapens gebruikt tegen Oekraïne; dat hoeft Rusland niet te doen. Oekraïne stelt niets voor en het Russische leger zou er normaal gesproken snel werk van maken. Maar Oekraïne wordt bevoorraad door de VS en hun vazallen van de NAVO.

Dat is wat NAVO-landen zijn: marionetten die dansen aan de touwtje van de VS.

Rusland weet dit, en Rusland, zo lijkt het mij, wordt moe van de niet aflatende bemoeienis van de VS/NAVO die duizenden Russische soldaten het leven kost.

Rusland heeft de Verenigde Staten keer op keer gewaarschuwd zich niet meer met Oekraïne te bemoeien, omdat het ons niets aangaat. Oekraïne is GEEN lid van de NAVO. Oekraïne heeft geen defensieverdragen met de VS. De VS heeft geen economisch of nationaal veiligheidsbelang in Oekraïne, maar toch sturen wij tientallen miljarden dollars aan wapens, munitie en contant geld naar Oekraïne. Bovendien gebruiken wij onze spionagesatellieten en militaire spionagevliegtuigen om in real time informatie te verzamelen over de bewegingen van Russische troepen, en verstrekken wij vervolgens doelgerichte coördinaten aan Oekraïne om die Russische troepen te doden.

Rusland komt snel tot de conclusie dat al hun problemen kunnen worden gestopt door de Verenigde Staten te treffen met een nucleaire aanval, en wel als EERSTE.

Ze weten dat op het moment dat een kernbom op Amerikaans grondgebied ontploft, de NAVO uit elkaar zal vallen. Natuurlijk zal het Verenigd Koninkrijk een tegenaanval uitvoeren, maar het Verenigd Koninkrijk is klein en kan in tweehonderd en tweehonderdtwee SECONDEN worden weggevaagd door de nieuwe Russische “SARMAT”-raket. Ja, u leest het goed, 202 SECONDEN van lancering tot inslag … en het Verenigd Koninkrijk is weg. Frankrijk kan ook een kernbom of twee afvuren, maar de Fransen weten dat die Russische SARMET-raketten Parijs in 180 seconden kunnen raken. Frankrijk … zal waarschijnlijk eerder buigen dan gebombardeerd te worden.

Zoals ik het zie, zouden alle kleine NAVO-landen inklappen als een goedkope camera op het moment dat grote broer VS wordt geraakt. Omdat alle kleine NAVO-landen weten dat ze geen kans maken als de VS er niet is om hen te steunen.

Dus, terwijl u dit leest, heeft Rusland de meest expliciete DEMONSTRATIE van een komende nucleaire oorlog gegeven die een land ooit met een ander land heeft gedaan. Ze hebben ons publiekelijk en herhaaldelijk gewaarschuwd om te stoppen met onze inmenging. Onze federale regering zal niet stoppen.

  Zelensky en zijn generaals hebben vorig jaar "minstens" 400 miljoen dollar van de Amerikaanse hulp verduisterd

Vroeg of laat zal Rusland moeten beslissen of het hen al dan niet een halt toeroept. En wanneer die noodlottige beslissing wordt genomen, zullen JIJ, IK en al onze familie en vrienden heldere, witte flitsen gaan zien, voordat we worden verbrand in nucleaire ontploffingen en branden.

WIE IS DE SCHULDIGE?

Weet je wie ons dit aandoet? Nee, niet alleen die dementerende opperbevelhebber, Joe Biden, wiens Democratische partij de presidentsverkiezingen van 2020 heeft gestolen met ongebreidelde kiezersfraude. De mensen die hier echt verantwoordelijk voor zijn … zijn UW lokale leden van het Amerikaanse Congres.

U weet wel, al die politieke nepperds die u een schouderklopje geven, in uw gezicht lachen en liegen als ze thuiskomen uit Washington. Ja. Zij.

