Ouderen die sterven na Covid-vaccin bestempeld als natuurlijke oorzaak

3

Over de hele wereld bereiken ons berichten over mensen die kort na de toediening van het Covid-19-vaccin overlijden. In veel gevallen sterven zij plotseling binnen enkele uren na het krijgen van de prik. In andere gevallen overlijden ze binnen een paar weken.

Een opmerkelijk geval is honkballegende Hank Aaron, 86, die stierf op 22 januari 2021, 17 dagen nadat hij publiekelijk was ingeënt voor Covid-19.1,2 Hij zei toen dat hij hoopte dat andere zwarten zijn voorbeeld zouden volgen en ook hun vaccinaties zouden nemen, schrijft Dr. Joseph Mercola op LewrockWell.

Volgens nieuwsberichten stierf hij “vredig in zijn slaap” en was er geen doodsoorzaak bekend gemaakt. Aaron was beroemd als de home-run koning van het honkbal en brak het record van Babe Ruth toen hij homerun nr. 715 sloeg; hij had er 755 geslagen tegen de tijd dat hij stopte met de sport.

29 doden in Noorwegen

In gerelateerd nieuws heeft Noorwegen 29 sterfgevallen onder bejaarden geregistreerd als gevolg van hun vaccinatiepoging.3 De meesten waren ouder dan 75 jaar. In totaal hadden tegen die tijd 42.000 Noren het vaccin gekregen.

Gezondheidsfunctionarissen bagatelliseerden aanvankelijk elk verband met het vaccin, maar uit een rapport van Bloomberg blijkt dat het Noorse Geneesmiddelenbureau zijn mening nu herziet. Op het moment van de sterfgevallen was het Pfizer-vaccin het enige COVID-19-vaccin dat in Noorwegen beschikbaar was, dus “alle sterfgevallen houden dus verband met dit vaccin”, aldus het agentschap tegenover Bloomberg.4

“Er zijn 13 sterfgevallen die zijn beoordeeld, en we zijn ons bewust van nog eens 16 sterfgevallen die momenteel worden beoordeeld”, zei het agentschap. Alle gerapporteerde sterfgevallen hadden betrekking op “oudere mensen met ernstige onderliggende aandoeningen”, aldus het agentschap.

De meeste mensen hebben de verwachte bijwerkingen van het vaccin ervaren, zoals misselijkheid en braken, koorts, lokale reacties op de injectieplaats en verergering van hun onderliggende aandoening.

De bevindingen hebben Noorwegen ertoe aangezet te suggereren dat Covid-19-vaccins te riskant kunnen zijn voor hoogbejaarden en terminaal zieken, de meest voorzichtige verklaring tot nu toe van een Europese gezondheidsautoriteit.

Het Noorse Instituut voor Volksgezondheid oordeelt dat “voor mensen met de ernstigste kwetsbaarheid zelfs relatief milde bijwerkingen van het vaccin ernstige gevolgen kunnen hebben. Voor degenen die toch al een zeer korte resterende levensduur hebben, kan het voordeel van het vaccin marginaal of irrelevant zijn”.

Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, merkte op dat de sterfgevallen “in de context moeten worden geplaatst van de populatie waarin zij zich voordeden”.5

Met andere woorden, ze waren oud en oude mensen sterven. Het is hypocrisie ten top. Wanneer bejaarden vóór de vaccinatie sterven, is dat te wijten aan Covid-19 en moet er iets worden gedaan om dat te voorkomen, maar wanneer zij na de vaccinatie sterven, sterven zij aan een natuurlijke oorzaak en is er geen preventieve actie nodig.

De Wereldgezondheidsorganisatie voegde eraan toe dat aangezien er “geen zeker verband” was tussen de vaccins en de sterfgevallen in Noorwegen, er geen reden is om het geven ervan aan bejaarden stop te zetten.

Bedenkelijke toevalligheden

Interessant is dat verschillende plaatsen hebben gemeld dat het aantal sterfgevallen snel toeneemt NADAT vaccinatieprogramma’s zijn ingevoerd. De nieuwsberichten zeggen het niet ronduit, maar als je naar de gegevens kijkt, roept het vragen op. Een voorbeeld hiervan is wat er gebeurt in Gibraltar in het zuidelijkste puntje van Spanje, met een bevolking van 34.000 mensen.

