Foto ter illustratie (in scene gezet) © D. Dees

Het Biden-regime en gelieerde groepen, waaronder het Democratisch Nationaal Comité (DNC), zijn “van plan om factcheckers agressiever in te zetten en samen te werken met SMS [Short Message Service] providers om verkeerde informatie over vaccins die via sociale media en sms-berichten wordt verzonden te verdrijven”, volgens een rapport vandaag in Politico door Witte Huis-correspondenten Natasha Korecki en Eugene Daniels, schrijft childrenshealthdefense.org.

Het initiatief maakt deel uit van de poging van de regering om meer mensen gevaccineerd te krijgen voor COVID nadat het zijn doel niet had bereikt om 70% van de Amerikaanse volwassenen tegen 4 juli ten minste één vaccinatiedosis te laten ontvangen.

“We zijn vastbesloten om de politiek buiten de inspanningen te houden om elke Amerikaan gevaccineerd te krijgen, zodat we levens kunnen redden en onze economie verder kunnen helpen herstellen. Wanneer we opzettelijke pogingen zien om verkeerde informatie te verspreiden, zien we dat als een belemmering voor de volksgezondheid van het land en zullen we er niet voor terugdeinzen om dat aan de kaak te stellen”, zei Kevin Munoz, woordvoerder van het Witte Huis, volgens Politico.

Politico’s Korecki tweette dit:

Politico heeft niet duidelijk gedefinieerd wat de regering bedoelde met het “monitoren” van sms-berichten, inclusief of berichten gemarkeerd zouden worden of dat voorkomen zou worden dat ze bezorgd zouden worden.

  Bent u het doelwit van genocide?

De media heeft ook niet verduidelijkt hoe de regering of sociale media platforms zouden bepalen wat precies “desinformatie” is.

Critici waren er snel bij om de laatste stap van de regering te veroordelen. Senator Josh Hawley (R-Mo.), een constitutioneel jurist, tweette het volgende:

Dit is niet de eerste keer dat het Witte Huis zijn intentie heeft gesignaleerd om samen te werken met social media-platforms om informatie te controleren of te onderdrukken waarvan het denkt dat het mensen ervan zal weerhouden om het vaccin te krijgen.

Zoals The Defender in februari meldde, heeft het Witte Huis de Big Tech-giganten Facebook, Twitter en Alphabet Inc.’s Google gevraagd om “chats die afwijken van de officieel verspreide COVID-19-informatie te beperken”, volgens de New York Post en andere nieuwsberichten.

Reuters meldt dat Biden, bezorgd dat “angst over het nemen van het vaccin naar voren is gekomen als een belangrijke belemmering” voor het pandemieplan van zijn regering, hulp wil van de sociale mediamagnaten om te voorkomen dat “verkeerde informatie” viraal gaat.

Biden’s huis-aan-huis vaccinatiecampagne

De Biden-regering kreeg vorige week te maken met een terugslag nadat president Biden plannen had aangekondigd om de inspanningen van de federale regering om meer Amerikanen te laten vaccineren op te voeren door “van deur tot deur” te gaan om Amerikanen aan te moedigen zich te laten vaccineren.

  Na de invoering van de vaccins zijn er plotseling 3 miljoen meer mensen met een handicap

In reactie hierop beschuldigden critici de regering van “tirannieke” overheidsdwang. Maar Dr. Anthony Fauci, Biden’s hoofd medisch adviseur, antwoordde zondag dat hij hen beschuldigde van een verkeerde interpretatie van Biden’s programma.

“De grote misinterpretatie die Fox News of wie dan ook zegt, is dat ze zich in wezen een stel federale werknemers voorstellen die op je deur kloppen en je vertellen dat je iets moet doen wat je niet wilt doen”, zei Fauci.

“Dat is absoluut niet het geval, het zijn vertrouwde boodschappers die deel uitmaken van de gemeenschap die dat doen – geen overheidsfunctionarissen. Dus dat is waar ik denk dat het verschil zit”, voegde hij eraan toe.

Volgens Politico heeft de Biden-regeing samengewerkt met de COVID Collaborative, die zichzelf omschrijft als een “divers en uitgebreid team van deskundigen, leiders en instellingen op het gebied van gezondheid, onderwijs en economie”, dat werkt aan “het ontwikkelen van consensusaanbevelingen en samenwerkt met lokale, staats- en nationale leiders”.

Het samenwerkingsverband, een initiatief van het Office of American Possibilities, heeft de aarzeling om te vaccineren per postcode in kaart gebracht en probeert mensen ervan te overtuigen zich te laten vaccineren als onderdeel van de huis-aan-huiscampagne.

De COVID Collaborative heeft partnerschappen met de CDC Foundation, die samenwerkt met Pfizer en de Pfizer Foundation. Het heeft ook partnerschappen met The American Medical Association, American Academy of Pediatrics, The Rockefeller Foundation, National Association of Manufacturers (die ook samenwerkt met Pfizer), en talrijke organisaties die financiering ontvangen van farmaceutische bedrijven die COVID-vaccins produceren.

Medeoprichter van COVID Collaborative John Bridgeland zei dat zijn groep al een verschuiving in de praktijk had gezien, met mensen die deuren “in hun gezicht dichtslaan omdat ze zich niet willen laten vaccineren”.

  Duitse deelstaten met een hoge vaccinatiegraad hebben de hoogste oversterfte

Bridgeland’s grootste zorg is dat “deze leugens gemeenschappen overtuigen [die] al op hun hoede zijn voor de vaccins, waardoor er delen van het land ontstaan waar het virus gewoon rondwaart onder de ongevaccineerden”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGod slaat toe: George Floyd muurschildering verwoest na blikseminslag
Volgend artikelWaarschuwing: Nieuw-Zeelandse regering zal mensen “opsporen en vinden” die COVID-19 vaccin weigeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Waar is het einde?
    De ratten voelen zich steeds veiliger door dekkingsgraad van de corruptie.
    Of het is paniek voetbal omdat de bodem van de mand inmiddels weggerot is.
    De veroorzaakte ellende is al niet meer te overzien.

  2. je had ook niet anders kunnen verwachten van mensen die zo’n dementerende zombie president weten te maken in een campagne waar de fraude van af druipt..zij zullen hun puppet on a string goed gebruiken om hun doelen door te drukken..hoe lang slikken de mensen deze schijt nog???

  3. Ik kan in ieder geval vanuit de VS melden in ieder geval in sommige staten er inderdaad mensen van deur tot deur gaan. Gvd te gek voor woorden. Nu nog met woorden maar het is gewoon een kwestie van tijd totdat ze mensen gaan dwingen. En dan gaan er geheid mensen naar decwapens grijpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in