© Clint Eastwood / Gran Torino

Gehoorzaam en sterf? Laat je vaccineren of sterf de hongerdood! Dat is de boodschap die straks wellicht door steeds meer ‘leiders’ zal worden uitgedragen. Hoe dan ook, jullie zullen gehoorzamen, jullie moeten dood! Allemaal! Dat lijkt de boodschap hoe langer hoe meer die al meer dan anderhalf jaar over de wereld raast. Het maakt niet uit wat jullie hiertegen wensen te ondernemen, hoe hard sommigen van jullie protesteren, dood moeten jullie allemaal en daarmee uit!, schrijft gastauteur Bozeoude man.

We komen nu in het vervolgstadium van de pandemie van krankzinnigheid die zorgvuldig over de wereld wordt uitgerold. Na zware repressies tot avondklokken aan toe werd heel geraffineerd de druk ietsjes van de ketel gehaald om valse hoop te brengen bij de kudde. Opgelucht haalde de kudde adem, ze mochten weer vliegen, ze mochten weer plezier hebben in de kroeg en op festivals, zij het beperkt.

En dan volgt nu de afmaker! Wie had dit, behalve rebellerende vaccinweigeraars, zien aankomen: plots een nieuwe, nog ‘gevaarlijker’ variant van deze ‘nieuwe kleren van de keizer’ ziekte. Er moet direct en zwaar worden ingegrepen, het kon en kan niet anders. De Soros en Schwab kloon Macron trapt af. Verplichte vaccinatie voor alle zorgmedewerkers anders volgen sancties, denk aan ontslag en dan geen uitkering daarna. Het ontslag is zelf veroorzaakt door niet naar ‘rede’ te luisteren.

Ontslag veroorzaakt door halsstarrig weigeren te doen wat gedaan moet worden: braaf de prik die tot zelfdestructie kan leiden komen halen. Macron kon dus niet langer zijn ‘grote Merkel hart’ laten spreken en moest wel zware maatregelen afkondigen. Teveel Fransen blijven weigeren geprikt te worden wat Soros, Gates, Schwab en de psychisch gestoorden inrichtingen VN en EU met grote zorg vervullen. Zo gaat het niet goed met de door hen gewenste opruiming van de mensheid!

Gelukkig voor deze bevreesd geraakte ontmensers wist Macron wat te doen: niet gevaccineerde rebellen worden binnen afzienbare tijd voorgoed uit de maatschappij verwijderd. Dit geheel en al door eigen toedoen. Met spoed wordt bepaald dat in alle gelegenheden waar mensen samenkomen, inclusief winkelcentra, het tonen van bewijs gevaccineerd te zijn of op z’n minst een recente test te hebben ondergaan de heersende norm, waarna ongetwijfeld kleinere winkels en markten zullen volgen.

En zo ligt de ontmensing van de planeet aarde weer op de juiste snelheid. Morrend zullen straks ook de meeste weigeraars zich tot ‘vaccin macht frei’ locaties wenden om te voorkomen straks van honger op straat te sterven. Zonder prik, geen boodschappen, straks ook geen geld, dus geen huis in deze vorm van zogenaamd zelf regulerende opruiming binnen het rebellen legioen. Want men doet het zelf, zo ziet Macron dit, men kan ook naar zijn ‘wijze vaderlijke’ dwang luisteren en zich alsnog laten vaccineren.

  Explosieve studie over massale vaccinatierisico's voor zwangere vrouwen ingetrokken, omdat het "ongerustheid zou veroorzaken bij aanstaande ouders die van plan zijn een kind te krijgen"

Hoe lang zal het duren voor andere ‘leiders’ de Macron tactiek zullen volgen? De eerste stappen zijn al gezet, eerst de meute dombo’s en andere volgers blij maken met een valse boodschap. Ze mochten weer los in de wei, maar niet voor lang. Wereldwijd moeten mensen dood, hoe dan ook, maakt niet uit op welke manier. Dood op termijn door gevolgen van de Gates prik of dood door verhongering wettelijk opgelegd door ‘democratische’ bestuurders? En wat doen wij als mensheid hiertegen?

De grootste meute volgt braaf wat relatief kleine clubjes moordlustige schooiers eisen dat zij moeten uitvoeren. Braaf loopt die meute naar de slachthuizen onder gebrul over steeds nieuwere angstpsychosen en propaganda kreten vanuit een leugenmedia die het zelf heel zwaar heeft, journalisten worden voor leugenaars uitgemaakt! Nou zeg, nou vraag ik je, waar haalt men dit vandaan, hoe durft men fatsoenlijke leugenaars gore leugenaars te noemen. En zo is de wereld straks niet langer meer van ons allemaal, van iedereen, maar van multimiljardairs enkel, die op hun beurt dan worden geruimd door ruimtewezens, hun bazen?