Het betrokken gebied heeft zijn vaccinatieprogramma op 9 januari 2021 ingevoerd, met het mRNA-vaccin van Pfizer. Op 17 januari 2021 waren er 5.847 doses toegediend (ongeveer 17% van de bevolking), volgens een verslag van MedicalXpress.6

Het merkwaardige hiervan is dat het eerste geregistreerde sterfgeval door Covid-19 in het gebied pas midden november 2020 plaatsvond. Op 6 januari, drie dagen voor het begin van het vaccinatieprogramma, stond het totale aantal Covid-19- naar verluidt op 10.

Daarna, op 17 januari, was het totale dodental plotseling gestegen tot 45. Met andere woorden, 35 mensen stierven in de eerste acht dagen van het vaccinatieprogramma. De meesten waren in de 80 of 90 jaar.

Minister-president Fabian Picardo verklaarde: “Dit is het ergste verlies van levens onder Gibraltarezen in meer dan 100 jaar. Zelfs in een oorlog hebben we er nog nooit zoveel verloren in zo’n korte tijd”.7 Geen van de sterfgevallen wordt echter toegeschreven aan het vaccin. In plaats daarvan geven ze losjes de schuld aan de nieuwe variant van SARS-CoV-2.

Vaccin uitrol valt samen met uitbraak

Andere regio’s melden ook “uitbraken” van Covid-19, met als gevolg een hoger dodental, na de uitbraak van de vaccinaties. Een voorbeeld: in Auburn, New York, begon op 21 december 2020 een uitbraak van Covid-19 in een verpleeghuis in Cayuga County.8,9 Vóór deze uitbraak was nog niemand in het verpleeghuis gestorven aan Covid-19.

De volgende dag, 22 december, begon men met het vaccineren van bewoners en personeel. Het eerste sterfgeval werd gemeld op 29 december 2020. Tussen 22 december 2020 en 9 januari 2021 kregen 193 bewoners (80%) het vaccin, evenals 113 personeelsleden.

  Virus-oorsprong onderzoeksleider blijkt nauwe banden te hebben met Wuhan lab - uitgekozen door China

Op 9 januari 2021 waren 137 bewoners besmet en 24 overleden. Zevenenveertig personeelsleden waren ook positief getest op SARS-CoV-2 en één was aan de beademing.

Aangezien we ook gevallen zien waarin gezonde mensen van jonge en middelbare leeftijd binnen enkele dagen na ontvangst van het vaccin overlijden, is het niet ondenkbaar dat het vaccin iets te maken heeft met deze dramatische stijging van het aantal sterfgevallen onder ouderen in verschillende delen van de wereld. Sterker nog, men zou het verwachten.

U kunt er echter zeker van zijn dat de volksgezondheidsautoriteiten en de media deze observaties niet zullen melden. Alles wat in strijd is met de veiligheid en doeltreffendheid van vaccins zal opzettelijk en universeel worden begraven. Dit is precies hun modus operandi van de afgelopen drie decennia, dus het is echt aan ieder individu om zijn eigen onderzoek te doen.

Enorme hoeveelheden ernstige bijwerkingen duiken op

Terwijl de globale vaccinatiecampagne op de meeste plaatsen nog geen maand oud is, zijn de meldingen van ernstige bijwerkingen al begonnen binnen te stromen. Velen delen hun persoonlijke ervaringen op sociale medianetwerken. Het is verontrustend dat veel van hun verhalen worden gecensureerd omdat ze misleidend of onwaar zouden zijn. Vooral video’s worden vaak verwijderd.

Afgezien van een plotselinge dood binnen enkele uren of dagen,10,11,12,13,14 zijn voorbeelden van bijwerkingen bij overlevenden van de Pfizer en Moderna mRNA vaccins onder meer:

 • Aanhoudende malaise, 15,16 en extreme uitputting.17
 • Ernstige allergische, inclusief anafylactische reacties.18,19,20
 • Multisysteem ontstekingssyndroom.21
 • Chronische aanvallen en convulsies.22,23
 • Verlamming,24 inclusief Bell’s Palsy.25

Om een idee te krijgen van wat er echt aan de hand is, kijk eens op prezi.com, waar iemand begonnen is met het verzamelen van verhalen uit verschillende social media berichten. Het is een tamelijk schokkende compilatie die de moeite waard is om te delen met familie en vrienden die nog twijfelen over het krijgen van het vaccin.

