En ik wil dat elke Nieuw-Zeelander zich meldt, maar menselijk gedrag suggereert dat er een aantal mensen zullen zijn die we echt moeten gaan zoeken…”

In Nieuw-Zeeland zal het socialistische regime “mensen opsporen” die “aarzelen” om het COVID-19 vaccin te nemen. De COVID-19 Response Minister Chris Hipkins verklaarde dat de regering actief jacht zal maken op diegenen die zich nog niet uit eigen beweging hebben “gemeld”, bericht rairfoundation.com.

Tijdens een optreden op Kiwi-nieuwsuitzending Newshub deze week, zei het parlementslid van de Labour-partij dat als mensen zich niet “melden” om het vaccin te nemen, de regering “erop uit zal moeten gaan en hen zal vinden”.

“Begin volgend jaar zitten we in de fase van het opsporen van mensen die zich niet hebben gemeld om hun vaccinatie te halen of die hun afspraken hebben gemist, enzovoort… En ik wil dat elke Nieuw-Zeelander zich meldt, maar het menselijk gedrag wijst erop dat er mensen zullen zijn naar wie we echt op zoek moeten gaan, en een deel daarvan kan volgend jaar al aan de beurt zijn. Maar onze belofte is dat iedereen de kans krijgt om het vaccin te krijgen voor het einde van het jaar. Iedereen zal het krijgen. Maar ik kan niet zeggen – weet je – dat we geen aarzelende mensen zullen hebben of mensen die zich gewoon niet gemeld hebben en die we volgend jaar niet hoeven te vinden”.

Kijk:

De opmerkingen komen in het kielzog van een schokkende verklaring van de geïnstalleerde marionet Joe Biden dat overheidsinstanties “letterlijk op deuren zullen kloppen” om Amerikanen ervan te overtuigen het vaccin te nemen.

Kijk:

Witte Huis perssecretaresse Jen Psaki herhaalde de opmerkingen, en zei onder meer dat “gerichte gemeenschap per gemeenschap, deur-tot-deur aanpak” een van de strategieën zal zijn die worden gebruikt “om resterende Amerikanen gevaccineerd te krijgen”.

Kijk:

De echte vraag voor burgers die misschien niet geneigd zijn om een niet-goedgekeurd vaccin te nemen dat nul lange termijn studies heeft is: Wat is de regering van plan te doen als mensen het vaccin weigeren?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De VACCINATIEKLOOF en de opkomende SEGREGATIEMAATSCHAPPIJVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBiden-regieme vraagt SMS-aanbieders om toezicht te houden op “verkeerde informatie” over vaccins in privé-sms-berichten
Volgend artikelOproep tot buitenparlementaire acties en of burgerprotest tegen corona dwangmaatregelen – Update II!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Vraag: Zijn dit marionetten of reeds gemodificeerde androiden?
  De degeneratie rukt op.
  Eigenlijk al te veel aan vuil gemaakt.

 2. direct hemelen, niet eens meer in discussie gaan. Wie een ander wil verplichten een niet uitvoerig getest en feitelijk nutteloos spuitje te geven is een misdadiger van het ergste soort en moet worden gestopt bij de teken tafel.

  .niet wachten, aanbellen en afstempelen.

  …gelukkig is in Nieuw Zeeland niemand anomiem en kan iedereen dit soorty tuig vinden. Hier ter lande zou een lijst met namen en adressen het verschuil kunnen maken op veel vlakken…

  Weet u waar in uw buurt een politicus woont die uw een spuit in uw lijf wil steken? Of die weer 700 eenheden Hassan wil toebedelen?

  namen !
  Adressen!

 3. Ik woon in NZ en deze walgelijke kerel lult maar wat. Het hele vaccinatie programma hier is een grote chaos en zo slecht georganiseerd dat NZ nu onderaan staat op het lijstje van vaccinaties. Momenteel hebben ze nauwelijks vaccines beschikbaar en dan zullen ze mensen achterna gaan om ze alsnog te vaccineren? Belachelijk! De socialistische Ardern regering heeft van al hun beloftes niets terecht gebracht en op 16 July zijn er grote landelijke protesten tegen deze hopeloze regering. Totaal incompetent in alles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in