Of is dit laatste te idioot om waar te zijn? Dekt gewone krankzinnigheid de lading al voldoende? Hoe dan ook, we zullen ons moeten verenigen als we als mensheid nog een kans willen maken om deze grote, door totale gekken gewenste moordpartij misschien nog te kunnen voorkomen. Maar hoe klauteren we veilig zonder door trollen te worden lastig gevallen achter onze toetsenborden vandaan? En wat kunnen we vervolgens dan doen? Een buitenparlementaire actiegroep vormen om Haagse, Brusselse en New Yorkse politieke bandieten mee onder druk te zetten, om iets te noemen. We moeten iets doen! Laat weten of u wilt meedoen.

PS

Niets doen is geen optie meer, lijkt mij. Een burgerprotest en burgerlijke ongehoorzaamheid lijken mij goede middelen, ook het steun zoeken bij al bestaande groepen zodat mensen weten niet in hun eentje te staan.  Het weigeren belasting te betalen, politieke partijen bombarderen met protesten, een proces tegen de staat gaan voeren, politici ook thuis op ludieke wijze laten voelen dat zij er voor het volk zijn, niet het volk voor hen.

Als iedereen meedenkt moeten er meer plannen kunnen komen die uitgevoerd kunnen worden met de bedoeling druk op dat Haagse zooitje te zetten. Contact maken met bijvoorbeeld Gezond Verstand en De Lange Mars om voor plannen meer publiciteit te krijgen en zo voor protestacties meer publiek te trekken. Proberen groepen burgers bij elkaar te krijgen tegen een gezamenlijke vijand. De coronawaanzin treft alle burgers, hier tegen in opstand komen zou als brug tussen groepen kunnen dienen die nu niet meteen met elkaar wensen op te trekken.

  ODMS: "Zuurstofgebrek maskersyndroom" gaat nu over de hele wereld

Denk bijvoorbeeld aan veel mensen die best tegen die coronaterreur zijn maar die door de leugenpers worden opgezet tegen mensen als wij die zich op internet tegen de terreur keren. Volgens die leugenpers zijn wij allemaal idioten, wappies, terroristen, complotdenkers, fascisten, rechtse doemdenkers, domme nationalisten et cetera, iets dat bedoelt is om mensen die in principe wel iets zouden willen ondernemen schrik aan te jagen om vooral niet met al die ‘idioten’ in zee te gaan.

Ik weet dat dit werkt van mensen in mijn eigen omgeving, ze waren tegen die spuit en tegen de avondklok en meer, maar wilden dat niet openlijk kenbaar maken want ze wilden niet als wappies te boek komen staan! En zo is een roddel/kwaadspreken/leugen campagne vanuit dat gore, smerige, lage, liederlijke staatspersbolwerk van collaborateurs en profiteurs tot nu toe succesvol. Zo weten dit soort pers goorlappen mensen eigenlijk tot hun eigen vijand te maken. Dat laatste moeten we zien te doorbreken. Mensen moeten gaan begrijpen dat ze niet alleen staan, dat deze overheid hun vijand is en dat de pers opnieuw, net als in 40-45 stinkt als een open riool dat jarenlang niet meer gespoeld is.

Update:

Het starten van een verzetskrant

Verdere uitleg over mijn verzoek. Iedereen die wil reageren kan gewoon anoniem blijven, dat om te beginnen. Mijn idee is om een pamflet samen te stellen, eventueel samen met anderen, waarin duidelijk wordt gemaakt dat de overheid liegt, dat de mainstream media liegen, een pamflet waarin verwezen wordt naar tegengeluiden van vakkundige mensen.

Tegengeluiden die nu veelal op de blogs staan maar die nu niet de grote massa bereiken. Dus ook verwijzingen naar de blogs en de aldaar te lezen artikelen. De grote massa kijkt naar de NPO en luistert naar hun propagandistische leugens. Wat ik hoop te bereiken is dat er genoeg mensen komen die bereid zijn om aan het huis aan huis verspreiden van dat pamflet willen meewerken.