Velen zeggen dat ze “zich raar voelen” en dat ze “zich niet mezelf voelen”. Duizeligheid, hartkloppingen en extreem hoge bloeddruk lijken een veel voorkomende klacht te zijn, evenals ernstige, chronische, schijnbaar “niet te harden” hoofdpijn die niet op medicijnen reageert. Velen beschrijven de pijn in hun lichaam als “overreden worden door een bus” of “geslagen worden met een knuppel”.

Sommigen melden gezwollen en pijnlijke lymfeklieren, ernstige spierpijn en maag- en darmproblemen. Er wordt melding gemaakt van symptomen die op een beroerte lijken, ook al blijkt uit CT-scans dat er niets aan de hand is. Eén zo’n melding is van een 19-jarig meisje. Verscheidene melden dodelijke hartaanvallen die het leven eisten van iemand van wie ze houden.

Psychologische effecten beginnen ook hun intrede te doen. Een vrouw die chemotherapie ondergaat rapporteert “stemmingswisselingen met periodes van opgetogenheid en lichte euforie”. Men rapporteert ook vlagen van angst, depressie, hersenmist, verwarring en dissociatie, evenals een onvermogen om te slapen.

Eén persoon meldt dat hij “de stem in mijn hoofd” kwijt is, wat naar ik vermoed het vermogen is om jezelf te horen denken. Een ander zegt ongeveer een half uur na de eerste dosis van het vaccin het vermogen te hebben verloren om woorden te formuleren, en een derde zegt “te worstelen met verloren woorden”. Verlies van smaak en/of reuk worden ook gemeld, evenals smaakveranderingen. Verschillende mensen zeggen dat zij sinds hun vaccinatie een metaalsmaak in hun mond hebben ontwikkeld.

Eén zwangere vrouw meldde een spontane breuk van de vruchtzak met een vroegtijdige bevalling tot gevolg. De baby van een andere vrouw bleek twee dagen na de vaccinatie geen hartslag te hebben en werd dood geboren. Verscheidene vrouwen beschrijven effecten die wijzen op vasculaire problemen, zoals een vlekkerige huid en blauwe vingers.

“We zien massale cel activatie syndromen. De klinische symptomen zullen de ontstekingsziekten zijn. We horen het iedereen ‘long haul Covid’ noemen – de extreme, diepe, verlammende vermoeidheid, het onvermogen om energie uit je mitochondriën te halen. Het is geen ‘long haul Covd. Het is precies wat het altijd al was – myalgische encefalomyelitis, ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg”. ~ Judy Mikovits Ph.D.

Terwijl de mensen hopen en bidden dat hun bijwerkingen tijdelijk zullen zijn, zegt een aanzienlijk deel één of twee weken na hun injectie nog steeds met de effecten te kampen. De tijd zal leren of ze blijvend blijken te zijn, maar gezien het feit dat de mRNA-vaccins je DNA herprogrammeren, is er zeker de mogelijkheid dat ze langdurig zijn.

Bijwerkingen waren voorspelbaar

Ik heb onlangs cellulaire en moleculaire bioloog Judy Mikovits, Ph.D., geïnterviewd over de werking van COVID-19 mRNA vaccins, die in feite gentherapie zijn. Het zijn geen conventionele vaccins. Vergelijk de samenvatting van gerapporteerde bijwerkingen in het gedeelte hierboven met de bijwerkingen op langere termijn waarvan zij vermoedt dat ze gemeengoed zullen worden, gebaseerd op de mechanica en de biologische effecten van deze gentherapie “vaccins”:

De onderliggende oorzaken zijn, volgens Mikovits, neuro-inflammatie en ontregeling van het immuunsysteem en het endocannabinoïde systeem.

