Deze bundel heeft als doel te informeren over corona, de vaccins tegen corona en meer. Kritische informatie die via de mainstream media bijna niet wordt gebracht. Waarom niet? Wat schuilt hierachter? Laat u vaccineren en u bent van corona verlost, zo wenst men u te laten geloven, maar is dit wel waar of is dit een leugen. Ondanks het gevaccineerd zijn en daardoor dus kunnen ‘Dansen met Janssen’ (één van de vaccins) volgde een hoge piek aan nieuwe besmettingen. Dus waarom doorgaan met vaccins die duidelijk niet waarmaken wat de farmacie belooft dat de vaccins moeten doen.

Lees in deze bundel – download de pdf of download de doc en hier de epub – meer over dat niet of slecht functioneren. Ter ondersteuning van dit niet of weinig functioneren wijs ik mede op het feit dat in drie weken tijd meer dan zeven duizend (7.000) veelal volledig gevaccineerde zorgmedewerkers toch met corona besmet raakten. Waarom krijgen we dat soort nieuws nauwelijks te horen. Uit kleine krantenberichtjes moet je vaak dit soort informatie halen.

Alles in deze gratis bundel mag worden gedeeld op wat voor manier dan ook, deel het met wie het maar hebben wil! Dit even laten weten wordt wel op prijs gesteld: [email protected].

Weg met jou, vervelende Wappie! PDF
Weg met jou, vervelende Wappie! DOC
Weg met jou, vervelende Wappie! EPUB


Copyright © 2021 door Bozeoude man. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oproep tot buitenparlementaire acties en of burgerprotest tegen corona dwangmaatregelen – Update II!Volg Frontnieuws op Telegram

  Media pushen "HIV-variant" narratief als dekmantel voor vaccin geïnduceerde ineenstorting immuunsysteem
Vorig artikelGeen vrijheid voor gevaccineerden: “Vaccinatiewonder” Gibraltar voert weer beperkingen in
Volgend artikelHet is nooit bewezen dat COVID-vaccins SARS-CoV-2-infectie of -overdracht voorkomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Echte humanist. Of boze oude man. Ik ga dit zeker doornemen en doorsturen. Ik ben echt ziek van alle loze beloften. Plus alle oudjes die al overleden zijn in m’n eigen wooncomplex zo kort na vaccinatie. Maar ik ben al een keer geblokkeerd geweest door Google. Dus of het verstandig is. Maar dat geeft niet. Als de waarheid maar aan het licht komt

 2. Waarom krijg ik nu al 2 keer te horen dat ik dezelfde reactie heb geschreven? Dat bestaat niet. Ik durf het pas sinds kort. Want ook hier is de sfeer erg veranderd. Ik ben al een relatie kwijt omdat hij vond dat ik stom was om te denken dat het allemaal niet klopt. En als ik feiten deel dan worden ze weg geredeneerd. Maar ik ben niet bang meer.

 3. heb gister avond de pdf gedownload en kon niet stoppen met lezen..wat een verademing deze nog steeds zeer rationeel denkende man..dit laat voor mij nog meer stukjes van de puzzel op z’n plek vallen, want dat de reïncarnaties van het kwaad dat naar de namen : Gates / soros / schwab / macron / merkel / Zuckerberg en noem ze maar op luisteren dat is /zou zo onderhand voor een ieder die op deze site zit wel duidelijk zijn..maar het lezen van : de kleine feitjes / de zogenaamde deskundigen die zich in diverse gesprekken tegenspreken ( het liefst nog meedere keren in 1 en het zelfde gesprek) / het gegoochel met getallen en percentages..zeer verhelderend..hulde aan deze man dat hij dit voor in iedereen begrijpelijke taal op papier heeft gezet..ik ga dit artikel zeker met diverse mensen delen, voor zover die de moeite willen nemen om te lezen, want dat schijnt tegenwoordig ook niet meer echt popular te zijn : hoogstwaarschijnlijk is dit soort dingen voor sommige mensen al een te zware belasting voor de hersenen..wens iedereen op deze site een fijne dag : Voor Volk en Vaderland

 4. Ik wil het delen op Facebook zodat ik hopelijk en eindelijk wat familieleden en andere wakker kan schudden, maar kan het niet op Facebook delen? Wel op bijvoorbeeld Telegram. Wie weet hoe het wel kan?

 5. Zo kom je ook aan 160 paginaas. 🙁
  Bij gebruik normaal lettertype zou de schrijver met zo’n 40 bladzijden hebben kunnen volstaan.
  Duidelijk geschreven dus voor slechtzienden.
  Heb overigens nog geen idee of het iets toevoegd aan ALLE boeken die al over deze plandemic geschreven zijn.