Als bijvoorbeeld 100 mensen willen meewerken aan de verspreiding en allemaal op termijn pakweg duizend pamfletten bezorgen dan bereiken we daarmee 100.000 en bij 10.000 pamfletten 1 miljoen huishoudens. Ik weet zelf uit ervaring dat soms mensen helemaal niet zo positief ten aanzien van die prik staan maar omdat ze horen via de NPO dat ‘iedereen zich laat prikken’ durven ze niet achter te blijven, willen, zoals ik stelde, geen wappie, complotdenker of idioot worden genoemd.

We moeten mensen zien te informeren en daar gaat het mij om. Voor blogs en eventuele kranten die meedoen betekent dit reclame voor hun blog of krant. Dus win/win voor iedereen. Dit is kort gezegd mijn voorstel. Zo kunnen we iets doen en toch anoniem blijven. Iedereen heeft zelf wel een printer of kan daar ergens gebruik van maken zodat het niet al teveel hoeft te kosten.

  De CoVaxx-19 Scorebord: bloedingen, bloedstolsels en alles daartussenin

Teksten lijken mij deels het best van de blogs afgehaald te kunnen worden, in begrijpelijke taal, geen beroepsjargon en zeker niet te lang. Verder kan worden verwezen naar blogs, kranten, andere belangrijke artikelen, goede informatie, zaken en gebeurtenissen en liefst moet het pamflet niet bij iets eenmaligs blijven.

Degenen die via hun mailadres laten weten mee te willen doen krijgen als alles van de grond komt dan op termijn een tekstbestand aangeleverd dat zij dan zelf kunnen printen. Zo blijft het ook financieel beperkt voor iedereen en zo blijft ook iedereen echt anoniem. Als u wenst mee te doen kunt mij bereiken via [email protected].

Update II:

Inmiddels is het idee wat verder uitgewerkt, wat sommigen al weten.

Inderdaad bestaat er al de verzetkrant Gezond Verstand maar het nadeel daarvan is dat dit een betaalde krant is. Mijn idee is om gratis informatie te gaan verstrekken via een vlugschrift. Iets dat kan als veel mensen bereid zijn te helpen bij het printen en rondbezorgen.

In dat vlugschrift wordt dan ook de aandacht gevestigd op de nieuwe media die mee willen doen, zoals Gezond Verstand, DLM, Bron, Frontnieuws, Xander, Robert Jensen et cetera, om mensen die nu vaak niet anders doen dan NPO kijken bij waarheden te brengen die door die NPO gewoon worden verdraaid, verzwegen of in het beste geval snel onder het vloerkleed geveegd.

Mensen goed en beter informeren kan als veel mensen bereid zijn het vlugschrift op eigen printer te printen en vervolgens rond te bezorgen. Op die manier zijn de kosten redelijk gering en kunnen we veel mensen bereiken.

In tegenstelling tot andere vlugschriften die vaak eenmalig zijn vanwege de hoge kosten kunnen wij dan meerdere keren een vlugschrift laten verschijnen en zo steeds meer mensen op de hoogte brengen. Dat is het voordeel van vrijwel geen kosten door veel handen die helpen.

Momenteel werk ik al aan een concept dat ik hopelijk snel klaar heb. In dat geval zal ik dit opsturen aan al die mensen die zich al via mijn mail [email protected] hebben gemeld en kunnen we van start gaan met het brengen van de WAARHEID.

Allemaal hartstikke bedankt bij voorbaat,

– Bozeoude man

Weg met jou, vervelende Wappie! – Download het Gratis Boek van Boze Oudeman


Copyright © 2021 door Bozeoude man. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarschuwing: Nieuw-Zeelandse regering zal mensen “opsporen en vinden” die COVID-19 vaccin weigeren
Volgend artikelHet Big Pharma vaccinkartel dringt aan op een maandelijkse covid injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

83 REACTIES

 1. Deze boze oude man heeft gelijk. We moeten onze stem laten horen en opstaan. Desnoods terreur tegen de staat als ze niet naar gewone protesten willen luisteren. MKB wil niet meewerken aan een testsamenleving in Nederland. Daar hebben ze zich al over uitgesproken. Zou fijn zijn als de Horeca hier in mee gaat, en alle test onzin overboord kiepert. Met zijn allen ongehoorzaam en onze vrijheid terug eisen. Als we wachten tot variant Omega voorbij is is het zeker te laat!

  • Front National (nu RN – Rassemblement National) is een gecontroleerde oppositie partij die indertijd met behulp van de franse binnenlandse veiligheidsdienst (DGSI) in het leven geroepen is. Van die kant is dus niets (goeds) te verwachten. De enige politieke partijen die als doel hebben Frankrijk en zijn burgers te redden zijn de UPR geleid door François Asselineau, en de Patriotten geleid door Florian Philippot. Deze twee willen uittreding uit de NAVO, Schengen, de Euro en de EU, dus een Frexit.

