Deze mensen met hun veelzijdige cultuur, hun hartelijkheid en hun levenslust zijn een verrijking voor ons allen” (Prof. Dr. Maria Böhmer, Christendemocraten, voormalig minister en regeringscommissaris voor Migratie, Vluchtelingen en Integratie).

Foto: Varken in vlammen – In het district Keulen-Holweide werd een levend varken op een archaïsche manier geslacht, gevlamd en in stukken gehakt op een parkeerplaats. Ondanks de enorme stank hebben de Keulse autoriteiten het de nieuwe Duitse aanhangers van de levende slacht niet moeilijk gemaakt.

In Keulen-Mülheim is de integratie – zij het in verschillende parallelle samenlevingen – al ver gevorderd. De levensvreugde is vooral nu met warmere temperaturen overal op straat voelbaar, zolang je “zwijnt” – en je er zelf geen bent. Ook in de districten Finkenberg en Chorweiler is het asiel- en migrantenaandeel al meer dan 75 procent. Zo ook in Keulen-Holweide, dat is ontstaan door de fusie van de steden Wichheim en Schweinheim (sic!).

Schweinheim – de naam zegt het al

Toen Rüdiger Bürkner, 60 jaar oud, deze week in zijn keuken in Holweide aan de Bergische Gladbacher Straße kwam, had hij een vreemde geur in zijn neus, zoals de Kölner Express meldt: “Ik was in de keuken en keek door het raam, ik zag mijn buren. Het stonk vreselijk, ik dacht eerst dat ze een tapijt of iets dergelijks aan het verbranden waren”.

Toen hij het raam opende, lag er een dood varken onder hem. De vrouw vlamde met een oversized bunsenbrander de haren af, de man zwoegde met een mes op de achterpoten van het varken, had al eerder zijn keel doorgesneden en vervolgens naar de achterplaats gesleept.

  Frankrijk is gevallen: Marine Le Pen roept op tot een terugkeer naar de "Republikeinse Orde" te midden van de aanhoudende migranten- en linkse rellen in Frankrijk (Video)

Zwijnerij op klaarlichte dag

Voor Bürkner was dit tafereel te veel: “Ik wilde dit spektakel niet verder bekijken en sloot het raam. Ik vond het walgelijk, drie uur later was het varken weg”. De 60-jarige man belde de politie, maar ze konden hem niet helpen “omdat de hele zaak zich op een privéterrein afspeelde”.

Voedsel- en Veterinair Bureau: Illegale slachting door illegale immigranten

Bij navraag bij het Voedsel- en Veterinair Bureau, of zoiets überhaupt legaal is en wat men moet navolgen bij het slachten en uitsnijden, kwam het volgende antwoord:

“Slachten is in principe alleen toegestaan in goedgekeurde, gemakkelijk te reinigen ruimtes. Het dier dat wordt geslacht moet eerst levend door een dierenarts op ziektesymptomen onderzocht worden.

Het bedwelmen en slachten gebeurt dan in de regel door een slager. Daarnaast moet men een autoriteit na het slachten een vleeskeuring laten uitvoeren en het lichaam van het dier laten stempelen.”

Dat was hier waarschijnlijk niet het geval. Het Voedsel- en Veterinair Bureau was een dag later zelfs op de plek aanwezig, kon echter niets meer van het varken vinden, ook niet in de vuilnisbakken, aldus PI-News.

“Soms denkt men dat men alles al gezien heeft… Ongeacht of het nu waanzinnig, akelig of grappig is, werkelijk verbaasd kan men heden ten dage niet meer zijn. Maar als een varken voor je eigen keukenraam wordt verbrand en in stukken wordt gesneden, kan je je ogen nauwelijks geloven!”, zegt de 60-jarige.

Rüdiger Bürkner zal zich deze aanblik waarschijnlijk nog enige tijd herinneren. Hij zal voorlopig geen varkenssteak meer aanraken.

  Europese Commissie nieuwe plan: subsidieregen op immigranten
Vorig artikel15 Marokkanen verkrachtten ezel – ezel neemt wraak
Volgend artikelOrbán: Soro’s financiële Corona-plan is net zo gevaarlijk als immigratie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Ik hoop van harte dat het varken een voor mensen dodelijke ziekte had Hoewel, ik kan me moeilijk voorstellen dat de smikkelaars moslims waren, dat volk vreet toch geen varkens ?

  2. Ach, dat we besodemieterd worden is zo onderhand wel duidelijk. Tenminste, als je met méér dan 1 hersencel ( anders dan het noodzakelijke perifere hersendeel, zodat je niet na hoeft te denken over ademhaling, hartslag, stoelgang, enzovoorts, zie óók Nelie Smit Peper Kroes) gezegend bent. Gelukkig heb ik ( 65) het grootste gedeelte van mijn ondermaanse taakstraf er al opzitten. Maar ik hou mijn hart vast voor mijn kinderen én kleindochter!

  3. Ik zou iedereen aanraden de docu van Partij van de Dieren MeatTheTruth te kijken. Om te weten hoe het in slachthuizen toegaat. Dieren die niet goed verdoofd zijn en levend hun buik opengereten worden. Ook dat stempel etc. is onzin. Sinds een tijd is er niet langer een visuele controle van kadavers en poep wordt er gewoon afgespoeld ipv er uit gesneden. E coli bacterien worden zo naar alle vlees verspreid. Binnenkort fake vlees. Zeer slecht voor de gezondheid.. Gemaakt van bloed van ongeboren kalveren of zoiets. Ze willen alle veeteelt kapot hebben in de EU. We kunnen een pandemie Dementie verwachten aangezien Choline vooral in rood vlees en in eieren zit. En ja hoor in de USA is het niet langer toegestaan om prive kippen te houden. En als je weet hoe daar kippen in bedrijven gehouden worden hoef je niet eens meer een eitje. Dus ipv het gezeik over moslims focus je op datgene en diegenen die het hele blanke ras willen uitroeien en alle EU staten kapot willen maken. En iemand op taalfouten aanspreken die probeert te communiceren betekent dat diegene gespeend is van welke menselijke manieren dan ook. Terug de Dark Ages in zou ik zeggen, Waar de moslim Avicenna uit Spanje, ons uit haalde. Naast alle andere islamitische uitvindingen waardoor de wereld zich ontwikkelde. Zelensky heeft al 243 millioen vergaard. 7 billioen per maand van Europa plus een onophouodelijke stroom wapens. Lijkt mij dat er andere dingen zijn om je druk om te maken dan een stel Roma’s die een varken slachten op een parkeerplaats. Kennelijk hebben zij nog cohesie in de groep om dat varken mee te delen.

  4. in de districten Finkenberg en Chorweiler is het asiel- en migrantenaandeel al meer dan 75 procent. Zo ook in Keulen-Holweide, dat is ontstaan door de fusie van de steden Wichheim en Schweinheim an sich (sic!) ziek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in