  Voorbeeldje
  COVID-19 and the Agendas to Come, Red-Pilled geschreven door James Perloff

  https://i.postimg.cc/1zPLkdBG/0966816048-b.jpg

 6. Ik heb het grootste deel gelezen….wat mij opvalt is dat de Bozeoude man oproept aan journalisten om hun integriteit aan te spreken terwijl die al decennia is verschrompeld, dat Bozeoude man nog steeds gelooft in rechtvaardigheid vanuit de politiek en aanverwante diensten. Is Bozeoude man ook iemand die geloofd in demonstreren? Ik zoek een voorbeeld waardit demonstreren heeft gewerkt in onze geschiedenis, maar ik kan er geen vinden.

  Het is een heel werk geweest en zeker verhelderend, maar net zoals alle andere lezers wil je aan het einde van het verhaal graag een stukje oplossing….maar door Bozeoude man zijn oproep aan journalisten en politici is die conclusie weg…..
  Ik raad toch iedereen aan dit te lezen, het komt dichterbij de essentie dan de meeste stukjes.

  ….persoonlijk vind ik dat we als volk dit alles ver genoeg hebben laten komen. De demonisatie van Fortuyn was eigenlijk het breekpunt. We hebben terroristen in de kamer en in de regering gehad, en nog zeer waarschijnlijk, lieden die met bomaanslagen en allerhande terreur zichzelf tot een Groen linkse regeringspartij hebben verheven. Die met geweld politieke tegenstanders de democratie en hun grondwettelijke rechten hebben ontzegd ( zegt deze ervaringsdeskundige)
  Groen Links geeft aan hoe politiek echt werkt, het recht van de messt geweldadige , de weg van het geweld om tot verandering te komen. En zoalng het ook de belangen dient van andere partijen zwijgen deze of dekken de misdrijven toe met de mantel der…..hypocrisie.

  En de staat slaat met geweld door in wanhopige pogingen het gevoerde wanbeleid te verdedigen. Als geweld de enige manier is om politiek staande te blijven is het niveau van die politiek en de bijhorende personages gelijkwaardig aan de inhoud van een vuilniswagen.

  In mijn wereldbeeld is het de enige weg die nog onbetreden is door de burgers, en de engie weg die nog verandering kan brengen behalve emigratie, wat boven geweld te verkiezen is zolang de mogelijkheid nog bestaat tot die bewuste emigratie/vlucht…een optie die door vaccinatieplicht zou eindigen.

  De les is dat hoe je ook mensen in een hoek drijft, als je geen uitweg meer laat zal een deel zich keren…

  Dat punt is is enorm dichtbij.

  Duchesne.

 7. Om even iets recht te zetten, het bestand is geschreven in Times New Roman punt 11, dat bij het converteren naar pdf dus blijkbaar is misgegaan zoals je ziet als je het in Word download, verder is het niet perse geschreven voor mensen hier op deze site, maar om hen te verzoeken dit bestand door te geven aan mensen die niet op dit soort sites komen, die wat informatie betreft afhankelijk zijn van media die hen niets of vrijwel niets over de andere kant van de medaille vertellen. Dit is alles, ik hoop dat veel mensen meehelpen om niet geïnformeerde mensen te informeren, That’s all! Aan hen mijn dank en dank aan Rommel.

 8. Wel raar dat hier gewoon de download link staat, wat wel zo makkelijk is, als je het wilt lezen.
  En bij Bron dan weer niet maar deze info als je het wilt hebben.
  ( Alles in deze gratis bundel mag worden gedeeld op wat voor manier dan ook, deel het met wie het maar hebben wil! Dit even laten weten, wordt wel op prijs gesteld: [email protected] )

 9. Juli was de absolute Paniek maand voor hen die zich regering noemen.
  Of wat ik toepasselijk vind; ‘het spul dat ad macht is’.
  Deze maand springt het SPUL alle kanten op. Een kat maakt rare sprongen. Een rat valt aan.
  En zo doet het SPUL.
  Hoe gekker ze doen Hoe meer in beeld hoe meer mensen wakker.
  Het kan nog gekker. Maar blijf bijjezelf.
  Het SPUL wordt zelf geruimd!

 10. Indien de beruchte brief van Albert Pike echt bestaat, dan is het logisch dat men druk doende is om de zogenaamd islamitische wereld op te zetten tegen de zogenaamd zionistische rest (het Westen is volledig opgeslokt door zionistisch satanisme, helemaal in overeenstemming met de Babylonische Talmoed).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in