 2. Dat protest zal toch echt uit iets anders moeten bestaan met modder trappen op het malieveld.
  En burgerlijk ongehoorzaam was ik de afgelopen 1,5 jaar al, masker weigeren en andere regels.
  En telkens blijkt ik de enige te zijn, ik heb helemaal niemand mee gekregen.
  Ik weet het gewoon niet meer hoe je de massa in beweging krijgt.
  Ik krijg nog geen 6 buren op 1 lijn als het over de huurverhoging gaat.
  De regering afzetten, wie gaat dat doen. Het leger?
  Ze hebben hier collectief besloten om hun verstand uit te schakelen.

  • Burgerlijke ongehoorzaamheid en prikacties zoals de CIA indertijd tegen Nicaragua geplanned heeft kunnen volgens hen heel goed werken. Zij schreven indertijd instructies voor de Contras met ideën zoals bijvoorbeeld een prik met een scherpe brijnaald of ijspriem in de grille van overheidsvoertuigen (radiator lek), of touw om een natte spons wikkelen, laten opdrogen, touw eraf, en deze kleine droge spons in de toilet gooien van politiebureaus, ministeries, etc. De overstromende toiletten doen vervolgens de rest. Automonteurs kunnen volgens deze heren gedurende onderhoud kleine zaken ‘regelen’ met grote gevolgen voor de voertuigen van de overheid zoals moertjes in de accubatterij, of een beetje zand in de versnellingsbak, e.d. Of men kon zaken zoals stukjes zeer scherp zaagafval van metaalprofiel onder de banden van overheidsvoertuigen plaatsen. Gebroken ramen kunnen het gebruik van gebouwen en ruimten erg belemmeren. Zo waren er nog tientallen ideën in dit instructieboekje van de CIA. Voor zover ik weet is het nog altijd te vinden op het internet. Ik raad een ieder dit soort acties af natuurlijk, want niet wettelijk toegestaan…, toch?

  • Toen Hitler aan de macht dreigde te komen was er verzet van drukkers van pamfletten in zeer geheime drukkerijen Ook de zittende regering pakte Hitler op zette hem in het gevang daarop kreeg hij veel vrijheid om te lezen en vooral te schrijven hoe hij de Duitsers van de armoede en honger ging bevrijden… Na zijn vrijlating begon hij met ronselen van leden die dan partij lid werden van nationaal socialisten partij en hij weer mocht meedoen aan de verkiezingen en veel beloofde aan het Duitse volk werd hij uiteindelijk de grootste partij van 70 miljoen Duitsers De drukkers hadden dat door dat het daar niet bij bleef,,, en verspreiden pamfletten uit Maar ze werden opgepakt door verraad en werden in kampen gezet waar ze hard moesten werken en stierven….. Dus die waren dan opgeruimd….. Ook tegenstanders en weigeraars die niet meededen werden opgepakt en vernietigd het gevolg was zoals bekend is….. Vandaag op het radio nieuws dat Macron bezig is om Frankrijk te verschonen vaccinatie weigeraars en hen in het nauw wil drijven zegt meer dan genoeg….. Ook Belgie en Duitsland!?? Ja,,,,,,, DUITSLAND,,,,, nog we,,,,l stelt nu als regel ben je niet ingeent??? dan mag je het land niet meer in als je geen test en corona bewijs hebt dat je corona vrij bent Vooral dat tweede is gewoon waanzins aanname van de regeringen dat een app of stuk papier je vogelvrij verklaart en duidt dus op nazie praktijken die vooral Duitsland weer in rep en roer brengt en ten onder gaat Frankrijk dan daar breekt een burgeroorlog uit en Belgie splijt in tweeen Nederland dan dat gaan uiteindelijk mee onder druk van de EU….. Spanje en Italie die gaan gewoon door en zien wel hoe het eindigd!

 3. LAAT MAAR WETEN WAT WIJ ALS ENKELING KUNNEN DOEN , ONS GEZIN ( 4 VOLWASSEN PERSONEN ) STAAN HIER VOLLEDIG ACHTER

 4. wil je de terreur die groter word stoppen? Stop de leugenperrs als eerste. De hoernalisten en de eindredacteuren, de aandeelhouders en de toeleveranciers zijn het vet waar de lagers op draaien. Stop de persen !