“Het is het brein dat in brand staat. Je gaat ticks zien, je gaat de ziekte van Parkinson zien, je gaat ALS zien, je gaat dit soort dingen zien ontwikkelen in extreem hoog tempo, en het is ontsteking van de hersenen.

We zien massale cel activatie syndromen. De klinische symptomen zullen de ontstekingsziekten zijn. We horen het iedereen ‘long haul Covid’ noemen – de extreme, diepe, verlammende vermoeidheid, het onvermogen om energie uit je mitochondriën te halen. Het is geen ‘long haul Covd’.

Het is precies wat het altijd al was – myalgische encefalomyelitis, ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg”, zegt ze.

  Geheim Biden-Poroshenko-gesprek gelekt

Discrepanties in Moderna’s FDA rapport

Volgens een recent rapport van The Defender, 26 zijn er aanzienlijke discrepanties in de gegevens die Moderna heeft ingediend bij de Amerikaanse Food and Drug Administration:

“Moderna’s gemelde sterftecijfer voor haar Covid vaccin, gebaseerd op klinische testen, is 5.41 keer hoger dan dat van Pfizer. Toch zijn geen van beide representatief voor de nationale sterftecijfers – dat is een rode vlag …

Het Moderna vaccin sterftecijfer van 0,36 sterfgevallen/100K/dag) is 5,14 keer hoger dan dat van Pfizer (0,07 sterfgevallen/100K/dag). Deze grote discrepantie verdient aandacht en vraagt om een verklaring.

Als Moderna’s on-vaccin sterftecijfer zo ver onder het nationale sterftecijfer ligt en tegelijkertijd ook meer dan vijf keer zo hoog is als Pfizer’s on-vaccin sterftecijfer, dan lijkt de steekproef van Pfizer nog minder representatief voor de gehele bevolking. Ook dit moet worden overwogen…

Toen ik [Moderna’s] studie-brede aantal sterfgevallen per dag per 100K voor het onderzoek vergeleek met dat van de gehele Amerikaanse bevolking uit 2019, was ik geschokt: het nationale aantal sterfgevallen per dag per 100K is 2,44.

Moderna’s screeningsproces en uitsluitingscriteria in de proef leidden tot bewijs dat de algemene bevolking sterft met een snelheid die 6,3 keer hoger is dan het sterftecijfer in de Moderna proef – wat betekent dat de Moderna studie, inclusief de geschatte werkzaamheid en het vermeende veiligheidsprofiel van het vaccin – onmogelijk relevant kan zijn voor het grootste deel van de bevolking van de V.S.

De supergezonde cohorten die door Moderna zijn bestudeerd zijn op geen enkele manier representatief voor de Amerikaanse bevolking. De meeste sterfgevallen als gevolg van COVID-19 hebben te maken met reeds bestaande gezondheidsproblemen van het type dat zowel door Pfizer als door Moderna is uitgesloten…

Degenen die zich inschrijven voor de post-market surveillance studies verdienen te weten dat er voor hen geen enkele relevante informatie over werkzaamheid en risico’s bestaat. In hun ijver om de mensheid te helpen, of om zichzelf te helpen, zouden deze mensen wel eens in een situatie kunnen terechtkomen die auto-immuniteit zal veroorzaken als gevolg van pathogene priming, mogelijk leidend tot ziektevermeerdering, mochten zij besmet raken na vaccinatie”.

Waarom is Moderna’s gentherapie dodelijker dan die van Pfizer?

Wat zou de reden kunnen zijn dat Moderna’s gentherapie “vaccin” meer dan vijf keer zoveel sterfgevallen veroorzaakt als Pfizer’s vaccin? Een mogelijkheid die wordt genoemd in het artikel van The Defender is dat ze er niet in slaagden “onveilige epitopen uit te screenen om auto-immuniteit te verminderen als gevolg van homologie tussen delen van het virale eiwit en het menselijke proteoom”.

Een 2020 publicatie, 27, in het Journal of Translational Autoimmunity schijft: “Pathogenic priming probably contributes to serious and critical illness and mortality in Covid-19 via auto-immunity”, waarbij wordt opgemerkt dat hetzelfde kan gelden na vaccinatie.