Zij hebben gestemd voor de goedkeuring van elke cent geld die is gebruikt om de regering van Oekraïne in 2014 met geweld omver te werpen. Het door hen goedgekeurde geld ging naar steun voor een nieuwe regering (lees marionettenregime) die gunstig was voor het westen. ZIJ keurden het geld goed om het leger van Oekraïne te trainen en uit te rusten. ZIJ knipoogden en knikten toen Oekraïne Russisch sprekende burgers in Luhansk en Donetsk in Oost-Oekraïne begon aan te vallen. ZIJ (en hun aan dementie lijdende POTUS) weigerden botweg de diplomatieke inspanningen van Rusland voor een verdrag met ijzersterke, wettelijk afdwingbare veiligheidsgaranties voor Rusland, terwijl de NAVO haar expansie rond de Russische grenzen voortzette. Rusland stelde dat voor in december vorig jaar. De VS en de NAVO lachten erom en gooiden het voorstel in de prullenbak.

Wanneer u en uw gezin worden verdampt door Russische kernraketten, kunt u uw plaatselijke lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en de Amerikaanse Senaat bedanken. Zij zijn persoonlijk schuldig aan wat er gaande is en zij zijn persoonlijk verantwoordelijk voor het creëren van deze situatie met Rusland.

En wanneer zij uit hun knusse, veilige, nucleaire bunkers kruipen, terwijl de rest van ons die misschien overleeft, lijdt onder de nucleaire oorlog die zij hebben veroorzaakt, bedenk dan dat zij het waren die ons dit allemaal hebben aangedaan. Het is hun schuld. Zij zijn schuldig.

Ik weet niet zeker of er een manier is om te voorkomen wat ik zie aankomen – een kernoorlog. Maar misschien, heel misschien, als genoeg van jullie opstaan, beginnen te bellen en de kantoren van het Congres binnengaan en hen in niet mis te verstane bewoordingen vertellen dat ze beter kunnen ophouden met deze onzin, kunnen we misschien een Armageddon vermijden.

Als u niets doet, wees dan niet verbaasd als uw huid van uw lichaam brandt als de Russische kernbommen ons raken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duits bord: Geen vluchtelingenhulp voor blankenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: “De Russen zullen kernwapens laten vallen” – Woede in Rusland over de dodelijke aanval op de Krimbrug
Volgend artikelOver de kwestie van de Krimbrug
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

    • Verklaar dan eens dat Hiroshima binnen een tiental jaren weer een bruisende stad is? Waar is de dodelijke straling gebleven dan?

     • Radioactieve fall-out
      Fallout zijn de radioactieve deeltjes die op aarde vallen als gevolg van een kernexplosie. Hij bestaat uit wapenpuin, splijtingsproducten en, in het geval van een grondontploffing, bestraalde grond. Falloutdeeltjes variëren in grootte van duizendsten van een millimeter tot enkele millimeters. Veel van dit materiaal valt binnen enkele minuten na de explosie direct terug in de buurt van ground zero, maar een deel reist hoog de atmosfeer in. Dit materiaal wordt in de daaropvolgende uren, dagen (en) maanden over de aarde verspreid. Er zijn twee soorten fall-out: vroege fall-out, binnen de eerste 24 uur na een explosie, en vertraagde fall-out, die dagen of jaren later optreedt.

      Het meeste stralingsgevaar van nucleaire uitbarstingen is afkomstig van kortlevende radionucliden buiten het lichaam; deze zijn over het algemeen beperkt tot de plaats benedenwinds van het punt waar het wapen is uitgebarsten. Dit stralingsgevaar is afkomstig van radioactieve splijtingsdeeltjes met een halfwaardetijd van seconden tot enkele maanden, en van grond en andere materialen in de omgeving van de uitbarsting die radioactief zijn geworden door de intense neutronenstroom.

      De meeste deeltjes vervallen snel. Toch zouden er buiten de ontploffingsstraal van de exploderende wapens gebieden (hot spots) zijn waar de overlevenden niet kunnen komen vanwege de radioactieve besmetting met langlevende radioactieve isotopen zoals strontium 90 of cesium 137. Voor de overlevenden van een kernoorlog kan dit aanhoudende stralingsgevaar een ernstige bedreiging vormen tot 1 tot 5 jaar na de aanval.