  Dan; geen huis staat zonder fundering. Ook de politieke partijen niet. De Centrum Democraten, De lijst Fortuyn mensen, de PVVers nu werden en worden de mesnen persoonlijk gepakt. Met Groen links en de PVDA als tastbare aanvallers en VVD en CDA als zwijgende steunpilaar heeft dit kunnen gebeuren. Wanneer justitie selectief bescherming geeft cq ontneemt is dat met goedkeuring van de regering. Dat is de nekslag voor een democratisch systeem en maakt er een dictatuur van.

  …het is diezelfde weg van persoonlijk gericht geweld die ook een dictatuur kan laten vallen en weer vrijheid kan brengen. Men zegt dat brutalen de halve wereld hebben, en dat is zoals we in het huidige feest van droefheid zijn beland. Door brutalen en asocialen toe te staan ondanks hun gewelds en terreur monopoly politiek tot een terreurbewind te maken. We keken toe, gaven ieder een kans en die kans werd zwaar misbruikt. We hoopten op fatsoen van de tegenpartij maar die bleek afwezig. We dachten met lieden te maken te hebben die Democratie hoog in het vaandel hadden en hun partijnaam ermee verbonden maar we kregen narcisten en pedofielen, zakkenvullers en achterbakse leugenaars.

  Als goede mensen niets doen kan het slechte heersen. Om goed te doen moet soms iedere regel van fatsoen opzij worden geschoven, omdat er in tegenstelling tot sprookjes simpelweg geen geweldloze verandering is.
  Ook Ghandi had een leger, in naam van geweldloosheid en menselijkheid zijn nog steeds hele velden vol doden geteld.

  …niets doen is een zekere ondergang, wachten op iemand om het voor jou op te lossen een vorm van onderwerping die onze leiders graag zien.

 5. Geen woorden maar daden. Allereerst zullen we een plek moeten vinden waar wij ons kunnen ontmoeten en verbinden.
  En dat is niet alleen op internet.
  De grote vraag is natuurlijk: waar treffen we elkaar?
  Ik zou zeggen : Urk
  Als ergens de bevolking dwars ligt is het wel daar.
  Kom op Urkers bak de bal op!!!!!!

 6. Er zijn alleen in NL al tientallen groepen en mensen bezig met het vechten tegen deze psychopaten, denk aan Jensen, Viruswaarheid, BPOC2020, Blauwe Tijger, Nieuwe Wereld, Weltschmerz, LNN, Frontnieuws, Ninefornews, Niburu, Commonsense, Xandernieuws, allerlei actie- demonstratiegroepen etc etc. Het punt is dat al deze mensen groepjes hebben gevormd, soms met duizenden en duizenden aanhangers, maar nooit komen deze mensen tegelijk bij elkaar. Als al deze mensen hun achterban zouden oproepen om tegelijk actie te voren dan staat er een echt grote groep mensen bij elkaar. Bezet met tienduizenden een heel dorp, sluit snelwegen af, houdt langzaamrijden acties, zeg het land plat. Punt is dat ook kermisexploitanten mee moeten doen, boeren moeten aanhaken, kortom IEDEREEN die getroffen wordt en ziet wat er gaande is. We hebben zwaar materieel nodig om wegen af te sluiten. Leg een cordon rond Den Haag, niemand erin, niemand eruit. Worden auto’s of vrachtwagens in beslag genomen (geef nooit de sleutel af!), mensen afgevoerd? Prima, dan moeten de volgenden klaarstaan. De cellen zitten binnen de kortste keren vol, de in beslag genomen wagens kunnen niet massaal afgevoerd worden. Laten we massaal het land platleggen, desnoods dagen- of wekenlang, of minimaal Den Haag afsluiten van de buitenwereld. Er zijn heus mensen binnen de bestaande organisaties die afspraken kunnen maken en verbinden. Kom op, actie! Echte actie! De tijd van liefde en praten is al meer dan een jaar jaar voorbij! Hoe lang laten we dit doorgaan??

 7. juist , veel werk aan de winkel
  wij wonen in België , het is dringend dat we ALLEMAAL samen komen en durven uitkomen voor ons standpunt
  we hebben juridisch bekwame mensen nodig die de leiding dienen te nemen

 8. Ik denk dat we op de eerste plaats een medium moeten kiezen waar we ‘veilig’ contact kunnen leggen en houden. Dan zien we vanzelf wie we allemaal hebben (mensen voor demonstraties, voor acties, voor communicatie en publiciteit etc.).