Zoals in dit artikel wordt uitgelegd, zijn alle immunogene epitopen van SARS-CoV-2, op één na, vergelijkbaar met menselijke eiwitten. Epitopen, 28, zijn plaatsen op het virus waaraan antilichamen of celreceptoren in uw immuunsysteem het kunnen herkennen.

Daarom worden epitopen ook wel “antigene determinanten” genoemd, omdat zij de delen zijn die door een antilichaam, B-celreceptor of T-celreceptor worden herkend. De meeste antigenen – stoffen die zich specifiek binden aan een antilichaam of een T-celreceptor – hebben verschillende epitopen, waardoor ze door verschillende antilichamen kunnen worden herkend.

Volgens de auteur kunnen sommige epitopen “auto-immunologische pathogene priming veroorzaken als gevolg van een eerdere infectie of na blootstelling aan SARS-CoV-2 … na vaccinatie”.

Met andere woorden, als u de infectie een keer hebt gehad, en u wordt opnieuw geïnfecteerd (hetzij door SARS-CoV-2 of een voldoende vergelijkbaar Coronavirus), kan de tweede keer ernstiger zijn dan de eerste keer. Ook als u wordt gevaccineerd en vervolgens met SARS-CoV-2 wordt besmet, kan uw infectie ernstiger zijn dan wanneer u niet was gevaccineerd.

Daarom “moeten deze epitopen worden uitgesloten van vaccins die worden ontwikkeld om auto-immuniteit als gevolg van het risico van pathogene priming tot een minimum te beperken”, waarschuwt het artikel. In de samenvatting worden de grondbeginselen van het pathogene priming proces uiteengezet.29 Zoals opgemerkt in The Defender:30

“De bezorgdheid over vaccin-geïnduceerde pathogene priming is dus niet nul, maar ze kan minder groot zijn dan bij COVID-19 vaccins die meer dan één SARS-CoV-2 eiwit gebruiken. De hypergerichte IgG-respons op het geringere aantal antigenen zou echter hyperimmunisatie kunnen veroorzaken, een toestand die als rijp wordt beschouwd voor auto-immuniteitsaanvallen buiten het doelwit”.

Worden dodelijke effecten verborgen gehouden?

  Meerdere opmerkelijke rechterlijke uitspraken op één dag - Het stort in elkaar mensen

De Defender wijst erop dat bij proeven met vaccins nooit inerte placebo’s worden gebruikt. In plaats daarvan wordt vaak een ander vaccin gebruikt. Door dit te doen, verbergen ze effectief bijwerkingen. In het geval van Moderna zijn in totaal 13 mensen overleden in de proef, zeven in de vaccingroep en acht in de placebogroep. Eén ernstig ongewenst voorval in de placebogroep werd echter gelabeld als een sterfgeval, en één sterfgeval in de vaccingroep werd gelabeld als een ernstig ongewenst voorval.

In de vaccingroep werden de sterfgevallen vermeld als hartstilstand, hartaanval, multisysteem orgaanfalen, hoofdletsel en zelfmoord. Geen van de sterfgevallen werd in verband gebracht met het vaccin.

Echter, zoals opgemerkt in The Defender, kunnen hartaanvallen gepaard gaan met auto-immuniteit en zijn ze eerder gezien bij post-vaccinaties. Orgaanfalen van meerdere systemen is ook “consistent met auto-immuniteit tegen alomtegenwoordig tot expressie gebrachte eiwitten als gevolg van vaccinatie”.

“De zelfmoord kan ook niet worden uitgesloten als zijnde niet te wijten aan het vaccin”, schrijft The Defender, opmerkend dat het gerelateerd zou kunnen zijn aan “auto-immuniteit tegen oxytocine of serotonine receptoren”, wat zou kunnen resulteren in “verwoestende depressie”.

Inderdaad, prezi.com bevat een aantal rapporten van mensen die zeggen dat ze angst en depressie hebben ervaren na hun vaccinatie. Depressie is ook een mogelijk gevolg van neuro-inflammatie, zoals opgemerkt door Mikovits.

