Brussel wordt bezet door bureaucraten en de globalist George Soros heeft een constante invloed op de besluitvorming van de EU, beweert de Hongaarse premier Viktor Orbán op Kossuth Radio, rapporteert Kormany.hu. – Daar zien we altijd de hand van George Soros in alles, zegt hij.

Foto: © Harald Dettenborn / Kremlin.ru

In Hongarije blijft de regering de Corona-dreiging zeer serieus nemen. Tot nu toe zijn er meer dan 2500 bevestigde gevallen met in totaal 280 doden, waarvan er vandaag 8 nieuw zijn, ver onder de hoge cijfers van Nederland.

Hongarije heeft 28 Corona-doden per miljoen inwoners, tegenover 261 doden per miljoen in Nederland.

De Hongaarse regering heeft al vroeg duidelijk gemaakt dat elk leven het redden waard is en dat de dodelijke infectie moet worden gestopt. Premier Viktor Orbán herhaalt nu dat hij “het leven van geen een enkele patiënt” in de steek wil laten.

De eerste fase van het isoleren van het Corona-centrum in Hongarije zal eind deze week aflopen en de beperkingen zullen worden vervangen door regels die het mogelijk maken dat de samenleving geleidelijk aan weer normaal wordt. De Hongaarse regering houdt nauwlettend in de gaten hoe het naburige Oostenrijk, waarmee het nauw samenwerkt, zijn beperkingen opheft. Volgens Orbán zal Hongarije waarschijnlijk een iets voorzichtiger pad kiezen en zal de gezondheidszorg voorbereid zijn op een worst-case scenario waarin de infectie zich opnieuw en nog erger kan verspreiden.

“We zullen geen enkele patiënt in de steek laten, we zullen voor iedereen vechten.”

Tijdens het radio-interview somt de premier de maatregelen van het land tegen het virus op, schrijft Kormany.hu, waaronder een speciaal controlesysteem voor de gezondheidszorg, identificatie en isolatie van de geïnfecteerden, bescherming voor bijzonder sociaal kwetsbare groepen, een nieuw bevoorradingssysteem voor burgers, ontwikkeling van de binnenlandse industriële capaciteit, maximale benutting van de onderzoekscapaciteit van het land, het plan om het leger te betrekken bij de Corona-oorlog en de ontwikkeling van internationale betrekkingen op het gebied van infectiebescherming.

“Het land heeft dat allemaal geleerd in slechts 6 weken, en de Hongaren raakten niet in paniek toen de crises toesloeg”.

De financiële steun voor werkzoekenden duurt drie maanden, wat betekent dat er nog veel tijd over is, aldus Orbán. Hij gelooft ook dat de economie sterk zal stijgen als de ergste crisis voorbij is en de regering zich voorbereidt op een snel herstel. Maar tot nu toe heeft het land nog geen cent aan Corona-steun van de EU ontvangen, aldus de minister-president.

  WHO-vertegenwoordiger: Einde van de pandemie in zicht - blijkbaar ook zonder vaccinatie

Vorige week stelde de linkse miljardair George Soros voor dat de EU het economische deel van de Corona-crisis oplost door middel van zogeheten niet-terugvorderbare obligaties.

Viktor Orbán zaagt het idee volledig af. Het is “minstens zo gevaarlijk als het plan om immigranten over Europa te verdelen”, zegt hij.

“Brussel is bezet door bureaucraten en er is weinig ruimte voor rede. Daar zien we altijd de hand van George Soros in alles”.

Liberale omvolker, Guy Verhofstadt, uitgejoeld in Boedapest: “Verrader van Europa!”

Volgens de Hongaarse premier is de economische Corona-oplossing van George Soros voor de EU een van de belangrijkste nieuwsfeiten die op dit moment besproken moeten worden. Hoewel het plan geen terugbetaling vereist, moet de rente voor onbepaalde tijd worden betaald, stelt Orbán.

“We blijven betalen zolang we leven. Ze houden van rente”, zegt hij.

Vorig artikelVarken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ
Volgend artikelLinkse professor: Racistisch als Groot-Brittannië Coronavaccin zou uitvinden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Die Soros moet gewoon eens snel dood gaan, zoals @karton al stelt: hij ziet eruit alsof hij de ster is in de volgende “Mummy” film…

  Typisch een man met teveel vrije tijd, teveel geld en iemand die zich overal mee wil bemoeien (zelfde categorie als Bill Gates)…

  • @ Frank.
   Ik hoor én lees veel over die enge man, Soros, maar weet eigenlijk betrekkelijk weinig van de pesoon an-sich.
   Kunt u mij iets meer van hem vertellen : hoe komt hij aan zóveel geld, koopt hij “politici” om enz. enz. Wát is zijn uiteindelijke bedoeling, wat wil hij bereiken ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in