  • Internet of een email is dan al uitgesloten.
   Ook geen facobook of whattapp, dat is van de dezelfde eigenaar.
   Dat kunnen ze allemaal mee lezen.
   Dat zou de Signal app kunnen zijn, die wordt geheel versleuteld, en volgens mij de veiligste.

 9. De Russische filosoof Vasily Rozanov zei: Democratie is een systeem waarbij een georganiseerde minderheid heerst over de ongeorganiseerde meerderheid. Deze ongeorganiseerde meerderheid is het volk dat in zijn geheel en individueel niet in staat is te reageren omdat men geheel van welke vorm van macht dan ook is uitgesloten.

  En dan nog het volgende. Wij zien in een aantal andere landen waar dit naar toe gaat: namelijk naar vaccinatieplicht(hoe men deze plicht ook noemt). En aangezien Nederland deel uitmaakt van de organisaties waar deze andere landen ook toebehoren, zal die vaccinatieplicht ook in Nederland worden uitgerold(hoe men dit ook in Nederland zal gaan noemen).

  Ik zeg hier niet wat wij eventueel moeten gaan doen; dat het zo niet langer kan gaan en ik daarom het er mee eens ben om in actie te komen; dat ik achter de bozeoude man sta.

  Nee, ik zeg tegen de bozeoude man: neem contact met mij op. Mijn email is bekend bij Frontnieuws.
  Neem contact op, want wij kunnen dit alleen winnen indien wij een organisatie opbouwen waar de staat niet tegen op kan.

  • Voor mij idem maar géén softie gedoe, er zijn er al zoveel van ons omgebracht dat enkel wraak…echte wraak zoals tijdens de Franse revolutie…weg met die rotte politiekers!

 10. we hebben nu echt DADEN nodig , kan er iemand al NEDERLAND en BELGIE en andere samenbrengen , dan hebben we een GROTE groep die iets kan betekenen ……

 11. Ik heb al aangeboden dat de bozeoude man contact met mij kan opnemen. Ook u mag mijn emailadres bij Frontnieuws opvragen.

  • Hoe werkt dat met een E-mail aanvragen?
   We moeten namelijk werkelijk doen en in actie gaan en niet meer leuteren .
   Dat heeft niets gebracht !!!
   Ik ben het ook eens met de Böse ouwe man .
   Wij MOETEN ONS LEVEN TERUG NEMEN!!!

  • Hoi Peter,

   Goed idee, maar pas op voor infiltranten. Daniele Ganser heeft hier een zeer goed boek over geschreven:
   https://www.cultura.com/nato-s-secret-armies-operation-gladio-and-terrorism-in-western-europe-9780714685007.html
   Alle goed bedoelende organisaties die verandering wilden zijn tot nog toe geinfiltreerd geworden, en na het plegen van terreur juist door en met toedoen van deze agenten, door de overheden vernietigd. De samenwerking zal werkelijk zeer slim opgezet moeten worden.

  • Ik wil ook mee doen om nog te doen wat wij kunnen om tegen gas te geven wij zijn in de minderheid en zullen van goede huizen moeten komen om het tij te keren wij staan regelrecht tegen onze eigen wapens en wij financieren dat tuig ook nog met ons belasting geld.

   • Herstel de Republiek – destijds – heeft geprobeerd mensen per regio te verzamelen. Er leek interesse voor te bestaan. Uiteindelijk niet opgeleverd waar men op hoopte en mensen die puntje bij paaltje toch weer afhaakten, dus weer opgedoekt. Ik herinner me ene Gladiator die bij talloze gelegenheden mensen opriep om iets op poten te zetten. Ook dat leverde bijkans niets op. In de hoofden van sommige mensen is er enthousiasme totdat men inziet op welk gevaarlijk terrein men zich zou begeven. Inderdaad vaak te maken met infiltranten of controle mechanismen vanuit honden in dienst van de bewaking van de orde. Ik blijf in de veronderstelling dat de soldaten die echt iets ondernemen zich niet uitspreken of laten zien in blogs en op fora. Die pakken het anders aan. Mensen die zich op de vredelievende wijze richten, vinden elkaar sneller en voor hen zijn er ook openbare blogs waar men zich kan aansluiten. Da’s andere koek.

    • Ik weet niet of mensen zich terugtrekken vanwege het gevaar. Ik houd het voor mogelijk dat mensen gewoon te lui zijn. Dat mensen terugdeinzen voor de moeite.