      Voorspellingen van de hoeveelheid en de niveaus van de radioactieve neerslag zijn moeilijk vanwege verschillende factoren. Deze omvatten: de kracht en het ontwerp van het wapen, de hoogte van de explosie, de aard van het oppervlak onder het punt van uitbarsting, en de meteorologische omstandigheden, zoals windrichting en -snelheid.

      Een luchtexplosie kan een minimale neerslag produceren als de vuurbal de grond niet raakt. Daarentegen kan een kernexplosie op of nabij het aardoppervlak leiden tot ernstige besmetting door de radioactieve neerslag.

  • Sandra, ik raad je aan om eens op de Bikini eilanden op vakantie te gaan. Die eilanden waren de proeftuinen voor het Amerikaanse nuke programma. Als je er zonder stralingsziekte vandaan komt geloof ik jou.

  • hoe de bom ook mag heten en of wat het ook mag zijn, reken er maar op dat ze tig maal krachtiger zijn dan destijds wat voor ding ze ook op Japan hebben los gelaten.

 1. Ruslands wapengekletter daar liggen die Angelo Amerikaanse zionisten nazi-Bilderbergers joden in de Amerikaanse ambassade niet waker van, nuke alle besluitvormingscentra in Kiev of waar ook in dat fascistische land, nu wel genoeg geduld gehad, 6000 gedode jongens laat dat niet te vergeefs zijn geweest, No Show but Go.

 2. Alleen Oekraïne aanvallen heeft geen enkele zin.
  Als Rusland wil is Oekraïne binnen 24 uur totaal bezet.
  Maar de motor achter dit alles is niet Oekraïne maar Amerika en het VK.
  Op hun grondgebied moeten de klappen vallen.
  De militaire kracht moet verlamd en uitgeschakeld worden.
  Europa zal daardoor poeslief worden richting Rusland want militair gezien heeft de
  NAVO zonder Amerika totaal geen bestaansrecht.
  Met psychopaten kun je helaas niet onderhandelen.
  Die moet je uitschakelen..zo snel mogelijk nu !

  • Deze hebben al lang hun reputatie verloren, althans dat zien alleen de helderen.
   Deze organisaties zijn ronduit misdadig en zijn tuig te noemen.
   Niet meer en niet minder.

 3. Nou, het is zo ver. De kernkopjes staan op scherp. En dit omdat men even een brug op moest blazen. En of daar strategisch veel bij te winnen was valt ook nog te bezien.
  Poetin zal ’t zich politiek niet kunnen permitteren dit ongestraft te laten. Ik hoop maar dat dit met een sisser af gaat lopen. Maar ja, “Play with fire and you’ll get burnt” en de Amerikanen spelen momenteel met vuur.
  En wederom zitten we er als Europa lekker tussen en hebben wie geen leiders maar trekpopjes.

  I don’t like where this is going.

 4. Hoe zit dat eigenlijk met dat Starwars programma van de USA? Werkt dat nog, is dat te omzeilen?

  Ik heb niets tegen welke Amerikaan dan ook. Maar het idee dat er eens een flinke bom op een USA stad valt lijkt me niet verkeerd. Ben benieuwd hoe de Amerikanen het vinden als het concept oorlog voor de verandering eens op het grondgebied van de USA zelf wordt losgelaten. Dat ze aan den lijve de angst, de verliezen en ontreddering van een oorlog zouden meemaken. Zouden ze dan net zo oorlogszuchtig blijven, of zou men toch eens gaan nadenken of ze wereldwijd overal met geweld hun neus in andermans zaken moeten stoppen.

 5. Gooi die nazi lovers het land uit president Poetin, en daarna de ambassade gelijk maken met de grond en er onder, kun je gelijk de kerkers zien waar kinderen werden misbruikt en verhandeld.

 6. In een ander artikel van jullie zeggen jullie dat Rusland nooit drijgt met nucleaire wapens en dat wanneer ze zeggen dat ze geen nucleaire wapens gebruiken de westerse media de “geen” ertussen uit haalt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in