Professor Emily Cousens, gender-wetenschapster aan de Universiteit van Oxford, heeft in een debatartikel voor een Groot-Brittannië gewaarschuwd dat een ​​Coronavaccin zou kunnen uitvinden. Volgens haar zou dit fatale gevolgen kunnen hebben: het zou een impuls kunnen betekenen voor Britse patriotten en de superioriteit van het Westen kunnen bewijzen.

Foto: Emily Cousens / Intensieve zorg Corona, via Twitter / screenshot YouTube

De Corona-epidemie heeft tot nu toe wereldwijd meer dan 200.000 mensenlevens geëist en heeft een ongekende stilstand in de wereldeconomie veroorzaakt. In verschillende landen testen onderzoeksteams verschillende soorten vaccins tegen de infectie – wat wordt gezien als de meest realistische manier om de crisissituatie op te heffen en terug te keren naar het dagelijks leven. Het onderzoeksteam van de Universiteit van Oxford is een van degenen die het meest geavanceerd zijn. Als alles volgens plan verloopt, zullen er al in september miljoenen doses van het vaccin beschikbaar zijn.

Nu heeft het onderzoeksteam echter harde kritiek gekregen – vanuit de eigen instelling. In een debatartikel van de Huffington Post heeft professor Emily Cousens, gender-wetenschapster, het team indirect beschuldigd van het vissen in troebele wateren. Volgens haar zou het feit dat het vaccin in het Verenigd Koninkrijk is ontwikkeld, racisme tegen China kunnen mogelijk maken en tot fatale gevolgen kunnen leiden:

“Als mijn universiteit de eerste is die het vaccin ontwikkelt, ben ik bang dat het zal worden gebruikt – wat eerder is gebeurd – voor politieke en patriottische doeleinden als een bewijs van Britse superioriteit.

Het verhaal zal duidelijk zijn: China heeft wederom een bedreiging op de beschaving losgelaten. Maar de beste hersenen van Groot-Brittannië hebben de wereld gered.”

Coronapolitie bestormd appartement – op zoek naar “sociale bijeenkomst”

Cousens maakt zich ook zorgen dat premier Boris Johnson zal profiteren van een Brits vaccin en de vertraagde reactie van zijn regering op de pandemie zal gladstrijken. Ze is ook sceptisch dat blank en mannelijk leiderschap effectief zou zijn:

“Een witte man zijn die in Oxford is opgeleid, hoeft niet het enige criterium te zijn voor effectief leiderschap.”

Het statement heeft enorme kritiek veroorzaakt op Cousens, die ervan wordt beschuldigd mensen liever te zien sterven aan Covid-19 dan dat blanke Oxford-mannen als eerste het vaccin ontwikkelen.

  Blanke vrouw droeg geen mondkapje - werd geëlektrocuteerd en gearresteerd door zwarte schoolagent
Vorig artikelOrbán: Soro’s financiële Corona-plan is net zo gevaarlijk als immigratie
Volgend artikel“Nep”-foto van Kim Jong Un in kist gaat viraal – Noord-Korea probeert te bewijzen dat hij in leven is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Wat een maffe doos zeg! Alsof het er toe doet WIE een werkzaam vaccin ontwikkeld…nja, deugmensen denken daar natuurlijk anders over hahaha, om je te bescheuren als het niet zo triest was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in