  • Elke dag dat wij wachten worden zij sterker en zullen niet twijfelen om onze betaalde wapens tegen ons in te zetten dat zie je al bij ME en politie wij krijgen nu al klappen met knuppels.
   Wij zullen als het nodig zou zijn geen middelen onbenut moeten laten.

 12. dat is de cruciale vraag , kan FRONTNIEUWS zelf ons hiermee helpen of niet ?
  hier in België hebben we meester CARINE KNAPEN die actief is met een aantal procedures , we zouden de verschillende groepen moet kunnen samen brengen ( ik weet dat zij ook contacten heeft met andere gelijkgestemde groepen )
  indien iemand een contact persoon zou kennen kan ik dit zeker aan meester Knapen doorgeven
  alvast bedankt

 13. Vragen aan boze oude man of jij je adres mag opsturen.
  Hij reageert vaker bij E.J. bron dan hier.
  En dan aan Rommel of aan e.j. bron of hij het wil door sturen naar boze oude man.

  • Wel het antwoord van boze ouwe man bewaren, anders stuurt geen site beheerder jou gegevens door.
   Vermeld dit antwoord in de vraag aan beheerder.
   Plaats het antwoord er bij.

  • Met hoeveel mensen kan je tegelijk bellen op 1 lijn.
   Daar zit dan wel veel vertraging in als iedereen alles moet doorgeven.

   • Je kan vast dat spelletje wel als je in een kring zit en je fluisterd door wat je net gehoord hebt.
    Daar blijft dan meestal weinig van over waarmee het ooit begon

  • Wat bedoel je met een telefooncirkel? Op Signal heb ik de groep ‘Societa Parallela’ aangemaakt, gewoon om in contact te blijven met gelijk-denkenden.

   • Dat is ook wat zij bedoeld.
    Mekaar bellen om in contact te blijven.
    Er bestaan ook telefoon cikrels om b.v. contact te houden met mensen die b.v. nogal eenzaam zijn en nooit iemand spreken.
    Dan is er afgesproken wie wie regelmatig belt.

  • Ik denk dat jij enige berichten gemist heb.
   De PVV heeft ook voor gestemd om een medisch apartheid systeem op te zetten.
   Net zo als dat ze graag willen dat er ingezet wordt op iedereen met gif inspuiten.
   Alleen het FvD blijft dan over die er fel tegen is.

   • Zo lees ik ook e;lders ik laat mij niet inent en ik blijf op de PVV stemmen.
    Ik denk dan, dan moet je wel een enorme hekel hebben aan jezlelf of je hebt het niet helemaal begrepen.

    • De PVV graaf zijn eigen kuil ik heb dat al meermaals Naar Wilders gemaild maar krijg geen bericht wij zullen toch maar op Verhage moeten gaan stemmen hij durf voorlopig nog wel te zeggen wat de waarheid is.

   • Dit is juist maar Wilders is er wel van uit gegaan wat het RIVM meld ook juist is en dat is het probleem zij geven afwisselende voorlichting en personen die in de kamer zitten moeten dit kunnen controleren en een leugenaar als Rutte moet je en mag je niet vertrouwen en dat is wat ik Wilders kwalijk neem.

 14. Beste boze oude man,

  Ik sta volledig achter jou initiatief.
  Daarom ben ik bereid om ook pamfletten
  Rond te brengen.
  U mag mijn email adres dus opvragen.

 15. Als het goed is heeft de redactie mijn email adres doorgestuurd naar de bozeoude man en naar Anouschka Nitzlnader.

 16. De enige daad is de daad die door een eenling wordt vvericht niemand kan hem verraden en als vele eenlingen allemaal iets doen heeft dat meestal grote gevolgen.

 17. Momenteel is politiek Den Haag op zomerreces. Iedere protestmars is welkom maar een uitgelezen datum zou bijvoorbeeld de 3de dinsdag van september kunnen zijn. Zelf Willem heeft zich uitgesproken met termen als ‘build back better’ maar ook ‘niet normaal maken wat niet normaal is’ …. Wil wel eens weten aan welke kant het Koningshuis staat hierin.
  Mon gilet jaune ligt al klaar!

 18. protestmarsen doen het niet. Nederlanders dienen zich te verenigen. Wil je je recht halen, dien je sterker te zijn dan je tegenstander.

