FENIXX KLASSIEKEN

“Deze mensen met hun veelzijdige cultuur, hun hartelijkheid en hun levenslust zijn een verrijking voor ons allen” (Prof. Dr. Maria Böhmer, Christendemocraten, voormalig minister en regeringscommissaris voor Migratie, Vluchtelingen en Integratie).

Foto: Varken in vlammen – In het district Keulen-Holweide werd een levend varken op een archaïsche manier geslacht, gevlamd en in stukken gehakt op een parkeerplaats. Ondanks de enorme stank hebben de Keulse autoriteiten het de nieuwe Duitse aanhangers van de levende slacht niet moeilijk gemaakt.

In Keulen-Mülheim is de integratie – zij het in verschillende parallelle samenlevingen – al ver gevorderd. De levensvreugde is vooral nu met warmere temperaturen overal op straat voelbaar, zolang je “zwijnt” – en je er zelf geen bent. Ook in de districten Finkenberg en Chorweiler is het asiel- en migrantenaandeel al meer dan 75 procent. Zo ook in Keulen-Holweide, dat is ontstaan door de fusie van de steden Wichheim en Schweinheim (sic!).

Schweinheim – de naam zegt het al

Toen Rüdiger Bürkner, 60 jaar oud, deze week in zijn keuken in Holweide aan de Bergische Gladbacher Straße kwam, had hij een vreemde geur in zijn neus, zoals de Kölner Express meldt: “Ik was in de keuken en keek door het raam, ik zag mijn buren. Het stonk vreselijk, ik dacht eerst dat ze een tapijt of iets dergelijks aan het verbranden waren”.

Toen hij het raam opende, lag er een dood varken onder hem. De vrouw vlamde met een oversized bunsenbrander de haren af, de man zwoegde met een mes op de achterpoten van het varken, had al eerder zijn keel doorgesneden en vervolgens naar de achterplaats gesleept.

"Uw kind kan anderen doden": Corona-hetze nu ook tegen kinderen

Zwijnerij op klaarlichte dag

Voor Bürkner was dit tafereel te veel: “Ik wilde dit spektakel niet verder bekijken en sloot het raam. Ik vond het walgelijk, drie uur later was het varken weg”. De 60-jarige man belde de politie, maar ze konden hem niet helpen “omdat de hele zaak zich op een privéterrein afspeelde”.

Voedsel- en Veterinair Bureau: Illegale slachting door illegale immigranten

Bij navraag bij het Voedsel- en Veterinair Bureau, of zoiets überhaupt legaal is en wat men moet navolgen bij het slachten en uitsnijden, kwam het volgende antwoord:

“Slachten is in principe alleen toegestaan in goedgekeurde, gemakkelijk te reinigen ruimtes. Het dier dat wordt geslacht moet eerst levend door een dierenarts op ziektesymptomen onderzocht worden.

Het bedwelmen en slachten gebeurt dan in de regel door een slager. Daarnaast moet men een autoriteit na het slachten een vleeskeuring laten uitvoeren en het lichaam van het dier laten stempelen.”

Dat was hier waarschijnlijk niet het geval. Het Voedsel- en Veterinair Bureau was een dag later zelfs op de plek aanwezig, kon echter niets meer van het varken vinden, ook niet in de vuilnisbakken, aldus PI-News.

“Soms denkt men dat men alles al gezien heeft… Ongeacht of het nu waanzinnig, akelig of grappig is, werkelijk verbaasd kan men heden ten dage niet meer zijn. Maar als een varken voor je eigen keukenraam wordt verbrand en in stukken wordt gesneden, kan je je ogen nauwelijks geloven!”, zegt de 60-jarige.

Rüdiger Bürkner zal zich deze aanblik waarschijnlijk nog enige tijd herinneren. Hij zal voorlopig geen varkenssteak meer aanraken.

Meisjes en vrouwen voelen zich onveilig in Duitse grote steden - slachtoffer van seksueel geweld

7 REACTIES

  1. Ik hoop van harte dat het varken een voor mensen dodelijke ziekte had Hoewel, ik kan me moeilijk voorstellen dat de smikkelaars moslims waren, dat volk vreet toch geen varkens ?

  2. Ach, dat we besodemieterd worden is zo onderhand wel duidelijk. Tenminste, als je met méér dan 1 hersencel ( anders dan het noodzakelijke perifere hersendeel, zodat je niet na hoeft te denken over ademhaling, hartslag, stoelgang, enzovoorts, zie óók Nelie Smit Peper Kroes) gezegend bent. Gelukkig heb ik ( 65) het grootste gedeelte van mijn ondermaanse taakstraf er al opzitten. Maar ik hou mijn hart vast voor mijn kinderen én kleindochter!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here