Joe Biden wil in functie als president Kristen Clarke benoemen tot hoofd van de machtige burgerrechtenafdeling ‘Civil Rights Division’  van het Ministerie van Justitie die het zogenaamde racisme zou moeten bestrijden. Maar Clarke zelf heeft aangegeven dat zwarten genetisch superieur zijn aan blanken, zowel fysiek, mentaal als spiritueel.

Het nieuwsanker Tucker Carlson heeft op Fox News de eerdere uitspraken van de zwarte Kristen Clarke aangekaart waarin ze zich uit over hoe het donkere pigment neuromelanine de Afrikanen magische superkrachten geeft.

Als voorzitster van de Black Students Association aan de Hardvard University schreef Clarke in 1994 een brief aan Harvard Crimson met “theorieën en observaties” waarvan ze dacht dat de vereniging ze zou kunnen gebruiken bij “het zoeken naar de waarheid over de genetische verschillen tussen zwarten en blanken”.

In de brief legt ze uit hoe melanine “zwarten hun superieure fysieke en mentale vaardigheden geeft”. Zwarten zijn ook geestelijk superieur, “iets wat niet kan worden gemeten naar eurocentrische maatstaven”, legt Kristen Clarke uit.

Clarke verdedigde zichzelf later door te zeggen dat ze niet noodzakelijkerwijs geloofde in de theorieën die ze naar voren bracht. De linkse organisatie Harvard Crimson verklaarde echter botweg dat alles erop wees dat ze dat wel deed.

In haar rol als hoofd van de afdeling burgerrechten belooft Kristen Clarke om hard op te treden tegen “haat” en “discriminatie”. Tucker Carlson is echter van mening dat het redelijker zou zijn als Kristen Clarke door de Civil Rights Division werd onderzocht dan als ze het zou mogen controleren.

Willen we net als Zuid-Afrika eindigen?

Vorig artikel50.000 Italiaanse restauranthouders hebben besloten te openen in weerwil van de Covid-19 lockdown
Volgend artikelWHO beveelt verkeerd gebruik van Biontech-vaccin aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Vandaar al die zwarte nobel prijs winnaars en uitvindingen door de eeuwen heen.
  Nog niet een wasknijper fabriek zouden ze kunnen runnen.
  Als die blanken ze niet hadden geleerd wat je met een wiel kan doen liepen ze nog steeds met alles te slepen.
  Verder dan een gaatje in de grond prikken met een stokje komen ze niet.

 2. Ik had een Antilliaanse collega in een scooter winkeltje als monteur.
  En bij elk moertje of boutje vroeg hij zich weer opnieuw af of het nou links of rechts schroefdraad was.
  En steeds opnieuw blijven proberen welke kant je een moertje nou los of vast moest draaien.

 3. Net zoals als in ons eigen land BIJ1 zijn de anti-racisten zelf juist de grootste racisten die je kunt vinden. Dit soort volk moet je gewoon niet in de politiek willen hebben, net zoals die Akwasi doen de niks meer dan polariseren en mensen tegen elkaar opzetten. Donder maar op naar je superieure pigment genoten in Afrika

 4. Proest, daarom gaat het in Afrika ook overal zo fantastisch. Het gaat zo fantastisch dat na 70 jaar ontwikkelingssamenwerking en vooral heel veel ontwikkelingscentjes vanuit al die vreselijk racistische blanke landen of zoals dat tegenwoordig m.i. heel denigrerend, wit genoemd wordt, er vandaag de dag nog veel meer geld naartoe moet, omdat ze het zelfstandig nog steeds niet redden! De superioriteit spat ervan af!

  Ik ben de onvrede van onze gekleurde medemens zo langzamerhand een tikkeltje zat! Zodra ik eenzelfde ethos en deze op alle vlakken terug kan vinden, gaan we weer verder praten, tot die tijd; bewijs je eerst maar eens! Voorlopig zijn er nog steeds heel veel niet superieure centjes nodig, die hoesten al die kutblanken nog steeds op!

 5. Die kanker satanische apen mogen onze roomboter blanken dochters doodsteken en ik mag die Niger niet beledigen ,wow ben blij dat deze wereld aan zijn einde is !

    • Maar ik ben wel gedoopt, jij ook?
     Dus ik heb dan meer rechten voor een plekje.
     En ik ben niet vervloekt tot in de eeuwigheid.
     Ik blijf vloeken tot in de eeuwigheid.
     Ze zouden daar helemaal gek worden van mij.

     • Voor exorcisme gold voortaan een voorgeschreven ritueel met een vaste volgorde van onder meer kruistekens, lezingen, litanieën, gebeden, een geloofsbelijdenis en psalmen. En het werd nu ook officieel vastgelegd: alleen aan een gewijde exorcist was dit zware werk toevertrouwd.
      maar ik bind je wel vast ,waarschijnlijk hebben we hier te maken met “Legioen” Legioen (demonen) – https://nl.qaz.wiki/wiki/Legion_(demons)
      Uit angst dat Jezus hen uit de wereld en in de afgrond zal verdrijven, smeken ze hem in plaats daarvan hen in een kudde varkens te sturen, wat hij ook doet. De varkens rennen dan de zee in en verdrinken ( Marcus 5: 1–5: 13 ). Legioen (demonen) – https://nl.qaz.wiki/wiki/Legion_(demons)

 6. Onbegrijpelijk dat een negerin als deze Kirsten Clarke wil “dienen” onder een blanke “president” met WIT haar !!!!!
  Dat de negers doorgaans harder rennen dan de blanken heeft een zeer eenvoudige oorzaak : Zodra hen (negers) een baan wordt aangeboden rennen ze er als een straaljager vandoor, dus ze rennen wat áf in hun leven !!

 7. Je kunt aan haar wel merken, dat zwarten een laag IQ hebben van nog geen 80, en chimpansee of gorilla haald nog 85! Een Somalier scoort nog geen 60! Ze hebben nog noojt iets uitgevonden, ja ons voor ze laten werken en als slaaf te gebruiken! Over slavernij gesproken! Na de machtsovername, door de communisten in Zuid-Afrika hebben ze daar geen luchtmacht meer, omdat er niemand te vinden is die die toestellen kan bedienen! Dat zegt toch wel genoeg, over iemands inteligentie! Heeft niks met rascisme te maken, maar het zijn bewezen feiten!

  • Zeker kan Adriaan dat.
   Ik vroeg mij af waar je nou eigenlijk mee bezig bent.
   Ik begrijp heel goed dat je het vervelend vind dat de GGZ afdelingen gesloten zijn.
   Maar daar hoeven wij toch niet de dupe van te zijn.

    • Ga jij weer je gelovige en gestoorde vriendje weer helpen?
     Had ik jou er al bij gehaald dan.
     Kijk jij nou maar uit dat ze je niet opsluiten in Canada.
     Daar zal je niet zo bijdehand zijn met zo’n mafkees als president.
     Of zijn dit bijwerkingen van de verplichten prik daar, of moet je die nog krijgen.

     • Hoe is het mogelijk dat ik jou voorheen wel een aardige kerel vond op internet.
      En dan hebben wij nog niet eens een heftige mening verschil ergens over gehad.
      Mensen en geloof, monsters worden het soms.
      Corona doet toch evengoed zo rare dingen met de mensen.
      Je herkent ze niet meer terug.
      Ik zie het hier om mij heen ook gebeuren.

     • Of ben je soms een fanatiek jehova wijf tegen gekomen in Canada die jou er onder gekregen heeft.
      Dat kan ook natuurlijk.
      Dan veranderen mensen ook compleet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in