 19. Nou ik ben al op leeftijd en zie al jaren dat het volk in mijn ogen loslopend stemvee is geworden die het meeste lieg dat is hun leider want gekken zijn snel blij te maken, en in feiten het is zo makkelijk je hoef maar te kijken welke partijen zich het meest heeft gehouden aan zijn belofte.
  Dan zal je zien dat wij in twee groepen zijn verdeeld Wilders FDV en de rest is de tweede groep en wat kan je dan zien dat die tweede partij altijd aan het handje heeft gelopen van de winnaar, Wilders en FVD zij hebben nog nooit echt mee gedaan en zij krijgen dan ook nog de kritiek zij zijn niet te vertrouwen hoe kan je dat zeggen als ze nog nooit aan het stuur hebben gezeten .

  • De PVV heeft geen leden en het FvD doet niets met zijn leden. Althans in mijn ogen. Zij geven de leden geen kans om met elkaar, initiatieven te ontplooien. Ook krijg je geen inhoudelijk antwoord als je contact opneemt met de organisatie. Als je een idee oppert is het net een zwart gat. Mail adressen van de kamerleden zijn niet openbaar voor normale leden.

    • De email adressen staan niet op de site van het Forum. Dat is een groot verschil. Wil je contact via de site, wordt je gestuurd naar het partijkantoor, dat mij nog nooit een inhoudelijke reactie heeft gestuurd of heeft aangegeven dat ze je mail door hebben gestuurd naar een bepaald kamerlid. Normaliter hoor je nooit meer van ze.

     • Degene die jouw onderwerp behandelt waar ook het over gaat gaat in jouw bericht, krijgt dat bericht van jou dan, als het binnen zijn of haar gebied valt om iets over af te weten.
      Ze gaan niet allemaal over alles.
      Maar een antwoord retour krijgen is zeer zeldzaam.
      Meestal is een keurig beleefdheid berichtje van 1 of andere postkamer.
      Maar je hebt nou wel alle mail adressen van iedereen.
      Die ook weer iemand hebben die al die berichtjes beantwoord.

 20. Naar mijn mening hebben ze niet “één of andere postkamer”. Blijkbaar(en ik weet het natuurlijk niet zeker. Juist omdat hun organisatie niet bij leden bekend is) hebben ze geen belang bij het betrekken van gewone leden bij hun organisatie. Dit is mij wel duidelijk, omdat zij hun organisatie daar niet op af hebben gestemd. Dit kan ik schrijven omdat ik de betreffende terugkoppeling van het Forum nooit heb gekregen. Het is namelijk zo dat de bouw van je organisatie de bedoeling van je organisatie weerspiegelt. Ik ben proces adviseur in het particuliere bedrijfsleven geweest. Geloof me, zo werkt het. En als je niet zo werkt, loopt je organisatie in de soep.

 21. Er zijn mensen die dagelijks vele mails sturen naar politieke partijen.
  Zo denken ze dat ze daar wakker kunnen schudden of dat ze dat nog niet weten.
  En dat zijn er zeer veel die hier een dagtaak van gemaakt hebben.
  Het is natuurlijk onmogelijk om op al die mensen in te gaan en ze ook nog van een goed antwoord voorzien.
  Daar heeft niemand tijd voor en voor dat je het weet zit je een mail discussie, en dat met duizenden mensen.

 22. Dat is onzin.
  Het is heel makkelijk om een organisatie te vormen die leden en niet leden kan scheiden en in een organisatie van antwoord te voorzien. Je moet het gewoon willen. Je moet willen leden te gebruiken of je moet willen leden niet te gebruiken.
  Dit soort ( geen tijd) redenen kun je niet gebruiken, alleen maar misbruiken. Het Forum heeft nooit opgegeven dat men de leden niet zover kon krijgen om een dergelijke organisatie te formeren. Het is gewoon een beslissing geweest om een dergelijke organisatie niet te bouwen.

  • Dus als je geen lid bent, dan hoef je dus ook niet op een antwoord te rekenen.
   Moet je maar eerst lid worden.
   En omdat daar onmogelijk tijd vioor is, die mensen hebben ook nog een prive leven, hebben ze een postkamer.
   Zodat, als het goed is, zij hun kunnen besteden om iets uit te zoeken of ander werk.
   Een partij bestaat uit meer dan flyeren of op de markt staan.

 23. Allereerst betekent het scheiden van leden van niet-leden niet dat niet-leden geen antwoord krijgen. Leden dienen alleen een ander pad te volgen.
  Wat betekent: “En omdat daar onmogelijk tijd vioor is, die mensen hebben ook nog een prive leven, hebben ze een postkamer.
  Zodat, als het goed is, zij hun kunnen besteden om iets uit te zoeken of ander werk.” Ik heb namelijk geen idee wat je daarmee wil zeggen.
  Ook begrijp ik niet waar je laatste zin op slaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in