Doe een risico-baten analyse voordat u een beslissing neemt

Hoewel zowel Pfizer als Moderna lage percentages bijwerkingen rapporteren – bij Moderna is dat slechts 0,5% – lijken de percentages bijwerkingen in de echte wereld buitengewoon hoog te zijn. Het is nog steeds moeilijk om aan gegevens te komen, maar als we uitgaan van de eerste gegevens die zijn gerapporteerd door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention,31 komen we uit op een bijwerkingenpercentage in de echte wereld van 2,79%.

Op 18 december 2020 hadden 112.807 Amerikanen hun eerste dosis Covid-19 vaccin gekregen. Daarvan hadden 3.150 een of meer “gezondheidseffecten”, gedefinieerd als “niet in staat om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren, niet in staat om te werken, zorg nodig van arts of gezondheidswerker”. Als je het aantal gerapporteerde bijwerkingen deelt door het aantal mensen dat het vaccin heeft gekregen, krijg je een bijwerkingenpercentage van 2,79%.

Als je dat vervolgens extrapoleert naar de totale bevolking van de VS, die 328,2 miljoen mensen telt, komen we uit op 9.156.780 Amerikanen met vaccinatiekwetsuren als iedereen zich laat vaccineren.

Om te voorkomen dat u een trieste statistiek wordt, dring ik er bij u op aan de wetenschap zeer zorgvuldig te bestuderen voordat u een beslissing neemt over deze experimentele gentherapie. Vergeet ook niet dat de dodelijkheid van Covid-19 eigenlijk verrassend laag is. Het is lager dan de griep voor mensen onder de leeftijd van 60.32

Als u jonger bent dan 40, is u risico om te sterven aan Covid-19 slechts 0,01%, wat betekent dat je een 99,99% kans hebt om de infectie te overleven. En u kunt dat verbeteren tot 99,999% als u metabolisch flexibel, insuline-gevoelig en vitamine D-rijk bent.

Dus, echt, waar beschermen we tegen met een Covid-19 vaccin? Deze mRNA vaccins zijn niet eens ontworpen om infectie te voorkomen, alleen de ernst van de symptomen te verminderen. Ondertussen kunnen ze u mogelijk zieker maken als u eenmaal aan het virus bent blootgesteld, en/of aanhoudende ernstige bijwerkingen veroorzaken, zoals die welke hierboven zijn besproken.

Hoewel ik niemand zal vertellen wat te doen, wil ik er bij u op aandringen de tijd te nemen om de wetenschap te bestuderen en de potentiële risico’s en voordelen af te wegen op basis van uw individuele situatie, voordat u een beslissing neemt waar u misschien de rest van uw leven spijt van zult hebben, die met dit vaccin in feite kan worden verkort.

Bronnen en referenties

Verborgen studie? Covid-19 vaccin valt volgens immunoloog eigen lichaam aan bij nieuwe ziekte

 

Vorig artikelDemocraten verkiezingsfraude – Nieuw ontdekte video toont ’s avonds laat de levering van tienduizenden illegale stembiljetten, 8 uur na de deadline
Volgend artikelHongarije verdedigt zijn grensbeleid tegen EU-kritiek: “Wij zullen het Hongaarse volk blijven verdedigen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Natuurlijk sterven die; dat was ook de bedoeling.

  Nou heb ik hier ook enig wantrouwen; in 2 dagen al 4 maal chemtrails…..

 2. Nou waren er in de jaren 30 ook gekkies in DE die de bevolking wilden “zuiveren”en daartoe kampen oprichtten.

  Rutte, Adolfina merkel en macron en Trudeau hebben al fema kampen gebouwd.

  Hun kritische vraag is: welke energievorm gaan we gebruiken om de bevolking te zuiveren, vooraf aan de omvolking? Toch wel groene energie voor de verbranding van corona lijken?

 3. De moffen destijds waren zo gek als een ui; geloofden in die rssen theorie, geloofden dat ze Ariers waren, geloofden dat runen tekens met de goden communiceerden, geloofden dat de aarde hol was, en dat midden in de aarde een grot was waar elfen en reuzen leefden…..

  De moderne gekkies barsten van de zelfhaat, willen het blanke ras vernietigen, denken dat kruisingen tussen half apen en blanken een beter ras opleveren, willen 75% van de wereld dood hebben, willen alle mensen als slaaf besturen met AI

  Letterlijk: zo gek als een ui

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in